Лекар блъсна с колата си група ученици на тротоара пред УМБАЛ-Бургас

Eдно дете е пострадало, тестът за алкохол и наркотици на медика е отрицателен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нощна смяна, извънредни дежурства, наптежение, бой от циганите. Общо взето страната ще остане без лекари

Милите дечица

AMAH Om gapmaka 3ag BollaHa...

дъртачка е баба ти

Тъкмо се е зарадвал че смяната свършила и айде пак у операционата. Представяте ли си с разговора със сестрата: Слага си маската и халата... "Ааа докторе какво стана, защо се върнахте?" "Абе остави, отворих си малко работа докато пътувах...ще остана за overtime"

Случилото се е ужасно, ама за тия дето не знаят, нощните смени след 55 години стават страшно трудни, аз като изляза от предприятието до 1, 30 не мога да заспя от преумора, обядвам към два и половина, докато заспя и пак е време за нощна, така, че държавата е виновна че на тия години разрешават да ни включват наравно с по младите колеги в нощния график.

Баш лекаря би трябвало да може да прецени състоянието си и когато не може да кара, да си викне такси. П.С.Надявам се, тестването да не е правено в същата болница?

Жалко, че в България хората на възраст биват заставяни да работят при същите условия, както и тези на 20 години! В Европа хората над 55 години получават правото да работят 4/5, тоест леко облекчен режим, без сериозна загуба на заплащане. В България пенсионната възраст се увеличава, както в ЕС, но без трудовия пазар да бъде реформиран и направенпо- гъвкав- улеснени почасови заетости, стажове, държавна помощ и регулация при работещите през ваканциите стажанти - студенти и ученици във ваканция. Трудовата дисциплина сред младите липсва или започва да бъде изграждана твърде късно, апо- възрастните ги цедят нечовешки до последния работен ден. Няма отново кой за какво да помисли в Бг- то. Жалко!

В Европа е така?

Те и да се опитат да им намалят работното време - има такъв недостиг на кадри, че пак ще си работят извънредно доживот. Това разбира се не оправдава сядането зад волана и шофиране в неспособно състояние. Лекарят е имал избор и го е направил. Трябва да си понесе последствията и да му вземат книжката...

Виждате ли какво представлява Племето? Виждате ли какво ви поднася ежедневно материалът му? А сега да развеем още по-силно патриотичните байраци..

ако видите колата колко навътре в тротоара и навлязла и под какъв ъгъл ще разберете че има малко възможни обяснения. Или е заспал, и се е събудил като се е треснал в оградата, или е припаднал в безсъзнание или най абсурдното направил го е нарочно, но това е по скоро за отхвърляне защото лекар и опит за умишлено убийство на деца ми се струва несъвместимо.

Лекарят, не е висше същество, като Ангел, така че е логично и той да направи човешка грешка, но народът, който така много си мрази лекарите, нещо не заслужава!

Сега прокуратурата каква поправкв ще внесе в НС, на името на всички блъснати от тоя урод! Тая гад задържан ли е?

Като започнем да се пенсионираме на 70 години такива случаи ще станат ежедневие.

Не е ли рано? Поне до 80, да остане пенсийка за циганите и украинците!

Най много се наливат след дежурство! Е като е бил скапан от работа, как е преглеждал и лекувал?

Стига хейт, тестовете му са отрицателни Хората, които не са работили на смени и дежурства да не коментират, моля

Да не ги биеш ли? Бой до насиране! Пиян е бил! Крият го!

Щом е лекар не се брои. Като оня убиец от Пловдив дето го оправдаха за екзекуция.

скапаняк ... нито е пил, нито е дрогиран ... тръгвал си е от дежурство я 24ч, я 48ч щото почти няма лекари бил е скапан ... а не кат нацепените батки дет избиват наред, но те са модерни ... помияр си ти

Ами да си беше хванал такси тогава.

...само е бил на тротоара с колата си. Това впрочем е втори такъв случай за последните 2 седмици.

После що ме биха.