От Москва: Всичко на Балканите засяга Русия

Пълномощник на руския президент Владимир Путин заяви в интервю, че всичко, което става на Балканите, засяга Русия.

Обратно в новината

Коментари - От Москва: Всичко на Балканите засяга Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балканите нямат нужда от пияни руски мозъци и малоумни руски амбиции.

Бо Бо

Всичко на Балканите засяга Русия, защото хронологията на историята показва, че нещата вървят към трето освобождение на България. Защото държавници / правителство / парламент така са ни опетлали в политически схеми и постановки, че намаме мърдане. Последните 27 години са доказателство за това. Добре, че съвестта и достойнството са приоритет за Братята Славяни и те са тия, които ако се наложи ще ни освободят за трети път! Защото, с еволюция при капитализма не се получава и ще трябва революция. Защото хронологията на фактите показва, че нямаме нужда от ново правителство, а имаме нужда от нова система. Защото всяко едно правителство връща стрелките назад в развитието на България, eй така по Бай-ганьовски, наивно и на сляпо. Защото за 2017 година България е най-бедна в ЕС, на 1-во място в света по процент умиращи, с най-висока престъпност! За 27 години капитализмът в БГ доведе в момента страната до 62-ро място в света (от 32-ро място през 80-те години). България се е сринала безвъзвратно със 100% по стандарт на живот и вече най-официално е страна от Третия свят, по стандартите от края на 20-ти век (актуални цифри от ООН undp org).

В политиката няма платонически отношения и любов. Това да ви е ясно. Все е интереси.

Колкото по-вече Русия-толкова по-малко България!

Учи историята тъпо еврогейче и не се прикривай с чужди имена

Тъпото парче си ти в случая. Историята показва че българския материал е повреден повече по време на съветското влияние, отколкото през 500 години робство.

Нам нужен мир ... желательно весь Мир

Верно ... Колкото повече Путин - толкоз по-малко еврогейчета по света !

Колкото повече Русия на Балканите -толкова повече България! Колкото повече ЕС и НАТО на Балканите - толкова по-малко България!

Време е двата братски народа - руски и български отново да се съберат. И да сключат вечен, свещен и нерушим съюз

Нещо май забравиха руснаците когато рисуваха Тито със секира, от която капе кръв...Това беше в края на 50-те и началото на 60 години. Зорът беше за т.нар. Балканска федерация, за която се договаряха Димитров и Тито. Нещо, което съвсем не се харесваше на милите братушки. В резултат - Г. Димитров скоропостижно се разболя и умря в братска Русия, а Тито набързо се въоръжи с кървава секира. Такава дълбока е руската любов... Тогава не туптеше ли руското сърце в синхрон със сръбското?

Кой? "...Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събрание, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в България безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: Дойдете и ни спасете Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Никсолая, които ни говореха: Ще плачете за зеленото парцалче. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: Стрижено е ! Необяснимо."

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Бъдещето на България е вечен и нерушим съюз с Русия

И кво точно ви засяга, бляд? Не ви щем ни меда, ни жилото! Занимавайте се със собствентата си държава!

Я се скрий тъпчо безумний. Русия е братска страна на България. Вечна дружба с великата, мощна и непобедима Руска федерация

Ти се скрий, патрЕоте! Аман от братушките ти и от всички дето се чудите кой да ви е господар! Дружба може със всички, но да си другаруваме от далеч, а не дружбата на вълка с агнето!

То и СССР беше "велик и непобедим", а отиде на майната си...

"Страните от Балканите са традиционно близки до Русия" . . . И ние ли бе ? Защо ? Защото са ни "освободили", т.е. за да се бият с турците по време на войната си с тях е трябвало да минат и през България ? И за това сме им платили 32 тона /!!!/ злато, което е било превозено с волски каруци до Русия ? Може, може . . .

всичко на Балканите засяга ушанките ми е през х.я. Те са били ,са и ще си останат с държава,която само анексира.

Ей пич, ние Българите не сме против вас, Руснаците! Но не сме съгласни да ни яздите като пършиви магарета! Болшевизма свърши! Слугите ви одъртяха и вече не пеят в хора! За това слушайте и си мислете! Ние предпочитаме вас, пред лигавите еврогейове, но те пък имат по-голям технически напредък! Там има все някакви човешки права, макар и не точно както пише в книгите! И при вас е така, даже по-зле! Но поне сте стъпили здраво на земята и не се гивизите никому! И ние сме бикли някога такива, бно днес политиците ни ни превърнха в идиоти! Ей, на идат избори - гледайте сеир без пари! Простолюдието пак ще си избере тия тиквеници, които го премазват ката година! Политика лапа, народа зяпа! Вие насъсквате етноси и цигани, за да ни клатят държавата. Ние пък седим и гледаме, чакаме ... Какво и ние не знаем, ама чакаме ...

