Коментари - Проданов: От договора печели само Македония | Днес.dir.bg

Проданов: От договора печели само Македония

От договора с Македония печели само западната ни съседка. Признаваме македонски език и нация, подкрепяме ги за НАТО и ЕС, а не получаваме нищо конкретно насреща

Обратно в новината

Коментари - Проданов: От договора печели само Македония | Днес.dir.bg

Коментари

Др. Първанов, махай го тоя докато е време, защото кой знае какви ще ги ръси след време... И как го подбра с тази олигофренска физиономия... Баси!

КАФЯВИЯТ за пореден път доказа,че е на нивото на Жельо Президентчиту. Оня призна държавата, тоя езика. "Подписан в ..на.в два оригинални екземпляра, всеки един на официалните езици на Договарящите се страни български език, съгласно Конституцията на Република България, и македонски език, съгласно Конституцията на Република Македония, като и двата текста имат еднаква сила."

А какво искате да спечелите, освен едни нормални междудържавни отноления бе м...ка ви коминтерновска...!? Какво? Какво по добро от това? След като столетия наред продваха и предаваха бъмгарската кауза заради едни красгави рубли, тия, ноито вършех а предаталство след предателство, сега искат майка си и баща си.. Постигаме възможното. Невъзможното - отродяването на макединците от българите - беше постигнато от комунистите и русофилите.Договорът постига повече от колкото заслужаваме като народ и държава. Мълчете поне, безродници.

Точно сега България имаше невероятния шанс да наложи българщината в Македония. Но комунистът ББ усра шанса ни.

Това момче младо явно другаря Първанов го е навикал, че се руши далаверата на сърбите и руснаците и то се репчи със смехории и глупотевини по въпроса. А и щом пак американците са ни виновни е ясна работата! Само едно искам да напомня на тъпаците в България - над 300 хиляди нашенци през последните 25 години избраха да живеят в САЩ, преди това от 1900 до 1989 поне още 300 до 400 хиляди. Доста американци в Държавния департамент, банките, университетите и бизнеса на САЩ са и от български произход. Да сте живи и здрави и се опитвайте да РАЗСЪЖДАВАТЕ!

мутра ли си аре при него УРОД

Рутинни са нещата,когато се създаде междуведомствена и международна комисия,която да работи доста време,а чак след това,когато (ако) всичко е наред,въз основа на нейната работа (доклади) ,се изготвя и договор.Това е рутинното! Аз досега не съм забелязал по света някой да е сторил като нас -подписваме договор и СЛЕД ТОВА се разбираме за създаване на такива комисии (за какво вече?)-:))) Освен това,нашите тук твърдят едно нещо относно договора,а в Скопие твърдят точно обратното (относно същият този договор). В Скопие управляващата левица (Заев и др.) официално не спират да твърдят,че с него се поставя България на колене ,като тя признава наличието на "македонска нация ,език и история" и че България почита македонската история и ще се покланя на македонския принос , македонските царе и т.н.

Хитлеристка Германия и СССР сключиха договор"Молотов - Рибентроп" и нападнаха и си разпределиха Полша,като избиха и милиони поляци.САЩ са били намесили в договора между България и Македония.И кво от това? Договорът е за ДОБРОСЪСЕДСТВО,ВЗАИМОПОМОЩ И СЪТРУДНИЧЕСТВО и ще бъде регистриран в ООН за да се изпълнява клаузите.Какво има скрито в договора и кой кого е ощетил?Освен това е създадена и междуправителствена комисия между България и Македония за разглежда всички,до най-голяма подробност възникнали спорове и несъгласие.Ами това са рутинни и принципни неща.Колко да е страшен този договор за двата съседни народа.

американеца се успокоил ...подписаха да ги ..... айде едни 2процента сигурност и за макетата .... скоро и едни тръби .... ей така се сади демокрация .... да ви таковам и историята и нацията

тоя па кво се прави на интересен ... че кога пък българия е печелила с някой договор ... не смятайте царете ни .... македония печелела ... че кой друг .... с русия.. плащаме .. с нато ..плащаме ..с ес ..плащаме .... и на македонците скоро ще плащаме ...

