Газ и палки срещу бежанци в Македония

Македонските власти употребиха сълзотворен газ и полицейски палки срещу бежанците. Хиляди хора бяха върнати на границата, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Газ и палки срещу бежанци в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата и приближените му може да са взели подкупи за да пускат мигранти в България.

По един хляб на ден, вода, сапун и стари дрехи и обратно с кораб в Африка. Какво толкова. Те идват а ние ги връщаме. Накрая остават без пари и нерви и няма да повтарят.

Прави ми впечатление, че Европа не вдигна олелия за погазване на човешките права. Като имам предвид доколко медиите са независими от властта стигам до извода, че се осъзнава опасността. Друг е въпроса какво ще измислят като политическо действие.

Братя българи, и да пишете по форумите кервана си върви,границата е разградена,нямаме армия,гранични войски.Имаме си избрани нац.предатели,които вземат долари за всеки бежанец и в съюз с турските каналджии и бълг.циганската мафия правят пари от съдействието в трафика на хора.Имаме министър на отбраната-адвокатче,дето не е ходило в армията,министърка на МВР кабинетна социоложка.За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да ссе приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията. ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът.

. БЪЛГАРИЯ ВЗЕ СВОЕТО РЕШЕНИЕ: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЩЕ СЕ ОГРАДИ С ВЪЖЕНЦЕ И ТАБЕЛИ НА НЯКОЛКО ЕЗИКА:"СТОП-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО! СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! ОХРАНАТА ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,ЛОВНИ ДРУЖИНКИ И ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ.НАРУШИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗГАРЯТ В РАЙОННИТЕ ЕКИРИСАЖИ.-КАЗАХ-КРУМ СТРАШНИ

Крумееееее, круме, ако си са нахакал! Ха ха ха ха ха ха, на кумис ли си, пич. Споделям ти мнението от части, ама ний германцят не можим ги стигна, няма брате, напред са с материЯла!

Браво на братята македонци!

За какво браво? В крайна сметка пак се насраха и ги пуснаха, нали?

Този виц ми го разказаха поляци в далечната 1973г. Но имаха и нещо по-весело - Наздравица - Да пием за железничарите! На въпроса защо за тях - Без тях щяхме да носим руснаците на гръб! - това беше отговора.

Проблемът е там че не ходят при мюсюлманските си богати братя и сестри в Дубай, Катар или арабските емирства ами заливат Европа и след това търсят права и помощи , ами и аз не съм съгласен И около тях си има терористи със сигурност , както и бъдещи такива

нищо ново под слънцето ! и българите преди 1400години така дошли . византия не обърнала достатъчно внимание , и после изчезнала !

а ако България се е отнасяла така с македонските бежанци какво щяхте да кажете сега. Македония си знае историята и срамно така грубо с бежанците.

Аман от псевдолиберални простотии. Тези бежанци са напълнили цели села по границата и са блокирали ЖП транспорта на региона с дни. как да се държи македонската полиция: ами защитава си гражданите от нашествието. Не обвинявам хората, които бягат от бомбардировките в Сирия, но вслучая няма невинни и виновни: всеки си отстоява територията.

олганизирайте се бе хора! - Интернет за какво е. Аз съм стар човек, някак не ми приляга, не ви разбирам от технологиите. Но ще се присъединя. Ето, след 1 септември се събира нашият велик Парламент, отспал си, наваканцувал се - излезте пред Парламента, да видим кво ще ни кажат, кво ще ни излъжат. Човещина било - бля-бля. Като ги гледам нашите циганя сто пъти по зле изглеждат. А тези цяла Европа ги обгрижва. Путин като нямал общо, ами да има - да ги покани - тогава ще кажа, няма общо. Нали "широка страна родная" - място бол.

Всяка група от хора си е направила държава и е създала граници за да не и се месят другите. А сега едни народи ги мързи да се бият за това което бащите и дядовците им са създали. Все едно да избягаш от къщата си щото пада ама и да те мързи да я поддържаш или оправиш. Същото е.

Ще пуснат определени категории хора, но не казват, какви. Сигурно майки с деца.

