Коментари - Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете | Днес.dir.bg

Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете

Българка може да е отвлякла тригодишната Мадлин Маккан през 2007 г. Британското момиче изчезна безследно, докато бе на почивка със семейството си в Португалия.

Обратно в новината

Коментари - Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете | Днес.dir.bg

Коментари

Ето един добър пример за статия ''парцал''. Неграмотно преписана и преведена и половината изречения не се връзват логично на български език.....

jingiby

Ако въпросната британка (англичанка, уелска, ирландка или шотландка) е видяла българка, как я е идентифицирала? Вероятно по цвета на кожата, понеже едва ли знае български. Но тогава вероятно се касае за циганка!

Що за родители могат да оставят само в апартамента 3 годишно дете докато вечерят "наблизо" с приятели.

ПИПО

Абсолютно. И на мен това ми беше първата мисъл.

Закъсняхте само с 10 години с новината , но митът за лошите българи трябва да се подхранва периодично , особено в условия на брекзит . Как иначе да се оправдаят такива майстори на фалшивите новини кат Мей и компания. От такива искаме да се пазим пък били и наши съюзници .

Нашите цигани в Европа ги смятат за българи.Ето каква реклама ни правят мургавите братя!

нали не сте забравили за русото дете в цигански катун в Гърция, дето веднага ни доказаха с ДНК тест, че е на тукашна циганка, ама е албинос. Ами, ето ви и друго ... албиносче. Накрая ще се сетите за какво става дума.

Българска, но циганска

Детето си е намерило родител/и/.Щом го оставяш на 3 в чужда страна и отиваш да вечеряш с приятели значи не ти трябва.

Така е.

Kак е написано само: британка "видяла" жена???? Tази британка, колко жени е "видяла" през живота си??? Tогава, всичките "видени" от нея,.. са заподозрени ли???? или на нашата е пишело BG??? Tова, да не е автомобил!? A тази, британка, която е "видяла",.. заподозряна ли е??;))

пък "видях", колко неграмотно е написана тази статия от този с "измисленото" име Mануел Hасименто!!;))

била е циганка.

Между другото, този случай си го спомням. Много се коментира през годините по телевизията в Испания. За българка за пръв път чувам. Дори сред основните заподозрени бяха родителите на детето. Допускаше се, че е убийство.

Важното е, че не са замесени индийци, пакистанци, шри ланкийци, а и някой от новите им "бежанци" на острова, т.е. арабели, афганистанци, негри!

Отдавна няма нищо "мистериозно". Семейство на двама лекари с три деца. Докато са в Португалия на ваканция отиват на кръчма. Като се връщат най-малкото дете е изчезнало. Почва голямо търсене без дори и най-малката следа. Междувременно семейството лекари събира няколко милиона от пожертвования. Но на португалската полиция и писва да ги правят на маймуни и обискират взетата СЛЕД изчезването кола под наем... и намират в багажника "биологически материали" (разбирай кръв) от изчезналото дете. По време на изчезването главната улица на курорта е била в процес на асфалтиране, а когато са обискирали колата, асфалтирането вече е завършено. И нещата започват да се навързват. Преди да тръгнат за кръчмата единият родител решава да даде преспивателно на момиченцето. Без да знае, че и другият решава да направи същото. Като се връщат от кръчмата в резултат на свръхдозата детето е умряло. Изнасят тялото извън къщата и го скриват наблизо (градчето е малко и те са на края на града), след което викат полицията. На другия ден наемат кола под наем и през нощта откарват тялото до подготвената за асфалтиране улица (която е дълга 16 км) и го набързо го затрупват с чакъл. На другия ден участъкът е асфалтиран и така детето изчезва за винаги. Като разбират за откритата ДНК "опечалените" тати и мама се връщат в Англия, а английската полиция отказва да съдейства на португалците. Краен резултат - никой вече не си прави труда да търси детето, а родителите си водят блажен живот на милионери. Единствения им проблем е че не могат вече да ходят в Португалия на почивка...

Какво чакат португалците а не разровят асфалта на улицата? На тези родители работата им е много мътна.

Това в брадва.бг ли го чете? Под заглавие с "Шок! БОМБА!"?

Изпратиха случаят в последва глуха,замествайки сънародници, а не знаят,че българската ценностна система за децата е различна и по-добра от западната....

