Малко над 6% положителни тестове за Covid-19, още 105 души изгубиха живота си

Поставените ваксинни дози са общо 3 283 897, от които 21 482 за последното денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много " интересна" статия. Освен за убеждаване на обречените инжектирани, за какво друго служи? "Ние ви поставихме изкл. опасна течност, но вижте, колко хора умират всеки ден, страхувайте се."

В България няма никакво повишаване на смъртността вследствие на ковид. За последните десет години смъртните случаи на ден в България са 290 човека. Средната смъртност на ден за тази година са 285 човека. Данните са от НСИ. Къде е пандемията и голямата смъртност?

81,35% от пациентите не са ваксинирани, т.е. заразените ваксинирани са 18,65%!? За изминалите 24 часа са регистрирани нови 105 смъртни случая, като 91,43 на сто от починалите не са ваксинирани. Броят на починалите, сред ваксинираните варира между 8÷12%!

От ваксини и тестове. Бива бива лакоми ама стига.

Е процента на ваксини раните болни. Трябва спешно да махнат зеления сертификат.

Ей, трубадури на експерименталните препарати с които увреждате хората, спрете се малко, бе!!! Я си отворете сметалото и направете сметчица: излиза, че за година и половина у нас смъртните случаи са само от Корона-та. Няма никакви други причини, няма други инфекции, няма рак, няма убийства, удавяне, жертви от катастрофи, самоубийства..., всичко е смърт от Корона. А като слушаш до гуша дотегналите бабички Мира, Радка, и с тях дядо Кантар и възкръсналия Кунчо, ти иде да гръмнеш телевизора...

Абе шмекери , защо не включихте в измислената си статистика и децата от 1 ви до 4 ти клас??? Какъв щеше да е процента заразени???

Да сте чули за Израелски, Шведски или Португалски щам? За някакъв щам от държава с висок процент ваксинирани? Има индийски, перуански, африкански и всякакви такива от места с ниска медицинска култура и хигиена като България! Скоро и български вариант ще си имаме. Неваксинираните са плодородна почва за развитие на вируси и бацили и разнасят безконтролно зарази. Неваксинираните вдигат КОВИД вълни след вълни.

СЗО оповестява, че новият щам е открит при 4 напълно ваксинирани мъже от ЮАР.

Израел публикува за такъв преди година още.. бил си техен, специфичен и в следствие на масовата ваксинация. Но повече нищо не се чу за него. Или е изчезнал или няма нужда да знаем за него, кои сме ние да полагаме на съмнение информация от Израел..

Верно имаш зъл дух. Лъжеш.

Ваксинираните им става очевадно ясно че скоро ще са пътници и яката злобеят тук. Ама много ваксиниран педераст има да пише тук. Моля ваксинираните пенделчета да сложат минусчета че да ви преброя пътници прости

Защо антиваксърите не заключват колите си ? Защото били чули , че на някой му я били откраднали въпреки , че си я бил заключил !

Само още 2 дни и ще видим Кунчев. Дали ... евентуално.... може би...

Точно в момента е абсолютно безмислено да се ваксинираш. Новият щам е с мутирали шипчета и всъщност тая ваксина няма да му действа. По-добре след нова година. Тогава ще е по-ясно какво и как ще се случва с оандемията и ваксинирането. Просто моите 5ст.

Поредният форумен вирусолог! Колко години стаж имаш?

2019 г на този ден колко хора почнаха?

Аз те почнах първи за деня.

40 К тестове за ден. Къде е онзи математика да изчисли защо не тестваме всички и да се приключи за месец,два ?! Да се затворят границите, всички пристигащи карантина за седмица и задължителен тест. Къде ще отиде вирОса тогава ? Мен лично ми беше ясно още в началото ,когато администрацията наричана сзо каза не се притеснявайте , вирчо няма как да напусне границите на Китай, няма да затваряте граници итн итн, стана ми ясно че целта е друга. Най дразнещото според мен, е че пари за детски линейки няма, а десетки милиони за тестване на децата , където я има 5-6 "заразени" я не , пари има. Другото което ме учудва е "беВъзмеДната" помощ (финансова) от страна на СБ за справяне с кризата. И много още въпроси има, но и това стига за момента.

Ако боклуците се бехте ваксинирали, сега нямаше да тормозят децата ви. Спрете да мрете и децата няма да имат повече проблеми с училището.

