Михаил Ганев разказа за нападението в дискотеката

Световният шампион по борба Михаил Ганев проговори пред медиите за първи път, след като навръх Коледа беше наръган с нож при сбиване в дискотека в Габрово.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Ганев разказа за нападението в дискотеката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има група вав феиса която подкрепя владимир иванов и е на мнение че тои трябва да излезе от ареста хората там знаят истината там нищо не е скрито ни покрито никои неспестява какво се мисли ние желаем да бадем отразени в новините че саществуваме че сме за истината става вапрос за момчето което се е защитавало при нападение от михаил ганев компаня ,прятели надявам се че този пат няма да потулите нещата от страх или наредба някаде одгоре групата е вече 2000 човекаи гласи:ние сме за пускането на владимир от ареста.да се защитиш не е престапление *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много прости хора пишат комтари тука,тез глупости могат да ги напишат само хора които никога не са постигнали нищо в живота а само завиждат за това как някои друг го е постигнал и го нареждат за това,защо бил излизал до 5 часа сутринта,не е ли човек,какво като е борец,боксиор кавто и да е,колко бил прост,като гледам тука има доста по прости от него,само че това момче прославя балгаря,нещо което 99.9% от вас никога няма да го направят,мутра бил кав бил,как го разбрахте това,без даже да го познавате,много интересно,едва ли знаете как се става световен шампион,като единственото натоварване което сте направили в живота си е да смените канала на телевизора,а за такива нояри се моля да ги вкарат в затвора и постоянно да им го вкарват,това са жени не са маже,кои излиза на дискотека с ножове,кои излиза да се забавлява с ножове,да почнем с питолети и калашници да излизаме на дискотека ко толкова,хем по барзо ще става,хем екшан ще има,не сам бил там не знам кво е било,те си знаят наи добре,но смятам че не е това е начина,макар че в случая ми става смешно за хората които коментират без да знаят и без да разбират,това говори за кви тапаци има в наща страна,нещо което незнам дали може да се поправи

Не си mincho, а си МУНЧО! Какъвто ти е "правописа", такъв ти е и коментара - неграмотен, прост, глупав, несвързан и безсмислен... С една дума "МУТРЕНСКО-БОРЧЕСКИ"...

Този за да пребива хора ли се е "натоварварвал"? За това ли е тренирал? За това ли ние сме му плащали лагерите и пътните? Да тръгне да пребива човек, който си е дошъл в отпуска и не ги предиизвикал с нищо. В Габрово ножартството е поминък и традиция. Носенето на нож не е престъпление.

САМО ДА ТЕ ПИТАМ ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ МИШО,ЧЕ ТАКА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ЗА НЕГО.КАТО НЕ ПОЗНАВАШ ЧОВЕКА ПО ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ

Да направим фонд в защита на нападнатия от мутри - борчета културист и да искаме делото да се гледа публично пред свидетели-иначе ББ и мутрите около него пак ще потъпчат закона и демокрацията и ще има осъден невинен защитавал се човек...Помислете-следващия нападнат от мутри-борчета можеше да сте вие, или вашето дете, или да изнасилват дъщеря ви - дали тогава като се защитите няма да ви съдят вас а не ангелчетата борчета-мутри!?!?!?!?!

постоянно ни внушават, ЧЕ Е КУЛТУРИСТ? Това можеше да бъде всеки, попаднал на пътя на "богизбраните" мутри!!! Добре е, че човека е успял да се защити и да спаси своето здраве и живот!!! Помислете!!! Дали и Вие в такава ситуация, ще можете да се защитите и спасите и тогава плюйте по този, който го е направил!!! Съдбата на ВЛАДИМИР ИВАНОВ е и наша съдба!!! Неговата участ е и наша!!! Нека не позволим да ни премачкат и унижат! Българи, ЗАЩИТЕТЕ СЕ....

ЗАТВОР ЗА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ МУТРИ, независимо, че един от тях е световен шампион....

този мазен мангал ,,борец,,,е шампион по простотия

А Симо Щерев се излага. как съм го гледал с възхищение този човек как се бори. Особено ме впечатли как победи руснака на европейското.

Много моля някой смел и буден габровчанин ( те са известни още от турско, че са такива) да разкаже това, което е известно в Габрово, за да млъкнат най-после мутро-гербероидите.