Ний за Балканите що войни сме водили и кръв проливали,затуй ще слушате и изпълнявате иначе или ще ви купим или продадем на султана:)

И ние, ще ви купим и продадем .

Сърбите като можеха цицаха и от запада и от руснаците и сега пак така искат ама не става нещо. Та за сърбите много се заблуждават руснаците. Сърбите са западна култура и ще използват руснаците, които нямат нищо против това в сегашния момент. Емоцията не е добра стратегия в момента и руснаците трябва да се успокоят малко и да не стигат нивата на султана, който съвсем полудя.

Сърбите са най-големите убитаци на балканите. Прочети как османлиите превземат балканите и ролята на сърбите в това.

ей тази Германия е в основата на цялото зло, още от втората световна война, трябва да ги ступат пак и да забранят на Германия да взема самостоятелни решения, те не са никой да управляват 28 страни в европа! Германия и Америка=Апокалипсис!

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ВСИЧКИ БЯГАТ ДА РАБОТЯТ И ДА ЖИВЕЯТ В АМЕРИКА И ГЕРМАНИЯ , А НЕ В РУСИЯ - ПИТАМ АЗ ГЛУПАЦИТЕ !

Ако беше по-умен от глупаците, сам щеше да си отговориш.

Време е да изгоним хамериканците и техните подлоги от България и да отворим широко границите за братята руснаци

Най-разумното и логично нехсто, прав си!

Ех как ми се кара пак москвич и ми се чака на опашка за 70 кг. цветен телевизор:)

Като гледам каква глупост си написал, по-добре се нареди на опашката за сиво вещество.

Вече дори и не завоалират амбициите си, щото това им е имперска политика от цели три века, наследство от Петър I.

Направо им бърка в з...ка!

Колкото повече Русия на Балканите -толкова повече България! Колкото повече ЕС и НАТО на Балканите - толкова по-малко България!

Русия и Сърбия се застъпваха ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА МАКЕДОНИСКАТА "ОМО ИЛИНДЕН" в България! МАРШ В КОЧИНАТА!

Двуполюсния модел е на път да се сбъдне с преразпределението на света между Русия и Америка, всичко е до договорка и процеса ще е хепи енд за двете супер сили!!!

Ще делим ли света на две, кой ще вземе по голямата част?" От телефона се чува: "Ти тиииии........"

То с подкрепата и съгласието на Русия сърбите взеха западните покрайнини и Македония от България!

какво големо руско сърце пълно с най- скъпия нефт за България..........

Може да се каже, че Балканите са руски... :)

искате да направите Балканите но няма да ви позволим!

Дано по -скоро посрещнем братушките и за трети път. България и Европа отново имат нужда от свобода и дано този път Русия освободи цяла Европа.

Ами събирай багажа и взема с теб цялото мешере и свободно може да идеш да живееш в Сибир. На никой няма да липсваш..ха.ха

Нещо обърках бройките на "освобожденията"! Кога беше второто, че да чакаме трето?!

Явно си отсъствал в урока по математика за първи клас. Пък и то с това соросоидно образование какво ли ще научиш дори и да присъстваш.

Абе то те не са спрели да ни освобождават,последно ни освободиха от едни излишни 3.5 милиарда гаранционен фонд,га източиха банката на бат Цецо :)

Никоя друга държава в света не ни е носила свободата дори един път, а братска Русия стори това ДВА пъти.

Ех кво хубаво беше особено 44 година,га ни освободихте и от вяра,и от собственост и от демокрация,какъв живот беше,жизнь де:)

Без Русия, нямаше да я има и България. За това българския народ вечно ще е благодарен на братята руси за това, че ДВА пъти ни донесоха свободата.

"На въпрос за позицията на БСП относно опитите на Турция да се намесва във вътрешните дела на България, Корнелия Нинова заяви: Абсолютно е неприемливо ТРЕТА държава и нейни представители, като министърът на труда и посланикът на Турция, да се месят...." ТРЕТАТА СТРАНА Е ТУРЦИЯ , АМА ВТОРАТА Е РУСКИЯ ЯВНО ПО ПРИЗНАНИЯТА НА НИНОВА!!!!!А ЗА РУСКАТА НАМЕСА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ЗАЩО МЪЛЧИ НИНОВА....ПРЕДАТЕЛИ

А първата е САЩ.

