Скотланд ярд арестува Тишо Боксьора

Тихомир Георгиев–Тишо Боксьора е арестуван в Лондон. "Жесток български ганстер, известен с това, че режел пръстите и ушите на жертвите си, е бил арестуван по сигнал от "Сън", съобщава вестникът на сайта си, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Скотланд ярд арестува Тишо Боксьора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като го прехвърлят в България ще го оправдаят.

За съжаление имам само един коментар: БГ реалити! :-(((

да го върнат за Държавен Глава!!

Още един довод в полза на членството ни в Шенген. Нека "лошите" холандци си направят изводите!!!

Браво, че са го заловили, сега и да си го съдят там и да не го връщат тук, че антибългарският гоцев съд пак ще го пусне срещу няколко лева гаранция и той ще задуе я към Италия, я към Испания, от което пак европейци ще страдат и ще рискуват с още един престъпник! Хич да не ни го връщат - доживотен затвор и да си го седи там при тях!

Ваше Величество, от една страна точно така пише, както сте го прочели, но тъй като това е написано на особен език може да се чете и по следния начин: "Касапин от България заловен (нямаме българска дума за хванат в чувал) в Бърмъндси". Естествено е нашите журналисти да проявят уважение към ранга му и да не го обиждат с "касапин" а да използват българската благородническа титла "Гангстер".

след присъда от 18 години този е на свобода, а онова момче с нелегалната музика от интернет остава в ареста... абе страшна страна сме - от 7 милиона ...

Ако го върнат ще го пуснат срещу 500 лева.

МНОГО МОЛЯ, ДА НЕ ГО ВРЪЩАТ И СЪДЯТ ТУК, ЗАЩОТО ТУК НЯМА СЪД, СЪДИИТЕ СА КОРУМПИРАНИ И НЕКАДЪРНИ, ВРЕДНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО. НАЙ-МНОГО ДА МУ ДАДАТ УСЛОВНА И ПАК ДА ГО ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ, КАКТО СА И НАПРАВИЛИ....ВЪРНАТ ЛИ ГО ТУК, НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН...

... на престъпност на запад..Нещо изтока не им понася.

Егати простака.ще избяга в Лондон за убииство и от горе на това ще се снима във вестниците да го видят всички.

как да ни искат хората,все хубави работи пичат за балгарите

Е това се казва вестник

той и Премиерът ни от там е тръгнал. А Вие го избрахте за Управител и Лице на Държавата.-евала!!!!

ваобще не е трудно да се промени!едно нещо е необходимо обаче-трябва воля за промени,но таи като много хора са на яслата,явно няма да стане

Честит ЕС! Да сте живи и здрави да дочакате истинското приемане.

По-добре да го съдят там, защото в България най-много да му се скарат.

На пъпа на света се изтипосал човека, като въшка на чело и се "скрил"

Това е офтопик. Но от друга страна винаги се намира някой който да прецака дискусията с излияния на тема "другите са неграмотни само азе съм велик". Търсенето на технически грешки е дребнавост в най-добрия случай. В по-лошия вариант е безсилие да се измисли смислен пост, а нали "требе се напише нещо". "Умния говори защото има да каже нещо, а глупака говори защото трябва есе нещо да каже" - Платон

А Сашко Диков да направи поредица от предавания, колко несправедливо са действали английските полицаи и да защити правата на "човека".

Хайде сега го върнете в България и българския съд пак да го пусне. За такива дегенерати решението е едно, обесване, разстрел и разчленяване на тялото, като всяка част се захвърли по различни краища на България.

Съдът се "аргументира", че подсъдимият няма да се укрие и постановява да бъде пуснат под гаранция! Щом толкова е сигурен съдията следва да поеме ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ ако все пак пуснатия се укрие, избягаха в ЮАР и къде ли не и си живеят живота, а съдията се прави на професионален магистрат !

