Макрон призна, че Париж има дълг към Френска Полинезия заради ядрените опити

"Направихме ги тук, защото беше по-далеч, защото беше едно далечно място насред Пасифика", каза президентът, който за първи път посети архипелага и обеща 300 млн. евро заем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЕМ... Ей Макарон да не се стискаш, развързвай кесията. Няма само немците да плащат като балъци. Всички е такива колониални мощи да плащат, не да минават с по едно извинение.

Хаити?Таити ,ко рече?

Този дебил чак там ли избяга от народната любов във Франция? Ама този път няма да се измъкне с шамар ми се струва :)

Дали французите няма отново да изкарат гилотината точно заради този палячо? Колко бързо ще се освестят самозабравилите се политици в световен мащаб.

Чакай, чакай! Хем има дълг, хем пък ще дава заем?!?

На бабоеба как добре ше му дойде една цепеница у главата и да не стане от тротоара...

Западняците, ако трябва да връщат всичко, което са придобили чрез робския труд на хората от завладените от тях земи, от източените ресурси, че те ще са в четвъртия, не в третия свят.

Шут

Европейските колонизатори, който мачкат и избиват всичко по пътят си ...

Я какъв е милозлив душата - готов е да им даде пари на заем. Интересно - каква ли ще е лихвата?!!

Това за главния град на Хаити, вие ли го измислихте или от превода го взехте? Щото града Папеете е град на Таити което е Френска Полинезия, а Хаити е на едно друго място. Таити не е = на Хаити

А дано. Първо в Париж, а скоро и в други столици.

Имат дълг към местните - ще го разплатят във ваксини ... и ще си "оправят сметките" веднъж-завинаги!

Ехаа!А на тебе една щанга у кратуната ти дива балканска уйгундурска как ще ти се отрази,бре???

А бре шут,шут ама не е див азиатски варварин като Путьо!!!

А дано,ама надали!

Мутрите така показват задлъжнялост, като ти набият един заем

Ха ха!!!Много ясно,че няма да се "измъкне" само с един шамар,бре!Догодина ще се измъкне с втори петгодишен президентски мандат,който му е в кърпа вързан и в гърне с восък запечатан!А вие се надайте на Марина Хлебарката-ха ха!!!

Париж има дълг и към Москва!! Дядо му Наполеон да стане и да каже!! Лижете да трябва да лижете краката на Руснаците!!ДА СЕ ИЗВИТЯТ!! МЕРКЕЛ ДА Я ПОСЛЕДВАТ!! МИ ТО КВО СТАВА ТОГАВА? Е. С. ДА КОЛЕНИЧИ ПРЕД ВЕЛИКА РУСИЯ И ДА ИСКА ПРОШКА!!

Ми да ги вкара и тях националната селекцитя за следващото футболно първенство.

Еваллата Куки-пращиш и се пукаш по шевовете от акъл,бре!

хаха, бабоебеца избяга от любовта на френския народ, след като им натресоха със закон задължителни ваксини. мишка и кукла на конци си, макароне. нищо не става от теб. народа ти го разбра, ще го разбереш и ти, независимо колко дълбоко си завираш главата в пясъка.

Ха ха ха!Е такива гъзолизачи на гнъсни ватнишки дирници яко ме забавляват!Дерзай,болгарский товаришч!!!

Точно така ще стане както си го предсказал,бре!Догодина втория президентски мандат му е в кърпа вързан и в гърне с восък запечатан!

Надайте се на гилотината уйгундури,бре!Това да не са уйгундурите дето още тричат кучета и се къпят един път в месеца!Ха ха ха!пп-Иначе мерси боку за плюсовете на горния ми пост!Ха ха ха!

До некакъв хаховец!Ха ха ха!Държавата с 85%дебили,както официално оповести проф.Иво Христов,нарича дебил президента на най-великата държава в Света!!!Егати куриоза,бре!

То и един дебил викаше, че той прост и ние прости, но накрая се оказа, че 15% се разбирали с него само... А 85 не се ;) Така че...у лево ;)

Точно така-85% дебили гласуваха за дебила-шут от 7/8,за Майче-Общата,за Бубикян&Капон и прочие!Аре у лево,аре у десно,аре пак у кочината на уйгундурите!Ха ха ха!

Убийствено. Франция е в дълг. За това ще отпусне на Полинезия заем. Ами да бяха си платили първо дълговете. И да покрият нанесените щети от ядрените опити. Фрапиращо лицемерие. А между другото, заемите са начин за завладяване на държава.

А между другото-Френска Полинезия е неделима част от континентална Франция,а не е друга държава,бре неграмотнико!

Направили опитите за да защитават Френска Полинезия.....наглеци !