Кунева: Новият антикорупционен закон ще бъде още по-строг

Липсата на подкрепа за антикорупционния закон е заради политически интереси и липса на желание за борба с корупцията. Българският парламент се унизи.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Новият антикорупционен закон ще бъде още по-строг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПРОПО! КЪМ КОГО ВСЪЩНОСТ ЩЕ БЪДЕ СТРОГ НОВИЯТ АНТИКОРУПЦИОНЕН ЗАКОН!? КЪМ ТОЗИ, КОЙТО БЪРКА В МЕДА!?

АПРОПО! КЪМ КОГО ВСЪЩНОСТ ЩЕ БЪДЕ СТРОГ НОВИЯТ АНТИКОРУПЦИОНЕН ЗАКОН!? КЪМ ТОЗИ, КОЙТО БЪРКА В МЕДА!?

А българското правителсво се унизи като те назначи за вицепремиер.

Кривата, лъжлива словоблустваща джукичка като се събере с Кристалина Георгиева в някой сутрешен блок и не е нужно да пиеш кафе за да се изходиш, то си ти идва спонтанно напъна. Страшно лъжливи популистки шутки. Много се опитват да се докарат като изкукуригалата Хилъри - некомпетентността при тях е водещ фактор. А за властта дават всичко, децата си продават за нея. Това по-лошо от амбициозна некадърна, лъжлива жена, която иска да е фактор - няма. И с едно самочувствие, един псевдо евро-атлантически изказ, ама кукувиците сама си вярват. Недоебаните джофри до каквото и да се докоснат гледат да го осребряват и ако някой западен шушумига ги похвали са на седмото небе. Такива подлоги, че можеш да ги мериш с нивелир. Ония Попа както му вика Стойчков ни вкара страшни измекяри в политиката, десетилетие по-късно не може да се отървем от тях. Кадруването им е любимо, не му завиждам на Бойко, но той и такива ги върти и накрая си изтрива краката с тях. Кофтито е, че назад не може да ги върнеш, много се налапаха и кадруват като за последно. Български национални интереси за тях е нещо обидно, а клакьорите около тях са не по-малко жалки. Просто като им изслушаш едно тяхно мнение и вече изпитваш хронична неприязан към тях. Глухите и слепите са някак благословени, че не могат да станат свидетели на тази излагация. Интересното е, че на най-червените винаги им харесва да се правят на демократи и евро-атлантици. Ебем ти и ЕС, щом тази точно е била европейски комисар по защитата на потребителите. Кунева веднага е избрана за член на надзорния борд на БНП Париба след като взима 1 000 000 евро компенсация при изтичането на мандата й. Тази банка е сериозно замесена в разграбването на страната, затова прибира свой български кадри (национални предатели) както и онзи Милко Ковачев-клептомана. Ако бяхме сериозна държава, тези хора щяха да последват съдбата на Ходорковски и щяха да бъдат за дълго в Колония 51.

Как искате парламента и управляващите да борят корупцията? Погледнете колко ревачи срещу тоя проектозакон има. И 99 процента скачат на лични обиди, а не към закона по същество. У българина явно генетично е заложена слабост към кражбата и той е склонен да я оправдае /ако обаче не е от неговия двор, къщичка и джоб/. Иначе не мога да си обясня отношението към този закон. Доброто и хубавото без значение откъде идват са добро и хубаво. И друго - сгава въпрос за корупция по ВИСШИТЕ ЕТАЖИ на властта. Вас пишещите тук за дребни стотинки никой не се кани да ви разследва.

Само като погледна кой е инициаторът и веднага ще го отхвърля тоз закон.Мари Пръмовице ма немаш ли срама , колко ги направи милионите ти по корупционните ти воаяжи из Европата батисвайки български национални интереси ?!