Мъжът бе снажен като великан, висок два метра, че и педя още, израсъл във Врачанския балкан, космат, брадат и като него мощен. Насреща му седмина зли мъже, с тръби, бухалки, боксове, вериги, от кол събирани и от въже, свирепа глутница с течащи лиги. Нападна пръв дивакът исполин и с чук замлати шест човешки звяра, избяга настрани от тях един, трещяха кости, боят бе в разгара. Това си беше истинска война, касапница кървяща, безпощадна, видяла всичко, изпищя жена, помисли, че сънува и припадна. Брадатият гигант ги победи, шестимата пребити там лежаха, а оня страшен мъж като преди над тях въртеше чука със заплаха. Очите му горяха с дива стръв, приличаше на варварин езичник, бе целият опръскан с топла кръв, ужасен войн от времена трагични. А беше двадесет и първи век. Прогрес човечеството ни направи. Човекът пак убиваше човек. По дяволите времена и нрави! От глутницата седмият бе жив, насмукал се до козирката с дрога, извади автомат и с поглед див насочи дулото, забълва огън. Гигантът с чука падна покосен, от цял пълнител станал на решето, а чукът, там над него извисен, невинно с дръжка сочеше небето.

!!!

откъде е това, ти ли го написа? Мега яко е ! :)

След 18-годишната присъда, получих амнезия. Изненадващата реплика подхвърли вчера към прокурорите Тихомир Георгиев. Кръвожадният гангстер, известен като Тишо Боксьора, е сред основните свидетели по делото срещу Златомир Иванов-Златко Баретата... И замина за Лондон.

дано британският съд да го прати доживот ,без право на помилвне в някой строг британски затвор... а ако "горкият Боксьор/Борец ТИШО все пак бъде върнат в Булгаристан-то нашите "човеколюбиви"съдии ще го пуснат под гаранция,или пратят на санаториум да се лекува-За това гаранция са Главният Прокурор Б.Велчев(не знам,ще видим..) минъстърките на Правосъдието Чочолина и Деница Бургаска,съдията от ВАС Пенгезов,неподкупните съдийки Урумова,Румяня Ченатова и мно-о-го други .....Няма такава Държава.......

ЗЛАТКО БАРЕТАТА - ПАК НЯМАШЕ ДА СИ ПРИЛИЧАТ ТОЛКОВА! А СЕГА ПРЪСТИТЕ МУ НА МЕНГЕМЕНЦЕТО, А УШИЧКИТЕ-ВЕДНАГА НА МЕСАРСКИЯ ЧЕНГЕЛ. УУУУУУХ, КАКВА ПАЧА ЩЕ СТАНЕ!... ГАДИНА ЛУЦИФЕРОВА! зАКОПЧАХА ЛИ ТЕ НАЙ-СЕТНЕ ПИЛЕНЦЕТО МИ?...

съда в България...бил пуснат под гаранция в очакване на съдебен процес под гаранция от 20 хиляди лири ? Съд в България...пуска под гаранция от 20 хиляди лири ? Много ЛИРИ, ЕВРО И ДОЛАРИ, МНОГО...

Нищо ново няма да стане! Гангстер в България няма осъден. Или го убиват,или го освобождават,или условна!

СПОКО ПИЧ-В БГ ГАРВАНИ МНОГО И КАКТО ЗНАЕМ :ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ,ТЪЙ ,ЧЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА..........

Прав е колегата.Съдията в ареста на мястото на подсъдимият,който той е пуснал под гаранция.Така ще се оправят нещата с родните съдии.

Те(англичаните) ги фащат,ние ги пущаме...хаха-хаха

Първи сме по насиране.

Абе нещо пак не се връзва да живее по улиците при положение че е бил нарко бос ? Защо си мисля че човекът е гонен по политически причини ? Според мен ако е продавал това са от анфитамините на Цветанов . А може чисто и просто да е отказал да спонсурира ГЕРБ за да го гонят я колко народ си продават кродко у нас и никой не ги закача а иначе се борят с престъпноста на маса и пресконференции

Абе тоя ЕС защо не направи един Европейски наказателен съд - да се гледат тежки престъпления, такива дето са за 10+ години затвор. Тук като не може да се оправим ще изпращаме подсъдимите си там и подкупите няма да минават. Поне с нещо да има полза от ЕС членство.

недеи,защото и евросадиите ще станат като нашите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко бе борец, сега като те върнат в България , ще те пуснат , и даже ще те компенсират с някой лев запропуснати ползи докато си бил в ареста .Само нема да се плашиш....

Дано има вариант да съдят Тишо боксьора в Англия. Доживотна присъда не му мърда. С всичките ,,екстри" на панделата. А в РБ ще получи всички екстри на българския съд от съди/й/и като крайно нуждаещатата се и с току що възстановени права от ВАС Урумова .... Т.е. оправдан като честен гражданин.