Колкото повече русия-толкова по-малко България!

Без Русия , няма да я има и България.

абе тъпня - колко пъти русия те е смазвала ? кому си нужен бе гол задник ? нужен си на някого да си сложи ракетите на твойта територия т.е. той да те глади по дупето а ти да мъркаш от удоволствие-е те за тва е БГ - каква войска каква сила си ти че да те смаже някой си ? Не ви ли е ясно тва просто нещо ? Кат не ви е ясно питайте щурия Щерев-той ще ви продуха подобието на мозък което имате .

Е това е де,Русия да си сложи ракетите,много са ни притрябвали,едва се отървахме и пак ,след като се дискредитираха в Украйна само търсят къде да се нанижат да плашат с оръжие ,с долнопробна пропаганда да влият и подчинят плиткоумните и комисионерите!Руската напаст и наглост е пословична и те като като най корумпирана държава,олигархична и с най висока престъпност сега се възползват от слабия премиер на Сърбия за да създават конфронтации на Балканите!Това не е Тито който ги отърва от Сталинския гнет,не преживяха колективизацията по съветски образец и нищо не знаят,но в момента се люшкат и не е на добре,защото и тях ги притискат рашистите и пак от " любов" де!

Като ти чета коментара и виждам,че бързо настигаме американците в едно нещо, опростачването на народа. Прост народ лесно се манипулира.

Изобщо не ви интересуват Балканите,и не тяхното спокойствие,а неспокойствие за да си уредите влиянието върху тях ,да ги тормозите и използвате икономически!Създадохте ни достатъчно проблеми,най добре се омитайте!И откога сърбите са ви токова близки,дето не искаха да ви чуят при Тито,а после сами се присламчихте да се възползвате!Имало " външни" сили, е да нали плащате за руската пропаганда на дрисливите си тролове за техните идиотщини и лъжи!

Сигурно ши каиш и че не е било 5 века турско робство в БГ а османско присъствие а подлого ? да ти присъствам аз в къщата както тия резняци са присъствали според тебе в БГ и кво ши пейш тогава бе тъпчо ? нека не са ни освободили - нека да сме им били по пътя като са минавали през нашата територия но резултата е че са ни освободили от турците- същата история и с Германия - кой как си иска така обръща историята и кой как си иска така и вярва ю ма не забравяй че именно ингилизите са бомбили София а не някой друг а са им правим свирки щото сме евространа 2-ро качество - или не сме а ? В коя страна по света ще чуеш ти новини на турски по 1 канал а ? да ви тътрузят вазе тези обрезаните че тогава да видя азе кво ши пейте тогава ? присъствие или еПня е било то ?

Нещо не си много добре!Пише за Сталинската окупация,,не за единственото освобождение с помощта на царска Русия и късмета, че тогава сме случили на император!Това няма нищо общо обаче с днешна Русия която иска да си върне влиянието,запомни влиянието както през комунизма и го прави със всевъзможни непочтени средства което е доста отблъскващо!Защото нашето днешно дередже е последица от идентични политики тук и при тях през прехода!Нито са цъфнали и вързали,освен във военно отношение,нито могат да са пример!Иначе,че за бомбандировките през времето на съюза ни със Хитлер е логично и не е било само при нас,що не се информираш!!

Ти нормален ли си бе? Имаш ли представа какво е окупация. За окупация може да говори Япония, Германия и ред други държави окупирани от американските войски, които все още не са си тръгвали от ВСВ и до сега, малоумник. СССР освободи половин Европа от Хитлеристка Германия, включително и нас, а тук съветски войски или бази нямаше.

Българския народ ще бъде вечно благодарен на нашите двойни освободители от Русия, а те винаги са добре дошли у нас в България.

" двойни" излъга щото Сталинската окупация,ако толкова ти е харесала не си у ред,е то нормслно за подлога безродник!

Ти нормален ли си бе? Имаш ли представа какво е окупация. За окупация може да говори Япония, Германия и ред други държави окупирани от американските войски, които все още не са си тръгвали от ВСВ и до сега, малоумник. СССР освободи половин Европа от Хитлеристка Германия, включително и нас, а тук съветски войски или бази нямаше.

Съветският хамстер го казва директно: на Балканите нашата любима проститутка е Сърбия, затова ще си я коткаме специално. Можеше и да не го казва, защото повечето българи го знаем отдавна, стига да не сме облъчени с пропагандата на империята и мозъците ни да не са сплескани от парен чук...

