Започва ремонт на АМ ”Хемус” между Шумен и Варна

От 1 септември започват ремонтите на магистрала “Хемус“ в участъка Шумен-Варна, съобщи министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова в морската столица.

Обратно в новината

Коментари - Започва ремонт на АМ ”Хемус” между Шумен и Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще крадем , ще ядем. Каква по-голяма кражба от магистрала? Кой ще ти мери кубиците и курсовете. Претоварване на камиони и т.н.. Мутренски гробарлък. Девненския мост - всяка година го правят. На моста под въжената линия на Девня има 2 надписа - реклами на фирми. Четете бе. Левия и десния джоб на Боко. Да видите как се казват левия и десния му джоб. Таквозстрой, онаквозстрой. Държавата загива. Няма хора, няма работа - те магистрали, стадиони и водни цикли. За кого - за тези след нас - цигани ли, сирийци ли, извънземни ли - не знам. Проблема е , че нищо друго не се случва в страната освен циганизация, мутризация и европейски фондове за крадене и тоя дето духа.

Как може да се ремонтира нещо което го няма?! Странно...А неусетно как ни метнаха с Марица усетихте ли? трябваше да е готова до октомври! от Димитровград нагоре няма нищо!

Всяка година преасфалтират и крадат! Правителството и в частност възложителите крадат и са част от мафиотската структура. Правят се калпави магистрали като се крадат от заложените допуски и номинали. Ремонтите са неизбежни след 1-2 години...за да се точи и краде пак. И тази лудост и точене на пари в България отново и отново...няма край... Вижте например Скандинавието при -30 градуса зимата! Няма ЕДНА ДУПЧИЦА по магистралите им от единия до другия край! А в България, срам и позор!

Дали можете да дадете пример за това "всяка година преасфалтират"? За конкретният участък - само е кърпен. Сега се прави генерален ремонт. Не разбирам защо все сте недоволни - като се прави - защо се прави, като не се прави - защо не се прави.. няма угодия!

Ами ето, оня ден пуснаха Хемус, а сега го ремонтират вече

Хей, крадливци! Вижте Словения! Няма НИТО ЕДНА ДУПЧИЦА по магистралите си от единия до другия край! Вие правите калпави магистрали, за да ги ремонтирате и да точите пари! Направете НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО ХУБАВО с нашите пари!

Ти цялата магистрала на Словения ли излиза!?

Абе какво им става на тези пътища?! Минат, не минат 35 години и се налагат ремонти и цялостно покритие!

Почти 35г. станаха. Преди 3г. им правиха ремонт - все пак трябва да се изкарват милиони.

ivo10

Браво! При Станишковото грабливо правителство беше само кратери. Строших чисто нова кола там.

Да де, щото от Брюксел изобщо не ни спряха едни милиони при Орешарски, заради едни кражби между 2009-2013-та. Дето на власт беше Станишев, а?

те циганята не търпят развитие. Още от времето на Тато имаше виц. Една циганка стои пред коптора си и казва:"А-а-партамент давам, а-а-апартамент искам".

как ще се узаконяват постройки незаконно строени и то на чужд терен. Ами да зема да си построя една колиба пред Народната библиотека или в Градската градина пред Военния клуб на Царя. Това място ми харесва.

УЖАС. За последните 5 години поне 5 пъти правиха ремонти в този участък. Няма такава бездънна яма ... и крадлив народ!

Никога, откакто е построена тази магистрала не е правен цялостен ремонт. Запълвани са дупки, после се отварят нови. Зарадвай те се бе-това е най-разбитата магистрала, и няма да се пълнят дупки, а ще се положи изцяло нов асфалт. Ако са лоши пътищета-питате що са лоши, а ако се правят-защо се правят. Аз се надявам, след тези 30 км догодина да оправят още от тази магистрала, защото е тотално разбита. Не пълнене на дупките, а фрезоване на стария, и изцяло нов асфалт-за неразбралите

Херкулес

Цялостен ремонт - да. Но не съм и съгласен, че се е пълнило само частично дупки, защото има доста голям участък, който се преасфалтира изяло и в момента не е в добро състояние. Аз се радвам..

"Зарадвай те" Радваме се на правописа ти. "Търси ме продавачка" -- обява на витрина. :P

Таман Боко Тиквуня да реже лентички преди изборите. Ха ЧЕСТИТО!!!

нова интересна политическо- военна онлайн игра за България: link/lan.277504/