Мечка тормози ардинското село Искра

В селото живеят възрастни хора, които са притеснени от появата на животното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, ня някой му се е приискало мечешко кожухче. Това е истината.

Дали не са си набелязали мечките та си търсят повод за да ги отстрелят? Вече проблемна втора мечка след много дълъг период на спокойствие. Нещо мечките да не са решили изведнъж да вдигнат протест и да са обявили гражданско неподчинение ?

Как може мечка да тормози село? Хората в селото - иди-ела ама самото село ... селото си е село ... със селяни! Все още сме държава, която има мечки по планините си. Да ги оставим да си живеят. Виж, стане ли стръвница - в Белица!

ставка, кой гласува от мое имя с плюс и минус? Оставьте мечката на мира. Кви камер в гората бе, ловджии? Ей, не сё наплюскахте. Наготово, от гората.

Какво точно прави мечката...как ги тормози това е диво животно..търси храна...това покана за отстрел ли е ?

Заглавието е грешно, хората тормозят мечките и дивите животни. Навлезли са в местообитанията им, ядат храната им замърсяват водата им. И после се чудят, какво правят мечките в селата?

журналисти, как пък тоно мечката била тормозила ардинското село Искра, като дори не била засечена в селото ми някъде в горите над селото от фотокапан, при това веднъж. Тормоз ще ако меката слиза реводвно в селото разпердушинва живинките и кошерите на селяните и оножда попа, кмета и ходжата на ротационен принцип

Преместете селото... Села много,мечки малко.