Нещо версията на борчето е като за деца в детската градина. Първо, и двамата са били трезвени - такова количество алкохол не може да ти затъмни съзнанието. Но меже да те на прави по-смел. Преди няколко дена изказах версия, която сега намира потвърждение. Двама човека се спречкват. На тази възраст, в "малките часове", това е нормално. Казват си по някоя приказка накриво - и ето ти боят готов. И от тук започва проблема. Вместо да се намеси охраната на заведението и веднага да се викне полиция, цялата маса скача и започва да бие един човек. В този смисъл оня е извадил ножа в ословията на неизбежна самоотбрана. Добре знаем какво би станали в противен случай - примери много - и дискотека "Амнезия, и хилядите случаи на пребити от пиянски компании. Един простичък въпрос. Защо има човек от компанията ранен в крака? Явно петимата са го съборили на земята и са започнали да го налагат. Какво да прави? Да стои и да чака да го пребият ли? А охраната продължава да бездейства и да гледа сеир. Полицията я няма - тя никога не идва на време. И чак след като е потекла кръв тогава компанията изтрезнява и вижда че нещата са по-сложни отколкото са си ги представяли. Ами ако въпросният кълтурист имаше пистолет? Ами ако ножът не е бил джобно ножче , а 25- сантиметров ханджар. Нещата щяха да са доста по-ужасяващи. Това че мутрите спонсорират спртисти е ясно. После същите тези спортисти (особено борци, боксьори и т.н) става мутри и продължават да спонсорират други спостисти и т.н.Аз, обаче имам едно питане. Защо сред мутрите няма шампион по шахмат или бридж, например. Или по художествена гимнастика или тенис. Може би ниското умствено развитие на спортистите по борба, бокс, щанги, гребане и др. силови спортове е предпоставка да мутризирането на именно тези видове спорт. Нещата трябва да се разследват докрай. Хубаво, този с ножа е арестуван. Но бой само с един човек не става. Ако е имало наистина някаква известна мутра предизвикала сбиването и тя е за ареста. Без значение дали е приятел на световния шампион по борма, или на Манго от циганската махала

Там няма охрана

И мен ме е страх от разни индивиди тръгнали на веселба с ножове. Недай си боже да си помисли, че го гледам лошо.

абре хора ,несе ли кефите - 1&5 и то срещо яки ''мангали'' аз лично адмирирам постапката на културиста и ако се прави финансово ...в негова закрила сам готов да помогна дори и с 10 лв .стига да сам сигурен че парите ми отиват директно в неговата защита

...съм готов да помогна, ако можем по някакъв начин, да унищожим мутрафоните и възродим Република България.... БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!...

какъв е този световен шампион? Не усетил, не разбрал и тн. Сигурно си е купил титлата, след като не може да се ориентира в обикновена обстановка. Ножарчето да получи титлата - оправил се е с 5. Все пак да се оправи шампиончето и Весели Празници.

А мен пък ме е страх от разни индивиди разхождащи се с ножове, за да раздават "правосъдие". Достатъчен е един спрей за самозащита.

за да се спасиш от развилнелите се мутри и да оцелееш!!! Бай бабо да не ти се случи и на теб, за да не се окажеш арестуван, мутрафоните да ти се подиграват, а във форума да пишат за теб, че си изверг и си за затвора доживот... Честито....

Тече поредния фарс при който мутрите от ГЕРБ прикриват престъпление на мутри - при неизбежна самоотбрана човек ранява нападателите си и го съдят на скалъпен процес, при закрити врати, недопускайки изслушването на ключови свидетели, при ареста му подхвърлят дрога и го пребиват докато е с белезници...Нападателя му го изкарват светец , премиера му праща хеликоптери с нашите пари, медиите са предупредени да не раздуват случая....Мутрите и борците са си направили държава-май е по добре да ги оставим да си живеят сами в нея!!!

Поздравление много добре казано,аз вече го направих преди 4г.оставих ги да се сомоуправляват в БГ!

Ако културистът е бил прав, защо е избягал при идването на полицаите и се е криел при баща си? Това поведение на невинен човек ли е ? Съмнявам се. Явно е гузен..

Защото,го е страх от борческо/мутринската структура в страната ни,и много добре знае как се случват нещата в БГ,от невинен се превръщаш в виновен!

Само ще ти кажа, че щом е охранител в испания, много добре знае всички закони, и знае че в испания не може да пребие никой. В БГ обаче нещата не стоят така, знае че охраната в заведението спи, че полицията пасува и че няма никой зад гърба си. Единствения начин е да разчита сам на себе си и за да не бъде пребит иил убит да се самозащити.