Такава некомпетентна и неграмотно написана статия рядко се среща, дори и днес, когато НЕобразованието е държавна политика. Независимо от това "уликите" срещу някаква си българка са смешни и "открити" или от малоумници, или от яко надрусани индивиди. Естествено е западняците да обвинят българите. Та има ли друг народ, който да е "блестял" с толкова глупости и простотии. Нямам предвид днешната ни цигания, която няма равна на себе си, а преди всичко глупостите ни, с които от векове сме се прочули по света. Та има ли друг народ, който е тръгнал по света да си търси княз, както това е натворил Стамболов, та накрая е измъкнал от бордея Фердинанд и го е довел у нас. Та има ли друг толкова неблагодарен към своите освободители народ, като нашия, който се сражава срещу своите освободители рамо до рамо със своите бивши поробители и душмани. Във връзка с този факт дори Чърчил - вечният българомразец, е бил същисан и е казал след поредната ни загуба на война: "За българите по-голямо наказание, тъй като те не почитат онзи, който ги освободи". Та как няма британците по привичка да обвиняват българите в поредното престъпление, като пред себе си имат (особено днес) един прост народ, който ДОБРОВОЛНО даде всичко хубаво, красиво и ценно на Запада, за да се превърне в най-мизерстващата му колония... Така е с народите без достойнство. Винаги агресивните западняци ще им приписват чужди престъпления, без значение дали това е опитът за убийство на папата с мнимото участие на Сергей Антонов или е изчезналото дете, защото е известно, че те не притежават доблест и защитни сили. Прост народ, който няма достойнство, винаги е виновен!

Не знам какъв е бил тоя хотел...но сега повечето са с магнитни карти, имат камери...винаги може да се проследи кой е влизал и кой е излизал от стаята....въобще дали детето е било в стаята когато родителите са излезли да купонясват или то е изчезнало преди това...никой не знае....но определено родителите са съмнителни....

.ба.с.и. мамата спирам да се заглеждам в сгради...може да ме обвинят в изнасилване, отвличане или че съм терорист.

И въпреки нескопосния текст, от статията лъха едно такова странно настроение, че ако обвиниш българин за нещо, то не ти трябва доказателство!? Щом е българин,значи той е! Грозен текст!

Да ги ем тези Британци. Сега България им е виновна. Може би даже Путин.

,,...Около 20:00 ч на 3 май 2007 г. Джени Мурат, която живее в крайбрежния курорт Прая да Луш, забелязала, че жена гледа внимателно в жилищен блок близо до популярен комплекс сред британски семейства..,,??? ,,гледа внимателно...,,??? нещо като...??? ,,сексуален тормоз,,...!!!

Статията да не би да е написана от ученик в първи клас?

Няма какво да я търсят у нас - ние сме мирни хора.По-скоро некой западняшки канибал я е хванал.

Тези родители бяха основни заподозряни в продължение на години. Оставили детето само в хотелската стая,а те в кръчмата с приятели . Като се върнали детето го нямало...казват родителите. Португалците ги разследваха за Укриване на починалото дете, което според полицията е било убито при невнимание от родителите ,а те са укрили телцето. Кучета надушиха кръвта на детето в багажника на колата, и бяха намерени остатъци от кръв, но това беше след време и остатъците се бяха разградили и бяха не 100% а 70% да речем ..и не бяха приети като доказателство. Пълно сдупки в алибито на родителите . Но случаят стана голям и на политическо ниво Англия си поиска случая в Англия и покриха всичко ! Родителите набързо събраха 2 милиона дарителски които не се знае къде са.

Общественост и медии подкрепяха идеята, че на децата е давано приспивателно за да могат родителите без проблемно вечер да излизат. И трите деца са оставяни без детегледачка, изчезва само по- голямото дете, останалите две са с количество приспивателно в кръвта по данни на проверката. Родителите са лекари, имали са достъп до лекарства от този вид и началото на раследването споменаха за свръх доза преспивателно, дадена на детето. Една от споменатите версии, но после се отхвърли.

Установиха,че е българка,защото сме беззащитни,нещо е съмнителна тази версия.

N. S.

Установили са на някому цървулите. Говорят всъщност за проекто българка. Несъществуващо лице. Става братя, обаче поне да докажете, че е българка, да й установите самоличността. И тогава чак да изциврите, че не можете да я намерите. Така можете да казвате каквото си пожелаете....

Ако оставят 2-3-годишно дете само в хотелска стая - най-вероятно заключено, не след дълго то ще заплаче, после ще зареве с пълно гърло за мама, после ще се разтревожи някой на етажа, ще се потърси персонала, ключовете, ще влязат в стаята, след малко коментари някоя леличка ще остане при него - а може и го вземе на ръце, да му повтаря ласкаво "Ето сега отиваме при мама, при мама ..." и да го понесе. Накъде? А може ли да бъде "външна" леличка? Не, по-скоро не ... И т. н.

Някоя българка го е откраднала и изяла за вечеря.

Само човек който е пряк участник или съпричастен към дадено престъпление.. МОЖЕ ДА ДАДЕ ТАКАВА ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ.... КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ТАЗИ ДАТА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ .... Тая свидетелка. Със сигурност не е безобидна

Тези родители бяха основните заподозряни и бяха освободени само по липса на доказателства. Оттогава, вече 10 години доста пари спечелиха покрай смъртта на детето си.