Ти от къде знаеш дали съм се ваксинирал или не ? На такива малоумници дето само обиждат, обикновено не отговарям, защото няма диалог а само обиди. Защо посяга на децата , особено в държави където са ваксинирани над 7-80 % ??? Един въпрос ще ти задам, за коя ваксина се дучпиш през 3 месеца : за тетанус, полиомиелит , рота вирус ??? Иначе за твое инфо, да ваксинирах се , но няма да повтарям, потретвам итн

ЧЕНГЕТА СА НАДУПЧЕНИ ? КОЛКО ДОКТОРИ СА НАДУПЧЕНИ? ВСЕ ПОВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА НИКАКВИ "СПЕЦИЛИАСТИ" ! ПРАКТИКАТА ПОКАЗВА, ЧЕ "СПЕЦИАЛИСТА" В БАНКАТА - СПАЦИАЛНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ЩЕ НЕ ИЗЛЪЖЕ ДА ПОДПИШЕШ ЗАЕМ, ЗА КОЙТО ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ НЕМОЖЕ ДА ВЪРНЕШ, НО ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ДА Е КАПО, ЩОТО СЕ ТОЧИ И ЗА КЪЩАТА НА БАЩА ТИ! ПОВЕЧЕ ВЯРВАМ НА "ЛИЧНОТО МНЕНИЕ" НА ДЖИПИТО, ОТ КОЛКОТО НА "ХИРУРГ В ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА" КОЙТО КАТО ВЕДНЪЖ КАТО МУ ЛЕГНА НА МАСИЧКАТА, МОЖЕ И ДА НЕ СТАНА.... ВСИЧКО НАОКОЛО ЛЪЖЕ И ГЛЕДА ДА ТЕ ПРЕЦАКА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ...НЯМА ПОВОД ДА ВЯРВАШ НА НИКОГО!

На всички,които не са ваксинирани! Хубава събота

И дано доживеят Понеделник.

Ваксинациите не трябва да са задължителни! Трябва да се даде малко простор на естествения отбор, защото човешката популация се напълни с идиоти. Ето, как неваксинираните умствено непълноценни индивиди сами ни освобождават от присъствието си.

Мокри сънища, а?

Защо изобщо ви бърка кой е ваксинирсн и кой не.всеки решава и преценя сам за себе си.Ми разликите в позициите ескалират до омраза.И е грозно .Всички ще си отидем един ден от тоя свят .и неваксинирани и такива които са .Но малцина ще избегнат да бъдат заклеймрни с ковид .това е истината

И аз им се чудя на ваксаните какъв им е проблемът? Ваксата уж помага само на теб уж да мине по-леко инфекцията , иначе си същият вирусоносител и заразяваш всички останали... Да се боде който иска, въпрос на личен избор, другото е издевателство над свободата и личния избор!

Аз не се чудя ,макар че съм ваксинирана.Като ходя при мама си правя тест.знсм ли какво мъкна.

Миленче, бива ли да си толкоз проста ма?

"Миленчето" е всъщност трол, подвизаващ се тук с женски имена.

Седнал вчер по Дарик, оня дебелия плондер доктора да ми обеснява как за 20 лева докторите с били излагали. Господин дебелия да не се прави на ощипан, щото знае, че за 20 кинта, няма да те допуснат само да доближиш болницата.......?!

докторите оставят пациентите да мрат като кучета

каквото заслужава

Имo ĸднo мнeгe гeлямo идĸя зo aeятe тpябвo cвĸтът дo yзpĸĸ и тя ĸ, чĸ тeй тpябвo дo бъдĸ poздĸлĸн нo coнитopнe-xигиĸнни зeни. Ceвo eзнoчoвo, чĸ дъpжoвитĸ, в aeитe ядoт пoнгeлини, бpeнĸнecци и мoймyни тpябвo дo бъдoт тpĸтиpoни пe ĸдин нoчин, и тpябвo дo имo мнeгe cтpeг aeнтpeл нo движĸниĸ нo xepo и aoпитoли мĸждy AP и тoaивo зeни. Ceвo eбяви пpĸд bХV в cъбeтo бившият външĸн миниcтъp и шĸф нo Mтлoнтичĸcaия aлyб Peлeмeн Xocи. Bo въпpeco нĸ cĸ cи бeи, чĸ щĸ бъдĸ eбвинĸн в диcapиминoция, тeй пeceчи, чĸ тeвo нямo ниaoaвe знoчĸниĸ, aeгoтe тpябвo дo cĸ cпocим eт чyмoтo нo виpycитĸ. Копирано от https://m.24chasa.bg/novini/article/10441927 © www.24chasa.bg

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Малко над 80 прости и неуки индианци напълниха траповете. Утре е ваш ред! Да изпукате всички антиваксъри, дано!

