Реформаторите: Не сме променяли позицията си за референдума

В оповестено от Реформаторския блок съобщение се заявява, че формацията не е променяла позицията си за референдума.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите: Не сме променяли позицията си за референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо тръшкане, големи жалби по РБ! Вие, ненормални ли сте, че имате надежди от някой от всичките тези политици-боклуци! Явно, да! То тогава няма от какво да се пръкнат нормални, след като ги изберат ненормални тъпанари

Голям гаф, Радане! Просто се наредихте до останалите политически мишки, чиито методи до вчера отричахте, а днес - прегърнахте! Излъгахте ни и ни унизихте едновременно - това ще ви струва скъпо!

ИЗПЪЛНЕТЕ СИ ЗАКАНИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ,НАКАЖЕТЕ ГИ!!! МАКАР,ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ПРОУМЯВАМ КАК НЯКОЙ С НОРМАЛНО РАЗВИТ МОЗЪК,МОЖЕ ДА ПРИПОЗНАЕ КУНЕВИЦА КАТО СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ И ЗАЩИТНИК?! ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО ТЯ Е ЗАЩИТАВАЛА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ СА ЛИЧНИТЕ И ИНТЕРЕСИ!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЧИСТОПЛЪТНА ПЕРСОНА !!!

"Колегите от РБ да се научат, че публично е хубаво да говорят, че са много големи демократи, но работата им в парламента е да си седят на столовете". Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов. За това е прав! Те влизат на пленарни заседания за гласуване на закони max. по 10-12 човека от 23! И това е от началото на парламента.

loyola

Не знам какво се реформират тези, ама като се вземе в предвид коя е Кунева и колко бели е направила на народа, просто се чудя какво прави там ?

Радане, ИЗДЪНИХТЕ се, приятелю. Обидихте ни, а ние сме единствения ви капитал. И го знаете. Не го очаквах точно от вас. Хванаха ви гадовете и стискат...Признайте истината и дани да ви разберем. С тези декларации продължавате да се дъните пред мислещия си електорат.

Абе няма каква да се чудите на тия измислени "деформатори". То цялото правителство е порнографско! Първо, ГЕРБ нямаше да правят правителство, ако нямат пълно болшенство, или поне 100 депутати - нямат, обаче го направиха. Второ, РБ нямаше да участват в правителство с Б.Борисов и Цветанов (това им беше едно от атрактивните предизборни обещания и генератор на гласове) - участват, и то яко! Трето, ПФ нямаше да подкрепя правителство, с участие на етническа партия - е, подкрепят! И накрая АБВ зае.а всички леви идеи, и се продадоха за едно министерско място, участвайки в дясно правителство. Е има ли нещо, с което могат да ни изненадат днешните управляващи политици?!

ние позицията ви я видяхме... в коалиция със сусела и фикуса.. само да сме в парламента..

Така нареченият (измислен) "реформаторски блок" е механичен сбор от кариеристи, провалили се като индивидуални политици и водачи на партии! Със зор постигнаха целта си, да влязат в парламента, събирайки минималните 4% гласове, при това за 6 партии..По колко гласа се падат на партия? И от къде това самочувствие и вирене на носове? Баш мутрата ги използва, за да направи правителство, но от самото начало им няма доверие.Затова все по очевидно ухажва ДПС и резултатът от това се вижда по време на ключови гласувания.

Трябва да си много дебелокож, за да твърдиш че не си променял позицията си за мажоритарния вот, при положение, че преди бяха "ЗА", а сега гласуваха против и въздържал се.....Лицемериииииииииииии!!!

Живеем вм изватена държава. Вместо бедните да стачкуват, стачкуват богатите а сидикатите са на тяхна страна. Вместо народа да иска референдум по жизненоважни въпроси, политиците го искат с зададени въпроси в него, които не интересуват никой. С една дума, направиха хората на луди.

само пишете по форумите и нищо не правите, дигнете се и пометете тази ненужна сган от парламента бе..смажете ги бе тези некадърници и крадци тези злобни ни души наречени депутати които ядат нашите пари..на бунт братя да смажем на змията главата ..

komunistite ne tarpite chestni hora ,za vas tova e chujdo chustvo ,normalni ste samo vie(komunisti i sozialisti), domosnizi ,ubiizi i kratzi

Потърсете в гъгъл и прочетете. "За Реформаторския блок, паразитизма на ДСБ и Радан Кънев-без розови очила"

чекай от време на време да споменуваме и светлото бъдеще, понеже редактора го изисква: костов донесе светлото бъдеще на сдс, като го докара и до калъч за референдумите, начело с кунева - "демократката" от "сой"... не знам от какво недоволства народа?! всичко е прекрасно и светло, благодарение на спестените пари в ктб! давам тон за песен, другари от рб: пред нас са блеснали житаата... иии две, три!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

youtube. com/watch?v=v2MTZ6CsSKg Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Папагалствате със стари и изтъркани лъжи. А когато са се случвали въпросните "лоши" неща Вие къде бяхте? На някое откраднато от други място или може би дори още не и в Ташкент?

Към феновете на РБ и в частност на Куневица! Потърсете "На каква цена влязохме в ЕС? Архивите говорят", за да видите каква продажница подкрепяте!

