Масови проверки за носене на предпазни маски в Гърция, глобата е 150 евро

През последните дни броят на заразените в южната ни съседка се увеличава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям кеф - на плаж с маска ! И като свали маската - изненадаааааа!!!!! едно голямо бяло петно около устата !!!! Така ще се познава кой е бил на море и кой се е крил в къщи !

Гърци съвсем откачиха след лято с маски пълни глупости

Гърците изискват всеки да има козметична маска за лице, против изгаряния. От една страна да се стимулира козметичната индустрия, отдавна се правят и маски за мъже. Освен това се прокарва джендър идеологията, която е една от евроатлантическите ценности. Когато човек не е в движение и не ползва някакъв вид очила - в Гърция е задължително да си слага две кръгчета краставица на очите, може и резенчета киви, тиквичка или пъпеш, но трябва да са кръгчета и да покриват очите.

При тях контролът и глобите ги правят полицаите. А ако има нарушение в заведение тогава глобата е в хиляди за собственика и затваряне на заведението за определен период от време.

Затова е добре мъжете да си пускат бради и мустаци!

С две думи -да ходим на нашето море- иска да каже автора на тази статия.

Нормален човек толкова изгората си не чака. Гърците всякак ти го казват, български льольо - приходите за гръцкия туризъм от всички балкански държави, барабар с България са 10% от приходите им от туризъм. Демек, марш обратно сърби, румънци, турци. Северното гръцко крайбрежие ще търпи загуби, важни са ни островите. Гърците чакат платежоспособните туристи - американци, други граждани на ЕС, богатите руснаци. На островите ги чакат. А тези туристи не искат да се мешат с бедняци с COVID, които отсядат в Северна Гърция. Българи, румънци, турци.

Всички шивачки в гръцките фабрики в петричко са във фейсбуката и новинарските сайтове - "От Гърция по-велико нема". 200 милиарда евро им търсят германците на елинските "бизнесмени". Които 50 години лапаха, усвояваха. Но главно потафнаха. За да не станат комунисти, нали...

Си спаЗваха хората и се затвориха. Сега ще пламне тyк. Жалко зс толкова месеци дисциплина. Не трябваше да се допускат търисти

В Атина, е пълномс платежосппсобни туристи харчещи пари а не ганьо

Мисля си, че слафчу Трифонов няма да почива в Гърция тази година, от април месец е замръкнал у фейса, че това е военна диктатура и произвол на правителството и генерала. Цял свят признава маските к ги налага за ограничаване на ковид, нашия селски дебил ги отрича. Пълен дивак с фенове с половин мозък.

Слагай маската и млък.

Да, да бяха си убили 1/3 от БВП. Ти в кой свят живееш?

Ти не си нормален....тоя ковид ти е изял мозъка.

Глупав гербаджийски трол,какъв Трифонов видя в публикацията! Пумиар!

И кво от тва, след края на сезона, като си преброят парите, ще видят, че ще трябва да оригват на гладно до следващото лято. Тъпаци!

Лоши новини за ганьовците с дисагите! Ще трябва сега да поемат към Беларус и Швеция на море. Там е свободия! Мангъровщина!

стига сте лъгали, за да напълните нашето лайноморие Няма такова нещо. В момента в БГ мерките са по-строги от Гърция

А тук никой за нищо не проверява !Оставили са на съзнанието на Бай Ганьо!А той си е прост!Сваля си маската за да се изкиха на воля и после пак си я слага!Плюе по улиците и се храчи и маски се въргалят по тротоарите!

Гърция не приема американски и руски туристи.

В статията ясно си пише - маски в затворени обществени помещения. Аз плаж под покрив не съм видял.

Маските пазят византийците / пък и нашите тиквеници!! /от вирус изобщо,както гащите а и "прашките" пазят пръднята да не излезе и да замирише!! Ха ха ха ха!!

На нашето ЛАЙНОМОРИЕ??? Хи хи хи хи!!

Пий си лекарствата, пандемофилик сбъркан

Абе не знам накъде ходи Ганьо с дисаги, но на нашето море е пълно с мутри, проститутки и най-долнопробни простаци! А на слънчака е тоталната утайка на обществото, която мисли, че с пари се купува произход, ум, култура и възпитание!

лудостта продължава...

Милата - И тя на море в Гърция на плаж била - С маска и шапка !! След няколко години и тази няма да се познае на снимката !!!