Продали са го те и сега се оправдават.Същите парчета ги правят и със застраховките по морето.

Къде видяхте "кампания" срещу България, бе галфони? Къде? Хората отчаяно търсят изчезналото си дете и се хващат като удавници за сламка за всяка следа или псевдо - следа. Вероятно за тези 10 години сред заподозрените е имало и японци, и португалци, и французи, и американци ...всякакви. Това "кампании" срещу тези държави ли са?? Много комплексирано и тъпоглаво население има по нашите земи, ей!

Е защо именно "комплексирани", как дане реагира човек на тоталния медиен дъмпинг срещу самочувствието на една нация? Каква е резонността в споменаването на "българска следа" при наличието на лилява рокля при едно напълно мистериозно събитие преди десет години?

И срещу Сергей Антонов нямаше"кампания"! Ти малоумен ли си? Някаква ЕЖК, преди десет години видяла една непозната, да гледа внимателно блока, и непознатата била българка. Даже била руса със сини очи, да не помислите че била мургава...

Отвратително дело...Ама да се хвърля така произволно кал..В България колко пъти залавяха английски педофили, много да в тая нация

Ние българите деца не крадем. Правим си ги сами, а останалото ни го произвеждат китайците. Но е възможно българска циганка да го е откраднала за да го продаде.

Дрън,дрън видяла ,че е с лилаво яке с качулка и решила ,че е българка.Или тези следователи не са в ред,или вие драги журналисти ,че преписвате всичко без да мислите.

Абе ДжаАнъм Мурат ханъм , ти през кое фередже видя и разбра, че жената, която "гледа блока" е българка . Ако изобщо си видяла нещо/някого, или си решила да изкараш някое евро, като се направиш на "важен свидетел". И по чия поръчка? Пак ли по заръка на същите ония, които преди 36 години платиха на световно неизвестната журналистка Клеар Стеълинг да пробута версията, че Али Агджа е стрелял по Папата по поръчка на България и ГДР? Гадовете тогава затриха живота на невинен човек - Сергей Антонов, а сега пак "удобния виновник" по идея на нещастните помияри от острова ! Не могат да преглътнат позора на Чърчил при Дойран, тия мизерници, и това,че Русия има пръст в Освобождението на България от техния аркадаш султана и българите няма как да забравят това! Както сега газ пикаят, че руснаците за 2 години ще приключат с техния проект "Ислямска държава", с който възнамеряваха да тормозят и изтощават Европа, Русия и района сигурно поне 20-30 години .. Е, ай стига с тия тънки мурафети де. Тоя път няма да мине ! А, що се отнася до тяхното ла*няно семейство: нали при тях, ако крещиш на детето, или не дай Боже го удариш, едва ли не ще ти го вземат социалните, но сега , понеже е станало в друга страна, вместо да опандизят родителите, че са оставили 3 годишно дете без надзор, дай да намерим и оплюем "удобния виновник" от другия край на континента. И пак свидетел-туркиня! Като Агджа. Много продажни тия бе!

Горките хора! Как ли вярват в чудеса след 10 години мъка? Португалия е място, което позволява да се напусне държавата по море и никой да не хване никакви дири. В същото време как са се отпуснали, за да им изчезне детето не е ясно? Никой не взема дете без причина или просто случайно. 100% може да се мисли за пропуски в разследването.

Вместо да се скрият от срам, че оставили дете на 3 г. само в апартамент и отишли на вечеря, те имат наглостта да обикалят с фелшиви версии Европа. Трябва да са зад решетките!!! Това не са родители, а консуматори безсъвестни.

Ей, голяма омраза срещу Бг. По-този повод подкрепям Вежди за паметник на Антонов, невинна жертва на Студената война. Жертва на психонасилие в италианския затвор, дрогиран, плати с живота си, абсолютно невинен. Та и идиот да си, няма да повериш атентат на "дущко-добродушко" шокиран, преживяващ раздялата със съпругата. А ,тези са поредните английски откачалки, които зарязват детето си и ходят да пият. Кой, защо, как - те знаят най-добре !

Това не е кампания срещу БГ, а акт на отчаяние. Минали са 10 години и никой не може да бъде сигурен в нищо. Трябва някой да види за недостатъци в разследването.

обичайния заподозрян

Тук не внасяме...само изнасяме.

Абе тези изобщо не наясно. Българите отвличат само мутрите, с децата изобщо незанимават.

На "надеждната" свидетелка Джени Мурат, мъжът й Мурат е бил един от главните заподозрени.

"Британската" преса не е спирала да плюе българите от векове. С повод и без повод.