Всички тук са много компетентни и веднага раздават присъди. Нека следствието и съда да си свършат работата, пък тогава да коментираме. А габровският съд вчера е разглеждал мярката за неотклонение, а не е започнал съдебен процес, където ще се изслушват свидетели, експертизи и т.н.

ако се чудите какво правят спортисти и мутри заедно, то сигурно не знаете, че повечето спортисти от силовите спортове са спонсорирани от мутри. Спомняте ли си кой беше нает да бие феновете, несъгласни с гаврата с ЦСКА? Шампиони по самбо и състезатели по ММА!!! Какво се чудите тогава, че борци и мутри бият заедно хората, а техните ведомствени полицаи и съдии покриват нещата?

Аз искам да попитам що за охрана има тая дискотека щом допуска да влизат в нея хора носещи хладно оръжие? И стига сте оправдавали тоя с ножа.. разбирам да е било навънка и да са го нападнали 5 циганина и да няма къде да бяга. Ма това се е случило в дискотеката, където уж има охрана. Първо охраната не си е свършила 3 пъти работата: първо на входа не е проверила за оръжия, 2 не ги е разтървала навреме и 3 не ги е изхвърлила от заведението въпреки, че са създали скандал! А оня с ножа трябва да бъде съден за опит за убийство и вкаран в затвора!

ей тъпак, това е самозащита. много си прост.

Вие за самозащита чували ли сте?И мен да ме нападнат 5 човека ако имам нож ще го извадя големи бабаити иначе сабрали се отбор борчета и давай ся ще бием хората!Колкото до това че е световен шампион ако ще и космически шампион да е това не го оправдава като бие хора закона е еднакъв за всички освен в България! Никой не може да ме убеди че борчето няма вина с тези скалъпени версии всяка по-различна от другите,неприемане на свидетели и така нататък води до една мисъл сетете се вие до какво,ако ви се отдава разбира се!

добре де версята на борчето е изсмукана от прастите - седял си на бара и го нарагали. кака така в корема не става ясно. все пак добре е че ще се оправи. за един побои не си заслъява някои да умре. колкото за славата на балгаря - аи стига бе - кои се занимава с борба по света. спорта е добре за младите да се занимават но трябва да има масов спорт стадиони за всички а не фабрика за медели както си бехсе по време на соца. от това няма смисал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

неискам да заемам ничия страна,но по повод коментарите малко по долу:защо световен шампион да не отиде на дискотека и да стои до 5 часа,няма нищо лошо.састезанията са сваршили и тои има право да разпусне като всеки обикновен човек ,просто комплексарите се комлексират леко казано от момчета като негои ето го резултатанамушкан е трипати!дано да баде осаден ножкаря!аман от такива като него!излизат на диско не за да се забавляват а да осакатят някои!господин борисов докога с тея селски изпалнения.....????????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В селските държави, населени с прост и зъл народ, в местата за развлечения хората се пребиват, вместо да се забавляват. Особено жестоко се избиват по празниците, които по принцип са дни за веселие и разпускане. Да, така е когато хората са зли и комплексирани. И това не е от сега, винаги го е имало тук.

всички които защитавате ангелчето-борец да ви напомня за старата българска традиция: ПО ПЕТ НА НОЖ!

Аз да ти напомня, че израза е от по-късната ни история. Ама като си проЗд....

Не коментирам кой е крив и кой е прав защото не съм бил там, но си задавам един въпрос на който нямам отговор:Какво прави спортист - Световен шампион в 5 часа сутринта в това заведение?Това е до болка познато пътуване към никъде.

търси да пребие някой. (нали няма да кажете, че е за ученички и дрога?)

НАШИТЕ МИЛИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И АКО НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗМИСЛЯТ ДА ВИДЯТ КАК Е В РУСИЯ,НОСИШ ЛИ НОЖ С ДЪЛЖИНА НА ОСТРИЕТО С ДЪЛЖИНА ПОВЕЧЕ ОТ 6 СМ ОТИВАШ В КЮПА.......

И тука е така,но мисля че е до 8см незнам чак до затвор дали се стига!