няма ли да се усети Европа че това е пъклен план. Още не е съвсем късно. Кво ще ни направи Европа и демократичните дрън, дрън, ако ги спрем с оръжие. Не сме ги канили. Кой ги пуска - Турция. Ама нали са мюсюлмани. Добре, гладни - не изглеждат така, ама те не се интегрират - те се съюзяват в общности - жална ни майка бе хора. Осъзнайте се.

Съседните ни страни Македония и Сърбия вземат адекватни мерки за да опазят народа си от това нашествие. Сърбия затвори границата си с Македония.Само нашите държавници дават мило и драго цялата страна да стане цигански катун.Тези бежанци не им се работи искат само някой да им плаща храната и сметките.

а тъпите русофили го използват само да изливат любовта си към Путкин по интернет

Проблема е че такива предатели като тебе трябваше да бъдат отдавна обесени. Господарите на нашите НПО-шници направиха проблема и насочват нелегалните имигранти (никакви бежанци не са тия) насам. Сега ти мизернико се опитваш да изкараш други виновни!!! п.п. за теб всеки с различно от твоето мнение е русофил, така че що не вземеш да се гръмнеш

русофилите. Каква е ползата на САЩ, ако Путин обезсили Европа като след война. Излиза, че САЩ работи за Русия - тъпанар. Западът винаги ще купува газ от Русия без който не може, а Русия какво друго продава ? - нищо!!! Тъй,че Русия не губи нищо от това, а печели.

стратегията е проста -хаос навсякъде.А разликите между тях и Русия не са толковоа големи колкото си мислиш, допускането на твърдението, че могат да работят заедно те хвърля в ужас.Това само доказва че не притежаваш способност за правилни съждения, жалко защото стигаш до тях ,много те е увредил глобализма момче ,много!

Създаване в Северна Африка Близкият изток и Южна Европа вкл.Австрия на ИдИЛ държава чрез капиталите на Катар Саудитска Арабия и "спонсори от развитите демокрации"!!Без военни средства унищожаване на държавни системи чрез преместване на огромни човешки маси с една религиозна идентичност-мюсолмани!!Тези хора не се интегрират а съюзяват в общности с собствена правна и религиозна система!Германия създаде нацизма а сега активно работи за създаване на ислямска Европа и шериат в цели райони при компактен брой на ислямисти!Цивилизована Европа не съществува!Тя е мираж!Остава само защитата на собствената страна от "толерастки и либерални стратегии"целящи подмяна на цели държави и изчезване на нации като българската!

господа съдебни заседатели ледът се пука- респективно петролът свършва! основната карта на която се залага с тези потоци е насилието-целта е конфликт очевидно е ,но арабите са в опасност защото зад тях са индия ,индонезия, филипините и китай.Там са огромните маси целта е европейци и араби/бели/ да се самоунищожат.Няма място за анализ тук..

Кльона да слагат нашите, че тая напаст като усети пролука нахлува. Едните влизат, пльосват се с по пет деца и искат издръжка и жилище . Другата категория са наточени ергени от 16г. до към 35 дошли на гурбет за безвъзмездни помощи и булка. Чули че Европа е богата и раздава.

казваш, че руснаците с техните проблеми не можли да организират това. Само САЩ. Глупак червен. Путин досега прави винаги неадекватни неща - не го интересува народът му, кой знае какво го интересува - мегаломан проклет. Русия винаги е била против Западът. А Западът и САЩ са съюзници. Те това е.

МОНГО ЕЛЕМЕНТАРНО РАЗСЪЖДАВАТЕ ГОСПОДИНЕ.БЕЗ ДА ЗНЕТЕ КАК ТОЧНО СТОЯТ НЕЩАТА ПИШЕТЕ.и МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПРАЩА ТИЯ ПЪЛЧИЩА В ХРИСТИЯНСКИ СТРАНИ.ВСЕ ПУТИН ВИ ИНТЕРЕСУВА.ЯВНО Е ВАШИЯ КУМИР.