Поредната гавра с България. От страна на западноевропейските лицемери, които някои наши наивници мислят, че са ни приятели.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 27г. "партньорство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

Може и извънземните да е отвлякли.... Баси простатия на европе*ли.

Висша ценност на Демократизма е трафикът на хора.

Забележете - 2 часа тия двамата мърльовци са надигали чашите, мляскали са, хилили са се и са се правили на европейци, докато невинното дете е било изоставено и е изчезвало.

Защото в Б-я децата ги гледат по-добре. Аман от кретени-многознайковци.

Говорим за двамата мърльовци. Ти пък го прие много лично. Предполагам ти повече от час и половина не си изоставяш децата.

може да не ги гледаме по-добре в България , но ако се случи нещо с някое дете, не ходим да ревем по света и да измисляме заговори за да очерним някого, или да изкараме полза и пари ! Тия цигански номера ги въртят само ингилизите щото са ги научили от любимата си колония ЦигИндия ! Знаеш ли , че почти само английски туристи, след като се завърнат от почти безплатните си, пиянски почивки в България пишат измислени оплаквания до туристическите си агенции, та да изкарат и някой лев от неустойки ! Ако познаваш някого в туризма попитай ! Ай сиктир от английски Лайняри! Оня швед , който се изгаври с нашата камериерка на какво го осъдиха ? 1.5 години Условно и 4500 лв глоба ! Еба ти и подигравката! Добре че работодателят му в Швеция го е уволнил моментално и тоя освен боклукчия няма да може да си намери друга работа ! А, ние тук се ядеме и подиграваме един с друг ! Как искате другите да ни уважават, като ние сами показваме на света как не се уважаваме като народ !!! Като започнеш от правителството и парламента та до последния дребен работодател, търгаш, ало-измамник или Андрешко ! Циганите в Б-я заслужават повече уважение от нас! Единни са и във веселбите си и в престъпленията ! А, ние си подвиваме опашките , като нахокани псета и хукваме да мием чиниите и да бършем задниците на "европейските богаташи" ! НАШ е Поетът който го е казал : Не народ, а мърша! Затова и турците ще ни завладеят пак , а от Европа не ни виждат по друг начин , освен , като един изостанал Кенеф !

Това е нормална практика у нас.

Маккан отдавна трябваше да са зад решетките. Вместо това разграват 10 години този театър. И някаква си Джени си спомня след 10 години, какво е забелязала в 20:00 ч на 3 май 2007? Не знам, Уотсън въпреки, че е елементарно. Тази Джени изглежда има феноменална памет, което лесно може да се провери. Но по-вероятно чисто и просто отново си измиват ръцете с бедната България.

Те детето че няма да го видят вече е ясно. Ама що да не вземат едни парички да се изпикаят върху България?

Джени Мурат е майка на Роберт Мурат, който беше първият заподозрян и арестуван, после освободен....

Такива отвличания правят само в западна Европа и САЩ. Българите не си падат по отвличания ако няма причина и освен това в България си зарязват децата по домовете а домовете са цел на западните семейства. Ако търсят българска връзка то тя е циганска или си губят времето тези пишман детективи. Какво да правиш всеки се занимава с това от което най-нерабира.

Тези родители са пълни идиоти и трябва да бъдат съдени заради крещяща безотговорност към детето си! Да оставиш само дете на 3 години и да отидеш да вечеряш с приятели - значи изобщо не си за родител! А пък за "българката"... нямам думи

Имаш ли деца?

Виж, че всичко е за да се опетни за пореден път България. От това се печели добре. Кинти.

Решили са да спестят едни пари за детегледачка и сега реват... макар че сами са си виновни!

Спомних си името "Съвестин" - малко странното име на българчето, изчезнало преди 20 години, вече не помня при какви обстоятелства. Не помня и защо го търсеше само баща му, а не и майка му. Мяркаха се някакви хипотези за по-нататъшната му съдба в стил "може би" ... Като "българската връзка" за британското момиче ...

Как и защо ще оставиш 3 годишно само в апартамент и ще идеш да вечеряш не разбирам . Аз в съседната стая като я оставя, пък я наглеждам през кратко време. Я нещо да не хване да се покатери, да се пореже, да рови да яде нещо дето не трябва. Пък какво да ида на ресторант. Не разбирам.

При това дали на детето приспивателно да не би случайно да се събуди. Да ама към приспивателните се привиква. Най-вероятната версия е затулиха, а именно че детето е паднало през прозореца и след това е укрит трупа. Със силен политически натиск британците успяха да сменят следователя за да не би случайно да го докаже. Абе дано е живо. С който и да е ще е по-добре.

НИКОЙ, ама НИКОЙ на тоя свят не може да ме убеди, че срещу Българина от десетилетия не се води унижаваща кампания! Па макар и да докажат, че има некаква следа в случая.

