Конкурс ”Селфи с европроект” с награда екскурзия до Брюксел

Фотоконкурс на тема "Направи селфи с европроект" организира Министерството на транспорта. Основните снимки, които вече се приемат, са с магистрали.

Обратно в новината

Коментари - Конкурс ”Селфи с европроект” с награда екскурзия до Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Основните снимки, които вече се приемат, са с магистрали." без коментар ;)

Ето това е голямапростотия. Да му се не види, не се излагайте така дивашки, бе ГЕРБ! Напира ви чалгата изпод костюмчетата, едва се сдържате!

Селфи проект, на Еври-министер Лила ди Паула с награда венетка

Имахме си образован, културен и много способен министър председател, Орешарски, а пощуряхме да си върнем посредствената мутра, Борисов?????

Ако разбираше от икономика, щеше да имаш представа колко тъпо парче е Орешарски. Казвам го, понеже в България всеки разбира от политика и няма как да ти опонирам с факта, че Отрешарски бе чучело и отрицателна величина в политиката. На комунистите морогледът им е сбъркан, оценявате с големи грешки. Ако пък смятате, че не е така, вижте на какво дередже са всички 43 комунистически държави по света и някак си се опитайте с единия неврон в главата си да си направите уникален изод за реалността.

айде ти като разбирач по икономика, що не вземеш да ни обясниш "истината" ??? то тъй и баба знае, изхлопаш нещо и после ??? дай да чуем де, само не ме пращай аз да си търся ;) друг трик на тия дето изхлопват нещо и после ?? като кажеш "а", ще кажеш и "б".

"Фотоконкурс на тема "Направи селфи с европроект" организира Министерството на транспорта. Основните снимки, които вече се приемат, са с магистрали. " Конкурсът прилича, като да е реклама за магистралки. И тази, която си е направила устата като кокошо д...е е сложила очила, защо ли са и? Да прилича на интелигентна може би?

Но като тас уста, толкова големо, то ще е само на Сталинка дупето? дедо Мацо

Еееееееее тея магистрали вече писват. Сутрин ме е страх да не заварим пред хладилника Боко и Лилето захапали някой асфалтен шпек...

"Русо гладно..."?

Защо няма конкурс "селфи с Лиляна Попова"??? Какво да им гледаме на тези асфалти, табели и каменяци?

Тея нацепиха Фейсбука.

Тоя конкурс как да го разбираме, имат пари за реклама и не знаят как да ги похарчат или европроектите са толкова неизвестни та пуснаха мухата на любителите на селфита да ги издирят та белким някой се снима на техния фон в прослава на чиновническия гений...

Бас дръжа, че финансирането на тоя конкурс ще го броят за усвояване на европари. Така хем ще се отчетем пред ЕС, хем и за тях ще остане нещичко.

Селфи на дюнер с асфалт ще е победител

Знаете ли за ей тази глупост колко милиона са похарчени? Ясно е, че до Брюксел ще отидат "наши" хора, ама защо ходят да дразнят средностатистическия българин?

Герберски тъпотии

на умните и красивите :)

Всички глупаци, работили по "проекта" заедо с техния шеф да бъдат уволнени с черен печат за работа в администрацията! Кой ще го направи? Кой?

Гледам, че един от работилите по проекта ти е цъкнал минусче :)))

А селфита с дупките по пътищата, а селфита с мръсното море, а селфита с фактурите за сметка ще ги лайкнете ли

Toва момиче има данни най-малкото за лична секретарка, готова да пътува с мен по време на командировки. Да ми носи папките, с тези устни да ми прави едни фокуси без ръце.. а след 2 години е директно за работа в Общината, началник отдел !!

Евтина пропаганда, планово стопанство, изучаване на история на ЕС в началните класове.... някой от тези неща дори по комунизма, дет толкова много му се подиграваха, ги нямаше.... Най-малкото тогава история на БКП се изучаваше чак в университета, не в 4-ти клас....

Велик е Боце! Велик! Само той можа да измисли как тъпите шаврантия могат да припечелят наще на магистралата и по друг начин! Евала, айре, че освенн стадото овце, имам да сама и компир с маз

"Направи си селфи" - до най напуканата и нагъната част от магистралата!!!! А бе, кенефи направиха ли по Тракия???

Нема бе! Акаме и пикаме в храстите.

Ехааа, като едно време - всичката пАра в свирката! Хем ще вземем едни пари, хем ще уредим някой наш човек с екскурзийка, хем народът ще види колко много правим за него!

