”Ледена епоха” в метрото на летище София (видео)

Пътешественикът Боби Илинов публикува видео във Фейсбук от метроспирката на Терминал 2 на Летище София, което показва скования от студ и лед перон в неделя.

Обратно в новината

Коментари - ”Ледена епоха” в метрото на летище София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

метрото просто е консервирано гриогенно..... нищо не разбирате от хитек

Това е типична българска работа, побългарено метро - никой не мие и не чисти софийското метро, то е студено, прашно, влакчетата минават като автобуси, веднъж на 8 минути, строено е с евтини материали, за да се разруши по-бързо - селска работа отвсякъде!!!

ТОВА Е СОЛ! СОЛ СОЛ Глупаци

Баба ти е сол.

А бе празни плямпала, защо не реагирате сега, когато ББ вече каза няколко пъти, че ще намали разхода за магистрала Хемус като намали радиуса на дъгите в завоите? Нали при остри завои ще се утрепем да погребваме катастрофирали? НЯКАКВА РЕАКЦИЯ ПО ТЕМАТА? Пак проектът ще се променя към поевтиняване, а ВИЕ, КЪДЕ СТЕ СЕГА ВИЕ?

Виновно е българското мърлячество. Не знам дали пак е избрана "наша" фирма, която част от парите ще приведе на наш човек и ще спести от качество, но..... българското е мърляшко. Не зная дали като майка не възпитавам мърлячи- синове и мърляч-съпруг. Но българките търчат да дадат чорапите в ръце на съпруга и децата, да носят чанти като борци, да готвят, да правят всичко, а те да лежат на дивана с дистанционното. Я погледнете към германките и германците - нали са нация техническа. На плажа няма да видиш германка с чанти, а мъжът и прав, с пазни ръце. Но българинът.... ако не е на бира под чадърите, ще ходи с празни ръце като тюмбел. Е тука е разковничето за българското качество.

Както много от новите строежи в "съвременна България" така и метрото е пълно с недомислици, спестени са жълти стотинки (или са откраднати), но не и да се изпипат нещата. Така правеше Ники Василев при така наречения цар, така е при ГЕРБ (и при другите, да не се мислят за различни). Там където е трябвало да е широко, е направено тясно, където има нужда от покрив, го няма, няма стълби на много места. Недай си боже да се случи нещо сериозно. Който не е минавал между двете спирки на Сердика, не знае какво е гъстота на населението. Но както се казваше в една реклама, трябва и акъл

Искаш да кажеш, че на архитектите се дава задача да пестят покриви, защитни елементи и т.н. А дали проблемът не е точно при тях. Те не трябва да измислят топлата вода, а да плагиатстват - светът го е измислил. А ако строителите спестяват и заменят детайли, това пак става с подпис от архитекта. При тях се къса нишката - при архитектите. После при строителите-спестовници, обслужващи поръчителите си, после се пести от качествен материал и накрая бай Митю не знае как се смесва двукомпонентен материал и прави чорби от скъпи материали. Това е - мърлячество и кражби. Илипса на надзор от инженери, технически, блигадири- може и техните заплати да са спестени.

Терминал2, не е престижен, а е жалък...

Не е за вярване,но е истина!Жалка картинка!Между Европа и много близо до арабският свят,моята Родина,моята страна още не може да избере накъде да тръгне!Към отговорна демокрация и закони,така по-лесно ,но и отговорно се живее!Или немарливостта и мръсотията на арабите,въпреки парите им на някой от тях.Бедната ми страна,малка и красива!изборът е лесен,но желанието да се направи различното е още в зародиш!!!Дано да не го загубим!Да бъдем българи и да направим страната си красива и горда,каквато трябва да бъде!!!

Е, вие метрото го строихте 30 години и за да няма такива инциденти - така и не го построихте... :)))))))

Това не е ли сол?

Не крем брюле е :)))

...с вашата помощ скъпи другари ние ще се превърнем в храна за червеите...

Някак си не мога да разбера защо кметицата трябва да е виновна затова, че персонал нает на щат, имащ преки ръководители, не си е свършил работата. Може би г-жа Фандъкова трябва да обикаля денонощно София и да надзирава работата на общинските служители. Като учителка, може би трябва да ги наказва да стоят прави до стената и да им чете конско.

Мога да ти обясня. Защото отгворността е на най-високо стоящия(в случая кмета). Той трябва да прецени какви хора да назначи така че всички ние които си плащаме данъците да чувстваме че парите ни се изразходват правилно. С това не се заяждам, аз харесвам по-принцип г-жа Фандъкова. Просто в случая тя носи отговорността

Какво да избереш да назначиш от посткомунистическа нация с разбъракни на чорба мозъци през комунимза. Че сбърканията се предава и чрез възпитанието на новото поколение при това! Ако имаше збор, щеше да си прав(а), но в тази реалност... Пробвал(а) ли си да намериш персонал наскоро? От тъпак надолу!

