Плевнелиев ще строи магистрали по-бързо от Германия

"Плакал съм в задръстване в Германия, когато тя е изграждала своята магистрална мрежа. Тя е имала 20 г. да изгради перфектна мрежа, а България ще го направи за 10", обеща министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев ще строи магистрали по-бързо от Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах за кво е плакал? - 1. защото му се е стъжнило като е видял колко е можело да се открадне от 1 км Германска магистрала. - 2. Защото е осъзнал собсвената си некомпетнтност виждайки как се стои в Германия. - Поради двете заедно?

атака....и колко сте издаржи...? 1 , 2,3 години или по-малко....

До: 54321 Не само ти имаш такова усещане. Това си е самата истина - чипът е същия, то се вижда!

Абе Росенчо, тия песни ги знаем още от времето на (пре)зрелия социализъм бе! Тогава петилетката я изпълнявахме за три години. Тогава Кремиковци произвеждаше повече чугун на глава от населението отколкото произвеждаха във ГФР. Абе Росенчо, хайде стига се хаби че кой ли ще вземе пък да ти повярва? Уморихме се да слушаме заучени комунистически клишета.

А бе на тези магистрали няма нито едно осветително тяло! Нощем си като бухал. Кокориш едни очи, не ти е работа. Такова голямо и сложно съоръжение с много указателни знаци, непоставени много както трябва и нито една улична лампа!!!!!!!!!!?????????? Еееей, Плевнелиев!!

Навремето Георги Димитров беше казал: "Това което другите народи са постигнали за 30 години, ние трябва да го постигнем за 10 години!". Защо ли имам усещането, че чипа е същия? Ние лесно ще построим магистралите по-бързо от германците, за да угодим на егото на ББ, но качеството ще бъда българско и след 1-2 години ще започнат ремонтите.

Вчера минах по Люлин къде започва от Перник и свършва до Долна Диканя (на обратно още явно не е магистрала защото ограничението пак си е 90кмч). Е лявото платно как няма кой вече 2 години да го изчисти от пясъка с който ръсят през зимата, та трябва да караме в едно платно по таз "магистрала" от иначе 2 платна. В Германия аз с по-малко от 4 платна не съм виждал магистрала - може би затова тук строят 2 пъти по-бързо...

Стига вече де , оставете нашто момче да се наплаче , че да прогледне .

Нашият слон, най-големия слон У целия свет! Май с пепел верно се строи бързо :) Требе и простите германци да вземат челен опит от Плевнелиев, стига са се мотали с тия си кални гадни пътища!

Айде - ако го прави качествено няма нужда да е по-бързо! От нас да мине...

От къде Плевнелиев ще намери толкова проститутки за толкова много магистрали. ПРГЛУШИХА МИ УШИТЕ ТИЯ СВИРКАДЖИИ!

Ще строи ако го използват като трудовашка количка

Тоя Плевнелиев е такава безлична боза, че не е ясно от къде му взимат тоя рейтинг.

Не му го вземат, а му го купуват.

Живеем в държавата на неограниченото лъжене и крадене.Но....2012...иде

Опаааа още един комунист с бодряшки призиви...абе в тая страна освен комунисти друго няма ли .Ужас

по-полекичка плевенлиев...то да не е като да строиш плевни бе ???

"Додо е съвсем прав". В какво бе, смешник? В това, че Плевнелиев не е комсомолски секретар ли? И в това, че както такъв не говори бодрячески за новите петилетни планове ли? Колкото до магистралите - га станат, тогава че ги ручаме. Щото дотогава и мандата може да свърши, дори и не предсрочно, а след това магистралите да ги завършва... правителството на омразните комуняги. Ха-ха-ха...

Настъпващата жега не прощава и на министрите!!!

Е га ти комунистическите боклуци и техните отрочета място не могат да си намерят , че им взеха баницата....Така е обре казаха при толкова убиййства от 9.09. до прехода тази партия трябвя да е извън закона а не АТАКА.... Станишката искал президент да става , дете на убиец....