Е, неееееееееееееее. Семпли хора - семпли идеи...

не не.. далече от тая държава...

Боже господи, майко мила!!!!!!!!!!!!!!!

мдааа, някой хора просто се раждат разкрачени.....

Не е зле това Жени...Неядящите асфалт какво пак се нервят?Знаем ги,че освен асфалт не харесват и мацки...Лява България..

Е ти явно си идиот, след като освен жена ти трябва и някой да ти нашепва в ухото европорект лот, мот и сот.

А да,забравих..И европроекти не обичат другарите,щото хората им хващат кражбите,та се налага да връщат парите....И направо обират български банки,че е по-лесно

Време е да я прекръстим тая държава на Абсурдистан и да се приключва.

Аааа - така не може. Първо трябва европроект, ако го одобрят - чак тогава сменяме името и "селфи" разбира се...

Нямам думи, това трее си дебил (без извинение за думата ) за да го измислиш, а няма да говоря за участниците, защото повечето може би не осъзнават каква простотия е това. Таз Европа не отива на добре масово се затъпява. :)

Може да е тъп конкурса, но Жени си е готина мацка! :)

Поредната дивотия.Нищо градивно.Коя ли силиконка го измисли?

Кви пари плащате за тези селфита? Да ви пратим едно селфи на един здрав, прав и корав *ур!

Да си снимаш оная работа на фона на магистрала и магистрални труженички! Не до Брюксел - околосветско пътешествие трябва да те наградят :)

Мноооого е важно да се подменят плочките по тротоарите 2 пъти за 3 години,да се сложат хубави пейчици и скамейчици,да се озеленят тревните площи. Още по-важно е да не се създаде никакво производство,никакъв реален БВП с тези пари,нали,ЕС?

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, мега-тъпо, хипер-тъпо, ултрадрупер-тъпо, Б.Б. Ако не беше смешна, то тази "новина" щеше да е тъжна. За так'ваз "държава" се казва едно - ЗАКРИВАЙ!!!

Тъпоооо, тъпо, тъпо, тъпо!

Звучи ми тъпо, но мисля че Брендо ако се снима с неговата "магистрала" печели безапелационно

Я Лилянчето Павлова да направи едно селфи по жартиери. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Никой не може да ме бие по снимки с европроекти!

Магистрали много, но пътищата в България водят до НИЩОТО.

И защо новината беше разпространена 2 дена преди крайния срок? На фейсбук страницата съобщението е от 21 май, като е харесано от ЦЕЛИ 13 човека. Тая кифла на снимката - на кого е дъщеря/племенничка от държавната администрация?

Просто приятелски огън.

Много добър въпрос и коментар! По принцип на страницата която отговаря за български европроекти, не се пуска никаква текуща информация, за което бе създаден с пари на Брюксел точно такъв сайт или ако се пусне то е на изтекли или за изтичащи проекти. Тази сфера явно е за богоизбрани гербаджийски фирми или чиновници. Всички са за съд.

Тъп, евтин трик на управяващите.... Бих предложил снимка с ,,ама,, на платното на магистрала или пък асфалт ,,на вълнички,, на нова магистрала (изградена с европейски пари..)....това би било много по-интересно, а снимките може да се изпраюат в Брюксел

Селфи с магистрала - модерната версия на "филия с мас". С простотия към прогрес.....или към упадък?

Я бутнете малко пари в порно индустрията с идея да се популяризират проектите, които се финансират по оперативните програми! Ефекта ще е поразителен. Вервайте ми!!! :))))

Комунистите бяха майстори на Глупостта, ама тея ще са ненадминати. Явно тези по министерствата не вършат никаква работа. Я направете и един евроконкурс "Кончита Вурст" за почитателите на Азис.

всеки инфраструктурен проект в бюджета си предвижда средства за информация и публичност като процент от допустимите разходи. инициативата в конкретика е популизъм за простолюдието, каквото очевидно брасълс смята, че обитава тези ширини. а кифлата се е снимала с временен билборд, забучен в купчина камънаци, на фона на който прозират неизвършващи се строително-ремонтни дейности. това е повод за подаване на сигнал за нередност. останалото е бля-бля за тиквения електорат и отклоняване на вниманието от дневния ред на обществото и приоритетите в него

Тази "магистралка" ли е :)))))

Нали виждаш, че е недостроена. Когато я разработят до финала, ще стане магистрала. Както е прието у нас -с много дупки.