Чета форума и се чудя, как няма по-големи наглеци от комунистите. Навремето са ги карали насилствено да се отричат от българското си самосъзнание и това е исторически факт... И сега говорят, бълват думи, думи... Некадърници и крадци. И за тапа на буре с кисело зеле не става от вас. По добре Млъкнете и си заровете главата в... знаете къде

Да,комунистите насилствено помакедончиха пиринския край! Ама това според мен не оправдава сегащните? Те защо искат да узаконят тези така наречени "македонска нация,език и история..." Не искат да останат по-назад от комунистите,ами даже ги надминават,като гледам -комунистите през 1948 казаха "А" ,а тези днешните управляващи,набързо я продължиха до "я" -:)

Грешка! Освен Македония, Суджук-бей печели американско потупване по рамото. Той, е човек-идеалист, не ще материални облаги!

не повтаряй демагогията на баща си и ортаците му. Хората в ЕК и САЩ са доволни от взаимното разбирателство между нас и македонското правителство. Ако имаш да взимаш нещо от македонците вземи им обяви война както руснаците на нас 44 година.

Кой е бащата на този?

от близкото минало преди 1989. и в ЦК.

Това руснаците на нас да обявят война ,НИКОГА не се е случвало! Ние на тях обявихме война ,след като не ги послушахме а се прикрепихме към хитлеристите. Нас ни бомбардираха английско-американски самолети. Чети,за да знаеш ,а не не ги слушай какво ти нареждат да пишеш!

Явно си отсъствал по история. Амо то селяци ни управляваха и още ни управляват та пишат историята по поръчка.

Моля, македонците да не пишат!!!

Стига сте плювали човека.Всички знаем,че Америка стои зад този договор и Бойко нямаше да им ходи на крака защото и той не е съгласен,но като го притискат ще стиска зъби и ще козирува.

да оплюваме ли.. Щото е бил шеф в престъпната партия БКП. Или да чакаме разрешение от руснаците.

Случайно някой да се е съмнявал, че този договор е спуснат от УСА??? То за да напишеш договор, като минимум трябва да си грамотен...

да опорочаваме действията на правителството.

Когато служиш на Москва ,често се налага да приказваш глупости.

Тъпчо,като не познаваш човека защо му преписваш,че има нещо общо с Москва,а освен това е прав за всичко.Завършил е в Япония и там е работил,а ти къде си завършил и какво?

Завършил съм в Америка. А като чете къде е завършил и къде е работил, прочете ли къде е вербуван и за кого работи?

Ако бяхте се втъркали в управляващата коалиция, сега щеше да даваш интервюта колко велик договор сте сътворили с вашата незаменима помощ, нали?

И какво трябва да направим? Да нападнем и унищожим Македония ли, бе, геврек?

Константинчо уж в Япония учило и се изучило,пък и то руско мекере и то руски интереси защитава.

С други думи ако смяташ, че Русия е много важна за България, тогава си руско мекере. Ако пак си проамерикански - това означава, че си борец за демокрация и човешките права.

Ми то се вижда с невъоръжено око що за строй прави Русия. Срастване на политическата върхушка и ограбения от нацията им капитал. Можеш да го сравниш с определението за фашизъм и да видиш колко е разликата между двете неща.

Искаш да кажеш,че руският интерес съвпада с българския ,нали? Ами няма никакво значение с чии интереси съвпада -ние трябва да си следваме нашите интереси,а не да се водим по американските,които не ги е интересува добруването на балканите -те искат тука разбиване на газови коридори ,а и да бъдем полигон за бъдещата война. Войната няма да се забави -мисля,някъде в началото или най-късно до средата на втория мандат на Тръмп. Лично мнение. Лошото е за нас -сега се избира мястото на войната, и като гледам,май не е много радващо -единият фронт ще бъде далекоизточния -(там уж заради Реп. Корея). Но другият фронт все още се уточнява,според мен -през Турция не им се получи -и руското разузнаване е в час и осуети преврата,през Украйна не стана..да видим как ще протекат събитията в близките година-две...!