Ама прави ли ви впечатление пропагандата как вече не сработва? Преди 2 години не даваха и дума негативна да се издума против тия нашественици- въведоха понятието"бежанци",подеха медийна кампания финансирана отвън ,че трябва да ги приемаме,да ги обгрижваме,да им помагаме ,даваха няква баба как приела сирийско семейство в апартамента си,и разни такива.След една година се видя ,че това нашествие носи разруха за Европа.А след още една година както върви изхода ще е само да се стреля на месо

До тук ни докараха "демократите", дето не им харесва Асад. Подведоха сирийския народ да се бунтува и сега какво получиха сирийците срещу пролятата кръв? Нямат държава, нямат домове, нямат работа, висят по чуждите граници, а зимата наближава.

ето така трябва. Ами и те като нас не са цъвнали и вързали. Ама щяло да минат само през тях. А докато минат - както ние - дай им жилища, храна, ток, и всичко, а те недоволни, лошо им било. А нашите бедни, стари хора и млади разбира се. Абе който ги е пуснал да си ги приеме обратно.

се съсипе Русия няма полза от това. Само американците имат полза, те предизвикаха и "революциите". освен това организацията на тези бежански вълни изисква наистина голям ресурс и логистична подръжжка.Влагат се средства инвестира се, и каква е печалбата?

В момента чета за нещо, което се е случило миналата година - мюсюлмани живущи в Грьонланд в Осло (това както разбирам е центъра на Осло) изгорили норвежкия флаг с искане за ислямска автономия на Грьонланд.... Вместо Европа да рисува карикатури на Мохамед, защо просто не затвори границите си за мюсюлмани? Не разбирам къде е логиката - тези хора си имат собствени държави, в които все едно по какви причини не им харесва да живеят. Идват в Европа, ползват всички социални облаги, реда и чистотата и в един момент започват да искат автономия! За какво им е, нали вече са избягали от една такава?!?

Една организация предоставя на един арабин и семейството му жилище и пари (повече, отколкото дава държавата). Тоя приютява няколко роднини и се започва - нямаме пари, тясно ни е, спим на пода, каква е тази държава, дето не се грижи за нас. Случката не е от България. Те знаят за социалните системи и са убедени, че всички благини им се полагат, защото са бежанци.

за мен това е престъпление, кражба. Идват наготово милиони. Като ги гледам по фотосите здрави, млади мъже. Верно, и ние бягаме натам, но за нас се иска да имаш квартира, работа, а в САЩ и Канада да имаш определено не малко пари за всеки член на семейството. Ще ме вкарат в грях, но гледам - не са умиращи от глад. У нас циганята са много по-зле от тях.Ама са си наши - тях никой не ги иска, а тези - като скакалци.

Моля, моля! Ние ''бягаме'' натам със знанията си, квалификациите си и дипломите си, и то просто защото у нас по някаква причина определени професии не вървят - моята например. Аз съм научен работник - на кого в БГ му пука какво знам и мога? Защо да не отида за няколко години някъде, където ще има полза от знанията ми? Обаче, за да отида трябва първо да преборя огромна конкуренция и от местни, които по начало са много по-напред с материала, а в последно време и от черни, на които всичко по начало им се полага за да не тръгнат да се жалват от расизъм! На нас, българите, никой нищо даром не е дал - извоювали сме си го със знания, труд, дисциплина, лишения и много търпение!

Да пускаш тези в държавата си е все едно да пуснеш орда ромове в дома си. Първо ще ти опоскат хладилника. После ще разчекнат жена ти и дъщеря ти. След това ще ти резнат тиквата върху раменете. Накрая ще изкъртят и окрадат всичко, което може, и ще потърсят друг гостоприемен глупак.

Малко им е. С 7,62 мм трябва да ги спирате. Хич не ми дреме колко ще бъдат убити. Нашата цел една. Опазването на сегашния етнически и религиозен състав, териториалната цялост и суверенитет. Ако зависеше от мене децата ще бъдат убивани пред очите на собствените им родители , но няма да пристъпят и на милиметър от нашата територия. Знам , че е жестоко, но или ние , или те. Естествен подбор, какво да се прави.

и не ми слагайте снимки с ревящи деца,че ако пуснете тия тук да се заселят после нашите деца ще реват

и ти се питаш кой и изреждаш..., а защо забрави руснаците. В правото се пита винаги - кой има интерес от дадено деяние. В случая кой има интерес да съсипе Запада - Русия. Щото резултатите от тази миграция ще е като след световна война.Не говоря,че половината от бежанците ще се обърнат към ИД след "топлото" посрещане.