Закона за борба с корупция на МС и Кунева Прах в очите, цвето-музика по медиите и безсмислени дебати по телевизиите. Корупцията и всички останали престъпления дефинирани по закон се борят с ДЕЙСТВИЯ ! А не със законодателни инициативи които продължават 25 години. Пример: " Сееш жито - Жънеш жито. " Не пишеш закон за покълването на житото ! В нашата страна, когато някой не иска да свърши определена работа пише Закони и създава Органи. Явно това отнема много време и резултата е Чутовен. След определено време, когато някой се сети че нищо не е свършено в резултат на една хартийка, съставена от отбор глупаци , просто се пише новия закон и така всички са доволни. Нищо не е нужно да се пише! Нужно е компетентните вече Създадени органи МВР, Прокуратора и Съд, със всичките им производни да си изкарат парите, които излизат от нашите джобове, като просто си свършат работата ! Като вземат да свършат малко работа, тогава да търсят подкрепата на ОБЩЕСТВОТО ! Работа, практическа с резултат за време му е майката, не описване на случайни мисли на лист хартия. Това ми е нужно на мен като гражданин на тази държава, не забавление по медиите !

Г-жо Кунева, не се ли срамувате точно вие да внасяте този закон?

Пръмова, Пръмовааааааа, Пръмова! Кой ти вярва на тебе, кой !

Миглена Кунева е смешно нищожество!Мъжкия и вариант,ако това е мъж е Волен не-случайно наричан Ибрика!Точно като мухи -лайнарки са!Където е власта и парите и те са там !Кръжат и изричат смели фрази докато докопат кеша,после всички знаят Варадеро Марадеро и скъпи хотели и почивки!нека направим едно опитче!да се наредят пред парламента 240те депутати и да докарат един лайновоз!всеки гражданин и селянин да има право да ги поздрави!но без жандармерия и полиция!просто народна любов!Да видим а?

Гледам парламентарен контрол!Че те 5-6 чиляка в залата!Петъка си е петък а хрантутници утрепани!Явно и господ се е отвърнал от нас че ви търпи да сте живи!Прасета оядени!

Ама как смело Волен се метна в боя!А доскоро с едната ръка почесваше мъдята на Местан а с другата правеше бибитки на Орешарски!Евала!националист да се наричам първа радост е за мене.......

МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ КРИЕШ ЗАД "НЕРЕГИСТРИРАН" И ДА ЗЛОСЛОВИШ! КЪДЕ ВИ Е ДОСТОИНСТВОТО? НЕ СЪМ АДВОКАТ НА ВОЛЕН, НО ПРОЧЕТЕТЕ 1/4 ОТ ТОВА КОЕТО ЗНАЕ ВОЛЕН И ТОГАВА ЩЕ ДИСКУТИРАМЕ! НЕ СТЕ РАВНОСТОЙНИ!!!О, НЕРАЗУМНИЙ.....

Българският парламент се бил унизил, че то и шоколада поскъпва, но на кой му пука?!

ако дупетатите искаха да борят корупцията, нямаше да правят нови комисии, а нямаше да пречат на съда и прокуратурата.

Тази овца прави ново Шесто с анонимните си доноси. Долу кадесарщината

Не съм учуден че българските депутати са против закони за корупцията.... тъжното като гледам е че и българите са.....

Не Българи а подлоги пошещи срещу пари и лизачи от Позитано

силен политик може да прокарва закони.

Съжалявам, госпожо, но вие и вашите приятели го унижихте, когато внесохте за пореден път закон, който е недоносче! Започнете да работите качествено, но за това трябва да спрете с шуробаджанащината и да минете към наемане на кадърни хора, а, да, и ще трябва да намалите заплатите на "калинките" и "боговете", за да има и за магаретата.

Брях.Изказа се най-големият специалист по антикорупционни закони...А какъв перфектен закон ще удовлетвори високите изисквания на червения башибозук?Такъв,който не се отнася за тях,а?Такъв ще им хареса

Поне да няма анонимки, като начало, това дали ще е един, два или 5 органа няма никакво значение щом не вършат работа! Това, което се предлага е лов на вещици, но не и нещо, което да подобри положението, но за вас "демократите" това няма никакво значение, важното е да има нещо от нас, а не да се седне и да се изготви работещ механизъм!

