17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото спасение е да я изгонят тази мумия

Абе тази наистина гледа от Боце! А ние му се смеехме на сиромаха:)))))))))))))

Където Меркел види вируса, с чехъла отгоре! ;)

Тая завалийка като за последно гледа още какви поразии да направи че не е доволна от всичките дето направи...

100 на 100000 ! Меркел да вземе пример от Борисов! Ние при 600-700 и 1000 на 100000 служим "за пример" на Европа, както се изрази Премиерът ни.

Коронавирусът е на път да създаде световно, тоталитарно правителство, което да отнеме всички базови човешки права и свободи, за неопределено време. По същия начин е и на местно ниво - централизирана власт, значи диктатура. Не сме достигнали ниво на развитие като цивилизация, за да има такава. Държавите, в които има федеративен принцип, имат някакъв шанс да се борят с корона-диктатурата. Заради това искат да ги смачкат и окрупнят властта, така че да има еднолична диктатура.

можеш да извадиш немеца от фашизма,но не и фашизма от немеца

Тази трябва да бъде съдена за престъпления срещу човечеството.

На Меркел определено ѝ е много трудно да се справи с ковида!;) Затова предлагаме баш майстора на "майсторското управление на пандемията" - БМБ, да ѝ бъде изпратен в помощ!;) И без това сега е айляк и друг ще управлява пандемията тук.. та може да помогне на учителката си, както се изрази Жорко дантеления..;)

Тази така и не разбра каква е успешнат аформула за борба с Ковида - трябва да си като ластик и да ядеш домати :)))

Хайде сега, ще пращаме простия толуп да помага на германците! По-добре да пратим някой от умните и красивите, с високата експертиза. Да не се излагаме пред европейците:)))

Германия губи две световни войни и пак е номер едно в европа - защп ли? Вместо да ги коментирате огедайте се в собствената си държава карайки немските си коли между 10 и 20 годишни. Сеед време ще видим кой е бил прав - тези кото оцелеят разбира се.

Та нямаше сила дето да ни я махне тази от главата веднъж завинаги !

Много ми е интересно немците какво мислят за тази дама... Дали все още смятат, че това е най-доброто, което може да им се случи.

Е, не ! Няма да се съглася - явно не си чел днешната поредна словесна полюция на Гошето?!;)) Там той прави чуден паралел между Меркел и Вожда! - карам по смисъл - ученикът на Меркел БМБ нямало как да седне в един парламент до разни низши твари т.н. Та понеже ученикът е айляк сега - да пратим най-доброто на Меркел, как така разни ерзаци и заместители?;))

май отдавна не си се връщал в БГ...да сравниш автопарка с този в немското си село...Бъди здрав

Общувам често с хора, които я мразят. Но се подучува и за хора, които са очаровани от нея. Също както фюрера, тя има ораторски дар, който подлъгва хората. А народа на Германия, по думите на един известен публицист, се оставя да бъде воден и изкушаван... подобно на домина.

Не знам кое Гоше е ораторствало днес, но знам със сигурност, че не е добре ученикът да учи учителя си. От друга страна, доста хора с красота и експертиза идваха да протестират от Германия лятос. Други немалко /даже няколко десетки/, протестираха в самата Германия. Сега тези хора идват на власт, защо е необходимо да се излагаме с еднокнижника? Не е ли така:)))))

И защо 100 или повече на 100,000? Че къде отидоха процентите? Това не е никаква мерна единица, ами май изкуствено насаждане на страх чрез манипулативно представяне на едни числа. До кога може да продължава това? Ако това наистина работи сред немците, могат да се поздравят с напълно унищожената си образователна система. 100 на 100,000 са 1 на 1000, или 0.1%. Вземете и предвид че такива тестове не са 100% ефикасни, отделно какво точно мерят.

Имам предложение към Меркел. Да вземе Тиквата и НОЩ, ре са майстори в решаването на Ковид криза

E, тая се уля.

ние имаме много повече от 100 на 100000 и разхлабваме мерките.

­­­B­­и­­­ж­т­­e­­­ ­м­­o­­­я­­т­­a­­ ­­­т­­и­й­­­н­­­ ­­п­­­y­­­т­к­a­­ ­-­ ­­­W­­­W­W­­­.­­­B­­­G­­­1­­­7­­­.­­­C­­L­­­U­­­B­­­