Меркел: Загубихме доверие, но ще си го върнем

Канцлерът призова членовете на правителството да прекратят раздорите помежду си за имиграцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да се отпускаме !! Истинската заплаха идва от Изток ! Направо от Сибир ! Драг нах остен ! ааа, ма ха !

Има ли въобще някой, който подкрепя тази госпожа ? Питам от интерес.

ти си последната бундесканцлерка, която след като си тръгне от политиката ще осъзнае..... че срина не само собствената си партия и сътрудноческата ГРОКО но и доверието в управлението на Германия... .... няма как да притиснеш собственият си народ -католици, да приеме и да интегрира мюсулмани.... просто си плащаш за безхаберието. лек ден.

Бабо Желке, где така, заминавам с Мустафа.

Дърта нагла помярка. Да гори в ада дано. Разрушава Европа и всичко , което е причината Европа да е това, което е днес. Боклук

Да те в тъпата торба с л.....на.Докара всякаква измет в Европа и се чудиш кво се случва?Я си е.....би п....та м.......нина.

И не само. Подържа всякаква криминална измет. Дано да се продължи в съм земя

Ако г-жа Имиграция не се пънеше като магаре на мост, нямаше да има историческа загуба. ... "Ариведерчи, Меркел, Шулц и Юнкер!" Матео Салвини :))))

Че то и аз си загубих ключовете и не мога да си вляза в къщи, сега обикалям наоколо и се притеснявам кой ще си влезе с моите ключове. Ама кой ме познава мене, че да ми ги върне.

Ми, не си права Мути Меркел! Огромна част от немците и преобладаващото мнозинство от европейците ти вярват. Убедени са, че основната ти цел е унищожаването на европейската цивилизация и претворяването в живота на идеите на Каледжи (не напразно си носител на наградата на финдацията с неговото име) - заместването на европейската раса с нова - смесена афро-азиатско-европейска раса. Вярваме ти, че ще положиш всички усилия това да стане!

Доверие няма как да има, германците тепърва започват да сърбат попарата на пришълците. За доверието на хората извън Германия и в ЕС пък е абсурд да си го върнеш.

Как ще стане това, Бабо Меркел, с приемането на още мигранти?!

mathur

Вземай си тиквата и си заминавайте......

Как ще си го върнат доверието никой не знае но като едни добри политици говорят за сънищата си като за реалност.

Германия няма такава луда в истоията си. Вярно загуби ла си е умът дето го няма и търси публика сред ислямистите дето ги докара. Всеки луд с номера си

Едно нещо ме тревожи и притеснява ,какво ще прави нашият Бойко без Меркел,на кого друг ще е фен,кой ще е следващият германец и дали ще е като Меркел, да не остане сирак и дали ще се оглежда като Тодор Живков когато го свалиха другарите му от БКП и ДС от власт!

пък да се притесняваш, че поредният комплексар щял да се изнесе от мегдана...Ти нямаш ли си по-сериозна работа, човече?

Ще си го върнете. Няма проблеми. Само да си върнете обратно "бежанците".

нашето най първо и властно момче на нашите хора от нашата пария бате Бойко ще се притече на помощ на своята приятелка от Германия,която го крепи със еврофондове,евросубсидии,и български емигранти ,които бягат от територията на бате Бойко,но за сметка на това пращат евро в България! какво ще прави Бойко без Меркел,кой ще е следващият германец който Бойко ше прегръща заради пари!

Тази говори само за да каже нещо, тя знае че е пътник и нищо не може да направи, защо не си подаде оставката а ще мъчи себе си и целия германски народ.

Възрастна жена би трябвало да знае,че доверитео е нещо крехко,трудно се печели,лесно се губи,и никога не се връща обратно.

Какво нещо е власта,не пуска !!Доверието ще се вазвърне,като се махнете и освободите мястото. Наи големия проблем,ще се борил с проблемите.

Деменция, деменция....

Не може да си върне предишното доверие. Не и след това, което причини на собствения си народ и на други европейци.

Оставка ще има ли?

Разбира се, че не. Оставки се хвърлят от хора със съвест. Чистите кариеристи не подават оставка, те искат да останат колкото се може по-дълго. Затова и тая крава на снимката толкова драпаше за още един мандат като канцлер, та да може да стигне нейният ментор (и чието протеже беше) - Хелмут Кол. По някаква ирония на съдбата, тя се отметна от него, както и той от нея.

"Канцлерът призова членовете на правителството да прекратят раздорите помежду си за имиграцията" === Че той раздорът на тая тема не е само сред членовете на правителството, но и сред целият германски народ. И това е причината да изгубиш доверието, Фрау Меркел. Колко пъти да ти се обясни вече, че да разбереш най-накрая. Доверие се гради много бавно, но е достатъчна една-единствена постъпка за да го загубиш. А ти, Фрау Меркел, тая постъпка я отстояваше в продължение на години, докато изгуби и най-верните си поддръжници. Никой не ти е виновен.

Довиждане г-жо Меркел и дай боже повече такива като Вас послушковци на най-големите тикви- управници в новата Американска история да не управляват Европейците. Само не зная колко години ще са необходими да се компенсират щетите, които нанесохте на Европа с онзи болния от ишиас и други подобни

Доверие трудно се печели, но лесно се губи, а веднъж загубиш ли го , вече никога не можеш да го върнеш. Меркел играеше по свирката на ФАЩ, но германците взеха да се осъзнават как стоят нещата...............

ше го върнеш га цъфнат налъмите, на бунището на историята

чао

който е отишъл в гробищата, никога не се е върнал...дай Боже и ти да не се върнеш!

на този урунгел некролога и е в джоба, а тя си мисли да векува!

PEYTSCH

Бабо, когато изгоните 1 милион натрапника, тогава ще спрем да ти натякваме....7 милиарда щяе за мигрантите и нищо за германците, как не те е срам, ма ? Платихте със Сорос на 1000 групички сбъркани и отявлени терористи за да правят демо в Берлин...В събота, та дано обърнат палачинката в Мюнхен, ама палачинката падна в прахоляка и днес в Кьолн отново ... Въпреки новата джамия...

Не е виновна бабата, а тези, които и дават нарежданията.

Не е така! Никой не е длъжен да изпълнява антинародни заповеди!-съдът в Нюрнберг! -Устав на БНА-преди 1989г.-след това не знам,как е...Йес!Даа...Да!

Тя свой акъл няма ли? Не разбира ли, до какво водят чуждите нареждания?