червени, а особено и рубладжиите атакисти. Не съм за Кунева - тая що се вре, да ѝ имам самочувствиетто, но си личат троловете БСП-арски и рубладжиите-атакисти.

Сигурен ли сте, че са тролове, а не просто хора, на които им е писнало, че има бая такива в България?

Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

Парламентът не се е унизил. Гласувалите против анти корупцията си запазиха откраднатото. А стадото чакаше от крадците справедливост и честност. Има да чакат горките.

На тебе и мозъкът ти е бос! Законът е АНТИКОРУПЦИОНЕН! Правиш ли разлика между корупция и кражба? Май по-вечето хора не правят и смятат че е едно и също.А то не е! Ако един селски кмет прибере 2 бали слама от блока, кражба ли е или корупция? И хващали го тоя закон за това деяние?

И аз съм унизен, че такива като Куневица- Пръмовица ме представляват в парламента, но на кого му пука.

и аз съм унизен , кажи , какво ще правим ?????????

Кунева ,крайно време е да спреш да правиш НИЩО...и не Европа ти е работодател и ние българските граждани !Спрете да измисляте безумия !Изисквайте спазването на законите!

Ами да ги изхвърлим от там

Както каза сидеров вчера - това е все едно Аз да съм шеф на етичната комисия :)

СЛУШАХ И ГЛЕДАХ БРИЛЯНТНОТО СЛОВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ В ПАРЛАМЕНТА. ВИЕ ГН АБСУРД СЕ ГАВРИТЕ С НЕГОВАТА ЛИЧНОСТ,ЗАЩОТО ХИЩО ПОДОБНО НЕ Е КАЗВАЛПЛЮЕТА КАТО ОТРОВНИЦА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДЪРЖАВНИК И ИЗМЕСТВАТЕ ТЕМАТА. ПРОЗРАЧЕН СТЕ И НЕДОСТОЕН!!

ама що да не управлява Кунева и Меркел Европа - не разбрах каква е връзката помежду им но... Като Боковата ще управлява света - ОН - обединените световни нации - пресвива ме коремът он смях. Изчадие комунистическо на баща убиец, сестра на комунист, който не може да пема ВИНА без мезе, на пламеник крадец-рецедивист. Тази Европа верно че е изкуфяла синилна старица ако я изберат. Всичко тук върви на самотек и по енерция - но докога?

Наглост и безсрамие у хлевоустата и кривоуста Пръмовица!

Не парламентът е унизен, а Кунева е унизена, и това е очевидно. Не тя , която ще предлага този закон, и тя го разбра късно.

на лицето, което ще представи закона е политика. А игнориране на това води до провали. Има ли политици в български парламент, сигурно има...

Изпълзяха троловете от Позитано и форума се напълни с псувни и простотия. Класика, явно е настъпила БСП по мазола. Все пак в БГ няма осъден за корупция политик.

Новите Опорнио Точки са - плюте по Кунева за да я омърсим за да не прокарва вече такиза закончета, че току виж осъдили някой. Плюйте Кунева за да може БСП, ДПС и АТАКА да краде на воля. Никава промяна на статуквото.

Крадеца вика дръжте крадеца. Тази храненица цял живот е живяла с крадени пари, а сега се прави на светица. Но господ не забравя, неможе с това да си изкупи греховете.

малко , но съвсем сериозно въпросче към всички съфорумници: какво само няма в бг , за да си върши всеки работата за , която му се плаща ?

питаш къде е бил... не разбрах кой. Но да те питам къде беше ти, когато САМО У НАС НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ, къде беше, когато в МВР има само деца и внуци на милиционери - затова там са най-големите рушоветчии къде беше когато управлявахте години наред с ДПС-то, а напоследък и с Атака за разкош къде беше когато имахме за президент дори ЧЕНГЕ ГОЦЕ - женкар-мошеник сега и с хотел се уреди - от Сиришник ли бе,.