Коментари - Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете | Днес.dir.bg

Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете

Българка може да е отвлякла тригодишната Мадлин Маккан през 2007 г. Британското момиче изчезна безследно, докато бе на почивка със семейството си в Португалия.

Обратно в новината

Коментари - Търсят в България следи на изчезналo преди 10 години дете | Днес.dir.bg

Коментари

Ето един добър пример за статия ''парцал''. Неграмотно преписана и преведена и половината изречения не се връзват логично на български език.....

jingiby

Ако въпросната британка (англичанка, уелска, ирландка или шотландка) е видяла българка, как я е идентифицирала? Вероятно по цвета на кожата, понеже едва ли знае български. Но тогава вероятно се касае за циганка!

Що за родители могат да оставят само в апартамента 3 годишно дете докато вечерят "наблизо" с приятели.

ПИПО

Абсолютно. И на мен това ми беше първата мисъл.

Закъсняхте само с 10 години с новината , но митът за лошите българи трябва да се подхранва периодично , особено в условия на брекзит . Как иначе да се оправдаят такива майстори на фалшивите новини кат Мей и компания. От такива искаме да се пазим пък били и наши съюзници .

Нашите цигани в Европа ги смятат за българи.Ето каква реклама ни правят мургавите братя!

нали не сте забравили за русото дете в цигански катун в Гърция, дето веднага ни доказаха с ДНК тест, че е на тукашна циганка, ама е албинос. Ами, ето ви и друго ... албиносче. Накрая ще се сетите за какво става дума.

Българска, но циганска

Детето си е намерило родител/и/.Щом го оставяш на 3 в чужда страна и отиваш да вечеряш с приятели значи не ти трябва.

Така е.

Kак е написано само: британка "видяла" жена???? Tази британка, колко жени е "видяла" през живота си??? Tогава, всичките "видени" от нея,.. са заподозрени ли???? или на нашата е пишело BG??? Tова, да не е автомобил!? A тази, британка, която е "видяла",.. заподозряна ли е??;))

пък "видях", колко неграмотно е написана тази статия от този с "измисленото" име Mануел Hасименто!!;))

била е циганка.

Между другото, този случай си го спомням. Много се коментира през годините по телевизията в Испания. За българка за пръв път чувам. Дори сред основните заподозрени бяха родителите на детето. Допускаше се, че е убийство.

Важното е, че не са замесени индийци, пакистанци, шри ланкийци, а и някой от новите им "бежанци" на острова, т.е. арабели, афганистанци, негри!

Отдавна няма нищо "мистериозно". Семейство на двама лекари с три деца. Докато са в Португалия на ваканция отиват на кръчма. Като се връщат най-малкото дете е изчезнало. Почва голямо търсене без дори и най-малката следа. Междувременно семейството лекари събира няколко милиона от пожертвования. Но на португалската полиция и писва да ги правят на маймуни и обискират взетата СЛЕД изчезването кола под наем... и намират в багажника "биологически материали" (разбирай кръв) от изчезналото дете. По време на изчезването главната улица на курорта е била в процес на асфалтиране, а когато са обискирали колата, асфалтирането вече е завършено. И нещата започват да се навързват. Преди да тръгнат за кръчмата единият родител решава да даде преспивателно на момиченцето. Без да знае, че и другият решава да направи същото. Като се връщат от кръчмата в резултат на свръхдозата детето е умряло. Изнасят тялото извън къщата и го скриват наблизо (градчето е малко и те са на края на града), след което викат полицията. На другия ден наемат кола под наем и през нощта откарват тялото до подготвената за асфалтиране улица (която е дълга 16 км) и го набързо го затрупват с чакъл. На другия ден участъкът е асфалтиран и така детето изчезва за винаги. Като разбират за откритата ДНК "опечалените" тати и мама се връщат в Англия, а английската полиция отказва да съдейства на португалците. Краен резултат - никой вече не си прави труда да търси детето, а родителите си водят блажен живот на милионери. Единствения им проблем е че не могат вече да ходят в Португалия на почивка...

Какво чакат португалците а не разровят асфалта на улицата? На тези родители работата им е много мътна.

Това в брадва.бг ли го чете? Под заглавие с "Шок! БОМБА!"?

Изпратиха случаят в последва глуха,замествайки сънародници, а не знаят,че българската ценностна система за децата е различна и по-добра от западната....