Ами ако не беше договора,както винаги рашите и сърбите ще искат на Балканите все да се "сбиваме" и да разделят и владеят.Сега като всички балкански държави влязат в НАТО,като членки на Алианса и съвмесния договор,никой няма да им позволи да се "сбиват".а исторически факт е ,че руснаците винаги подписват договори ,ама не ги спазват.

Наистина голям резил е да имаме за премиер пожарникар без подходящо образование и култура. Не е с акъла е той да показва тялото си пред медите. Разголен до кръста. Мили боже. Сигурно е въобразил, че е много мъжествен. Да, на Меркел може би харесва, шом се целува с него.

Той е "аватара" на американците. Той е краката, те са мозъка. България стана не държава, а географска област с данъчна система.

Кой знае, може би Бойко ще реши да въведе новия дрес код и ще ходи така и в народното събрание.

Добре че беше тоя договор та да не се "сбием"

Абе, тулуп, защо само глупости тиражираш?!... Не се ли умори поне малко?!... Явно не.... Вярно е, че за глупостта почивен ден няма!...

а какво е "тулуп"?

за добросъседство,взаимопомощ и сътрудничество между две страни е вреден.Той бат Бойко го каза в прав текст на онази нахална и нагла македонска кифла - журналистка"Ами да се бием тогава.До сега какво сме правили на Балканите,колко войни сме си отворили и сме най - бедните в Европа".Тук въобще не иде реч за договора,а за това ,че Русия губи вековните си стратегически позиции и интереси на Балканите и руските мекерета в България плачат в един глас със руснаците.Това е положението.

По-добре щеше да бъде да се сбием с тях, после може и със сърбите и да си повтаряме историята от преди сто години. Какво има да им признаваш, като съществуват в реалния свят ? Реални са, независимо дали ни харесва или не !

Посланника на САЩ им утвърждава договорите..Нещастници!!!

ти Путин ли искаш ? Взеха му паричките и го забравиха братята "македонци " - хехе

Още през 98 година преди да замине за Япония е учил за малко при мен началния курс на японския язик и направи много добро впечатление с способностите си, културата и още много други неща, Вярвам, че ще е следващ министър председател.

"Яростен македонизъм " ли ? Имаше яростен сърбизъм, но явно изобщо не си в час - хахахахах

ГЛУПАКО, само ТИ явно не си в час...

младо,зелено политиканче-кариерисче/лицето му го издава/ което и то се мъчи да влезе под лъчите на прожектора.Абе момченце,кои са ти менторите,бе - Гоце Архаров и Румен Петков - Пикльото.Не разбра ли,бе момче зелено където и да се появиш,каквото и да кажеш,те отъждествяват с тези двамата.Историкът Първанов не ти ли е казал,че неговата партия искаха да помакедончат Пиринския край в България,че Гошо Тарабата се наведе по коминтерновски на Сталин и Тито за създаването на македонската нация,език и култура.Кво се правиш на честната Калудка.Тя топлата вода отдавна е открита,а не от тебе и от тебе не почва историята и политиката.Айде бегом в политическото небитие.

За съжаление, фактите са си факти... В изложението на Проданов, няма нито една грешна или невярна теза. Проблемът е, че всички негативи, произхождащи от глупостите, които "творят" управляващите, ВИНАГИ са за сметка на държавата, на народа и в крайна сметка, неизменно рефлектират и върху ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС...

война и "желязната" завеса.Като бях млад много ми се искаше да бъда от другата страна на желязната завеса.Сега е факт и не съжалявам.Те и за това го криеха социализЪМА и комунизЪМА зад завесата.

Можеше да е подписам, ама никой не искаше да го подписва:) Ще ме скъсаш от смях:)"Ще продавам имот, ама не искам да се разделям с него"-как ти звучи това?

Както каза преди няколко дни един професор, мирише на газ. Къде евреите по света не са долни и гадни. Случаят го потвърждава. САЩ е еврейска държава.

кeде e сащ, кuде македония...? тук за македония се говори.

