Бременна получи контракции по време на матура

Бременна в осмия месец се е явила на матурата по български език и литература в Ямбол на собствена отговорност, съобщиха от Министерство на образованието и науката (МОН).

Обратно в новината

Коментари - Бременна получи контракции по време на матура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак фактът, че 20-ина души я обсъждат, говори, че се е превърнала в сензация. А дали е нужно цялото това внимание? Не е ли по-важно какви матури ни сервираха тази година и как сме се справили? Всеки да си гледа собствените проблеми.

искам да кажа на Такъв е живота, че има много погрешна представа за младите хора. Не виждам какво толкова е напреднала, че на 21 да се яввява на матура, при положение, че възрастта за това е 18. А и както и другите казват - защо не завърши и тогава да забременее. Айде сега изкарайте я мъченица

Ами то на 21г е нормално и най-подходящо като възраст за раждане, а не в тази тотално изродена образователна система до средна възраст да учиш за средно образование.Браво на момичето, че е докарало докрай-сериозно и умно момиче! УСПЕХ!

Не е ли малко голяма тази ученичка-на 21 год.Не е зле да има по едно родилно отделение при всяка матура с по един дежурен баща,по жребии!

Това не е новина. Новина е ако бременна се яви на матура и не получи контракции.

Водете си каручката не гледайте чинията на другите.Не правете с чужда пита помен.Затова никога няма да се оправи БЪЛГАРИЯ заштото за всички намираме кусури.

И какво от това?Да си беше завършила и тогава да забременява както става обикновено.Сега и герой я направиха.

Ееех, как ми се ще и аз да съм на матура... Вместо това обаче, трябва да ходя при доктора да ми провери простатата. Ебати живота!

Браво на момичето! Много смелост се иска да се явиш в такова състояние на изпит. Дано го е взела и да няма никакви проблеми.

до браво: Точно това имам предвид и аз - повечето от днешната младеж са мързеливи и лигльовци и лигли, които живеят с техните до 30-годишна възраст, вечните студенти и пр., тати носи - мама меси... Ха-ха... А това момиче, от нищото е напреднало без чужда помощ, подредило си е нещата, дори и диплома взима, за да е наистина всичко на шест! А ако вие не мислите като мен - значи сте цифра зле нещастници, пенявещи се от служебния комп.... :)

Абе дали е ромка или не, има ли значение? Не прочетохте ли, че е сираче? Браво на момичето, че въпреки всички рудности, е стигнала до матура и не се е отказала! Знаете ли какви лигльовци на по 15-16 години има - родителите им ги пращат на училище, на курсове по езици и какво ли още не, и пак не сядат една страничка да прочетат, а това момиче е трябвало да се справя без никаква подкрепа до себе си. Възхищавам й се.

Матури трябвеа да има всяка година и по всеки предмет! Учебници - само един вариант, независимо на кое издателство!

Колко хубава тема се е паднала!

Когато забогатея искам да помагам точно на такива жени- които се борят с живота сами и нямат подкрепата на никого, успех

S tezi gluposti za 12 i 13 klas se prevrashtame vav vechni uchenici..premestih se da jivea v chujbina sled kato zavarshih bakalavarskata si stepen, na moite godini horata ot drugite strani zavarshili magistraturi, drugi sas znachitelen staj..posle tarsi rabota - povecheto obqvi iziskvat hora do 25 s 5 godini staj, kak da stane chudoto, bravo na momicheto, che ceni obrazovanieto, mnogo hora na nejno mqsto biha go zarqzqli, nqmash li roditeli e mnogo trudno v jivota..usoeh i mnogo semejno shtastie

Няма значение, дали е ромка, дали е на 21. Сираче, какво да очаква момичето в този свят. Има приятел, с когото да дели радост и сиромашия, решила се е на дете и е ПРИСЪСТВАЛА ДО ПОСЛЕДНО НА МАТУРАТА! Ето, на това може да се каже - Браво! Значи има амбиция, да постигне нещо, без чужда помощ. Няма мама и тати...

До 333 Показваш собсвената си некомпетентност и простотия. Прочети темата

Да ти кажа, ако аз ти бях учителка и 3-ка нямаше да ти пиша, докато не се научиш да пишеш правилно думата литератОр

Да се смее ли или чуди човек ? Само матури !! Само така ще се види , кой е чел и кой пил бира и кафе !! Матури до дупка !! Който изкара, добре !! Който не- да пасе патките/ стига да ги има /

До: Божидара (17.05.2009 г. 13:57ч.) Ами то, като нямаш никакви ценности, как ще развиеш тема за тях? Ще е трудно, естествено!

Тя е една от малкото млади хора в България(в часност момичета), която се опитва да вземат живота си в ръце и да живее достойно, въпреки че е имала тежко детство. Браво!

Значи за да сме истински жени,а не лигли,които не стават за нищо,трябва всички да ходим бременни на матури:)))))) споре теб:)))))

i az beh s bubrechna kriza kamuk she izliza am ahodih deba i maturite :D she ni sasipat :D:D:D

Министър Вълчев да осигури линейки пред училищата за откарване на спешните случаи в родилното.

Тая леко е закъсняла даже е презряла :)

Какви са идеалите на днешния елит на обществото?? Аз парица съм царица....

Горката...! Добре, че вече не е сама в живота, а с цели двама души до нея!!! Ей, кретени от МОН, веднага пуснете жената напред, говеда чиновнически!!!

Айде пак СЕНЗАЦИЯ....

Матурата не беше трудна,като изключим 41 въпрос.Проблемът за подмята в ценностите в откъса който ни бяха дали.Това беше трудната част и много хора не писаха нищо.Нашата матура започна в 8:30ч. и тези 30мин бяха много напрегнати.Дано на втората да липсва това напрежение.

ученичка, скоро ще има и починаи от алцхаймер студенти с тези образователни реформи които от училището те пращат в пенсионерския клуб

dano se e spravila :)

Абе може ли да дадат тая тема?! Егати завъртяното! Аз верно ми трябва 3-ка, ама поне нещо по-нормално да бяха дали! Няма да ставам литератур!

Тя е истинска жена, не е като повечето днешни лигли, които не стават за нищо...

Ами момичето е изпълнително и очевдино се е притеснявало. Дано е взела матурата.

ООО кофти тема са им дали аз лично се надявах само да не се падне Алеко на моята матура .

EGATI KURVATA, DA SE EBE KATO RAZPRANA