Абе един друг ги решава тези неща, и никак не обича кълнящите.

Да ти се връща двойно.

Ниесме много, можем да си позволим загуби, а ти купувай памперси, че омикрон идва и минава през ваксата като горещ пирон през масло :)

Да ти се връща мръсник ваксиниран.

Всеки ден, в България умират по един самолет българи.

Кой модел?

Яко

Ту-114 м2

Чесна

Днес що не питат къде е Кунчев???

Чакаме понеделник.

За да е по-прецизна статистиката да напишат и колко са починали в къщи и колко в болница. Щото много са върнати за домашно лечение или са отказали престой в болница. Последните са си самоубийци и не следва да се броят!

И ко стана сега - страшният нов вирус омикрон е изолиран първо при 4-ма от ЮАР според СЗО, напълно ваксинирани. Хайде, стига стигматизирахте неваксинираните като виновни за всичкото зло на света и започнете да мислите логично. Ако идеята, разбира се е, да борим някакъв вирус. Ама май друго прозира все повече - контрол и фашизъм над всички.

.... Горкото момче в Исул - отишло за лечение в болницата за да го откаже. А сега де.... Това са страшно неуки хора.

Не е сигурно дали ваксината би го спасила, нали? И днес 20 % от починалите са ваксинирани.

Стойчо твърди 2,5 млн. Ваксинирани, бе келеш.

Че онзи нисък евреин - няма да му пиша името Искал концлагери за антиваксъри в национален ефир???

Явно спасяването на евреите през ВСВ е било грешка.

С всеки ден расте броят на заболелите и починали хора с вксина. Правете си изводите!

Ваксината не те прави безсмъртен

Но няма да умреш от шибания вирус.

Мисля, че вече е време да спрете с тези божегробски новини.

По-добре сводката за река Дунав, в сантиметрах.

Сеншонжмо....

аз не мога да разбера защо не са осигурени ваксини за всички гласували така наречени Българи в Турция,Мароко и къде ли не по света които да са задължителни и при връщане в България

От Модерна боде сърцето постоянно. Няма спасение с лекарства. Ще се мре,поне да знаете .

Забършете пяната около устата. Само тъп, прост, злобен скот може да твърди, че преболедувал вируса е антиваксър, плоскоземец и Бай Ганьо.

Румен Радев е целувал ръка на Клаус Шваб и се е клел във вярност. Неслучайно Радев насилва българите да се инжектират.

Миналата година на този ден обявиха локдсун.Сега глътка въздух.До началото на януари,когато ще обвинят всички нас в небрежност и неспазване на мерки.Чак на моменти ме е яд че се ваксинирах.

че си се ваксала

Ваксината срещу вируса трябва да е доброволна, но срещу путлеризма задължителна. :)

Има вирус, и не е безобиден. Но извиването на ръце за да се ваксинираме е крайно зловещо начинание. Съвсем скоро ще стане пределно ясно че преболедувалите сме извадили късмет, а агресивните ваксъри ще предпочетат да забравят какво са говорили и вършили, защото ще се разболеят и ще изкарат вируса. Познавам такива хора, бяха сигурни че ваксината ще ги пази. Като го изкараха (повечето леко, факт, но не всички) изведнъж свиха перките. Да, ще умрат хора - и ваксинирани, и неваксинирани. Вероятно и преболедували ако го пипнат втори път, макар че вероятността е най-малка. Накрая ще вдигнете паметник на Мангъра (не го харесвам особено, но е факт че нещата които каза преди година и половина се сбъдват). И запомнете - не умираме ВЪПРЕКИ болничната система в България. Щото сме дървени глави и пием ракия!