Ех, ако си беше тука щеше да си житка на свобода и да си гледа кефа. Само че там не си поплюват срещу престъпниците. Плащайте данъци за да хрантутите почтените съдии.

Смърт за тоя убиец!

халал да е на прокуратурата ни и МВР такъв свидетел.

Ех, къде са законите на Хан Крум за такива като тоя!

Българският съд окончателно "изби рибата". И за пореден път ставаме за резил. Каква е практиката? Корумпирани съдии пускат под гаранция бандитите, а после се харчат милиони евро да ги издирват. Кого хванат, кого не, но няй-често бандюгите продължават да вършат престъпления. Kакто най-вероятно ще се окаже със случая "Мирослава" от Перник. Убили са я бандити, които отдавна е трябвало деа лежат в затвора. Но "независимият" български съд просто ги е пуснал. Като този екземпляр. Като доц. д-р Тракторов и още хиляди знайни и незнайни бандюги. Аз имам едно конструктивно предложение. Когато някой заподозрян е пуснат под гаранция и изчезне, неговото място в затвора автоматично да се заема от съдята, който го е пуснал. Докато го нямерят. Когато някой бандит го пуснат "да се лекува", но всъщност той въобще не се лекува, а просто бяга, неговото място в затвора да се заеме от доктора, който му е издал фалшивия документ. Ха да видим после колко съдии ще освобождават под гаранция и как изведнаж като с магическа пръчка ще се подобри здравето на престъпниците.

Колега, не ме плагиатствай, преди теб съм го писал, също и преди време няколко пъти... хаха. Иначе съм съгласен с теб, съдии и доктори поемат най-строго вината, щом цъфне на яве, че са излъгали своя работодател, своя данъкоплатец - народа за шепа жълтици.

Никой съдия в България няма да осъди убиец, защото следващата жертва е той. Кой ли може да го опази. По-добре да си вземе парите и да си живее спокойно - и той, и децата му. Бог да ме пази в България!

Рано или късно злото се връща върху извършителя,или колкото повече се толерира престъпността,терора,толкова повече разраства и достига до всеки и всичко....-това е порочен кръг.Добродетелният кръг изисква всеки да има правилното поведение -учение,труд,данъци,,спазване на зокните ,наказания за престъпления на извършителите -престъпниците,които трябва да въстановяват жертвите си като върнат откраднатото,взетото с измама ,или привилегии ..т.е възвращаемост трябва да има от всяко добро нещо върху добрия ,който върши пизитивния труд ,и наказания за лошия,който отнема,краде,убива,експлоатира и слага край на здравето и живота на другите и себе си

А кой те е карал да ставаш съдия и в такъв случай какво точно работиш?! Взимаш пари от престъпниците, получаваш висока заплата от Държавата и един куп привилегии - за какво?! За да си почиваш цял живот ли?! Значи теб Бог да пази, въпреки че си съучастник в убийства (настоящето и бъдещите, извършени от същия), а жертвите - тях кой да пази?

И не само- искат си премиите, бонусите, заплашват... Като те е шубе, Съдия, да не си ставал съдия или се махай , стига сте трошили народна пара. И без това е крайно време да ви закрият като институция, защото повече вреди нанасяте- заради вас не ни искат в шенген, а и никакво прао не раздавате- гледате своя интерес.

Я ми посочи случай на убит съдия в България? Сигурно има, но е по-вероятно да загине в ПТП отколкото от осъден убиец. Първото което ще стане ако го убият е да проверят всички осъдени от него с големи присъди и наскоро освободени. А едва ли някой ще извърши убийство ако му е почти гарантирано да го хванат.

По-голяма глупост от твоята не бях чувал.

"БорецА е основен свидетел срещу друга група за търговия с дрога..." Господа журналисти и редактори, къде сте учили правопис и граматика? Пълният член не е отпаднал от езиковите норми! Е как да имам доверие на писанията ви, като сте неграмотни!

Това да си ги учил когато е трябвало!..... Ама май тогава си си затварял очите.... Сега сърбай резултата.... То само това да е в журналистиката ще се посмеем... Хайде със здраве....

Пак станахме известни

Сега ще изпее всичко на Скотланд Ярд. Там не си поплюват изобщо.