Моля я ми прочетете коментара преди да го изтриете, *етническа нетолерантност, насаждане на вражда или заплахи за насилие" Къде видяхте едно от тези неща????? Аз лично не вярвам че шампиона е толкова невинен и само си е стоял, нормално е като ти скочат 5 човека да те бият да се защитиш с каквото можеш ! Онова момче дето го убиха пред АМНЕЗИЯ е било в същата позиция, само че е нямало нож, после майка му каза че не е могла да го познае, след ритниците и боя. Живэм в отвратителна държава, където някой мутри се чувстват безнаказани, добре че една от тях е получила урок, дано да помисли бореца и да разбере че не може да пребива хора само защото го гледат "лошо". Аз в тази ситуация ако имах нож или пистолет бих действал по абсолютно същия начин ! Но в България пистолет не се дава на обикновените хора, пистолетите са само за мутрите, добре че поне не са ни забранили да си носим ножове.

пРЕД АМНЕЗИЯ УБИТИЯ БЕ НАРКОПЛАСЬОР ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СТУДЕНТ ПО ФАРМАЦИЯ ...

а този сутеньор ли е, така наречения борец?

"Да помисли борецът" - извинявайте, ама е борец! С какво да мисли?!! Вижте му снимката и челцето - да ви прилича на интелектуалец?! Какво "умно" изражение, какъв поглед... На тия от удари в главата мозъкът им се разбива на пюре още 1вата година!

Значи ли, че ако някой ме "гледа лошо" трябва да го нокаутирам? И как така "побойникът" борец се намира в болница", а "невинният" културист, нападнат от няколко души, е успял да рани трима и нищо му няма. Не се връзва тази версия.

а дали е наред? не съм го чул да говори нещо./...

Кръвните проби били анализирани в научно-техническата лаборатория на МВР в Габрово!? Ето защо бюджетът на МВР бил най-голям - да си харчат парите на воля за каквото им скимне и където им скимне да раздуват администрацията. И второ - къде у биячите и ушковците на селянина от село Шума мисъл и интелект за наука и техника. Вчера един приятел им показа книжката си от Ирландия, а катаджиите го питаха дали държавата е член на ЕС. При това на първо място на документа пишеше свидетелство за управление на чист български език и без печатни и правописни грешки като в новите ни документи за самоличност. Свещена простота Цветановска. И наглост ГЕРБерска безгранична.

Важното е, че всички пишещи тук са умни, честни, красиви и знаят всичко за всеки!

Историята от устата на М.Г. изглежда мно-о-о-го скаплъпена, съшита с бели конци.

Много тъпо борче. Не може да запомни 2 думи на кръст. Не вярвам да са му измислили толкова тъпа версия. Просто не е запомнил какво са му казали. Както си седял на бара и му потекла кръв??? Хайде де, ние не сме борци, имаме малко ум в главите си...

ми живей си животеца като си голям умник, кво си седнал да се косиш и да се изпълваш със злоба до пръсване, ще се спукаш умнико

ти си злобният бе, миндил

Онзи ден подсъдим за двойно убийство излезе от ареста. В този случай правосъдието ще бъде по-различно, защото е независимо.

Mоже би ще стане както п о ч т и винаги, виновния на свобода а невинния в "пандиза". Aко 5-ма са се премятали и 5-тимата са за съд! Tака, бил борец, демек "неопетнен" абе не е за вярване. A оня с но ж а -какво прави с нож в бара или диското? Tука е така, с а м о носенето на нож те прави криминален. Cъдете ги но правдиво. Hе само свидетели на "борченцето" а и на оня с но ж а ! Mоля, без лиготии...

Няколко удара с нож са опит за убийство. Защо винаги се обвинява по най-тънката лайсна.

Така е.А да те бият 5 човека "борчета" какво е?

не нагласено , поредната скалупена исторя.има спречкване , боъ ,ранени. коъ обаче е култориста никоъ, коъ обаче е ранения машинка за пари. в него са наливани пари очаква се да донесе доста печалба на бсс.ижода от процеса е ясен, темида отново ше буде сус завурзни очи, а медиите сус запушена уста. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В нашата мила държава все такива случки стават. То както излиза трябва всички да се въоражим щото е пълно с изроди с ножове или пък с огнестрелно оръжие.

нешто намирисва ,,версията,,на бореца.в габрово друго се хортува,че мутрата от севлиево скочила на владимир ,щото го гледал лошо и когато владимир го нокаутирал,другите бандюги и шампиона скочили да помагат,ама збаркали адреса

Всички пишете за някаква мутра. Тя няма ли си име, презиме и фамилия? Щом осъждате, преди Съда, някого, спрете тази анонимност!

Не е за вярване, че съществува такава шокираща неграмотност.От коя пещера си излязъл, бе гребецо?

Този е шампион по тъпотия. Нищо не може да му се разбере от разказа, явно се опитва да завоалира.

