Марин Льо Пен пристига в София

Председателят на френската партия "Национален сбор" ще се срещне с Веселин Марешки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да накараш нациите да ослепеят и да започнат отново да водят войни помежду си- ето това е истинско зло! И тази жена работи против обединена Европа като проваления Найджъл Фарадж... Госпожа Льо Пен какво мнение е заела за Истанбулската конвенция? Ами тя иска да бъде защитавано френското ЛГБТ общество, но била против хомосексуалните бракове... Това е боза! Сами си помислете коя е тя? Няма дървено желязо. Няма как да одобряваш хомосексуалността и да забраняваш браковете между хомосексуалисти. Коя е тя, за какво ще дойде тук да иска и кой по- точно ще говори от нейната уста? Всичките десни , всичките националисти, всичките консерватори изразяват политическата позиция на Кремъл и по поръчка подскачат с нови и нови тъпотии. Буквално да не повярваш на очите си или да започнеш да питаш идиотите от кога служат на Кремъл? А Кремъл го няма и изглеждаш просто луд. Ако французите продължават с тъпотиите си ще трябва да се бяга бързо от всички еврови позиции, защото идиоти не може да бъдат пристанище на разума.

Добре че има хора като нея и Фараж та Европа най накрая да нарита Сорос и неговите джендър и имигрантски лайна от Европа че този континент е заприличал на ЕВРОГЕЙСКИ ФЕМИНИСТКИ МУСЛИМОИМИГРАНТСКИ СЪЮЗ...ЯВНО НА ДОСТА ХОРА В ЕВРОПА ИМ ПИСНА ОТДАВНА ОТ ЛАЙНЯНИ ПОЛИТИЦИ И ИДЕОЛОГИЙ

Няма какво да се мотае тук тази изкуфяла френска тетка. Направо да върви да врътне една френска любов на Путин, че ще й трябват доста пари за да се рекламира пред френските маргинали.

Ако е дошла да се среща с популисти, щеше да се срещне с шефовете на ПП ГЕРБ.

Меркел се усети и за това се отказа да се кандидатира, ама хич не знае че още догодина ще и се наложи да подава оставка !

Хахаха,цирк Патреотарски не е за изпускане!!! ХО ХО ХО

Само след 6 месеца, когато в всяка една Европейска страна победят Националните сформирования, това ще значи смяна на сегашния деградирал, глобалистки и ненужен световен ред с нов световен ред "Европа на националните държави" . Само след 6 месеца сега тези който плюят по Националистите ще се превърнат в по големи националисти и от самите такива, защото винаги ще бъдат според силния на деня -Измекяри и малоумници !

Нещо лошо си пил, цепела те е глава, сънувал си кошмари и си мислиш, че са истина.

Добре че има хора като нея и Фараж та Европа най накрая да нарита Сорос и неговите джендър и имигрантски лайна от Европа че този континент е заприличал на ЕВРОГЕЙСКИ ФЕМИНИСТКИ МУСЛИМОИМИГРАНТСКИ СЪЮЗ...ЯВНО НА ДОСТА ХОРА В ЕВРОПА ИМ ПИСНА ОТДАВНА ОТ ЛАЙНЯНИ ПОЛИТИЦИ И ИДЕОЛОГИЙ

Обединена европка, а? Ценности, нпо-та,а? Шарлатани, идва края ви мултикултурен.

Рубладжии от всички страни, съединявайте се! Кака Мара ходи да прави плонжове пред Путин преди президентските избори във Франция, обаче не я огря. Биха я като пача у дувар на втория тур и изяде големия... салам.

вие, соросоидите, сте на всяка манджа мерудия, едно си знаете, едно си баете; напоследък имате ново име - NPC (non-playable character), защото само симулирате, че мислите, ама си повтаряте едно и също, като развалени грамофон....

Еййй борсук затова сега французите си хапят гъ....те само още малко им трябва нито макрон нито ЕС ще остане те не са турпеливи кат нас дори до колкото разбрах сега на17 ще има общонационална стачка против цените на горивата

Дира, как класифицирате една партия като популистка? Нещо в програмата на воля ли пише - ние сме популистка партия? Или за каквото ви платят - това писателствате.

Добре сте дошла в нашето село другарко Льо Пен ! Вие сте новата Жана д"арк на Франция!

Мари, като разбираща французойка, ще бъде очарована от нашия шармантен умен високочел националист и сигурно ще му предложи да бъде водач на листата на Националистите на европейските избори. Марешки, купи си хубави ризи.

Ма тя още като го види, и ще бъде веднага запленена от мънинката мутра от ТИМград...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ма те шъ съ скъцът сега сичките дъ съ праят на националисти и консерви бе...!!! :::))) Само дето тез', които най- си трошат краката да се наредят най-отпред, досега бяха върли либИрали, и си гледаха сал килипиря...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ха-ха, "за да се срещне с националистически и популистки съюзници". А с режима на Борисов няма ли да се срещне?

На форума на крайнодесни формации тя ще се срещне с председателя на българската партия "Воля" Веселин Марешки,....................... Значи Марешки е" българската "Марин Льопен".Марешки да е крайнодясна формация меко казано е чудо невиждано. Ами фюрера защо не е зачетен.Той горкия толкова се напъва да стане част от обкръжението на Льопен , но не се получи.

ЗАЩО НАШИТЕ "ПАТРИОТИ" НЕ СА РАЗПОЗНАТИ КАТО СВОИ ОТ МАРИН ЛЬО ПЕН?? НЕЩО МНОГО СА СЕ СГОМНЯСАЛИ СЛЕД КАТО ЛЬО ПЕН НЕ ГИ БРОИ В ОТБОРА НА НАЦИОНАЛИСТИТЕ. СБОГОМ АТАКА !! СБОГОМ ОБИДИНЕНИ ИДИОТИ. СБОГОМ ПРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ. КАКВА Я МИСЛЕХТЕ КАКВА СТАНА!

как така крайна националистка спонсорирана от русия ще се вижда с аптекар спечелил повече гласове от бяла златка в парижки коптори

Марешки трупа гласове за изборите, обаче да не стане така ами " Той не си спазва предизборните обещания" както и сега де !