Съдят тв врачка, взела 40 000 лева, за да развали магия

Измамницата от Златица Николинка Василева, известна най-вече като врачката Ходжа Гюлшан, отново е на подсъдимата скамейка, съобщава днес „Телеграф”.

Обратно в новината

Коментари - Съдят тв врачка, взела 40 000 лева, за да развали магия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно магиите й не действат в съда.

ами щом има толкова ТЪПИ хора, че да пращат по 10 000 лева за равзаляне на магия, ми оставете ги бе, да си теглят последиците. не е луд който изяжда баницата, а който я дава, нали така. толкова прости хора само у нас може да има, да ви кажа, то тъпо та тъпо, да си изпрати всичките пари в нищото и после да вика "върнете ми ги"... еми няма да ти ги върнем, иначе как ще разбереш, че си тъпа

да проговори, ще ми дадете 50 бона, а аз ще ви върна и 40-те! Диал?

За американците всички които се казват Николинка все трябва да са на подсъдимата скамейка.

Ся... ако отида при някого и му река "Подари ми сега една бала кинти, пък аз няма да ти ги връщам" и тоя вземе, че ми ги подари... аз кво - измамил ли съм го?! Имал човекът бол пари - дал ми. ТОва е същото - това, че тъпата овца е решила да се раздели с парите си, никой не ѝ е виновен. И в икономиката, като в природата, има отбор и простотията бива наказана. Никой не ѝ е взел парите насила.

Ум царува, ум робува, ум патки пасе :)

Как е възможно да се преследва физическото лице, а не институцията, която е легализирала неговата дейност?!? Значи Телевизия ОКО или каквато е там може да печели колкото си иска от същия вид долнопробна измама (демек от "услугите" на същата Гюлшан-мюлшан), обаче под шапката на корпоративния гешефт, а когато Гюлшан-мюлшан ханъм е решила да печели на собствен ход - ето ти вече проблем за прокуратурата! Много ясно - измамата си е измама, Ханъмата си е за затвора отвсякъде, клиентите й до един са за слабоумното училище - по всички тия въпроси спор няма! КОЕ обаче е ОНОВА НЕЩО, което освобождава корпоративния паразит телевизия ОКО (или каквото е там) от същата наказателна отговорност?! А именно - да лъже и мами в ефир народонаселението, че някаква долнопробна ханъма ще му реши проблемите по свърестествен път?! Чудна работа, наистина!

Навремето телевизията която излъчи крилатата фраза на Сакскобурготски - ''ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ЗА 800 ДНИ'' трябва да бъде съдена за лъжа!

И по-прост можеш да бъдеш - например когато хвърляш десетки хиляди през терасата.

Колко трябва да си глупав и колко богат, че да дадеш 40 бона , да ти развалят магия? И може ли да си толкова богат, а същевременно да си толкова нещастен,че да тръгнеш по врачки?