КАКВО ВСЪЩНОСТ КАЗВА ЧОВЕКА???ЕДИНСТВЕНО ИСКА СТАБИЛНОСТ В НАШИЯ РЕГИОН!!!ТЕЗИ КОИТО ГО КРИТИКУВАТ СА БЪЛГАРОФОБИ,ЗАЩОТО ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА Е МНОГО,МНОГО СТРАДАНИЕ ЗА НАРОДА НИ!!!

А ти си идиот...

руското си е руско ,а българското...........също

Ганьо,ганьо.......

Човекът си го казва направо директно, че Русия ВИНАГИ се е интересувала само от интересите си на Балканите, така че приказките, че ни била вечен приятел са за малоумните! Когато й отърва приятели й са едни балк. народи, а друг път други. Т.е. те не са ни никакви приятели или освободители и не веднъж са ни го доказвали. Нормално е сърбите да съм й любимци в момента, защото преди проблемите на Гърция и Турция единствените, които останаха да симпатизират като държава на Русия са сърбите. И тъй като на Западните Балкани САЩ пошетаха доста последните десетилетия, Русия държи в момента да подкрепя сърбите. НО каво правиха по време на войните в Югославия Русия? Само на думи ги подкрепяна. Защо не им помогнаха тогава с оръжия и войска? Защото трябваше да се бият със САЩ. Ето ви още едно доказателство за двойния стандарт на Русия спрямо балканските държави!

Така е на Русия може да се разчита само, ако има съгласие и на още една велика сила. САЩ или Китай, като гаранти, че няма да ни смажат.

Я ми посочи поне един път когато Русия ни е смазвала?Не само,че два пъти ни освобождават, а ми посочи само една друга държава поне един път да го е правила.

пипи, седем в осем. ти си готов за посланик, най-малкото!!!! Толкоз мъдрост, как ти дойде на ум в тоз малоумен .. Та викаш, не са "ПИЯТЕЛИ". Ти това пиятелството го имаш като от дестката градина, на ти си куклите, дай си ми парцалите. Има и други видове, особено като иде реч между държави, демек мноого хора и един или няколко директора на детската им градина. И наистина, как можаха да не спретнат една война с другата сила на територията на Сърбия. А вместо това дрънкаха оръжието на дипломацията, което ти нема как да чуеш, камо ли да разбереш. Наш кво, иди утре на черква и запали една свещичка с благоарност, че не са те послушали, щото ако бяха, днес тебе и много други нямаше да ги има на тоя свят.

JMM®

Русия ( Россия ) враг 1 на българщината и България ! Из предговора към статията на Георги С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", публикувана във в.Дунавски лебед, 1859 г "С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н."

Някой нормален Българин, дали би ти обърнал внимание, освен 2-мата соросоидни гея, като теб в този форум? Ама, как си измисляш дати и събития за Русия, не ми е ясно ? ти не си добре в мозъка!

Като са забравили руснаците как влязаха да ни завладяват през 1916г и ген Иван Колев им показа дебелия край можем да им припомним и да им охладим интересите към балканите

Сега и в Сирия ще им охладят мераците,ама първо ще ги източат икономически

Интересното е, че и на теб цъкат минуси.Явно поклонниците на Путлер са безочливи родоостъпници.

JMM®

Тук в този сайт ценностната система е наопаки - ако мислиш за бъдещето или обичаш България и това го изразяваш в коментарите си, то получаваш минус, ако хвалиш Путин и Русия - тогава плюс !

Добре са дошли братята руси, и дано скоро за трети път да ни освободят.

Нямам братя в Русия. Руснаците не са ни освобождавали. Те са врагове на България. В руско-българската война са участвали украинци, финландци, българи, литовци и др. Руснаците са раздали български земи на всичките ни съседи и са били окупатори. Във всички войни след 1878-а са били наши врагове.

А България е била на страната на фашистите от хитлеристка Германия, с това ли се гордееш?

За вас турците разбираемо Русия не е освободителка, но за нас българите Русия е двойна наша освободителка.

този човек. Това е географско понятие и става дума за много и много различни държави, в повечето от тях Русия не е желана за приятел.

Богданов е прав, като казва, че "съществуват регионални и външни сили, които имат интерес от поддържането на нестабилност и конфронтация и прилагат подхода на разделянето и противопоставянето, за да постигнат свои собствени цели". И Русия е точно една от тези външни сили.