Още от преди няколко месеца го пиша това,че на България не й е позволено да бъде самостоятелна държава,особено като видях коя ще е поредният външен "министър" . Както и предишната кукла на конци Д. Митов. Ами поставят ни ги отвън само за връзка с тези,които вземат решенията вместо България. Неадекватното поведение на българската външна министърка смятам,че всеки би могъл да си го обясни с това,че всичко й е спуснато от САЩ,а там нали знаете колко са адекватни по балканска история? И въобще не ги интересуват българските работи,болки и интереси.Затова и нашата "министърка" я интересуват не точно българските интереси,ами чуждите -каквото й наредят... Наредиха ни да подпишем такъв договор на всяка цена с македонската левица ,която без да е спечелила изборите,онези я поставиха насилствено на власт и така...! Иначе,наистина България не печели нищо от този договор,дори напротив -предава историческите факти и кръвта на стотиците хиляди загинали българи!

Проданов е с мнго добро образование, има благородна външност за разлика от балканджия Бойко. И ако малко поработи над своя дискурс с добри специалисти от катедра риторика, ще бъде следващия министр председател. И няма да излага с простотии тип Бойко - - да се съблича и да показва грозното си туловище.

Русофилите, щяхте да ни правите 16-та република, а ся вече сме 51 щат, бре!

Не сме нещастник. Най-обикновена колония сме.

Наистина сте колония - СОК Камчия, разположен в Натура 2000, с гори и морски бряг.

Много сме губели, признавайки македонски език и нация, а какво печелим, ако не ги признаем и той не знае.

а па ти знаеш нал, глупак

Този голям националист се пише, видя пазарна ниша и започна да повтаря лозунгите на Атака, ВМРО и други псевдопатриоти.

ето това е....в бг понеже вuнчнатат политика се птави от историци и георграфи....няма ли икономически интерес за страната македония не е наш проблем.

Ако има нещо по-трагикомично от нашата държава това е Македония. Само не знам дали след подписването на този договор няма да изместим Македония от последното място по глупост.

Млъкни бе, комуняго! Като крадохте 45 години в България и ни оставихте на края на света не се оплакваше, а?

Прост човек и силен вятър нямат спиране.

Всичко що е подписано от името на България от властващите подлоги винаги е било в ущърб на България защото резултатите са видими....Отдавна България не е независима, отдавна в България се защитават чужди интереси, отдавна България е само територия и название но не и държава

От устичката на този говори Москва. Който плаща той поръчва музиката. Ние не печелим, нали, но губи Москва, дори да е така. Пак е малка победа за България. И фнимафай с устичката.

Проданов е много прав за факта че бантустана призна македонския език. То след чутовната глупост сътворена от онзи изпаднал селяндур желю жабата логично е да кажем и Б, че и В и така нататък.

Проданов, ти си марионетка и изразяваш чужди мнения. Няма кой да ти обърне внимание.

Проданов говори истина, затова маронетките се ядосват. Не Косьо, а Бойко е марионетка.

Този ако отиде на избори, ще има роднини които ще го пренебрегнат. Анонимник от където и да го погледнеш.

Петата колона се изказа! Каква последователност(лоялност). Национални предатели!

По-голяма глупост не бях чул скоро...Руснаците подтискали БГ медиите...Алю...В БГ става това което наредят "големите началници", на Боко му викат не "спасибо" а "конграчулейшън":)Ако сте го замислили в кварталната кръчма и не е добил гласност -разбираемо е:)

Македония направи правилния избор. Пренебрегна Евразия и върви към ЕС. Точно за това руските кучета лаят.

По ще ти прилича "Европейски глупак". Тук става дума за български интереси глупчо! Абсолютно прав е Проданов във всичко. Има ли македонски език и македонска нация? Откога? Защото аз лично не съм чувал. Гърците също не са чували. Затова и до днес не са признали тази измислена държава.А това дето щели да приемат Македония в Европейският съюз и НАТО никога няма да стане. И не защото Русия щяла да каже нещо, а защото Гърция няма да го допусне. Този договор, за който се бият в гърдите всички "десни" начело с ГЕРБ, всъщност е пълен провал.Така е защото има не защитен национален интерес. Тъй че Борисов и Захариева не би трябвало да се гордеят с този договор, тъй като той няма нищо общо с нашите национални интереси. А най-унизителното е, че е съгласуван в американското посолство.Тъй че продължавай да си драскаш платените глупости.И добре е да мислиш преди да пишеш. Ако има с какво!

