17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тъй, Ей такива събития са ни нужни у махлатъ, но повече и по на често. До един да се избият, банкет давам! Стига сме ги носели на гръб! Долно племе, циганско!…

Местя го !

А кога ще има проект "назад към индия"? Мисля, че едно 70~80% от българите ще подкрепят с "да" такъв референдум. Индия и без друго е заявила, че си ги иска, имат нужда от работна ръка, крайно време е да си отидат в родината си и при корена си, от който произхождат. Срамота е в България да се въдят минимум по 5-6 циг@нета от една циг@нка, която обикновено се води "самотна", за да прибира солидни помощи всеки месец, докато българките раждат по 1, максимум 2 деца. 3 деца от българка е рядко срещано явление. (поне за мен). Питам се, как самотна, ама намира някой да я оплоди, мангасарката? Защо спи българската държава? Хора, унищожават ни от вътре. Българи са роби по тежката чужбина, а м@ймуните ни завземат. Вина имат всички правителства, които са антибългарски. Вчера не можах да спя и постоянно ми се въртеше в главата новината за 30 годишната майка посегнала на живота на детето си и своя. На 99% съм сигурен, че причината е безизходица и срам от това, от което се е отключила депресия и страх от бъдещето. А пък колко самоубийства само за Май месец тази година... Докога ще спиш, народе? Народе????

Не "За съжаление малко по-късно единият от тях е починал. Другият е с повърхностни рани и наранявания и без опасност за живота."! За съжаление, няма повече умрели цигани!

защо не е увеличила бройката на жертвите ?

Хубав ден за българската демокрация, а можеше и по-добре.......

Да не ги съдим строго, това си е част от техните културни особености.

Ех, колко жалко, че не е завършил с петима убити...

Е, щом е бил афектиран - пуснете го. Не бива така с афектирани хора от правилният етнос.

Със шведите винаги е имало проблеми.

БХК!¡!!!!!!?!!?????

Дир, толко ли сте, че и с цигански драми ще ни занимавате. Що не си направите и рубрика мунгъл нюз. Щото тия голям принос за България имат, дори и българи не се наричат.

Трябва да се знае какви ги вършат

полицията защо е бързала? Оставете хората да се разберат. Разваляте културните особенности.

Евророми, сър, евророми. И тук-таме някой евроджендър, сър. Булгаристан, сър, Булгаристан.

Полицията пак бързо е пристигнала, нали?

Естествен подбор - след такив асигнали , най-добре полиция и линейка да поизчакат да свърши мелето и да приберат квот останало от "матряла"...

Цигани Бой и трепане Якоо

И ебън