Аз познавам много хора, които се разболяха и повториха и дори потретиха някои от тях. Познавам и много хора, на които им дойде акъла и след преболедуване се ваксинираха. Познавам също и хора, които се заразиха след ваксиниране, но го изкараха леко. Имунитета след преболедиване си е строго субективен. След ваксиниране е по-прогнозирием - статистически само около 10% от ваксинираните не създават добър имунитет.

20% ваксинирани са умрели вчера.

Мунчо,гордееш ли се с този антирекорд,че пееш песни-700-800 човека умират всяка седмица!?

Schilo

Само толкова , ако са, прирастът ни трябваше да е положителен, Вуте! Умират много повече и то от заболявания, терапиите за които сега са спрени, поради неудачната здравна система.

Ако болниците не бяха претъпкани с егоизтични прости антиваксъри, нямаше да спират останалите лечения.

ползотворно ли беше ходенето до Ясенево? Медал получи ли?

Schilo

Болниците са празни бре, шматко! С какво са заети над 50 000 легла?

Претъпкани са заради добре платените ковид пътеки, умнико. И пари ЕС дава срещу епидемия.

Бас хващам,че малкият ковидчо ще изчезне за новогодишната нощ и всички ще празнуваме по заведения, вкъщи и т.н.

Румен Радев членува в Антлантическия клуб на Сулейман паша . Соломон Паси е съветник на президента Румен Радев по националната сигурност. Напълно е възможно да има десетки Ковид концлагери за Антиваксърите . Дори надупчени с две дози стават Антиваксъри. Защото се осъзнаха за какво зло става въпрос.

Аз така и не разбрах колко сме при преброяването ако сме 5 милиона а поставените ваксинни дози са общо 3 283 897 то всички българи са ваксинирани остават цигани,еврей,мюслита,арабели и всякакви други наричащи се Българи да се ваксинират.

Сулейман паша ( Соломон Паси ) иска концлагери за Антиваксърите и отнемане на децата им.

Хм, не следи събитията този използван презерватив. Омикрон дебне и пред него всички са неваксинирани. Рестарт на дивотиите след като европа кипна.

Клаус Шваб - Няма да има връщане към нормалното. Възраждане - Край на Ковид Фашизма и връщане към нормалното.

"Възраждане" са подчинени на Шваб и подобните му.

Къде 10ти декември, (вероятно) зелените паспорти мистериозно ше изчезнат, за да има оборот по веригите по празниците и ще се появят, пак така мистериозно, обратно към 4ти януари... Поне миналата година по празниците вирусът нейде се ската, та очакваме подобно поведение и тази година.

Няма. Тия са толкова нахъсани да ни набоцкат, че не им дреме за икономиката.

Желанието на повечето българи е да се махнат от тази просташка държава, но не всички имат възможност и смелост.

Пуснете си БТВ да видите как фашиста Соломон Паси обяснява как трябва да има концлагер за всички неваксинирани. Това им е кумира на ваксърите - до един са такива.

Това джудже просто проповядва мантрата на партията от майка америка.

Национален траур има само за албанците . За българите няма. Неслучайно на Радев му казват Българоубиец. Защото 95 процента от хората в интензивните отделения се умъртвяват. В болниците се извършва Геноцид.

А може ли и статистика за новородените, за да отчетем посоката на прираста?

Къде видя прираст в тази просташка държава ?

Излекуваните - лекувани или не, имат вирусна инфекция, която е изчезнала. Организмът я е надвил. Други, за съжаление, умират. Това е положението. Ваксините помагат, но траят 6-9 месеца. Ще станат като противогрипните ваксини. Много хора си ги слагат и сега всяка есен.

То е ясно, че всичко идва от неваксинираните. Това са хора с рога и зелени очи и пият кръвта на ваксинираните. Цирка е ясен аре няма нужда. Искам питам лицемерите , защо няма национален траур всеки ден? Днес 105, врера 103, онзи ден 123..... и така сметнете за две години назад от както започна цирка ковид. Имаше лъжи по цял свят по едно време умираха уж по над 1000 на ден. Защо няма национален траур. Тези тука са само бройка нали. Майка ви лъжлива да е ба.

Може да се провери!!! Средната смъртност на ден последното десетилетие е средно 290 човека на ден. Средна смъртност на ден тази година 285 човека . Данните са от НСИ . Къде е пандемията и голямата смъртност се питам...