Макрон призна, че Париж има дълг към Френска Полинезия заради ядрените опити

"Направихме ги тук, защото беше по-далеч, защото беше едно далечно място насред Пасифика", каза президентът, който за първи път посети архипелага и обеща 300 млн. евро заем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направили опитите за да защитават Френска Полинезия.....наглеци !

Убийствено. Франция е в дълг. За това ще отпусне на Полинезия заем. Ами да бяха си платили първо дълговете. И да покрият нанесените щети от ядрените опити. Фрапиращо лицемерие. А между другото, заемите са начин за завладяване на държава.

А между другото-Френска Полинезия е неделима част от континентална Франция,а не е друга държава,бре неграмотнико!

хаха, бабоебеца избяга от любовта на френския народ, след като им натресоха със закон задължителни ваксини. мишка и кукла на конци си, макароне. нищо не става от теб. народа ти го разбра, ще го разбереш и ти, независимо колко дълбоко си завираш главата в пясъка.

Точно така ще стане както си го предсказал,бре!Догодина втория президентски мандат му е в кърпа вързан и в гърне с восък запечатан!

Ми да ги вкара и тях националната селекцитя за следващото футболно първенство.

Еваллата Куки-пращиш и се пукаш по шевовете от акъл,бре!

Париж има дълг и към Москва!! Дядо му Наполеон да стане и да каже!! Лижете да трябва да лижете краката на Руснаците!!ДА СЕ ИЗВИТЯТ!! МЕРКЕЛ ДА Я ПОСЛЕДВАТ!! МИ ТО КВО СТАВА ТОГАВА? Е. С. ДА КОЛЕНИЧИ ПРЕД ВЕЛИКА РУСИЯ И ДА ИСКА ПРОШКА!!

Ха ха ха!Е такива гъзолизачи на гнъсни ватнишки дирници яко ме забавляват!Дерзай,болгарский товаришч!!!

Мутрите така показват задлъжнялост, като ти набият един заем

Имат дълг към местните - ще го разплатят във ваксини ... и ще си "оправят сметките" веднъж-завинаги!

Това за главния град на Хаити, вие ли го измислихте или от превода го взехте? Щото града Папеете е град на Таити което е Френска Полинезия, а Хаити е на едно друго място. Таити не е = на Хаити

Европейските колонизатори, който мачкат и избиват всичко по пътят си ...

Я какъв е милозлив душата - готов е да им даде пари на заем. Интересно - каква ли ще е лихвата?!!

Шут

А бре шут,шут ама не е див азиатски варварин като Путьо!!!

На бабоеба как добре ше му дойде една цепеница у главата и да не стане от тротоара...

Ехаа!А на тебе една щанга у кратуната ти дива балканска уйгундурска как ще ти се отрази,бре???

Чакай, чакай! Хем има дълг, хем пък ще дава заем?!?

Западняците, ако трябва да връщат всичко, което са придобили чрез робския труд на хората от завладените от тях земи, от източените ресурси, че те ще са в четвъртия, не в третия свят.

Дали французите няма отново да изкарат гилотината точно заради този палячо? Колко бързо ще се освестят самозабравилите се политици в световен мащаб.

А дано. Първо в Париж, а скоро и в други столици.

А дано,ама надали!

Надайте се на гилотината уйгундури,бре!Това да не са уйгундурите дето още тричат кучета и се къпят един път в месеца!Ха ха ха!пп-Иначе мерси боку за плюсовете на горния ми пост!Ха ха ха!

Този дебил чак там ли избяга от народната любов във Франция? Ама този път няма да се измъкне с шамар ми се струва :)

Ха ха!!!Много ясно,че няма да се "измъкне" само с един шамар,бре!Догодина ще се измъкне с втори петгодишен президентски мандат,който му е в кърпа вързан и в гърне с восък запечатан!А вие се надайте на Марина Хлебарката-ха ха!!!

До некакъв хаховец!Ха ха ха!Държавата с 85%дебили,както официално оповести проф.Иво Христов,нарича дебил президента на най-великата държава в Света!!!Егати куриоза,бре!

То и един дебил викаше, че той прост и ние прости, но накрая се оказа, че 15% се разбирали с него само... А 85 не се ;) Така че...у лево ;)

Точно така-85% дебили гласуваха за дебила-шут от 7/8,за Майче-Общата,за Бубикян&Капон и прочие!Аре у лево,аре у десно,аре пак у кочината на уйгундурите!Ха ха ха!

Хаити?Таити ,ко рече?

ЗАЕМ... Ей Макарон да не се стискаш, развързвай кесията. Няма само немците да плащат като балъци. Всички е такива колониални мощи да плащат, не да минават с по едно извинение.