Искаш ли ти да ги назначаваш? По какво ще ги познаеш? По очите, по мустаците, по зъбите?

Лигльовци! Баба ви само на затворени спирки е седяла. Малко сняг, малко лед и иде края на света. Да върнат казармите за такива Терминалци или най- добре обратно от която Европейска столица е долетял. Дай да излеем 10 милиона по спирките за да не ви е ледено.

Чичка, отивай си на село, гази през нощта в снега за да отидеш до външната си ледена "тоалетна" и докато клечиш си мечтай за казармата

Гол г.з така ще е

Все фандъка ви е виновен. Верно тя е шефа, ама изпълнителният директор е друг....той какво прави по въпроса? Нещо много проблеми има това метро..... абе мърляваи безхаберна работа от ИД Братоев. Просто такова муе отношението кум подопечните му.

Боби, Боби, халюцинираш за престижния Терминал2, не е престижен, а е жалък, най скапаното летище в Европа с един ръкав, като Автогара, нефункционално и тясно, няма достатъчно седалки за чакащите пътници, няма закусвални и ресторанти, свестни магазини и WC, но цените на това, малко и мърляво, което се предлага са най високи в Европа и света, метрото можеше да има топла връзка с летището, да не мръзнат и себмокрят от дъжда пътниците, защо няма, български недомислици, тъпотия до шия. Може ли една даскалица по руски да управлява двумилионен град?

Подкрепям! Терминал 2 изобщо не нито модерен, нито функционален, а още по-малко европейски. До скоро момиторите бях едни стари телевизори сандъци на 20+ години. Искам само споделя, че международния терминал на летището в Хавана, Куба, който не е нов, е по-голям, модерен и функционален от нашия Т2.

Кажете го на тарикатите от Австрия ЩРАБАК и съсела с когото окрадоха милиони

Вие кога за последен път съградих нещо, помогнахте на някого или просто се опитахте да си свършите работата? Най-вероятно не можете и да разберете какво ви питам......

Все фандъка ви е виновен. Верно тя е шефа, ама изпълнителният директор е друг....той какво прави по въпроса? Нещо много проблеми има това метро..... абе мърляваи безхаберна работа от ИД Братоев. Просто такова муе отношението кум подопечните му.

Бандата ГЕРп е виновна.

Преди няколко година пътувах до Лондон. Навяла 10см сняг. Летищата бяха блокирани и полетите се възстановиха на другия ден , когато снегът сам стопи. В 21ч затвориха гишетата и ни оставиха сами да се оправяме. Оттогава престанах да смятам , че в България сме най-зле. Но ,че сме майстори по мърморенето, няма спор

Подкрепям

Ами като сиси взела бюджетен полет без застраховка и без екстри... Нормалните авиокомпании те чарджат едно 50 паунда отгоре, но пък ако имаш такъв естрен случай, ти осигуряват хотел на минутката, превоз до хотела, обратен превоз за следващия полет, който те ти букват като компенсация, безплатно, и в някои извърнредни случаи, ти плащат и обезщетение, понякога хилядарки, ако си доказал, че са ти провалили плановете, примерно си взел бизнес класа и са те задържали, и не си могъл да си направиш бизнеса, и си загубил пари от което. Примерно де, щото случаите са различни. Но така е, бълХар са бедни и купуват само най-ефтините билети, и не знаят какви предимства и права имат.

Лети;ето бе затворено заради 10 см сняг, да ги питам какво правят при 50 см .....

Откога думите и изразите чарджат, букват, направиш бизнеса... са част от българския език?

Заглавието по скоро трябва да е: Новина: хората внасят сняг с обувките си в метрото, веднага да обвиним Бойко :P

Как пъ в никъде в другите столици не видех да внасят сняг с обувките си беееее? Че и в Москва даже, дето все си е снег зимата и там е СУХО в станциите.

Ако искате ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ на ГЕРБ гласувайте пак за тях....

На мен пък ми се наложи да ползвам Терминал 1 и прилежащите му "тоалетни". НЯМА такава срам и мизерия. Стана ми не толкова гадно за мен, колкото за чужденците, които ги беше страх да влязат вътре. БЪРЗО и сигурно вървим към най-изпадналите страни от третия свят. Закривате държавата!

И кмета на София е за отстраняване! С кмета на Пловдив, да си правят компания хем!

Това за отстраняването на кмета на Пловдив, първо е САМО на първа инстанция и НЕ е окончателно... Второ то ще влезе в учебниците като нагледен пример за действие на СЪДИЙСКО-ПРОКУРОРСКАТА МАФИЯ в България!!!

Ако се хлъзне депутатско дупе :)

Да сложиш в едно изречение дупедатско дупе и метро е оксиморон, колега.