Коментари - Проданов: От договора печели само Македония | Днес.dir.bg

Проданов: От договора печели само Македония

От договора с Македония печели само западната ни съседка. Признаваме македонски език и нация, подкрепяме ги за НАТО и ЕС, а не получаваме нищо конкретно насреща

Обратно в новината

Коментари - Проданов: От договора печели само Македония | Днес.dir.bg

Коментари

Др. Първанов, махай го тоя докато е време, защото кой знае какви ще ги ръси след време... И как го подбра с тази олигофренска физиономия... Баси!

КАФЯВИЯТ за пореден път доказа,че е на нивото на Жельо Президентчиту. Оня призна държавата, тоя езика. "Подписан в ..на.в два оригинални екземпляра, всеки един на официалните езици на Договарящите се страни български език, съгласно Конституцията на Република България, и македонски език, съгласно Конституцията на Република Македония, като и двата текста имат еднаква сила."

А какво искате да спечелите, освен едни нормални междудържавни отноления бе м...ка ви коминтерновска...!? Какво? Какво по добро от това? След като столетия наред продваха и предаваха бъмгарската кауза заради едни красгави рубли, тия, ноито вършех а предаталство след предателство, сега искат майка си и баща си.. Постигаме възможното. Невъзможното - отродяването на макединците от българите - беше постигнато от комунистите и русофилите.Договорът постига повече от колкото заслужаваме като народ и държава. Мълчете поне, безродници.

Точно сега България имаше невероятния шанс да наложи българщината в Македония. Но комунистът ББ усра шанса ни.

Това момче младо явно другаря Първанов го е навикал, че се руши далаверата на сърбите и руснаците и то се репчи със смехории и глупотевини по въпроса. А и щом пак американците са ни виновни е ясна работата! Само едно искам да напомня на тъпаците в България - над 300 хиляди нашенци през последните 25 години избраха да живеят в САЩ, преди това от 1900 до 1989 поне още 300 до 400 хиляди. Доста американци в Държавния департамент, банките, университетите и бизнеса на САЩ са и от български произход. Да сте живи и здрави и се опитвайте да РАЗСЪЖДАВАТЕ!

мутра ли си аре при него УРОД

Рутинни са нещата,когато се създаде междуведомствена и международна комисия,която да работи доста време,а чак след това,когато (ако) всичко е наред,въз основа на нейната работа (доклади) ,се изготвя и договор.Това е рутинното! Аз досега не съм забелязал по света някой да е сторил като нас -подписваме договор и СЛЕД ТОВА се разбираме за създаване на такива комисии (за какво вече?)-:))) Освен това,нашите тук твърдят едно нещо относно договора,а в Скопие твърдят точно обратното (относно същият този договор). В Скопие управляващата левица (Заев и др.) официално не спират да твърдят,че с него се поставя България на колене ,като тя признава наличието на "македонска нация ,език и история" и че България почита македонската история и ще се покланя на македонския принос , македонските царе и т.н.

Хитлеристка Германия и СССР сключиха договор"Молотов - Рибентроп" и нападнаха и си разпределиха Полша,като избиха и милиони поляци.САЩ са били намесили в договора между България и Македония.И кво от това? Договорът е за ДОБРОСЪСЕДСТВО,ВЗАИМОПОМОЩ И СЪТРУДНИЧЕСТВО и ще бъде регистриран в ООН за да се изпълнява клаузите.Какво има скрито в договора и кой кого е ощетил?Освен това е създадена и междуправителствена комисия между България и Македония за разглежда всички,до най-голяма подробност възникнали спорове и несъгласие.Ами това са рутинни и принципни неща.Колко да е страшен този договор за двата съседни народа.

американеца се успокоил ...подписаха да ги ..... айде едни 2процента сигурност и за макетата .... скоро и едни тръби .... ей така се сади демокрация .... да ви таковам и историята и нацията

тоя па кво се прави на интересен ... че кога пък българия е печелила с някой договор ... не смятайте царете ни .... македония печелела ... че кой друг .... с русия.. плащаме .. с нато ..плащаме ..с ес ..плащаме .... и на македонците скоро ще плащаме ...