не пропускай лекарствата! Съвсем си изтрещял!

Браво момчета. Дерзайте. Чака Ви книгата на Гинес. А колко тунела направихте? А колко струва един километър?

Въпросът е дали на това, на което ние му казваме "магистрала", германците също така го наричат...

Абе нещастници мизерни от ГЕРБ, вие идея имате ли какво значи НЕМСКА магистрала? Как имате дързостта да сравнявате полюциите, които наричате 'магистрали' с немските традиции и качество??? Самозабравени НЕЩАСТНИЦИ!

Европа да Съдейства на Министъра Новатор да Подпомогне Комшиите от Анадола с Бързи темпове Да им построи ПЪТУВАЩИ ПЪТЕКИ вместо бавни трудоемки магистрали. Новаторът на Новото време ще реши Световните проблеми. ПЪТУВАЩИ ПЪТЕКИ ефтино и практично- когато не се ползват за транспорт се позват за молитви и послания на мира. Европа да го канонизира за посланник на Мира.

ТО И ЗАРАДИ ТОВА МАГИСТРАЛИТЕ НИ СА ЕДНИ САМО ДУПКИ -КАЧЕСТВО -1000, ТРЯБВА НИ ЕДИН ХИТЛЕР И ЩЕ НИ ОПРАВИ ПЪТИЩАТА

или Джордж Буш младши ако застане начело на БГ и цялото население на БГ ще бъде заето в индустрията, военната разбира се, ама висок вътрешен продукт ще имаме поне :-)

Много смешно заглавие. Колко км магистрали е направила Германия за 20г. и колко км магистрали ще направи България за 10г.???

а колко е броя на Германското население и съответно броя на тия които плащат данъци?

По-смешна лъжа не бях чел скоро!Тоя надмина и учителя си Бойко.А най-смешното е,че тия май започнаха сами да си вярват.Айде да идват докторите с усмирителните ризи и да ги прибират.

Доколкото съм учил магистрали се строят от камъни, чакъл и качествено покритие с чакъл и асфалт. За икономии и по-високи комисионни чакъла се замества с насипен материал от флотационни фабрики изхвърлени, като отпадък. Предлагам срещу скромна комисионна, балите със Софийския боклук да се полагат като носещ слой в магистралите. Така и така София няма да има завод за преработка на боклука скоро да се използва, пък и след време от органичните отпадъци ще се отдели я нефт, я газ.

Печелиш поздравления за уникалната си "рецепта" за магистралите. Инж. Плевнелиев, за награда вземи го тоя човек на работа! Ще станат магистрали "един път"!!!

Този Плевнелиев е абслютен лъжец, дебил и македонски тарикат. Не вярвайте на нито една негова дума!

Абсолютно вярно.

А на него пък колко му пука!!!

С Васил Митковци под тези 80 см. магистралата става най-качествената в Галактиката.

Който плаши куче с кремвирш да уплаши Българина с Гръцка лоша пенсия 500*Евро с лошия им жизнен стандарт с лошата им инфраструктура с лошата им търпимост. На всеки управляващ не му трябват непослушни, а послушни роби които да се радвата на подхвърлени огризки обявени за сладък сладолед. Сто тояги стигат вече.

Този да не се отваря толкова с тия безсмислици дето ги ръси, защото назряват много по-сериозни въпроси. Защо търговете се печелят от едни и същи фирми, защо има разминаване в пъти м/у прогнозните и офертните цени, става дума за десетки милиони. Защо на турците им беше платено от държавния бюджет близо сто мил. лв над договорената цена за люлин, защо се прехвърлят огромни суми от едни проекти в други, което е чиста финансова машинация. Защо качеството и контрола са под всякаква критика, защо се влагат неспецифицирани материали и не се изпълняват проектите. На тези и много други въпроси ще трябва да се отговори. И не на последно място, защо това министерство, което трябва да отговаря за цялостната регионална политика на страната, се е превърнало в пътно управление, при положение, че има АПИ, а ще се създава и дъжавна фирма "стратегически инфраструктурни проекти". Това се нарича ловене на риба в мътна вода.

