Коментари - Мароканецът, вилнял с мачете в две църкви в Испания, бе обвинен в тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корпорации и политици наблъскаха Европа с мюсулманската сган. Всичко това се върши за да се потиска местния добитък... И да се измъкват от отговорност за състоянието на политизираните икономики.

Тероризим е когато взимаш заложници или когато имаш желание да свалиш властта.Когато си мюсулманин и избиваш невинни християни е религиозен фанатизъм и водиш религиозна война.Връщане на смъртното наказание и депортиране на цялата сган в Африка.

Какво прави цялата измет на Африка във Франция????

И защо не е застрелян ?

За случая разбрах още същия ден . Досещах се какъв е извършителят , но чак сега разбрах официално . Що така бе МЕДИИ ?

И на снимката някъв пингвин лицемерно слага свещички . Неможачи сте дьорници мои, НЕ МО ЖА ЧИ

На тия дано някога да им дойде акъла, че бой и екзекуции трябва да има. Да вземат примера на предците си, иначе скоро може да се повтори мадридския атентат с влаковете.

Атентата в Мадрид бе дело на тренирани от ЦРУ десни групировки. Операция Гладио чувал ли си? Имало е подготвени в Италия, Германия, Испания и Франция бомбаджии и псевдо партизани, като идеята е била ако СССР реши да ги нападне да има светкавична съпротива.. Ама подготвени и бездействащи такива не седят. Така и в Германия уж разтурили бадерн майнхов, ама нещо все никнат като гъби след дъжд. А тоя си е чист мангал който е подкован от религиозна клетка не без помоща на едни групировки в близкия изток. Те пък бяха създадени от една трибуквена агенция и от една шестолэча звезда..

Мулти-култи....никога не е работело !!! Няма и да проработи !!! Той " човека " в пълно съзнание си е мислел,че така трябва ,щото са му напълнили кухата кратуна с радикален ислям !!! Такива като него нямат място в европейски държави !!! Исляма и християнството са две взаимно изключващи се религии и култури !!! Борсата между тях е вековна !

Еврогейците нали искат да има либерастия? Ето го резултата. Да им е честито. Запада си мислеше, че ще накара негра и араби да бачкат, да ама не. Все едно в България да накараш манговците да бачкат. Ще чакаме новата война в сърцето на Европа, заради тия глупости дето сътвориха години наред.

Инженерът си намерил втора работа, нямал пари да издържа семейството си!!! Побъркал се от бач!!!

Вие пък айде веднага, "тероризъм". Ми може пък да е бил притеснен човекът нещо, я семейно, я нещо не е можел да си намери работа по специалността... После вие знаете ли му всичките етнически особености, религиозни мурафети.. Може нещо да е бил дискриминиран, по някой признак... Ами ако е бил дискриминиран по сексуална ориентация... Тогава?!?!? Недейте така, моля ви се, набързо и "терорист".