Косово избира нов 120-местен парламент

Гражданите на Косово ще гласуват днес за нов 120-местен парламент, който ще бъде изправен пред сериозни проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Косово избира нов 120-местен парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОСОВО ЗА АЛБАНЦИТЕ, СЪРБИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА!

тези надминават и бг олигархията. На малко под 2 милиона население имат 120 депутата.

На Косово поле е станала голямата битка на сърби, българи, маджари с турските пълчища през 1389 година. Там е спряно поробването на Европа от мюсулманските поганци. Ето защо Сърбия и България-източно православни народи и държави НИКОГА няма да признаят съществуването на някаква терористична изкуствено създадена от войстващият Ислям държавица на своята територия. По тази причина провеждането на избори в спорна територия е едно глупаво и недалновидно действие на наместниците на Новия Световен Ред, което цели да нагнети още повече напрежение на Балканите. Българските политици, които са слуги на Илюминатите не бива да се увличат по тази тема, а да запазят неутралитет и да подкрепят Сърбия.

Крайно време е да свикнете с факта, че областа Косово никога повече няма да бъде сръбска. Както ние трябва да свикнем, че Беломорска Тракия никога повече няма да бъде българска.

Браво. Косово е първият наркокартел със собствен парламент. Грандиозна победа за либерал-демокрацията по света и у нас....

косово е частна собственност на Мадлен Олбраит и воена база на САШ.За какви депотати депотати става реч е мъгливо малко - или така по-не вади очи

Свобода за Видин и цяла Северозападна България!!! Искаме да преминем към Румъния. Стига подигравки и унижения.

ДГД България - пркажена кочина!

Явно само това е начина да спра да чувам за чоков и хилядите подобни на него измекяри. Но за съжаление румъния едва ли ще иска да вземе тая помийна яма.

Никой не ви спира, заминавайте, ама и те не ви искат ха-хаааааа!

Браво, Косово! Ашколсун, косовари! Аферим, борци за демокрация! Машаллах, умни държавници! Евалла, горди европейци! Пожелавам на най-младата държава Косово едни спокойни избори, много разум и мисли за защита на правата на различните етноси и малцинства, и едно работещо-хуманно правителство, което да доведе тази малка, но горда страна до още по-високи върхове на възходящо развитие! Братя косовари, цяла България е затаила дъх и очаква вашето мъдро решение. И не отстъпвайте в спора с Черна Гора. Вижте само името ѝ, там всичко е черно и гористо, влажно и хлъзгаво, мрачно и мъхесто. Черногорците са прикрити сърби, в чиито мерзки души тлее пламъка на национализма и омразата! Бъдете нащрек, а Аллах ще ви опази! Нека всички честни и изстрадали интелектуалки като мен тозчас прилетим като волни самодиви до окаяното градче Белград, извисим мощно-закръгленим тополови снаги, обвити в хладно-смарагдени бурки, пред Сръбската Скупщина и пуснем нашите звънливи гласчета в макаам хиджас в защита на правата и свободите на Косово и всички косовари с нетрадиционна сексуална ориентация. Сърбийо, веднага признай Косово като държава. След това признай правата на гейовете и разреши организирането и провеждането на един демократичен гей-парад, на който всички неоправдани хорица да споделят мъкат и тегобите си. Косово като демократична страна, призната от Европа и целия свят, се отнася достойно с различните етнически и сексуални малцинства, които ще заемат достойно място в парламента. Успех, момчета!

Голяма глупост, казана многословно ...

"волни самодиви ..., извисим мощно-закръгленим тополови снаги, обвити в хладно-смарагдени бурки" - Мелиха се е разгонила !

аферим мелиха машшаааалла - бегееец ти си имал и женски никнеим - поздрави

Нещо не ти схванаха иронията. Раничко е, почакай да си изпият кафето.

Кво е това Косово бе? Това е Сръбска земя! Вижте историята.

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКА, КАТО ПОГЛЕДНЕМ ИСТОРИЯТА?

да не се окаже,че си единствения и последен българин !

Съгласен съм с вас като допълнение преди дае била Сръбска е била Българска и тия от дир бг са забравили че и от Русия не е призната

Като си говорим за история, опасно е да се ползва този аргумент при спор с албанци. Те са тук, на Балканите, от преди нас и сърбите. Не става така, момчета, всяка земя е била на някой друг, преди да е на текущия си ползвател. Тук номера е как да накараме албанците наистина да уважават всички права на сръбското малцинство в днешно време, включително и опазването на културните паметници (каквото остана от тях)...

То и Крим някога е бил български, въпреки че сега россияните се бият в гърдите и кричат "Крымнаш!". Е, техен е, след като вече никой не може да открие къде е коренното население. Република Косово поне си остана независима република.

То косово е било и турско 500 години, така че по полека с историята. Реалността там е, че има близо 2 мил албанци и нищожен брой сърби. Пред цифрите и боговете мълчат.