Такава некомпетентна и неграмотно написана статия рядко се среща, дори и днес, когато НЕобразованието е държавна политика. Независимо от това "уликите" срещу някаква си българка са смешни и "открити" или от малоумници, или от яко надрусани индивиди. Естествено е западняците да обвинят българите. Та има ли друг народ, който да е "блестял" с толкова глупости и простотии. Нямам предвид днешната ни цигания, която няма равна на себе си, а преди всичко глупостите ни, с които от векове сме се прочули по света. Та има ли друг народ, който е тръгнал по света да си търси княз, както това е натворил Стамболов, та накрая е измъкнал от бордея Фердинанд и го е довел у нас. Та има ли друг толкова неблагодарен към своите освободители народ, като нашия, който се сражава срещу своите освободители рамо до рамо със своите бивши поробители и душмани. Във връзка с този факт дори Чърчил - вечният българомразец, е бил същисан и е казал след поредната ни загуба на война: "За българите по-голямо наказание, тъй като те не почитат онзи, който ги освободи". Та как няма британците по привичка да обвиняват българите в поредното престъпление, като пред себе си имат (особено днес) един прост народ, който ДОБРОВОЛНО даде всичко хубаво, красиво и ценно на Запада, за да се превърне в най-мизерстващата му колония... Така е с народите без достойнство. Винаги агресивните западняци ще им приписват чужди престъпления, без значение дали това е опитът за убийство на папата с мнимото участие на Сергей Антонов или е изчезналото дете, защото е известно, че те не притежават доблест и защитни сили. Прост народ, който няма достойнство, винаги е виновен!

Не знам какъв е бил тоя хотел...но сега повечето са с магнитни карти, имат камери...винаги може да се проследи кой е влизал и кой е излизал от стаята....въобще дали детето е било в стаята когато родителите са излезли да купонясват или то е изчезнало преди това...никой не знае....но определено родителите са съмнителни....

.ба.с.и. мамата спирам да се заглеждам в сгради...може да ме обвинят в изнасилване, отвличане или че съм терорист.

И въпреки нескопосния текст, от статията лъха едно такова странно настроение, че ако обвиниш българин за нещо, то не ти трябва доказателство!? Щом е българин,значи той е! Грозен текст!

Да ги ем тези Британци. Сега България им е виновна. Може би даже Путин.

,,...Около 20:00 ч на 3 май 2007 г. Джени Мурат, която живее в крайбрежния курорт Прая да Луш, забелязала, че жена гледа внимателно в жилищен блок близо до популярен комплекс сред британски семейства..,,??? ,,гледа внимателно...,,??? нещо като...??? ,,сексуален тормоз,,...!!!

Статията да не би да е написана от ученик в първи клас?

Няма какво да я търсят у нас - ние сме мирни хора.По-скоро некой западняшки канибал я е хванал.

Тези родители бяха основни заподозряни в продължение на години. Оставили детето само в хотелската стая,а те в кръчмата с приятели . Като се върнали детето го нямало...казват родителите. Португалците ги разследваха за Укриване на починалото дете, което според полицията е било убито при невнимание от родителите ,а те са укрили телцето. Кучета надушиха кръвта на детето в багажника на колата, и бяха намерени остатъци от кръв, но това беше след време и остатъците се бяха разградили и бяха не 100% а 70% да речем ..и не бяха приети като доказателство. Пълно сдупки в алибито на родителите . Но случаят стана голям и на политическо ниво Англия си поиска случая в Англия и покриха всичко ! Родителите набързо събраха 2 милиона дарителски които не се знае къде са.

Общественост и медии подкрепяха идеята, че на децата е давано приспивателно за да могат родителите без проблемно вечер да излизат. И трите деца са оставяни без детегледачка, изчезва само по- голямото дете, останалите две са с количество приспивателно в кръвта по данни на проверката. Родителите са лекари, имали са достъп до лекарства от този вид и началото на раследването споменаха за свръх доза преспивателно, дадена на детето. Една от споменатите версии, но после се отхвърли.

Установиха,че е българка,защото сме беззащитни,нещо е съмнителна тази версия.

N. S.

Установили са на някому цървулите. Говорят всъщност за проекто българка. Несъществуващо лице. Става братя, обаче поне да докажете, че е българка, да й установите самоличността. И тогава чак да изциврите, че не можете да я намерите. Така можете да казвате каквото си пожелаете....

Ако оставят 2-3-годишно дете само в хотелска стая - най-вероятно заключено, не след дълго то ще заплаче, после ще зареве с пълно гърло за мама, после ще се разтревожи някой на етажа, ще се потърси персонала, ключовете, ще влязат в стаята, след малко коментари някоя леличка ще остане при него - а може и го вземе на ръце, да му повтаря ласкаво "Ето сега отиваме при мама, при мама ..." и да го понесе. Накъде? А може ли да бъде "външна" леличка? Не, по-скоро не ... И т. н.

Някоя българка го е откраднала и изяла за вечеря.

Само човек който е пряк участник или съпричастен към дадено престъпление.. МОЖЕ ДА ДАДЕ ТАКАВА ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ.... КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ТАЗИ ДАТА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ .... Тая свидетелка. Със сигурност не е безобидна

Тези родители бяха основните заподозряни и бяха освободени само по липса на доказателства. Оттогава, вече 10 години доста пари спечелиха покрай смъртта на детето си.

