Малката сестра на Ким – бъдещият държавен глава?

Ким Йо Чен навярно ще наследи брат си във властта. Подобни спекулации има отдавна. Знае се, че здравето на диктатора е разклатено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им ли писна да пускат партенки за Северна Корея? Глупост след глупост! Лъжа след лъжа!

Кой ще наследи у нас Боко Рапоня? Дните му са преброени. Дронът ще го свитне по празната кратуна.

че галфоня радеВ е също пътник!А пък Курня не е долюбвана дори и измежду БСП- е кратунковците

Някoй

Дойче зеле пак предъвква старата манжа. Пак се занимават със сестра му на Ким... Абе, нали Ким беше умрял? Кво стана с вашите фейк-новини? Оказа се, че е жив. И сега покрай заплахата да въведе войска в демилитаризираната зона, се сетихте пак да плюете по него

Някoй

ама усешам къде ги стяга чепика западняците. Това че Ким ги прави луди все го преживяват някак. Обаче ако после една жена ги прави луди - това няма да го понесат вече. Ще е голям срам за тях и за хамерите.

Спри да коментираш руска отрепка и си наври зурлата в болшевишката клоака,кои се интересува от теб само драскаш.

Като не мина номера с Хон-Конг, добрите, умни и красиви хора се преместиха на границата между Северна и Южна Корея. Има пари за даванЕ и хората вземат В КОЛОНиЯТА. НаПани и напани за цветни революциил НО НЕ СТАВА И ТОЛКОЗ. Да пробват вместо листовки да хвърлят долари- това е моя съвет.

Всички се надяваха през април Ким да е починал, ама ядец! Там властта си принадлежи на династията Ким и няма кой да им я вземе, в това е въпросът! Иска им се на Запада и Америка и там да спретнат майдан, ама май въобще това няма да стане!

Червена идиотка-два раза ку.

аз таа съм я евал….на село

Добре е тая да я излупка някой европеец, може и да о'лаби положението!

Като ти тупне някоя ракета на просата тимберица твоето положение ще се стегне .....

ама не е ясно откъм коя глава ще го скъси. И дали ще е преди "лупкането" или след това.

Това ли е единствената жена в света с евентуален достъп до атомно оръжие?

Ами Маргарет толкова години беше единствената в отрасъла па проблеми нямаше , ама тая си е малко не уред та знае ли човек ?

Да ви заеба у журналята! Значи щом е "заклетия пушач с наднормено тегло" то значи, че преди да е навършил 40 задължително е дал фира? На първо четене се сещам за сър Уилям Чърчил който също е бил "заклетия пушач с наднормено тегло" пък си е изкарал до 91 с намерението да векува даже!

Чърчел имал ли е сестра? :)

Чакай , че ме делнаха та да го пусна цензурирано :) Ами от къде да знам ? Иначе благодарение на "подсказките" е излезло Уилям вместо Уинстън . Добре , че някой от будните третокласници във форума не го е прочел :)

Тая ку.ва е дори по-голяма усойница от лилипута.

Абе тези същите нали вече погребаха Ким и възкачиха Ким... сега какво пак са седнали да гледат на бял боб;)

На каквото и да гледат все ще познаят. Най-отгоре винаги ще е Ким, поне докато има един жив от фамилията или ако някой природен катаклизъм не ги затрие.

Дебелия Ким ще го смени сестра му, а дебелия Бойко!?...

Сестра му.

Със сигурност малката сестра има по-големи топки от генералите на брат си. Делото на социализма и комунизма е в сигурни ръце, в малките но корави ръце на малката сестра.

корави, корави. колко да са корави?!

ако успееш да идеш до С. Корея може да провериш лично.

Почва се с глупостите....

С. Корея нали беше комунистическа страна. Как така се предава властта като при феодалите?

В Северна Корея комунизмът като идеология е забранен... американците така и не могат да схванат че корейците, и северните и южните, си имат своя форма на обществено управление която много прилича на японският шогунат, и упорито ги наричат с имена които смятат че ще уплашат синовете на Маккарти.

от 48ма на сам. Ю. Корея има 13 различни президента без родствена връзка. Да погледнем сега С. Корея....

Колко от тези "президенти" са взели властта след избори... и колко след преврат-)

Едва ли. В Северна корея няма практика Жени да управляват. доколкото знам сестра му би следвало да е преди него в династията, но са я прескочили, защото е момиче.

Доколкото знам Ким Чен Ун е трети син. Тоест, има двама по-големи братя, но те са прескочени и е предпочетен той. Така, че поредността на раждане няма значение. За пола вече не мога да кажа.

двама по-големи братя, вече има един. За първородния, който се спрягаше за наследник, но изпадна в немилост Чен Ун се "погрижи" през 2017 г. като нареди да го очистят. Средния брат от 2015-а се води изчезнал в Лондон. Дали е жив - само дебеланкото от Пхенян знае.