Масови проверки за носене на предпазни маски в Гърция, глобата е 150 евро

През последните дни броят на заразените в южната ни съседка се увеличава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата - И тя на море в Гърция на плаж била - С маска и шапка !! След няколко години и тази няма да се познае на снимката !!!

лудостта продължава...

А тук никой за нищо не проверява !Оставили са на съзнанието на Бай Ганьо!А той си е прост!Сваля си маската за да се изкиха на воля и после пак си я слага!Плюе по улиците и се храчи и маски се въргалят по тротоарите!

стига сте лъгали, за да напълните нашето лайноморие Няма такова нещо. В момента в БГ мерките са по-строги от Гърция

Маските пазят византийците / пък и нашите тиквеници!! /от вирус изобщо,както гащите а и "прашките" пазят пръднята да не излезе и да замирише!! Ха ха ха ха!!

Лоши новини за ганьовците с дисагите! Ще трябва сега да поемат към Беларус и Швеция на море. Там е свободия! Мангъровщина!

Пий си лекарствата, пандемофилик сбъркан

Абе не знам накъде ходи Ганьо с дисаги, но на нашето море е пълно с мутри, проститутки и най-долнопробни простаци! А на слънчака е тоталната утайка на обществото, която мисли, че с пари се купува произход, ум, култура и възпитание!

И кво от тва, след края на сезона, като си преброят парите, ще видят, че ще трябва да оригват на гладно до следващото лято. Тъпаци!

Мисля си, че слафчу Трифонов няма да почива в Гърция тази година, от април месец е замръкнал у фейса, че това е военна диктатура и произвол на правителството и генерала. Цял свят признава маските к ги налага за ограничаване на ковид, нашия селски дебил ги отрича. Пълен дивак с фенове с половин мозък.

Слагай маската и млък.

Глупав гербаджийски трол,какъв Трифонов видя в публикацията! Пумиар!

Си спаЗваха хората и се затвориха. Сега ще пламне тyк. Жалко зс толкова месеци дисциплина. Не трябваше да се допускат търисти

Да, да бяха си убили 1/3 от БВП. Ти в кой свят живееш?

Ти не си нормален....тоя ковид ти е изял мозъка.

Нормален човек толкова изгората си не чака. Гърците всякак ти го казват, български льольо - приходите за гръцкия туризъм от всички балкански държави, барабар с България са 10% от приходите им от туризъм. Демек, марш обратно сърби, румънци, турци. Северното гръцко крайбрежие ще търпи загуби, важни са ни островите. Гърците чакат платежоспособните туристи - американци, други граждани на ЕС, богатите руснаци. На островите ги чакат. А тези туристи не искат да се мешат с бедняци с COVID, които отсядат в Северна Гърция. Българи, румънци, турци.

В Атина, е пълномс платежосппсобни туристи харчещи пари а не ганьо

Гърция не приема американски и руски туристи.

С две думи -да ходим на нашето море- иска да каже автора на тази статия.

На нашето ЛАЙНОМОРИЕ??? Хи хи хи хи!!

При тях контролът и глобите ги правят полицаите. А ако има нарушение в заведение тогава глобата е в хиляди за собственика и затваряне на заведението за определен период от време.

Всички шивачки в гръцките фабрики в петричко са във фейсбуката и новинарските сайтове - "От Гърция по-велико нема". 200 милиарда евро им търсят германците на елинските "бизнесмени". Които 50 години лапаха, усвояваха. Но главно потафнаха. За да не станат комунисти, нали...

Гърците изискват всеки да има козметична маска за лице, против изгаряния. От една страна да се стимулира козметичната индустрия, отдавна се правят и маски за мъже. Освен това се прокарва джендър идеологията, която е една от евроатлантическите ценности. Когато човек не е в движение и не ползва някакъв вид очила - в Гърция е задължително да си слага две кръгчета краставица на очите, може и резенчета киви, тиквичка или пъпеш, но трябва да са кръгчета и да покриват очите.

Гърци съвсем откачиха след лято с маски пълни глупости

Голям кеф - на плаж с маска ! И като свали маската - изненадаааааа!!!!! едно голямо бяло петно около устата !!!! Така ще се познава кой е бил на море и кой се е крил в къщи !

Затова е добре мъжете да си пускат бради и мустаци!

В статията ясно си пише - маски в затворени обществени помещения. Аз плаж под покрив не съм видял.