Продали са го те и сега се оправдават.Същите парчета ги правят и със застраховките по морето.

Къде видяхте "кампания" срещу България, бе галфони? Къде? Хората отчаяно търсят изчезналото си дете и се хващат като удавници за сламка за всяка следа или псевдо - следа. Вероятно за тези 10 години сред заподозрените е имало и японци, и португалци, и французи, и американци ...всякакви. Това "кампании" срещу тези държави ли са?? Много комплексирано и тъпоглаво население има по нашите земи, ей!

Е защо именно "комплексирани", как дане реагира човек на тоталния медиен дъмпинг срещу самочувствието на една нация? Каква е резонността в споменаването на "българска следа" при наличието на лилява рокля при едно напълно мистериозно събитие преди десет години?

И срещу Сергей Антонов нямаше"кампания"! Ти малоумен ли си? Някаква ЕЖК, преди десет години видяла една непозната, да гледа внимателно блока, и непознатата била българка. Даже била руса със сини очи, да не помислите че била мургава...

Отвратително дело...Ама да се хвърля така произволно кал..В България колко пъти залавяха английски педофили, много да в тая нация

Ние българите деца не крадем. Правим си ги сами, а останалото ни го произвеждат китайците. Но е възможно българска циганка да го е откраднала за да го продаде.

Дрън,дрън видяла ,че е с лилаво яке с качулка и решила ,че е българка.Или тези следователи не са в ред,или вие драги журналисти ,че преписвате всичко без да мислите.

Абе ДжаАнъм Мурат ханъм , ти през кое фередже видя и разбра, че жената, която "гледа блока" е българка . Ако изобщо си видяла нещо/някого, или си решила да изкараш някое евро, като се направиш на "важен свидетел". И по чия поръчка? Пак ли по заръка на същите ония, които преди 36 години платиха на световно неизвестната журналистка Клеар Стеълинг да пробута версията, че Али Агджа е стрелял по Папата по поръчка на България и ГДР? Гадовете тогава затриха живота на невинен човек - Сергей Антонов, а сега пак "удобния виновник" по идея на нещастните помияри от острова ! Не могат да преглътнат позора на Чърчил при Дойран, тия мизерници, и това,че Русия има пръст в Освобождението на България от техния аркадаш султана и българите няма как да забравят това! Както сега газ пикаят, че руснаците за 2 години ще приключат с техния проект "Ислямска държава", с който възнамеряваха да тормозят и изтощават Европа, Русия и района сигурно поне 20-30 години .. Е, ай стига с тия тънки мурафети де. Тоя път няма да мине ! А, що се отнася до тяхното ла*няно семейство: нали при тях, ако крещиш на детето, или не дай Боже го удариш, едва ли не ще ти го вземат социалните, но сега , понеже е станало в друга страна, вместо да опандизят родителите, че са оставили 3 годишно дете без надзор, дай да намерим и оплюем "удобния виновник" от другия край на континента. И пак свидетел-туркиня! Като Агджа. Много продажни тия бе!

Горките хора! Как ли вярват в чудеса след 10 години мъка? Португалия е място, което позволява да се напусне държавата по море и никой да не хване никакви дири. В същото време как са се отпуснали, за да им изчезне детето не е ясно? Никой не взема дете без причина или просто случайно. 100% може да се мисли за пропуски в разследването.

Вместо да се скрият от срам, че оставили дете на 3 г. само в апартамент и отишли на вечеря, те имат наглостта да обикалят с фелшиви версии Европа. Трябва да са зад решетките!!! Това не са родители, а консуматори безсъвестни.

Ей, голяма омраза срещу Бг. По-този повод подкрепям Вежди за паметник на Антонов, невинна жертва на Студената война. Жертва на психонасилие в италианския затвор, дрогиран, плати с живота си, абсолютно невинен. Та и идиот да си, няма да повериш атентат на "дущко-добродушко" шокиран, преживяващ раздялата със съпругата. А ,тези са поредните английски откачалки, които зарязват детето си и ходят да пият. Кой, защо, как - те знаят най-добре !

Това не е кампания срещу БГ, а акт на отчаяние. Минали са 10 години и никой не може да бъде сигурен в нищо. Трябва някой да види за недостатъци в разследването.

обичайния заподозрян

Тук не внасяме...само изнасяме.

Абе тези изобщо не наясно. Българите отвличат само мутрите, с децата изобщо незанимават.

На "надеждната" свидетелка Джени Мурат, мъжът й Мурат е бил един от главните заподозрени.

"Британската" преса не е спирала да плюе българите от векове. С повод и без повод.

