Силите на Кадафи атакуваха стратегическо пристанище

Стратегическото либийско петролно пристанище Рас Лануф, контролирано от бунтовниците, беше подложено днес на въздушно нападение, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Силите на Кадафи атакуваха стратегическо пристанище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завладяването на Сирт ще повдигне духа на противниците на Кадафи и ще разчисти пътя за настъпление към Триполи шъ мъ уморят от смях тия не могат да разделят на две камили сламата щели да настъпват ...голем смех...

Гледайте Евронюз. Там западналите западняци сами се опровергават. Показаха групи от т.н. бунтовници, които се събират в 1-2 коли и са въоръжени с автомати, но си признават, че не могат да си служат с тях. Най-голямата група бунтоввници, се състоеше от хилещи малоумно се тийнейджъри, колкото за един взвод. Докато се хилех, те обясняваха, че щели да уемрат за демокрацията. Изобщо, не само в България, но и на запад от нея е абсолютен цир и маразъм.

Видял една експлозия и съобщава за въздушно нападение!Война и чудо!Съобщават за 7 убити , накрая колко ще останат не е ясно!Май ни взимат за идиоти!

то накрая ще се окаже че никви бунтовници не са го завземали знам си аз....

време,е гоце да нарамва снаипера и да заминава да се бие за приятелската кадафофашистка партия.а да вземе и сестрите за хуманитарна операция,и те знаят как,а да не забравите и ,,доктора,,градинар-здравко мадурков

май полковник Кадафи ще нашока кофите на така наречените "бунтовници"-ислямски терористи..

Товарищ Путин, вече сме в Русия и не е необходимо да се криете под псевдонима "Дедушка Ваня"