Меркел намекна за промяна в договора за ЕС, свързана със здравеопазването

Тя критикува решението на някои държави да се отклонят от общата стратегия за ваксиниране срещу COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪРВО - Вие, Госпожо Меркел, не сте президент или мин.председател на ЕС, за да нареждате кой с какви ваксини ще спасява народа си....Тук няма нужда от задълбаване - всеки знае какво забавяне има, какви странични ефекти и т.н. ВТОРО - Вие сте ръководител на Германия, а не скъполатен лобист в полза на Пфайзер и/или Модерна...Или не съм прав??? ТРЕТО - ЕПМ

В България живеят Българи, а ти си дойче фрау. У нас ще правим това което е полезно за Нас не за вас!

тая вашта да нареждате на други държави и по тази линия няма да стане - сбирайте си ги всичките днк отрови и си ги заврете де слънце не огрява

:: "Не е добре, че някои страни вече използват китайски или руски ваксини, но без да изчакат те да бъдат одобрени от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА),"" да се разбира ли че чиповете са различни> ;))

Зих хайл Меркел си фрау!

Смятам, че е време вече да отговаряш за геноцида и да изкараш остатъка от живота си зад решетки

Тая вече съвсем откачи! Ама нали АЗ и Янсен бяха одобрени от ЕС то, а после Германия и повечето други ги забраниха! Други ваксини ЕС то не е купило, е да мрат ли хората?!

И аз смятам, че трябва да има промени в договора. Първа и най-съществена - за членуването в ЕС задължително да се изисква решение, взето след провеждане на референдум в съответната държава.

Сорос не дава... !

Явно за 32 години се Извъртяхме в пълен политически Кръг! Върнахме се точно там откъдето тръгнахме от СССР ...в ЕСАЩСССР ! НО..по пътя Запада ни открадна Портмонето и хората!

Това изказване на госпожа Меркел има ли нещо общо с това че от началото на месец Май, 2020, госпожа фон дер Лайнен непрекъснато говори че страните членки ТРЯБВА ДА ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ СИ, за да посрещнат увеличените вноски които ЕС ще поиска за справяне с последствията от Ковида;)

Да вървят на майната си, да се разпадне гейският им съюз и да не личи къде са били. Това им пожелавам.

150+

Меркелке престани да си налагаш някакви ''идеи'' зад които са основно собствените ви интереси.. Не сме ви някакви колонии щом сме влезнали в ''съюза'' за да ни казвате какво да произвеждаме, какво да ядем, с какво да се лекуваме...Гледайте си собствените дереджета дето се чудите как да ги забърсвате с поредните заповеди.

Ангела ХИТЛЕР е истинското й име, сестра на покойния Адолф, пазели са в тайна раждането й, чак сега се разбра коя е!

Те така ваксинираха и с газови камери... Само с техните си ваксини.... Ай яжте зелени фекалии като ревете за зелено.... Деба наркоманите психясали.

Всеки човек трябва да има пълното право да избере с какво да се ваксинира и дали изобщо да се ваксинира, всичко останало е здравен фашизъм и обслужване на корпоративни интереси!

PEYTSCH

А дано германските здравни карти бъдат акцептирани от бг-лекари и зъболекари. Ама нада ли...„Вии си платете, а си вземете парите от АОК“...

МЕРКЕЛ Е МАША В РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПЛАНА ЗА ГЕВОЦИД СРЕЩУ ХОРАТА !!! И ОЩЕ Е НА ВЛАСТ !!!!

Това е ясно само на дебилите! Германците обаче не са дебили, те са велика нация!

Германците са едни послушковци с промити мозъци. И ето вече им нахлузват хомота, а и вие там вече ще живеете в диктатура. Честито!

Били са велики..... От края на Втората Световна война до сега евреите успяха да ги направят 70% хомо-сексуални,с промити мозъци ... (със съжаление го пиша)