Ленът и конопът са важни за индустрията култури, отглеждането им е насърчавано от ЕС, но България получава символична квота, въпреки благоприятния климат за отглеждането им. Член 3, параграф 1. Определя се максимално гарантирано количество от 80 878 тона за дълги ленени влакна за пазарна година и се разпределя между всички държави-членки като национални гарантирани количества. Тези количества се разпределят както следва: 13 800 тона за Белгия, 13 тона за България, 1 923 тона за Чешката република, 300 тона за Германия, 30 тона за Естония, 50 тона за Испания, 55 800 тона за Франция, 360 тона за Латвия, 2 263 тона за Литва, 4 800 тона за Нидерландия, 150 тона за Австрия, 924 тона за Полша, 50 тона за Португалия, 42 тона за Румъния, 73 тона за Словакия, 200 тона за Финландия, 50 тона за Швеция, 50 тона за Обединеното кралство

Къси ленени и конопени влакна: 10 350 тона за Белгия, 48 тона за България, 2 866 тона за Чешката република, 12 800 тона за Германия, 42 тона за Естония, 20 000 тона за Испания, 61 350 тона за Франция, 1 313 тона за Латвия, 3 463 тона за Литва, 2 061 тона за Унгария, 5 550 тона за Нидерландия, 2 500 тона за Австрия, 462 тона за Полша, 1 750 тона за Португалия, 921 тона за Румъния, 189 тона за Словакия, 2 250 тона за Финландия, 2 250 тона за Швеция, 12 100 тона за Обединеното кралство. През април тази година ЕС отмени квотите за млечните продукти, но ощетената още в началото България, няма шанс да се наложи на пазара. Ирландия, която изнася 80% от млечните си продукти, възнамерява да увеличи производството си на мляко с още 50% до 2020 година.

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Каквото и да правите, България е обречена.

ъхъ

именно за това е обречена българия, защото те правят всичко възможно и необходимо, за да я обрекат. загубата за българия от техната дейност е мега тотална.

я редактора на рб, който този път ни се е явил под поредния си подник: Искаш да ( нерегистриран ) 29.07.2015 23:08 - какъв ни е остроумничък. я сега ти кажи нещо за костов ауакбар!

СЛЕД КАТО СЕДЯТ ЗАД ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСКИЯ ШПИОНИН БОЙКО БОРИСОВ......

няма отказване : Пълен мажоритарен избор капиш?:)

Ма Si ! - Certo !!!

редакторе, ти нямаш добро име защото си тъпа и проста курва.

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Много стабилно момче тоя Рамаданчо бе пичове...:):))))))) Не мърда бе!!:):)))) Никога не променя позициите си...Е,не важи същото и за позите де,ама кой е съвършен в този свят а?? Сега,след като Кунева благодари на ДПС,Рамаданчо в знак на признателност ще заседава в Парламента с забрадка и фередже,но-позицията непроменена батка!!:):)))))

Радан Кънев е най-големия български политик след Иван Костов!

само толкова ли бе, редакторе. това звучи като лозунг от времената на бай тошо!

Драги деформатори, нека ви светна нещо - вие вчера не гласувахте за това дали сте ЗА или ПРОТИВ дадено предложение. Вие гласувахте ЗА или ПРОТИВ да се питат българските граждани - единственият суверен на Република България. Капиш? Вие, най-демократичните от демократичните сили ОТКАЗАХТЕ на българските граждани най-висшата форма на демокрация - РЕФЕРЕНДУМЪТ! Мекотели такива.

Подли и продажни твари!

Тая Кунова не трябва да се появява изобщо пред хората . Как може да е толкова нагла и долна , нагушиха я за затварянето на 3и4 блок , а сега се прави на божа кравичка.

Kой ще ръководи председателството на ЕС през втората половина на 2018 г.? Днес правителството прие план, в който е записано, че групата с приоритетите ще се ръководи от Кунева. Тази пак се уреди пред външният министър Даниел Митов :) Някой от ЕС го натисна ББ да я вкара в правителсъвото и да й дадат ресор, нали беше еврокомисар по времето на Симеончо. И сега щеше да е там, ако някакъв от РБ не я измести с преференциален вот.

,,рамадане,, как е времето в ,,юса,,???

Когато някой се е насрал и се опитва да се бърше освен да се омаже повече нищо не става,трябва миене със сапун,иначе мирише!А тази партия просто си подписа смъртната присъда с един глупав ход.

само с един ход, а с няколко и куп непремерени и популистки приказки. Да не говорим за кукувицата Кунева, която хем се подписа под 3-тия вариант на проектозакона, хем била против!!!!! та даже и накара нейн човек по заповед на ББ да бъде е 180 -ия глупак с подписа си !

абе, лаборантите от рб пак си правят експерименти с мишките

ето затова следващите 12-15 години сините реформатори пак няма да сте в парламента - затова защото сте к.....и!

кажеш, същите като майка ти!?

като теб!

Бързо оттегляне от властта и разграничаване от действията й. Така може да спасите рейтинга преди изборите. Другия вариант - да се влеете в партията майка като ЯЯ и подобните му.

заради тая ли затвориха 4и блока на АЕЦ "Козлодуй", та да се налага да стачкуваме сега с/у повишаване цената на тока?..

Заради интересите на едни от Стара Европа и на едни съседи. Сега се налага да стачкуваме заради кражбите, а затварянето на 4-те блока просто ощети данъкоплатците по други линии с огромни суми.

Не става въпрос за задължителното гласуване. Това е просто една мантра, Колкото по-скоро го приложите, толкова по-скоро ще стане ясно ,че е залъгалка за глупци. Т,е. ще стане ясно и на глупците. Проблема е, че нито съдебната ви реформа струва 5 пари, нито е разбираемо поради що крепите тая власт.

Едно време време един призрак бродеше из Европа а сега "броди" имейл, смех бате!