България е била добре единствено когато сама - трудно, с лишния и кръв, но САМА е отстоявала и укрепвала своята държавност. Не САЩ, не Русия, не Турция, Германия, Франция, Великобритания или някой друг - няма приятели, само оцеляването и интересите на България и българите са важни. На тези, които пак ще запеят песента за Освобождението от турско робство ще кажа - да, прави сте! Но вземете и прочетете Сан Стефанския договор. Ще видите, каква грижа полага с него Русия към Сърбия, Гърция, Румъния, Черна Гора...

Това не е добра новина за България. Този Пълномощник говори за преразпределение на зони на влияние. В което България, явно с тяхно съгласие, не попада в тази зона. Тогава, в чия? На Турция. Това е повече от тревожно. България може да работи с Турция в синхрон, само ако е третирана на равностойни начала. Да отстъпиш България под зона на влияание на Турция е все едно да и отнемеш суверенитета. НО тя за жалост НЯМА и на кого да разчита. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ОТ БОГА. Второто тревожно, идващо от Пълномощника е, мнението че Сърбия винаги била в руските сърца и Русия в Сърбия. Наитиан г-н Пълномощник? Сърбия е добър манипулатор на отношенията Запад - Русия. На помощ за това и идва НИЩО ДРУГО освен геополитическата и локация. Не напразно те това правят и с азбуката си и двете са официални: и кирилицата и латиницата. СТОЖЕРЪТ, колосът на пазенето на славянството, на Вярата ни, на писмеността ни, на обичта и единствената надежда Русия, ВИНАГИ СА БИЛИ БЪЛГАРИТЕ. Те винаги са били на ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ. За тях НЯМА ПОЧИВКА. Вие днес ги обвинявате, че се били огънали и станали членове н... коя е България днес?? Ограбена, обезкостена, без армия... А, вижте, себе си днес, могъщи, силни, и все пак с това изкаване. Това не е дипломация. Това е предаване на интерси. И нека да сме справедливи към историята: Колко руски сърца, ДОБРОВОЛЦИ, са скочили и тръгнали да освобождават българите и България?? А сравнете броя им с тези, които в една друга война са тръгнали са овобождават сърбите. Не може и да има сравнение. Ако днес броят им е в полза на Сърбия; то е защото, тези от руските и българсктие сърца били са за свободата на България СА ИЗБИТИ. Хайде малко по-честно, може ли????

И още нещо, БЕЗПРИСТРАСТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО:Вашият успех на Балканите зависи най-много от това в чия зона е България. Дадете ли я на Турция, ЗНАЙТЕ, че вие сте загубили или влиянието или войната. На запад, в миналото, това не се знаеше добре, но днес се знае. Който е евтин на брашното и скъп на триците, губи.

Странно е как една пропаднала икономически и социално държава може да проявява претенции за влияние. Очевидно режимът се опитва да залъже бедстващото население с външен враг. Всъщност единствената му грижа е да се задържи на власт и да избегне възмездието.

Русия е населена от примитивни и изостанали индивиди с ниска култура и слаба интелигентност. Вековният отрицателен подбор ги е довел до това окаяно състояние. Очевидно не съзнават колко глупаво и неадекватно е тяхното поведение. Ще трябва да се сменят поколения, за да се очовечат.

Забравиха руснаците как ги кла генерал Колев като влязоха да ни завладяват в Добруджа през 1916г.Трябва да им напомним.

И аз съм русофил, но не забравям, че съм българин родом. За мен е ясно, че Русия през повечето време води антибългарска и просръбска политика. А това което направиха с Вардарска Македония в съучастие със сръбските шовинисти си е направо престъпление.

Предполагам че шестте минуса са на хора незапознати с историята . Нека прочетат за сърбина Новакович и измисленият , от него Македонизъм. За Коминтерна и измисленият на една определена дата "Македонски" език.

И тогава защо си русофил? Да не си шизофреник?

Защото само те се бият истински срещу И. Д. и защото сме едноверци, имаме еднаква азбука.

Колкото повече русия толкова по-малко България

Ти бавно развиващ ли си бе? Какво повтаряш тази лъжа като полуидиот.

ти се кръгъл идиот-нещастен копейкаджия и родоотстъпник!

Винаги братушките са добре дошли в България. Българския народ няма да забрави нашите двойни освободители.

и неверни лозунги.

Ти очевидно си руснак или мелез. Нямаш братушки в България. Твоите братушки са в Русия. Руснаците никога никого не са освободили. Това са окупатори. Където са стъпили, са извършили изродски престъпления. Повече няма да имат възможност да ни "освобождават".

Чист българин съм, родолюбец за разлика от теб турчино.