-руснаците?И кой започна тия революции и войни на Изток .Руснаците не могат с техните проблеми да се оправят камо ли да правят това.Да не говорим че Европа е техния пазар.Имаш грешка някъква в разсъжденията.

просто някаква пхропаганда там ги лъже,че ще цъфнат и вържат на запад. На мен ми се струва, а може да греша,че това си е работа на Путин - по този начин иска да съсипе запада. Що мислите не бягат в Русия.

Кой организирано прехвърля тези хора от техните държави до тук.Това е организирано , бизнес някъкъв. Кой го организира -гърците, турците американците, германците -кой?

от времето на Aлександър Bелики македонската армия има боен опит срещу персииските орди !

току що преди минути говорих с една баба циганка ли беше, туркиня ли, абе чернееше та направо на синьо го докарваше. , имаше едно момиченце окол 10-11г. Попитах го, каква иска да стане като порасне- отговори ми ДЖИХАДИСТКА. Бабата се засмя и каза- Едно време всички искаха да станават партийни секретарки, сега искат да стават джихадистки.

В нета има снимки от бежанските влакове в Македония. Там деца няма, там са мъже) Които разбутват всички пред себе си много по-добре от всяка една армия. Там се вижда за какви точно "нещастни бежанци" става дума. А тез деца на снимката, защо ли ми се струва, че тях държи бащата и по стара арабска традиция прикрива се с тях?

кво ще стане толкова ако войска ги атакува и избие до крак с лодките барабар.Ще дойде ли чичо Сам да брани правата на "човека"?

Елементарно е да се спрат нелегалните емигранти. Казва им се да отстъпят от границата и при отказ след 20 минути 500 военни с автомати и картечници дават залп по тълпата. Всичко това се предава на живо по всички възможни телевизии и интернет медии. Едно клане, предавано на живо, ще обезсърчи завинаги навлеците.

абе и тоя момент ще дойде - още една година ако продължава така-това ще е изхода

Така е, но тези етноси изтипосват дечицата на първа линия. Малко са хората в Европа, които биха си изцапали ръцете с невинна детска кръв. Много ми е мъчно за дечицата - никое дете не заслужава това, което се случва :-( Някаква израелка беше казала нещо като ''Можем да простим на палестинците, че избиват нашите деца. Не можем да им простим, че карат нас да избиваме техните деца!''. Не знам дали Израел стои зад всичко това, но лично аз бих предпочела да имам израелци за съседи, а не африканци, афганци, палестинци и други араби.

Абе дечица ,дечица ама доста клипчета има как режат глави на големи хора и се снимат гордо с тях ,не се подвеждайте и не допускайте змията в пазвата си

намерили 2-3 дечица и ги снимали как рИват! само че истината е съвсем друга-тълпи от специфично-талибански изглеждащи брадясали млади мъже с кървясали, зли зъркели, които ненавиждат и в червата белите и християните, при които се натискат да дойдат! и които непрестанно са наричани "бежанци", а всъщност са навлеци и търтеи за социалната система и още по-лошо-нашественици и откровено ислямистики агресивни "клетки" в държавите, в които искат да се домъкнат на всяка цена. що не се мъкнат в богатите ислямистки държави от типа на саудитска арабия или кувейт?!а за справка, веднага-стрелбата на "страдалеца"-мароканец във френски влак, в съседната тема! и всичкото това-заради "миротворчеството" на американците и самоубийствената толерастия на ес!!!

Как е 2015? Тези не ги водят имигранти. Водят ги бежанци.

държавите до Средиземно море и пустинята спираха тези пълчища.Още по времето на Римската империя е имало стени - очевидно става дума за социален експеримент в Европа или се подготвя нова война!

секретни служби и проучвателски институти , никой ли не можа да се сети какво ще стане след Ирак,Либия,Египет и Украйна. Не мога да повярвам, и обикноените весникари са се сетили.Въпросът е защо се допуска?

60% от близкия изток са умопобъркани радикални ислямисти чиято най-голяма цел в живота е да избиват християни. Всеки така наречен "бежанец" е бойна единица-терористична клетка със закъснение.Отначало се прехвърля личният състав на бъдещите армии,а после идва командният състав... Затова да се посрещат на границата с... КАЛАШНИКОВ !!!

