Кунева няма да се кандидатира, РБ преговаря с ”Глас народен”

Лидерът на ДБГ Меглена Кунева няма да се кандидатира за депутат, обяви самата тя на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Кунева няма да се кандидатира, РБ преговаря с ”Глас народен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА СПИРАНЕТО НА ЧАСТ ОТ БЛОКОВЕТЕ В АЕЦ"КОЗЛОДУЙ",НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА,КАМО ЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!!!НАРОДНАТА ПАМЕТ НЕ Е КЪСА И ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ЕЛ ЕНЕРГИЯ НИ ОПРЕСНЯВАТ ПАМЕТТА!!!

Витков, ако искаш политически актив по-добре публично питай тази, дето затвори 2 трети от реакторите в Козлодуй и ни мъти водата, с какво НАХАЛСТВО идва да ти се МАЗНИ и да се лепи по тебе за да те ползва за патерица пак да е във властта - т.е. пак да е маша на старите си господари. По-добре малък, но с принципи и достойнство отколкото "голям" продажник с "безплатните" кюфтета и позор!

Това е изключително гадно същество - лъжещо и мажещо - мислещо само да се нагласи на следващата високоплатена работа - Мисля - че хора като нея - трябва да бъдат гонени от България - достатъчно пари си имат да си живеят където си искат.... Всяко едно нейно действие - е свързано с лично облагодетелстване и загуба за Българите...! Да се маха!!!

Тия съвсем го закъсаха: да преговарят с Витков... Баси...

...не мога да се примиря .че такива сащества имат претенцiята да ни управляват...и наи -нагло го правят...и то необезпокоявани !!!...сигурна сам ,че тази ако се появи по Bитошка без охрана...народа ще храчи по нея докато я удави в слюнкa !!!

Кривоустова я готвят за нещо друго, щом не е за депутат, вЕрвайте ми!

...тази е чиста проба национален предател !...тя няма мiaсто в балгарската политика!...тя си е за затвора !....до живот и без право на помилBане !...толкова "много направи" за Bалгарiя ,че, ако и се размине ...ще е грях !

Дали в светлините на рампата на сцената или зад кулисите, важното е, че остава кукловод. Какво ли още ще "инициира" да ни спрат от Европа освен образователните фондове? Белене, сега образование, а стига вече, а?

алчна,бездарна и безотговорна тъпачка,жадна за приключения и власт безскруполна затвочничка вече....червена изродка

Стига бе, Светльо. Къде с туркофилските еничари и чужди шпиони? Те няма и да влязат в парламента и това е една от малкото положителни неща за България, напоследък. Само ще му смучат от партийната субсидия, или по скоро няма и да види такава, само ще им свири на концертите и митингите, за промиване на мозъците на младите с либерастия.

Ку-ку, туркофили са русофилите от Атака, БСП, АБВ и ДПС!

АСЕН

Барозу ще си я потърси. Мостът до него все още не е изгорял.

"Николай Денков посочи, че от 5 юли до 24 октомври 2016 г. Меглена Кунева е съвместявала функциите на министър на образованието и науката и ръководител на Управляващия орган на програмата, което по думите му е основният посочен от ЕК проблем." Г-жо К-К-Кунева К-У, К-У ето, че тук се посочва - Вие сте "проблема" и трябва да бъдете отговорна под съд - проекта е миналогодишен. Тези училища, които не работят по него, тръгват проверки... и прочие работи, сега няма да им се плати на учителите, няма да видят пари, нито по проекта нито и пътни разходи... Това се случва Благодарение на Вас, Кунева, а Бойко да си вади изводи какво ще прави....

Еййй тая е като кърлеж, никой не я иска, ама тя все се натиска.

Тя е за затвора, не за депутат, и още много като нея.

Аууууууууу ... разплаках се, такъв кадър, такъв ерудит ... малййййййййййй, малййййййййй ... на кого ни оставяш Пръмова, на кого???

Ха на бас, че като "огладнее" пак за парички, ще вземе да се "върне" в политиката. Тая е голям боклук и използвачка с нищожни знания. Добре че имаше наистина добър екип, който да й доведе комисарстването в ЕС до един сравнително успешен край. Иначе тая пача за нищо не става.

Разбрахме го, но какво от това - некадърната тетка ще продължи да " политиканства" . Няма спасение от такива кърлежи, които упорито отказват да приемат мажоритарния вот. Аз не бих гласувала за такава изтривалка без грам чест, срам ме е от такъв вид безпардонен боклук.

ПИПО

Тая гад все се отказва, все няма да се кандидатира и все се набутва във властта. Ами ние сме си за секс, че ги избираме и търпим. Това е чиста проба национален предател, ние министър я направихме.

Цитирам най добрия министър председател на България:Кунева е последната червена кукувица, която снася яйце в синьото гнездо на демокрацията.