Поредната гавра с България. От страна на западноевропейските лицемери, които някои наши наивници мислят, че са ни приятели.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 27г. "партньорство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

Може и извънземните да е отвлякли.... Баси простатия на европе*ли.

Висша ценност на Демократизма е трафикът на хора.

Забележете - 2 часа тия двамата мърльовци са надигали чашите, мляскали са, хилили са се и са се правили на европейци, докато невинното дете е било изоставено и е изчезвало.

Защото в Б-я децата ги гледат по-добре. Аман от кретени-многознайковци.

Говорим за двамата мърльовци. Ти пък го прие много лично. Предполагам ти повече от час и половина не си изоставяш децата.

може да не ги гледаме по-добре в България , но ако се случи нещо с някое дете, не ходим да ревем по света и да измисляме заговори за да очерним някого, или да изкараме полза и пари ! Тия цигански номера ги въртят само ингилизите щото са ги научили от любимата си колония ЦигИндия ! Знаеш ли , че почти само английски туристи, след като се завърнат от почти безплатните си, пиянски почивки в България пишат измислени оплаквания до туристическите си агенции, та да изкарат и някой лев от неустойки ! Ако познаваш някого в туризма попитай ! Ай сиктир от английски Лайняри! Оня швед , който се изгаври с нашата камериерка на какво го осъдиха ? 1.5 години Условно и 4500 лв глоба ! Еба ти и подигравката! Добре че работодателят му в Швеция го е уволнил моментално и тоя освен боклукчия няма да може да си намери друга работа ! А, ние тук се ядеме и подиграваме един с друг ! Как искате другите да ни уважават, като ние сами показваме на света как не се уважаваме като народ !!! Като започнеш от правителството и парламента та до последния дребен работодател, търгаш, ало-измамник или Андрешко ! Циганите в Б-я заслужават повече уважение от нас! Единни са и във веселбите си и в престъпленията ! А, ние си подвиваме опашките , като нахокани псета и хукваме да мием чиниите и да бършем задниците на "европейските богаташи" ! НАШ е Поетът който го е казал : Не народ, а мърша! Затова и турците ще ни завладеят пак , а от Европа не ни виждат по друг начин , освен , като един изостанал Кенеф !

Това е нормална практика у нас.

Маккан отдавна трябваше да са зад решетките. Вместо това разграват 10 години този театър. И някаква си Джени си спомня след 10 години, какво е забелязала в 20:00 ч на 3 май 2007? Не знам, Уотсън въпреки, че е елементарно. Тази Джени изглежда има феноменална памет, което лесно може да се провери. Но по-вероятно чисто и просто отново си измиват ръцете с бедната България.

Те детето че няма да го видят вече е ясно. Ама що да не вземат едни парички да се изпикаят върху България?

Джени Мурат е майка на Роберт Мурат, който беше първият заподозрян и арестуван, после освободен....

Такива отвличания правят само в западна Европа и САЩ. Българите не си падат по отвличания ако няма причина и освен това в България си зарязват децата по домовете а домовете са цел на западните семейства. Ако търсят българска връзка то тя е циганска или си губят времето тези пишман детективи. Какво да правиш всеки се занимава с това от което най-нерабира.

Тези родители са пълни идиоти и трябва да бъдат съдени заради крещяща безотговорност към детето си! Да оставиш само дете на 3 години и да отидеш да вечеряш с приятели - значи изобщо не си за родител! А пък за "българката"... нямам думи

Имаш ли деца?

Виж, че всичко е за да се опетни за пореден път България. От това се печели добре. Кинти.

Решили са да спестят едни пари за детегледачка и сега реват... макар че сами са си виновни!

Спомних си името "Съвестин" - малко странното име на българчето, изчезнало преди 20 години, вече не помня при какви обстоятелства. Не помня и защо го търсеше само баща му, а не и майка му. Мяркаха се някакви хипотези за по-нататъшната му съдба в стил "може би" ... Като "българската връзка" за британското момиче ...

Как и защо ще оставиш 3 годишно само в апартамент и ще идеш да вечеряш не разбирам . Аз в съседната стая като я оставя, пък я наглеждам през кратко време. Я нещо да не хване да се покатери, да се пореже, да рови да яде нещо дето не трябва. Пък какво да ида на ресторант. Не разбирам.

При това дали на детето приспивателно да не би случайно да се събуди. Да ама към приспивателните се привиква. Най-вероятната версия е затулиха, а именно че детето е паднало през прозореца и след това е укрит трупа. Със силен политически натиск британците успяха да сменят следователя за да не би случайно да го докаже. Абе дано е живо. С който и да е ще е по-добре.

НИКОЙ, ама НИКОЙ на тоя свят не може да ме убеди, че срещу Българина от десетилетия не се води унижаваща кампания! Па макар и да докажат, че има некаква следа в случая.