трима от компанията на Ганев пребиват някакво пияно момче.Смазват го от бой и го захвърлят пред бара.Въпросния пребит си набавя от някаде нож и се враща в заведението.Напада нападателите си и наръгва също и Ганев.Компанията на Ганев във въпросната вечер е от няколколко криминално проявени лица и един крупен бизнесмен от Севлиево. Въпроса е кой кого???

май не си много запознат или си пълен тъпак - "пияно" момче с 0.16 промила, е ба ти тъпите ганьовци

Ето какви са коментарите на хората от Габрово: "Отвратителна държава. И защото в Габрово се говори много само за този случай, ето как седят нещата: 1. Въпросното заведение е някаква супер долнопробна дупка. Нещо между бар-диско-чалга-механа. 2. Шампиона ни, в компанията на известна севлиевска мутра и още трима са в заведението. 3. Севлиевската мутра, налита на Владимир, защото `го бил гледал лошо`. 4. За секунди, мутрата губи по точки и е нокаутирана. 5. Останалата част от компанията, начело със шампиона се хвърлят върху простосмъртния, имал наглоста да се съпротивлява и да не остави кротко да го пребият. 6. Не се знае от къде и как, но Владимир докопва нож. Раните по краката на част от нападателите, показват че е по време на мелето се е защитавал и като паднал на земята. 7. Шампиона отнася най-сериозни рани, защото е бил в авангарда на нападението. И следват въпроси: Защо Владимир е арестуван, а шампиона не ?! Нима предизвикването на побой не е хулиганство и не подлежи на съдебно преследване ? Наистина ли смятат обществото за толкова малоумно, че да се хване на историята "ние го заловихме, той се кри половин час, но не е изхвърлил марихуаната. В него си беше" ?! И сега какво ?! Вместо наглия борец да е в ареста, те хеликоптери му пращат ?! Гнусна, шибана държава !!! " Ето това коментират хората в Габрово и знаят какво е станало и как!

Склонен съм да вярвам на написаното. Нагла мутра в компанията на шампион по борба(нормално умствено недоразвит), малко дрога и алкохол и много нечовешка злоба + чувството за недосетаемост и белята е готово. Ако задържаният е бил с по-слабо ниво на инстинкт за самосъхранение просто за случката щяха да знаят близките ва пребития. Защо съда е заседавал при закрити врати? Това държавна тайна ли е или пореден опит за защита на "богопомазания"?

каква мутра, бе другарю, не разбрахте ли какво каза гоце, началника на социалната държава - няма мутри и престъпници, няма мафия има само честни милионери, дори нямаме и олигарси

Благодаря ти за този коментар така е ако не се беше защитил сега нямаше да е сред живите, сега пък ще иде в затвора, в прекрасна държава живеем.

"В залата не бяха допуснати журналисти, близки и приятели. Отвън останаха бащата на Владимир - Иван, както и двама негови приятели, готови да ги разпитат като свидетели на схватката в и пред бар Текила на 25 декември рано сутринта. И за тях, и за бащата поведението на Владимир е било неизбежна самоотбрана. Приятелите му казаха, че са го били жестоко най-малко 4-5 души, че са го хвърляли по кола, паркирана пред бара, и че той е трябвало да се защити. Всъщност двамата свидетели бяха убедени, че главните виновници, поне към момента, не са обект на разследване"

Дано се възтанови бързо. Това момче е световен шампион... Знаете ли какво означава това? Знаете ли колко като него има по света... броят се на пръсти. Със съгорност не е имало конфронтация при този бой, просто е станал жертва. Ако е имало конфронтация със съгурност е щял да ги смачка от бой.

пич , ти правиш ли разлика между борбата като спорт и "уличния" бои???

а ти между 5 и един?

И какво от това, че бил световен шампионИН:) Това полезно изкопаемо да не би да пикае нафта и сере газьол? Стига сте ни занимавали с чалга певици и пишман борци! Смотаняци смръдливи!

Така е.... Това, че е световен шампион не го оправдава да скача на бой, ако се докаже естествено по надлежния ред със съответните доказателства... законът трябва да е равен за всички.

О Дйеж Симпсън беше също шампион, но го съдиха за убийството на жена му. Ти правиш ли разлика между спортист и лайнар?