А къде вие сте сега, когато премиер е ченге?

Правиш ли разлика м/у полицай и милиционер? Пожарникарите са СПАСИТЕЛИ, полицаите - ЗАЩИТНИЦИ, а милиционерите - НАСИЛНИЦИ. Твоето време свърши др. милиционер!

Намерил се кой да пише закон против корупцията. За тая съд и затвор.

Специално Кунева, според мен не е за затвор. Проблемът е че участва в далавери с особенно големи размери (безпричинно затваряне на блокове от АЕЦ). За такива като нея, правилната присъда би била показен разтрел с зенитно оръдие, пред публика.

Кунева, Меркел Мозерини и други такива дупки ще представляват и ще вземат решения за Европа! значи Европа е сършена!

И сега пак ако не разбрахте за кого да НЕ гласувате, защото е корумпиран, значи си заслужавате да сте бедни и затънали в лъжите на политиците!

Пръмова/Кунева - НИКОЙ не ти вярва, толкова е просто... Каквото и да направиш, ще буди подозрения и най-вероятно е нещо фалшиво или прикрива други нечисти намерения.

Брей прост народ с кратка памет!Промъкват се мнения че Волен Сидеров като скочил на Пръмова бил голям патриот и родолюбец!А нима забрави заспали народе когато същия тоя смел националист се коалира с ДПС и БСП и танцуваше от радост под съпровод турска естрада!Забравихте как над 20 000 души пробудили се за кратко крещяха пред централата на Атака -Турци сте!Никой да не си мисли че симпатизирам на Кунева!Толкова е гнусна че даже не искам да докосвам клавиатурата заради такъв подъл гном!

За да сте в мир със себе си, просто не коментирайте, каквото и да е било събитие от политическият ни живот! За съжаление те (политиците) са най-долнатата представителна извадка на нацията ни - алчни, крадливи, лъжливи, себелюбиви и некомпетентни в работата си. Те, това сме ние, драги.

какъв Волен Сидеров, бе малоумник, ние нямам е ли памет? не помним ли какво направи тази продажница?! я се скрий, леке продажно!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Абе тая ли беше, дето прецака АЕЦа ни?

Ма Меглено, за какъв парламент говориш и за какво унизяване? Та ние да не сме олигофрени и да не виждаме за какви "народни" избраници става въпрос? Как така наречения парламент от хора, които гледат и работят само за обогатяването си, може да бъде унизен. Не "парламента" Меглено, българския народ е унизен вече 26 г.

"Щом аз се занимавам с това, той няма да бъде по-слаб." - Тая с баят високо самочувствие!!! А ако може някой да ми обясни за какво ни е този закон като нямаме работеща съдебна система?!?! Или просто ще бъде свързан с комисийка, която ще събира "уж компромати" срещу други партии?!

Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

то кой ли го е чел, но толкова се стархуват случайно да не ги пипна. Като чуят антикорупция и пищят. Не съм за Кунева и този реформаторски блок - кои са те - изключително изпаднали от политиката. Ами ако влезнат и Атака и БСП- щото и те вървят към изпадане може и собсктвено мнозинство да направят.

Определено съм доста далеч от юридическата страна, затова си намирам косвени признаци. Един от депутатите (от трибуната) така каза за многото недостатъци на законопроекта: сега трябва да мислим като политици, а не като юристи (цитирам по памет и по смисъл). Съвсем не са така нещата. В нощта преди последният полет на Чалънджър инженерите са предупредили за проблеми предизвикани от студа. Обаче един от шефовите е казал така: Сега трябва да мислим не като инженери, а като мениджъри. Какво е последвало е известно на всички. Та това да знаят депутатите. За техниката да се питат инженерите, за гозбите - готвачите, за законите - юристите и т.н. Кога да се питат политиците е все още под въпрос. Включително и Миглена.