Коментари - Мароканецът, вилнял с мачете в две църкви в Испания, бе обвинен в тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие пък айде веднага, "тероризъм". Ми може пък да е бил притеснен човекът нещо, я семейно, я нещо не е можел да си намери работа по специалността... После вие знаете ли му всичките етнически особености, религиозни мурафети.. Може нещо да е бил дискриминиран, по някой признак... Ами ако е бил дискриминиран по сексуална ориентация... Тогава?!?!? Недейте така, моля ви се, набързо и "терорист".

Инженерът си намерил втора работа, нямал пари да издържа семейството си!!! Побъркал се от бач!!!

Еврогейците нали искат да има либерастия? Ето го резултата. Да им е честито. Запада си мислеше, че ще накара негра и араби да бачкат, да ама не. Все едно в България да накараш манговците да бачкат. Ще чакаме новата война в сърцето на Европа, заради тия глупости дето сътвориха години наред.

Мулти-култи....никога не е работело !!! Няма и да проработи !!! Той " човека " в пълно съзнание си е мислел,че така трябва ,щото са му напълнили кухата кратуна с радикален ислям !!! Такива като него нямат място в европейски държави !!! Исляма и християнството са две взаимно изключващи се религии и култури !!! Борсата между тях е вековна !

На тия дано някога да им дойде акъла, че бой и екзекуции трябва да има. Да вземат примера на предците си, иначе скоро може да се повтори мадридския атентат с влаковете.

И на снимката някъв пингвин лицемерно слага свещички . Неможачи сте дьорници мои, НЕ МО ЖА ЧИ

За случая разбрах още същия ден . Досещах се какъв е извършителят , но чак сега разбрах официално . Що така бе МЕДИИ ?

И защо не е застрелян ?

Какво прави цялата измет на Африка във Франция????

Тероризим е когато взимаш заложници или когато имаш желание да свалиш властта.Когато си мюсулманин и избиваш невинни християни е религиозен фанатизъм и водиш религиозна война.Връщане на смъртното наказание и депортиране на цялата сган в Африка.

Корпорации и политици наблъскаха Европа с мюсулманската сган. Всичко това се върши за да се потиска местния добитък... И да се измъкват от отговорност за състоянието на политизираните икономики.

Атентата в Мадрид бе дело на тренирани от ЦРУ десни групировки. Операция Гладио чувал ли си? Имало е подготвени в Италия, Германия, Испания и Франция бомбаджии и псевдо партизани, като идеята е била ако СССР реши да ги нападне да има светкавична съпротива.. Ама подготвени и бездействащи такива не седят. Така и в Германия уж разтурили бадерн майнхов, ама нещо все никнат като гъби след дъжд. А тоя си е чист мангал който е подкован от религиозна клетка не без помоща на едни групировки в близкия изток. Те пък бяха създадени от една трибуквена агенция и от една шестолэча звезда..