Десетки убити при атака срещу летището в Карачи

Между 26 и 30 души са убити при атака на талибани срещу международното летище "Джина" в най-големия пакистански град Карачи.

Обратно в новината

Коментари - Десетки убити при атака срещу летището в Карачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма страшно! български таксиджии отиват на помощ! цинично? глупости! демократично!

Посочете ми последните 40 години къде "великата" демокрация САЩ са донесли мир и просперитет.Навсякъде убийства преврати ,терор и разруха.

росене, виж, моето девойче.. разберете се там с меркел защо Точно вие, комсомолските секретари мразите комунизъма и в червата. днес четох едно есе на внука на другаря балев. върха бе, че той ни казва да открием разликите между съветския и световния "капитализъм". а не обратното, сякаш комуноидите са открили капитализъма, а не ленин комунизъма, а отдолу кретените костовашки пляскат до такова безумие, че чак викат кп сс- бкп сс, ес ес, ама само да не е германский. аз имам една теория, която се доказва в практиката. накратко: социализъма достигна комунизъме, чрез узаконяването на незаконно-придобитите средства на "комунизо-костоваците.

Преди малко пуснах следния коментар, но дирът го спря. "Не се споменава нищо за българи. Дано няма пострадали! Пакистан има договор с наши превозвачи и в момента използва наши самолети заедно с екипажите им". дИР, какво нередно открихте в този пост? Мисля, че той изразява най-нормално притеснение за живота и здравето на наши сънародници. Не са споменавани имена, обидни думи и полови органи.

Дир, както повечето медии е ДПС-арски, така че те са загрижени основно за "българи от Х произход". Да си видял някъде статия за проблемите на 2 млн. българи зад граница? Но имаха статия в кои дни се мият улиците на Столипиново.

Ами то...Нали тези талибани САЩ си ги родиха и отгледаха?

Тия муслимани вечер правят деца, а после като пораснат ги убиват в името на алаха си ... Дива работа! Шантава религия! Античовешка! Това не е религия, а терористка идеология!

Нищо не са, ние тук в БГ-то, от катастрофи и най различни инциденти даваме много повече фира

ислям ааа, що не повикате Аллах да ви помогне, диваци и нещастници

После ислямистите не били диваци!