Чета форума и се чудя, как няма по-големи наглеци от комунистите. Навремето са ги карали насилствено да се отричат от българското си самосъзнание и това е исторически факт... И сега говорят, бълват думи, думи... Некадърници и крадци. И за тапа на буре с кисело зеле не става от вас. По добре Млъкнете и си заровете главата в... знаете къде

Да,комунистите насилствено помакедончиха пиринския край! Ама това според мен не оправдава сегащните? Те защо искат да узаконят тези така наречени "македонска нация,език и история..." Не искат да останат по-назад от комунистите,ами даже ги надминават,като гледам -комунистите през 1948 казаха "А" ,а тези днешните управляващи,набързо я продължиха до "я" -:)

Грешка! Освен Македония, Суджук-бей печели американско потупване по рамото. Той, е човек-идеалист, не ще материални облаги!

не повтаряй демагогията на баща си и ортаците му. Хората в ЕК и САЩ са доволни от взаимното разбирателство между нас и македонското правителство. Ако имаш да взимаш нещо от македонците вземи им обяви война както руснаците на нас 44 година.

Кой е бащата на този?

от близкото минало преди 1989. и в ЦК.

Това руснаците на нас да обявят война ,НИКОГА не се е случвало! Ние на тях обявихме война ,след като не ги послушахме а се прикрепихме към хитлеристите. Нас ни бомбардираха английско-американски самолети. Чети,за да знаеш ,а не не ги слушай какво ти нареждат да пишеш!

Явно си отсъствал по история. Амо то селяци ни управляваха и още ни управляват та пишат историята по поръчка.

Моля, македонците да не пишат!!!

Стига сте плювали човека.Всички знаем,че Америка стои зад този договор и Бойко нямаше да им ходи на крака защото и той не е съгласен,но като го притискат ще стиска зъби и ще козирува.

да оплюваме ли.. Щото е бил шеф в престъпната партия БКП. Или да чакаме разрешение от руснаците.

Случайно някой да се е съмнявал, че този договор е спуснат от УСА??? То за да напишеш договор, като минимум трябва да си грамотен...

да опорочаваме действията на правителството.

Когато служиш на Москва ,често се налага да приказваш глупости.

Тъпчо,като не познаваш човека защо му преписваш,че има нещо общо с Москва,а освен това е прав за всичко.Завършил е в Япония и там е работил,а ти къде си завършил и какво?

Завършил съм в Америка. А като чете къде е завършил и къде е работил, прочете ли къде е вербуван и за кого работи?

Ако бяхте се втъркали в управляващата коалиция, сега щеше да даваш интервюта колко велик договор сте сътворили с вашата незаменима помощ, нали?

И какво трябва да направим? Да нападнем и унищожим Македония ли, бе, геврек?

Константинчо уж в Япония учило и се изучило,пък и то руско мекере и то руски интереси защитава.

С други думи ако смяташ, че Русия е много важна за България, тогава си руско мекере. Ако пак си проамерикански - това означава, че си борец за демокрация и човешките права.

Ми то се вижда с невъоръжено око що за строй прави Русия. Срастване на политическата върхушка и ограбения от нацията им капитал. Можеш да го сравниш с определението за фашизъм и да видиш колко е разликата между двете неща.

Искаш да кажеш,че руският интерес съвпада с българския ,нали? Ами няма никакво значение с чии интереси съвпада -ние трябва да си следваме нашите интереси,а не да се водим по американските,които не ги е интересува добруването на балканите -те искат тука разбиване на газови коридори ,а и да бъдем полигон за бъдещата война. Войната няма да се забави -мисля,някъде в началото или най-късно до средата на втория мандат на Тръмп. Лично мнение. Лошото е за нас -сега се избира мястото на войната, и като гледам,май не е много радващо -единият фронт ще бъде далекоизточния -(там уж заради Реп. Корея). Но другият фронт все още се уточнява,според мен -през Турция не им се получи -и руското разузнаване е в час и осуети преврата,през Украйна не стана..да видим как ще протекат събитията в близките година-две...!

