Корупция с ваксините за свински грип

Здравната комисия на Европейския парламент смята, че има манипулации в начина, по който са обявявани пандемиите от свински и от птичи грип преди година.

Обратно в новината

Коментари - Корупция с ваксините за свински грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво значи "еуропроститутка"?

Полша не е провела ваксиниране и странно защо пак са здрави! Може ли някой да обясни как е станало това? А може би внесената у нас ваксина е менте?! Пробутват ни ваксини, които никой не иска! Някои печелят огромни пари от глупостта ви! Ами ваксинирайте се, като сте прости, послете не се чудете, че мрете! Големият лицемерен рев за грипните ваксини мина, сега се разквичаха да ваксинират срещу рак на маточната шийка! А защо не ви кажат гадовете, че девойки, ваксинирани в САЩ с тази ваксина", измират от същия рак?! Използуват ни за безплатни експерименти! Не го допускайте!!! Хора, не се доверявайте 100% на родната фармация, огромни далавери се въртят и там, както и навсякъде! Млади хора, не се тровете с тези вносни, съмнителни лекарства! Фармацевтичните концерни са не по-малко алчни от петролните! Пенсионери, не бързайте с ваксините - това е гигантски бизнес! Полша се отказа не само от ваксината. Отказа се и от йодираната сол като начин за решаване на проблемите на йододефицита, независимо от препоръките на ВОЗ. В Полша на държавно ниво е одобрено масово промишлено производство на вода, обогатена с йони на йод по технологията на украинския академик Мелниченко. По същия начин постъпи и Унгария. А водният разтвор на йода, освен че укрепва дейността на щитовидната жлеза и имунитета, интензивно чисти кръвта от всякакъв вид отравяния и инфекции, включително вирусните!... Хубаво е,че се дава гласност на манипулациите на Световната Здравна Организация! А да не забравяме и за ужасяващите странични ефекти на ваксините, включително реакцията на непоносимост (от копривната треска до анафилактичния шок, който се развива с бързината на електрически токов удар), които се проявяват в последствие и които СЗО упорито отрича или премълчава!!! Не се подвеждайте от масовите психози от вида на:СЗО препоръча ваксинирането с..."! Ваксините са също нож с две остриета!

Хубавое,че се дава гластност на манипулациите на Световната Здравна Организация!А и да не забравяме за ужасяващите странични ефекти на ваксините,които се проявяват в последствие и за ,които СЗО упорито отрича!!!Не се подвеждайте под масовите психози от вида на:"СЗО препоръча ваксинирането с..."

Не й се вързвайте на госпожата. Пука й за лекарствата, спомнете си как я нарияаха доскоро, а и все още. Идат избори. И не само общински. Мераклиите за президент са толкова много, пък партията й - само един файтон. Трябва да се имитира активност...

грешка: ...нариЧаха...

Полша не само от ваксината се отказа. Полша се отказа и от йодираната сол като начин за решаване на проблемите на йододефицита, независимо от препоръките на ВОЗ. В Полша на държавно ниво е одобрено масово промишлено производство на вода, обогатена с йони на йод по технологията на украинския академик Мелниченко. По същия начин постъпи и Унгария. А водният раствор на йода, освен че укрепва дейността на щитовидната жлеза и имунитета, интензивно чисти кръвта от всякакъв вид отравяния и инфекции, вкл.вирусната.

Бил ли е в комисията или не е бил? Ако медицинските лица - експерти твърдят, че ваксината е нужна, то Дянков като добър българин е нормално да се погрижи да се заделят средства. Друг е въпросът, че тази ваксина е колосална спекулация за печелене на много пари. Няма неоспорими доказателства за ефективността на ваксината, защото Полша примерно отказа да ваксинира така масово населението си. Видно е, че Полша е по-умна държава от останалите. Не напразно не беше засегната от кризата! Поляците явно не са галфони като нас или лекарите им се грижат и за здравето на хората, а не само за джоба си!... Нужно е да се актуализират критериите за обявяване на епидемия, да се потърси отговорност на Световната здравна организация и да се разследват експертите, за които има данни, че са свързани с фармацевтични компания, които са заинтересовани. Консултантите да попълват декларации за липса на конфликт на интереси. Прокуратурата е внесла обвинителен акт в Софийски градски съд срещу бившия министър на здравеопазването Божидар Нанев заради сделките с антивирусния препарат Тамифлу" през декември 2009 г. Оказва се, че от птичи грип, въпреки насаждането на страх за пандемия, след заплахите за милиони заболели, са пострадали само около 250 потвърдени случаи. Явно има спекулация. От свински грип пострадалите са около 1600 души, на фона на 200 хил. заболели от обикновен грип, което все още не се смята за пандемия.

Права е! Пробутват ви ваксини, които никъде не искат бе, балъците! Кои печелят огромни пари от глупостта ви, няма да научите. Ама ваксинирайте се като сте прости, послете не се чудете, че мрете! Аре, големия лицемерен рев за грипните ваксини мина, сега се разквичаха да ваксинират срещу рак на маточната шийка. Лелеиййй много опасно, лелеийй паника - ваксинирайте си децата! А що не ви кажат гадовете, че девойки, ваксинирани с САЩ с тази "ваксина" измират от същия рак! Търсете инфо, има го в ютуб-а! Използват ни за безплатни експерименти. Не го допускайте!!!

Хора,не се доверявайте на 100% на родната фармация,огромни далавери се въртят и там,както и на всякъде другаде. Млади хора,не се тровете с тези вносни,съмнителни лекарства.Фармацевтичните концерни са не по-малко алчни от петролните.Пенсионерите,не бързайте с ваксините-това е гигантски бизнес!

дежността на лицето от снимката по време на ндсв и трожната коалиция трябва да се разследва от прокуратурата . весниците писаха през парвата година от дежността и за хонорар от 120 000 дм за консултации на тл или калиман . после историята малчи . а , маж и тая като велчев беше декларирала няколкостотинхиляди паунда заработка в англя . кожто я познава отлично знае , че това не е везможно за лице което нито е работило като лекар в англя , нито дори спецялност некаква има ....

Специалността си я придоби в котелното, докато беше училищен лекар...

Госпожата се напъва, за да не я забравим. Идат избори, не само за кметове. Пък то, ако разчита само на партията си - един файтон хора, един от друг по- и най- , няма да може да се вреди. А в Добрич може и да я понабият. . .

Гълъбов, чети какво пише - Полша не е ваксинирала и странно защо пак са здрави. А сега го обясни с талибанския си ваксиниран мозък как става това?

Забавно би било госпожата да обясни: а) отговорна ли е пред метреса Световната здравна организация; б) приложим ли е опитът на г-жата в известна всем област, и в областта на световното здравеопазване; в) от собствена непотребност ли се опитва да ни пробута за нови сензации от преди повече от година?

Забавно би било да се разбере, че най-много за ваксините настояваше другарят Дянков и отупусна/изплати парите за тях. Че даже беше в комисията закупуване на ваксини за свински грип. Интересничко май, а?

Бил ли е в комисията или не е бил, май? Май става дума за селенията на драскач в ДИ-а, май. Ако медицинските лица - експерти твърдят, че ваксината е нужна, но Дянков като добър българин е нормално да се погрижи да се заделят средства. Друг е въпросът, че тази ваксина е колосална спекулация за печелене на много пари. Видно е, че Полша е по-умна държава от останалите. Не напразно не беше засегната от кризата. Поляците явно не са галфони като нас или лекарите им се грижат за здравето на хората, а не само за джоба си. Пак не разбрах какво общо имаше Дянков с това...