Цитата е по памет, а истинския е на ИВАН КОСТОВ

кандитира тази нахалница, като дано вече е разбрала, че е мразена и ненавиждана

ако Свтльо се коалира с тези измамници то гарантирано ще загуби електората който до сега е гласувал за него....

Тая пък. Все едно ще я изберат.

Дъртата кур.а си търси нов бардак!

Светлюю има 1% и ако тези говеда вземат 3% - ето ги в парламента, ех живот, ако пък не, ще прескочат единия процент - и ето ги субсидийките, няма лабавоо..

Най-добре да се кандидатира за затвора!Директно по бързата процедура и доживот!

всяка година ги сменя само да е във властта и с тоя соросоид сега се кръстосва/те и двамата са за в затвора и се сдушват,големи продажници

Егото и е голямо,колкото вибратора,който носи в дамската си чанта на летището. Толкова е голям,че може да стигне до втория пилот без да става от седалката в бизнескласата.Направо си е "хладно" оръжие. Страхотна работа,ей.

Защо не го реши това когато Радан им предложи да не се делят ,а всички лидери на партии да не се кандидатират ? Защо бе джанам така разделихте всички.

Също като на партийно събрание от онова време. Аз да питам обаче това нейното "Винаги съм работила открито, почтено. Водила съм много битки, поемала съм отговорности." как го разбирате? Аз го приемам като подигравка, защото: 1. Прикрито и непочтено продаде два работещи реактора в АЕЦ, за които после специалисти многократно казаха, че имат още мнооого неизползван ресурс! Предаде народа си, кукумявката! 2. Водила е много битки единствено за важното място и високият пост. Типичната парашутистка. А отговорностите още не е поела и ако разбирам правилно, ще се окаже твърде тясна да поеме!!! Скрийте ми я тази от екраните, защото и сега като слушам за спрените пари в образованието пак за тази кукувица се сещам!

ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА -ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА...ЖАДНАТА ЗА ВЛАСТ СПЕЦИАЛИСТКА ПО ВСИЧКО-ЕВРОПЕЙКАТА...

Свтлю Витков има една култова песен Кой намаза със лайна пъстроцветната дъга....сигурно е имал предвид пъстроцветната дъга на реформаторите

Партията на Витков? Хахахаха. Още ли има будали да дават гласа си за родата му и родата на Бриго Аспарухов? Ей, няма край глупостта българска. А тия нещастници с жалките си кадри могат и със сатаната да се обидинят, за да гребат с черпаците с кацата с мед. от сауната на хотела 13.02.2017 15:17 Светльо от Хиподил е зет на Бриго Аспарухов. Свинските черва на комуняги и продажници край нямат сякаш....

А ПЪК БРИГО АСПАРУХОВ 13.02.2017 15:25 СЕГА Е В ЛИСТАТА НА БСП ЗА ПЕРНИК ! ПЪРВИ :) що бе? 13.02.2017 15:26 Може пък да възроди Бригадирското движение сред миньорите? Нали Бриго = Бригадир! ВИТКОВ - РАЗБИРАЙ ХАМПАРЦУМЯН 13.02.2017 15:06 СПИ ДЪЛБОК, НО ОХОЛЕН СЪН, КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В СОФИЯ :) ИЗПЛАТИ СИ ЛУКСОЗНИЯ АПАРТАМЕНТ И НОВИЯ ДЖИП С ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ И ДО ТАМ С "ГЪЗ НАРОДЕН"!!! Е АКО СЕ НАМЕРЯТ ОЩЕ ПИЯНИ ИДИОТИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО, ЩО ПЪК, ПАК ДА НЕ ЛАПНЕ СУБСИДИЙКАТА! Пипи Чорапчето 13.02.2017 15:15 Да, така е - но година наред Витков си има един определен електорат, който твърдо му гарантира сакралния над 1 %, който пък му носи всичко това, което си изброил;) И воала - РБ, които по всички социологии са на ръба, искат сакралния 1 % на Витков, та белким прескочат заедно 4-те % и останат в тавата;) РБ+ БРИГО АСПАРУХОВ 13.02.2017 13:54 "Реформаторският блок води преговори с няколко партии за съвместно явяване на парламентарните избори, като една от тях е "Глас Народен" (партията на вокалиста на "Хиподил" Светослав Витков - б.р. И ЗЕТ НА БРИГАДИР /БРИГО/ АСПАРУХОВ), съобщи междувременно в Русе зам.-председателят на СДС Румен Христов. не ,оля 13.02.2017 13:51 Светльо, ако се коалираш с Пръмова няма да има за кой да гласувам. Светльо не им се връзвай на тези мошеници ЗАЩОТО ти си по-голям МОШЕННИК от тях Bac 13.02.2017 13:47 Питайте къде беше Светльо Витков на 18.12.2016г, нямал пари в Народната Банка...Лъже мръстника преяждащ с Луканка. гост 13.02.2017 15:35 Свтлю Витков има една култова песен Кой намаза със лайна пъстроцветната дъга....сигурно е имал предвид пъстроцветната дъга на реформаторите .