Ами ако не беше договора,както винаги рашите и сърбите ще искат на Балканите все да се "сбиваме" и да разделят и владеят.Сега като всички балкански държави влязат в НАТО,като членки на Алианса и съвмесния договор,никой няма да им позволи да се "сбиват".а исторически факт е ,че руснаците винаги подписват договори ,ама не ги спазват.

Наистина голям резил е да имаме за премиер пожарникар без подходящо образование и култура. Не е с акъла е той да показва тялото си пред медите. Разголен до кръста. Мили боже. Сигурно е въобразил, че е много мъжествен. Да, на Меркел може би харесва, шом се целува с него.

Той е "аватара" на американците. Той е краката, те са мозъка. България стана не държава, а географска област с данъчна система.

Кой знае, може би Бойко ще реши да въведе новия дрес код и ще ходи така и в народното събрание.

Добре че беше тоя договор та да не се "сбием"

Абе, тулуп, защо само глупости тиражираш?!... Не се ли умори поне малко?!... Явно не.... Вярно е, че за глупостта почивен ден няма!...

а какво е "тулуп"?

за добросъседство,взаимопомощ и сътрудничество между две страни е вреден.Той бат Бойко го каза в прав текст на онази нахална и нагла македонска кифла - журналистка"Ами да се бием тогава.До сега какво сме правили на Балканите,колко войни сме си отворили и сме най - бедните в Европа".Тук въобще не иде реч за договора,а за това ,че Русия губи вековните си стратегически позиции и интереси на Балканите и руските мекерета в България плачат в един глас със руснаците.Това е положението.

По-добре щеше да бъде да се сбием с тях, после може и със сърбите и да си повтаряме историята от преди сто години. Какво има да им признаваш, като съществуват в реалния свят ? Реални са, независимо дали ни харесва или не !

Посланника на САЩ им утвърждава договорите..Нещастници!!!

ти Путин ли искаш ? Взеха му паричките и го забравиха братята "македонци " - хехе

Още през 98 година преди да замине за Япония е учил за малко при мен началния курс на японския язик и направи много добро впечатление с способностите си, културата и още много други неща, Вярвам, че ще е следващ министър председател.

"Яростен македонизъм " ли ? Имаше яростен сърбизъм, но явно изобщо не си в час - хахахахах

ГЛУПАКО, само ТИ явно не си в час...

младо,зелено политиканче-кариерисче/лицето му го издава/ което и то се мъчи да влезе под лъчите на прожектора.Абе момченце,кои са ти менторите,бе - Гоце Архаров и Румен Петков - Пикльото.Не разбра ли,бе момче зелено където и да се появиш,каквото и да кажеш,те отъждествяват с тези двамата.Историкът Първанов не ти ли е казал,че неговата партия искаха да помакедончат Пиринския край в България,че Гошо Тарабата се наведе по коминтерновски на Сталин и Тито за създаването на македонската нация,език и култура.Кво се правиш на честната Калудка.Тя топлата вода отдавна е открита,а не от тебе и от тебе не почва историята и политиката.Айде бегом в политическото небитие.

За съжаление, фактите са си факти... В изложението на Проданов, няма нито една грешна или невярна теза. Проблемът е, че всички негативи, произхождащи от глупостите, които "творят" управляващите, ВИНАГИ са за сметка на държавата, на народа и в крайна сметка, неизменно рефлектират и върху ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС...

война и "желязната" завеса.Като бях млад много ми се искаше да бъда от другата страна на желязната завеса.Сега е факт и не съжалявам.Те и за това го криеха социализЪМА и комунизЪМА зад завесата.

Можеше да е подписам, ама никой не искаше да го подписва:) Ще ме скъсаш от смях:)"Ще продавам имот, ама не искам да се разделям с него"-как ти звучи това?

Както каза преди няколко дни един професор, мирише на газ. Къде евреите по света не са долни и гадни. Случаят го потвърждава. САЩ е еврейска държава.

кeде e сащ, кuде македония...? тук за македония се говори.