Шо е маке, се е юнак! С бъклица и дрян ли да ги посрещнат? С гьостерица естествено - това е държавна граница. Що не идат в Мека при "пророка" си?

ще успее- война в европа!

По 3-4 хиляди души идват. Невероятно е, че македонците знаят, че ние само преминаваме, не искаме да оставаме. Няма да им отнемем работата", споделя Рами от Сирия. -----точно работата на сърбите и македонците, па и на българите в Германия ще вземат

няма да им взимат работа, те идват за социални помощи ) Ние само трябва да ги издържаме, а те ще повикат и други от семействата им да дойдат

Уважаеми господа, искам да припомня няколко факта от цялата тази история с бежанците, а Вие като умни хора си направете сами изводите. Ето малка бегла хронология на фактите:1.САЩ правят и финансират вълна от цветни революции там където им тряба под различни предлози.2.Никой не се меси в този процес.3.Вълната от бежанци залива и ще залива Европа.4.Върви геополитическа война за надмощие и лидерство в близкия изток.5.Сащ вече е създала ИГ и път назад няма.6.Русия и Китай мълчат и пасува, защото това им е добре дошло, Европа кърви и слабее, не са нужни бомби и оръжие.7.Този процес е добре дошъл и за главния съюзник на Европа-САЩ.8.Между 50 и 54% от бежанците са здрави мъже на възраст между 19 и 27 години.9.Рехавите и размити граници на Евросъюза не ги спират особено.10.Еврогейска Европа със своите непонятни изместени ценности продължава да мисли и бездейства. А сега си отговорете какво ни чака нас и децата ни!

Добре де ама не мислите ли ,че тези нещастни хора не го знаят това по-добре от нас

Ами ходи си вземи 10-15 маймунки и си ги гледай дома

Значи като стрелят по тях в Сирия бягат а тук като стрелят по тях се натискат още повече.

На корабите и за САЩ. Който ги е демократизирал, да си им бере гайлето. И именно "братята" американци ни ги пускат тука. Без тяхната намеса няма как да тръгнат стотици хиляди. Дестабилизират Европа, карат ни с Русия, искат до война да ни докарат, мръсниците.

Бой, да е.а нихната м.мица мангусти ! Еваларка на макетата ! Само това е спасението от тази напаст. В Русия що не ходят ? Защото братушките пуцат на месо.

Защото Русия им е трудна дестинация. Американците ги организират в либийски лагери и ги пращат с кораби към Европа. А колкото до тия хора, те вина нямат. Използвани са по най гадният начин, за нечии чужди интереси.

Тия хора вина ВСЕ ОЩЕ нямат, но заселят ли се тук ЩЕ ИМАТ, повярвай ми. Генетично им е заложено да са мързеливи, арогантни, отмъстителни и какво ли още не. Всъщност имаме си пример с едни техни събратя.

Русия ли предизвика този кошмар? Към Русия бягат от Украйна, и там имат добре платена работа- болногледачки, домашни помошнички и подобно. Едно моя близка плаща на домашна помошничка 600 евро. Та тази всичко праща в Киев и там нейните живеят добре.

Точно така! И ние да се подготвим да ги гоним към страната, която предизвикала този хаос - САЩ. Иначе Европа ще загине!.... Което те и целят.

Положението в македонския град Гевгелия е непредвидимо. Гърция организирано с влакове и автобуси транспортира хиляди бежанци от Близкия изток до самата граница с Република Македония. Сръбската държавна телевизия РТС съобщава, че македонската армия и полиция е започнала да раздава минерална вода на струпалите се в зоната между двете граници, но нелегалните имигранти хвърлят бутилките с вода обратно през мрежата.

Конференцията може да се превърне във възможност за всички страни ясно и честно да отговорят на въпроса: "Какво искахме след войната? Да преместим границата, разделяща Европа, или да сложим край на разделението? Ние искахме последното", изтъква Ханс- Дитрих Геншер

Да им пуснат няколко откоса,няма да остане никой на границата. Къде са тръгнали изродите? Прос*али са си държавите- да мрат.