Коментари - Масовото ваксиниране може да спаси света от антимикробната резистентност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На практика се вижда къде днес смъртността е по- висока - в богатите или в бедните страни без ваксинации???? Относно БЦЖто - не се лъжеге - има много заболели от туберкулоза въппеки ваксинацията си. НЕ!!! Единствино Здравата Имунна система у гаратция за Здраве, а НЕ - изкуственото и манипулиране с ваксини

Най-искрено ви моля всичките антиваксъри, религиозни, дето бог ще ви пази, хомеопати, бегемами, фотосинтезиращи, био-веган-йога-ню-ейдж-гурута и всякакви подобни да откажете да ви ваксинират, когато създадат ваксина срещу КОВИД. И без това е вредно, защото е ваксина, все пак, нали! Благодаря предварително и да живее естественият подбор, премахващ дървените философи от генофонда още откак го има човечеството!

Паднахте ми дупета

Требе да се национализира фармацевтичната промишленост навсякъде по кълбото. Инак ще продължаваме да мрем като мухи.

Масовото ваксиниране ще направи само едно-драстично ще намали броя на човечеството! Нарича се масово убийство!

Моля неспециалисти и бгмамаджии, непрочели и една книга в живота си, да не коментират!

А не е ли по-добре да спрат производството на нови вируси и бактерии? Или това ще пречи на бизнеса?

7,3 милиарда народ малко трудно ще бъде манипулиран. Краят на черните души настъпва.

Във България активна кампания за ваксинация на деца с-у ротавируси бе рекламирана от Ротари клуб МАСОНСКАта (Б) група

Ааааа не не, аз искам да си запазя резистентноста срещу микроби! Няма нужда с една ваксина да ми се премахва резистентноста, а с друга да ми се връща!

Не благодаря, нека да са за богатите, на нас химия в кръвта не ни е нужна!

Грозният рептил Бил Гейтс направи "ваксините" мръсна дума. Насила. Толкова не се усещат наглеците. Оттук-нататък може да забрави някой възрастен с всичкия си да допусне ваксинация. Разбира се, страшното е, че на запад повечето са пълни зомбита, които още го имат за герой - но и това се променя бързо. Рано или късно "големите играчи" зад Гейтс ще направят голямата грешка - и това ще бъде краят на плановете им, както и на тях самите.

!

.

И бегом към края на плоската Земя.

Защо "особено в бедните страни"? Дали, защото в богатите страни, благодарение на пълноценно хранене, превантивни медицински мерки и т.н., хората имат по-висок имунитет и нямат нужда от измислени ваксини или фармацевтичните компании търсят начини да печелят, като насаждат психоза и пробутват на бедните страни съмнителни средства против "антимикробна резистентност"?

може, може.

Заеби

За сврьхупотрбата на антибиотици са виновни фармацевтичните гиганти ,които са едни тьргаши и манипулатори на лекарите.Пращат ги да ядат и пият по цял свят и им дават кеш за предписани техни лекарства.И онези ,които поддадат се продават.

специалистите и научните трактати на еврейското педерасче шикългрубер-(хитлер) бяха отведени в краварника и от продължението на изследването на техните наследници има резултат. "Децата от бедните страни трябва да бъдат имунизирани задължително и безплатно ..." Тези опити бяха започнати още в концлагерите.

започнала масова имунизация населението все още щеше да бъде около 2 милиарда, както преди 100 години, и със средна продължителност на живота около 50 години, а ти със сигурност нямаше да си бил роден за да пишеш глупости.

Нямаше да си разсипем държавата след 090944 и да я довършим след 101189

ами, вземи вдигни един паметник на семейство Rockefeller и Hermann Schmitz, че е експериментирал с хора за "нашето благо" !? между другото, трябва да си адски тъпо същество или достатъчно извратено и да ти плащат за реклама на изроди... жмел.

Следвайте парите и ще видите кои са основни причини за необоснованата от медицинска гледна точка паника. Зависата се вдига и идва ред на зядължителната имунизация, която може да съдържа всичко, вкл. и да влияе на човешката ДНК.

университетите са собственост на точно тези, които стартираха вируса. те отдавна са само инструмент за контрол на безмозъчните маси.

Ваксините са спасили живота на много хора, но заниманията на Гейтс и жена му дискредитират в очите на хората този метод за борба с инфекциозните болести и превръщат все повече хора в антиваксери. Дори и да се направи ваксина, много малко хора ще си я поставят.

точно затова, ще ви притиснем с повече смърт. докато, сами не паднете на колене да ни се молите.

" Дори и да се направи ваксина, много малко хора ще си я поставят" ... Напротив, могат да те принудят със закон... Ако не се имунизираш ще ти бъдат отнети твоите граждански права ( няма да имаш право да посещаваш обществени места, или ще е възможно само с маска, не можеш да пътуваш в чужбина и т.н.) Погледни какво става сега в Германия.. хиляди са на улицата в защита точно на тези граждански права, защото тук е изготвен вече проектозакон за задължителна имунизация. Да не говорим за планираните гигантски глоби ако не се имунизираш

Като гледам как всеки втори излиза от аптеката с по една торба с лекарства за да печелят мафията в бели престилки какво очаквахте...лекарствата да не са бонбонки без странични ефекти.

а защо в 21 век в съвременното човечество има 78 бедни страни?

защото има сащ и цру и ционисти

единствения начин една държава да прогресира и да е богата е когато се влага в образованието на младите и здравеопазването на цялото население. Колкото повече образовани хора имаш, толкова по-богата става една държава, защото те са мотора на прогреса.

или ще те нарека фантазьор

това е част от начина безспорно. Но по-голямата част от начина, се сътои в способността и възможностите на дадена държава да експлоатира ресурсите на другите държави за собственото си благосъстояние, било като добива срещу минимални разходи природни ресурси и пазари, от една страна и като изсмуква наготово вече образован и квалифициран човешки капитал ,от друга страна..

За краткото си пребиваване във фейсбук научих, че ваксините са лошо нещо, особено в съчетание с 5G. Хомеопатията пък е супер, особено ако се пие с разредена белина (много преди Тръмп е открито благотворното ѝ въздействие върху организмите) или отрова от някакъв скорпион. Освен това коронавирус няма, лъжат ни, обаче пък с кемтрейлс ни тровят яко. Закрих си профила, вече знам всичко.

че какво общо има хомеопатията с белината? белината е алопатичен продукт, доказано полезен, също и антибиотиците. освен това, моля ви се, хомеопатията е едва със скромните 80% ефективност, докато въпросните ваксини вече са достигнали цели 20%. пийте си антибиотиците и си слагайте ваксини- колкото повече, толкова повече. те ще ви оправят.

И за къде си сега без фейс? Ти си назадничав, без демократични ценности и най-вече комунист.

и колко му платиха на този да лъже и да излага на смъртен риск милиони деца , чиито тъпички родители пият белина и вярват на всички глупости.

е платено ;)

искам да знам как масово ще се ваксинират децата във Индия,във гетата в България,и най вече във гетата във САЩ

ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ.. СКРИТИ ЗАД ИЗСЛЕДВАНИЯ НА НЯКОИ ПЛАТЕМ УНИВЕРСТЕТ!!! ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД! ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ В ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА, КОИТО ДА НАБИВАТ С ВАКИНИ ЗА ПОРЕДНИЯ ИМ ПРОИЗВЕДЕН В ЛАБОРАТОЯ МИКРД, ВИРУС И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!!!