Още от преди няколко месеца го пиша това,че на България не й е позволено да бъде самостоятелна държава,особено като видях коя ще е поредният външен "министър" . Както и предишната кукла на конци Д. Митов. Ами поставят ни ги отвън само за връзка с тези,които вземат решенията вместо България. Неадекватното поведение на българската външна министърка смятам,че всеки би могъл да си го обясни с това,че всичко й е спуснато от САЩ,а там нали знаете колко са адекватни по балканска история? И въобще не ги интересуват българските работи,болки и интереси.Затова и нашата "министърка" я интересуват не точно българските интереси,ами чуждите -каквото й наредят... Наредиха ни да подпишем такъв договор на всяка цена с македонската левица ,която без да е спечелила изборите,онези я поставиха насилствено на власт и така...! Иначе,наистина България не печели нищо от този договор,дори напротив -предава историческите факти и кръвта на стотиците хиляди загинали българи!

Проданов е с мнго добро образование, има благородна външност за разлика от балканджия Бойко. И ако малко поработи над своя дискурс с добри специалисти от катедра риторика, ще бъде следващия министр председател. И няма да излага с простотии тип Бойко - - да се съблича и да показва грозното си туловище.

Русофилите, щяхте да ни правите 16-та република, а ся вече сме 51 щат, бре!

Не сме нещастник. Най-обикновена колония сме.

Наистина сте колония - СОК Камчия, разположен в Натура 2000, с гори и морски бряг.

Много сме губели, признавайки македонски език и нация, а какво печелим, ако не ги признаем и той не знае.

а па ти знаеш нал, глупак

Този голям националист се пише, видя пазарна ниша и започна да повтаря лозунгите на Атака, ВМРО и други псевдопатриоти.

ето това е....в бг понеже вuнчнатат политика се птави от историци и георграфи....няма ли икономически интерес за страната македония не е наш проблем.

Ако има нещо по-трагикомично от нашата държава това е Македония. Само не знам дали след подписването на този договор няма да изместим Македония от последното място по глупост.

Млъкни бе, комуняго! Като крадохте 45 години в България и ни оставихте на края на света не се оплакваше, а?

Прост човек и силен вятър нямат спиране.

Всичко що е подписано от името на България от властващите подлоги винаги е било в ущърб на България защото резултатите са видими....Отдавна България не е независима, отдавна в България се защитават чужди интереси, отдавна България е само територия и название но не и държава

От устичката на този говори Москва. Който плаща той поръчва музиката. Ние не печелим, нали, но губи Москва, дори да е така. Пак е малка победа за България. И фнимафай с устичката.

Проданов е много прав за факта че бантустана призна македонския език. То след чутовната глупост сътворена от онзи изпаднал селяндур желю жабата логично е да кажем и Б, че и В и така нататък.

Проданов, ти си марионетка и изразяваш чужди мнения. Няма кой да ти обърне внимание.

Проданов говори истина, затова маронетките се ядосват. Не Косьо, а Бойко е марионетка.

Този ако отиде на избори, ще има роднини които ще го пренебрегнат. Анонимник от където и да го погледнеш.

Петата колона се изказа! Каква последователност(лоялност). Национални предатели!

По-голяма глупост не бях чул скоро...Руснаците подтискали БГ медиите...Алю...В БГ става това което наредят "големите началници", на Боко му викат не "спасибо" а "конграчулейшън":)Ако сте го замислили в кварталната кръчма и не е добил гласност -разбираемо е:)

Македония направи правилния избор. Пренебрегна Евразия и върви към ЕС. Точно за това руските кучета лаят.

По ще ти прилича "Европейски глупак". Тук става дума за български интереси глупчо! Абсолютно прав е Проданов във всичко. Има ли македонски език и македонска нация? Откога? Защото аз лично не съм чувал. Гърците също не са чували. Затова и до днес не са признали тази измислена държава.А това дето щели да приемат Македония в Европейският съюз и НАТО никога няма да стане. И не защото Русия щяла да каже нещо, а защото Гърция няма да го допусне. Този договор, за който се бият в гърдите всички "десни" начело с ГЕРБ, всъщност е пълен провал.Така е защото има не защитен национален интерес. Тъй че Борисов и Захариева не би трябвало да се гордеят с този договор, тъй като той няма нищо общо с нашите национални интереси. А най-унизителното е, че е съгласуван в американското посолство.Тъй че продължавай да си драскаш платените глупости.И добре е да мислиш преди да пишеш. Ако има с какво!