Снимането в метрото е забранено!?!

Докато няма уволнения на служители от всички сфери, които не си изпълняват задълженията, нищо няма да се оправи. Липсва професионализъм. Но заплатата се получава. А има толкова безработни...

Е нали е един от тези дето не ядат асфалт и метро и да го питаш какви лайна яде на метроспирката. Да си кара каруцата в махалата.

Се изока и комуниста от Позитания Боби...!?! Абе Боби, не измряхте ли бе илетерати и съсипници на България и народа ни - ми дръжте се за фустата на вашата КУРнелия и пилота що съсипа авиацията ни и си трайте бе...

Абе, глупак, имали лед в метрото, и не само на станция Летище София. Има. Тогава какво квичиш. И ти си същия неграмотник, като тези които са строили метрото. Тече от всякъде.

На гол тумбак - метро и магистрали!

Този господин ако се беше поразходил и из центъра, да не говорим за кварталите на София щеше да види и разбере че това което показва е НИЩО в сравнение с гледката при разходката му из София. Фандъка само за дадени милиони и липса на сол говори ама софиянци и гостите на София виждат че става въпрос за поредното гербераско крадене. Никога София не е била такава кочина

Така е, защото ви се свиди да давате по 6,10 лв. за билетче. За 1,60 - толкова.

Един софиянец започва минимум от Е- класа и 2000 лв. стартова заплата.

Всичко лошо идва от североизток. Ако изгоним путеноидите може да дойде пролетта.

се намира долината на смъртта

Но там се намира и статуята на Свободата!!!!!

Явно си от потока!

срамота.

ОТАН+ЕС+ФАЩ= МИЗЕРИЯ и Бобко.

каруците плащат ли винетки?

защо не се оплаквате ?това го няма никъде.

"Герберастска епоха" , години на безвремие.

Kaто няма топла връзка ще е така - най-евтиното метро за просяците на Европа.

Хахахаха европейска столица, европейска София с джиткащи европейски каруци по европейския софииски центьр!

+1

Ама сме членове на ЕС и НАТО. А вие?

Е кат си ЧЛЕН ко си постигнал? Освен бране на ягоди, и упаковане на грозде и чепкане на кокошки у англииско, с нещо друго да се похвалиш?

обичам зимата.отваряш прозореца ,хвърляш торбата с боклука и нищо не се чува.винаги под прозорците на съседния вход.не му трябва много на човек да си направи кефа.

бива ни да плюеме не съзнавате ли че това е извънредно положение и че това става и в най богатите д-ви а това е все пак България

Какво му е извънредното на положението? Нормална зима. Отвори учебник за 4-ти клас и виж как е описан зимния сезон.

Така е то с избран на първия тур кмет на София. Все пак е по-добре от улицата пред болка.

Грешна ви е думата ''избран'' защото при 30% гласували и 15% надути при тая няма как да не е назначена по гербераски. Ако всичко беше честно нямаше и на 3 място да бъде фандъка и за това и чистенето и строежите в София са по фандъчки - фалшименто ама подплатено с мангизи

Цената на солта по борсите се вдига!

Да не говорим че ,,престижният'' Терминал 2 е като кочина в сравнение с други европейски летища.

Е, то па нали това около терминала не е кочина, в сравнение с други европейски държави, та терминала да е нещо различно.

Това е по време на чистенето на перона, а перона не е заледен както се пише. При силния вятър преди няколко дни е навяло откъм откритата част, което е почистено веднага, но е останало малко над окачения таванн, което е пичестено в неделя.

ne e ot cistene,provit e pokriva

в киша се родихме,по леда вървим,в калта ще си останем

е, хайде сега, дошъл Боби Пътешественика и ни казва неща, дето си ги знаем.Ама кво от това- Данчето пак ще си я избират и в бъдеще , за съжаление.

Този ПЪТЕШЕСТВЕНИК е толкова пътешественик, колкото АЗ съм .....НЕГЪР !!!! Дайте да МУ видим и другите клипове....

негър не знам ама на половина ром си го изкарваш.

А ТИ СИ ТИ СИ ЕДИН....ДРИСЛЬО....

ТАКА ДИРАДЖИЙТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ, ЧЕ Радев е и ....."ПРЕЗИДЕНТ".....

За какъвто и да го смяташ ти, което всъщност не е от значение за който и да е, пак е нещо несъизмеримо повече от тебе!

ГЕРБ в цялата му прелест. Мафиотска организация, която е създадена да краде милиарди и да предава интересите на България.

Да, друго си е да харижеш цялата енергетика на Русия. От десетилетия.

И кое по-точно е харизано на Русия? Пък и при положение, че същата е създадена почти изцяло от и със съдействието на Русия. Факт!

Не плюйте така по следващия кабинет, моля ви