13.02.2017 15:33 Светлю Витков е изключително подходящ за коалиция. Дори може да бъде наречена Дясно-агонизираща Хиподилска Мошенническа Коалиция След Зелените и гейовете от ДЕОС, сега Опасност има и този завършен Циркаджийки Глупак и Общински съветник в София - Светльо Витков да влезе в парламента! Боже опази! Боже опази! Подигравка с българския народ... Светльовци, Витковци, що за тъпизъм? Лукавадо? ttt 13.02.2017 14:32 Светльо, едно е да не можеш да влезнеш в парламента, друго е да станеш за резил. А си се коалирал с тези, а си изпълнил второто. И резила ще си ти остане завинаги. С едно "сгреших" няма да можеш да го измиеш защото ти си си мръсен и мръсник Хора млади и стари. ДЕРЗАЙТЕ ! Как може този да бъде БригоАспаруховските Червени куфарчета с пари се връщат под тази форма измисляне на нови Партийки като на Светльо Хиподилски с мръсният език и поведение за да заблудят и ангажират съсловието на младите и неориентирани ХВЪРЧАЩИТЕ младежи с неуреден живот. За този никога няма да гласувам. Това е резил за цяла България. Да му се търсят ДЕКЛАРАЦИИТЕ данъчни и други за : Откъде ги има парите. ?

тия щом опряха до 2-та процента на Светльо - явно гоуем страх!

абе тая кукундела кундева усеща нещата че няма да ги огрее и рече да напусне кораба,да не я оплюват после, тя демек да остане възхвалена колко много е дала - работила демек за себе си . Хитра , хитра затова мишките първи тичат да напускат потъналия кораб.: минава големият кораб минава - песента на кацарова , ама сега ще е потъваааааааааа големият кораб с лукарски тоя мазню и сие потъва, ами оня с коня Москов от кои е сега от дъсъбъ или си е направил партийка под надслов и сам войнът е воин

Светлю Витков е изключително подходящ за коалиция. Дори може да бъде наречена Дясно-агонизираща Хиподилска Коалиция

ГЛАСИ СЕ ЗА ЕВРОПАТА!АМА,ВЕЧЕ Е ПРОЧЕТЕНА КНИГА,НЕ ВЪРВИ!!!

Това е най-умното нещо, което Пръмовица някога е правила, и което въобще може да измисли...

Светльо от Хиподил е зет на Бриго Аспарухов. Свинските черва на комуняги и продажници край нямат сякаш.... или имат :-) Кунева става единствено от снимка за загорял младеж. На живо, след баня, косата ѝ е в стойа нападнат таралеж

СЕГА Е В ЛИСТАТА НА БСП ЗА ПЕРНИК! ПЪРВИ :)

Може пък да възроди Бригадирското движение сред миньорите? Нали Бриго = Бригадир!

Абе, много е червено, в цикъл ли е

като не може в парламента, друго поприще ще си намери евроатлантичката:)

СПИ ДЪЛБОК, НО ОХОЛЕН СЪН, КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В СОФИЯ :) ИЗПЛАТИ СИ ЛУКСОЗНИЯ АПАРТАМЕНТ И НОВИЯ ДЖИП С ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ И ДО ТАМ С "ГЪЗ НАРОДЕН"!!! Е АКО СЕ НАМЕРЯТ ОЩЕ ПИЯНИ ИДИОТИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО, ЩО ПЪК, ПАК ДА НЕ ЛАПНЕ СУБСИДИЙКАТА!

Да, така е - но година наред Витков си има един определен електорат, който твърдо му гарантира сакралния над 1 %, който пък му носи всичко това, което си изброил;) И воала - РБ, които по всички социологии са на ръба, искат сакралния 1 % на Витков, та белким прескочат заедно 4-те % и останат в тавата;)

ПРИ БАЙ СТАВРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

едни лажнири...други лажнари...ма какво е направил този олигофрен врутков до сега? боклуци! оттичажте всичките в канала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да се кандидатира ,та да види всеобщата народна любов.

От толкоз работа кво ти се получи - закриването на Козлодуй 1-4 най-вече, неблагоприятните параметри по влизане и членство в ЕС и почти разби образованието. Супер. За оттегляне си е.

Да преговарят и с Господари на ефира!

с кого ли няма да се коалират само и само да си нагодят задниците на банките в НС. все по унизително е да си подлога на ГЕРБ. А Кунева явно напуска каруцата търкаляща се по нанадолнището.

Чета тук как някои хора са се заблудили за мотивите на др. Кунева ( няма да се кандидатирам за депутат)! Хора, не се заблуждавайте - няма алтруизъм и желание да "даде път на младите";)) Има желание да се "съхрани лидера", като не участва в поражение! Защото поражението за т.нар. РБ вече е очевАдно...