абсолъутно,аз го познавам лично и тои никога не е започвал бои, но винаги при наличието на такув се е опитвал да умири нещата.тои е един прекрасен човек и такива простотии могат да говорят само хора които не го познават и не са играли физическо за да знаят с коко труд и лишения се става световен шампион.и не на последно място - все пак бехсе коледа и всеки има право да се отпусне малко по празниците,преди тежката година която го очаква. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по тази шема мисля че всеки гражданин е потенцялна мишена на пияници с ножове . аз живея в свеция и тук ако някаде ме проверат и имам нож автоматично получавам 1 година условно и после ако пак стане ефективно защото кожто има нож явно иска да намушка човек с него

ДА АМА КАТО ЖИВЕЕШ СРЕД ВЪЛЦИ СЕ УЧИШ ДА ХАПЕШ ИНАЧЕ ТЕ ИЗЯЖДАТ...................

Значи отдавна да са затворили Ути Бъчваров...

Хе, хе, много точно казано!!!!!

Да бе, и ако намерят презерватив в джоба ти, значи си тръгнал да изнасилваш шведки!

Като сте големи журналисти предлагам да дадете думата и на нападателя с ножа - да си каже и той гледната точка. Струва ми се, че ще има какво да добави.

ХУГО, ХУГО ЯВНО И ТИ СИ КАТО ТОЗИ С НОЖА!!

говедото е нападнало с нож и само това е достатъчен факт да седи на топло дълго. Колкото и да е виновен бореца /ако е виновен/ другия е за затвор. И ако някой не го е разбрал, ще го разбере когато някое копеле му разпори корема или още по-гадно , корема на детето му, щото май не мислите като пишете.

....не знам точно какво е станало, но ако те нападне някой борец или боксьор няма ли да се защитаваш, ако имаш нож няма ли да го извадиш? Нали преди време имаше такъв случай със Стойчо Стоилов...ако някой ме нападне да ме пребива и имам нож/пистолет директно го вадя и го разпарям, по-добре да съмв затвора, отколкото мъртъв или сакат за цял живот

ма нали "испанеца" е каратист. Храчещите тук булгаристанци да отговорят дали при самозащита по ефективният спорт е борбата на тепиха или каратето. Или горкото момченце е каратист колкото съм и аз. Въпроса е ганьо да драска, да скимти, да обвинява ей така да се намира на приказки. Каратист, каратист, каратист, но "тъпото борче" е виновно, а каратето не го познаваме като техника, много сте смешни и жалки

хмм, ако те бият с шутове 5-ма "борци" друго ще пееш. ;-) :-)

А с какво да мислят?

Колкото и да е виновен бореца ???... Борецът по принцип не може да бъде виновен. Виновен си ти, ако не се свиеш докато те бият. Свободата се простира до там, до където можеш да я отстояваш!!!.. За съжаление в тази държава единствено прави са полицаите и спортистите. Справка Максим Сталийски и доста други примери.

прав си,но фамилията на пияндето от русия е ставииски

Stiga s tezi oligofreni borci. "BOREC" stana mnogo mrasna duma v Balgaria.

Е тук е толкова скалъпено, че чак със затворени очи го виждам. Обръщам внимание на следните неща - Пострадалият си бил седял на бара, когато усетил, че някой го бил блъснал и после усетил че нещо го затоплило. След което видял нож. Обвинението пък твърди, че "...пред входа на заведение Текила бар е причинил средна телесна повреда на Михаил Ганев.". Та да попитам умните глави скалъпвали тази история - последно сега на бара ли са седяли или на входа на заведението?!?!

да не забравяме, че след като половин час се укривал ченгелите намерили в него 2-3гр. марихуана. Вместо да я хвърли той сигурно я е брал и сушил. Това след като е наръгал компанийка борци в корема и в краката в 5 сутринта.

Абе сбиването си е сбиване ама да намесваш и НОЖ си е цигания и трябва да ги затварят такива изроди! Друг е въпроса къде е спала охраната, защо допуска да се внася хладно оръжие и защо не са се намесили на време!

Прав си донякъде, но като насреща ти се зъби шампион по борба би трябвало да компенсираш с нещо неравенството. Ганев добре знае, че борбата е неравна и въпреки това се дърви - после изкарват тоя с ножа, че играе нечестно.

и какво като е шампион по борба, това е спорт, тепих. НОЖАРЪТ ПЪК Е КАРАТИСТ, А КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА, КОЕ Е ПО ЕФЕКТИВНОТО В ЕДИН УЛИЧЕН БОЙ, КАКВА Е ТЕХНИКАТА НА КАРАТЕТО, МОЖЕ БИ КОЛЕНЕТО

борчето вече лъже!Вижте първите коментари веднага след инцидента!