няма как нeмcите да строят по-бързо от нас, все пак техните магистрали са първо качество, а повечето магистрали в Германия въбоще не се правят от асфалт...

И въпреки това строят далеч по-бързо и най-важното - смислено! При това без да отсечат и едно дърво. Местят ги. Да не говорим, за несъизеримостта и характера на трафика там. У нас Магистрали=Белене=Крадене и съсипия на природа и пространтсво.

Пилците се броят на есен.Иначе е много лесно да се изхвърлиш, за да изпъкнеш, като свинско ухо, в плитка чиния!10 год след войната гермяания е пак на първо място в европа,Плевналиевввввв!Трета година ни търкаляте в тинята!

Алоу-у-у, Плевнелиев, що не се преименуваш че почна да ни срамиш града с името си бе галош? На вас нали ви беше забранено да използвате думичката "ЩЕ" бе гащник?! Магистралния пръстен на една столица по никой начин не означава хубава пътна мрежа в цялата страна бе отрепко нещастна!!! Ще строял бил по-бързо от Германия?!? Ти ли бе нещастник!!! Днес строи, утре ремонтира!!! По-неграмотно и нагло правителство не е имала държавата ни!!!

Духаш яко супата!!!

Като сте толкова загрижени за пътната безопасност защо допуснахте Люлин да се отвори със стар тип мантинели. Къде е ДНСК?.

Преди 2 дни пътувах от Бояна за Студентски град. Бедна ви е фантазията колко беше дълга и широка опашката от коли, които искаха да направят ляв завой под моста, за да тръгнат по Симеоновско шосе към Студентски град. И аз плаках - хем че е нов ринг и уж трябва да е черпил опит от други, пък е проектиран уникално "добре", и хем че и останалия ринг ще е проектиран и изпълнен като сега направеното :-(

Много точно казано. Точно на това кръстовище левия завой си е направо приключение. Виждал съм тирове как се мъчат да завият, абсолютна дивотия. Така го направиха, че опашките са по половин километър. На всичкото отгоре при бетоновия възел стои родната полиция и ако от второто платно направиш ляв завой си плащаш 20 лв.

А качеството, качеството,Плевнелиев???

Мррб не е имало по-некомпетентен ръководител от този Плевнелиев в цялата си история. От както е той министерството е заприличало на ЕТ.

Браво !! Направиха магистрала до Перник ,от София !! Правят магистрала до Бургас,от София!!! Правят магистрала около София !! Бря таз София бря !!! А до Варна кога ще я няправят ,от София ??? И Бургас - Варна кога ??

какви ги говори този. За пепелта казжа, но за изжодите на СТРОЛ си мълчи и накара слугата си Ивайло Московски да им прекрати договора. А той слуша и върви срещу интереса на МТИТС. Сега като няма коректив и независими и обективни проверки на място - за 1 г. ще построим всичко според думите на този арогантен, безпардонен и самозбравил се мегаломан.

А пък на тебе ти липсва най-важното нещо, което се намира в главата. Бас държа, че не знаеш какво е!

Какъвто учителя , такива и учениците му по хвалбите .

В България се строят пътища от преди римско време и не е работа на този случаен човечец да разказва приказки за бъдещето. По-добре нека се замисли на къде да хване, като го изритат от мррб в скоро време.

ПРЪЦ ! Две петилетки в една ! Уррррааааааа

Явно KGB е пенсиониран таен агент на Албанските тайни служби - "Студен реотан" и тук загрява от сутрин до здрач, но не може.Направи си едно фелацио и заспивай.

Как беше тогава?Петилетката за 3,4 и повече години.Май за сега изпреварваш немците само в цената за км.магистрала

Докато има простаци които да гласуват за простаци само такива неща ще четем!

петилетката за три години!!!!!

До 2 години България ще прозвежда 2 пъти по хубави автомобили от MERCEDES !