Лъчезар Томов: Планът за справяне с кризата е лош, не се спазва и не се налага

Маската е колективна отбрана, но никой не мисли за другия, казва математикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи са къркали с витанката първак, ма тоя се е донадрусал и с лепило

Соросоидни псевдоучени от НБУ нямат право да дават акъл по такива теми. Виж в Израел първо, при това спазване на мерките докъде я докараха и после говори.

"Британският премиер отменя Covid ограниченията от следващата седмица Фирмите ще могат да изберат да продължат да изискват зелените сертификати, ако желаят това" Лъчезар какво мисли по въпроса?

Ами наложете го, ако ви стиска! ... Или ви хваща разстройството от шубе? ... ДВЕПМ!

Ех тия математици... Какво ще правят след Короната?

има нерешени задачи, например "колко е на илядо полвината"

Вирусът се предава от ваксиниран на ваксиниран. Повечето ваксинирани се разболяват и някои умират. Защо е тази ваксина незнам. Ааа казаха по новините,че ще го прекарат по леко. Не умряха ли балъците вече

Много ясно, че всеки мисли за себе си бе брадчед. От както е пандемия ми вдигнаха цените,бензина, сметките, намалиха ми заплатата, а и по 100лв. за маски да давам. Нямам откъде. И все още не съм видял загинал политик в тази ужасна пандемия. И всеки път когато гледам клип от НС, вътре всички са без маски! Защо?

Тоя говори за щитове, война, а дали под "да се наложи със сила" няма предвид нарушителите да се отстрелват безабавно и без предупреждение???? Въпросът ми е съвсем сериозен! Искрено се надявам да спрете да давате трибуна на тия противни хора! Нямам нищо против математическите им модели, но нека всеки се вихри единствено и само в собствената си област. А не сега, като е станал известен, да се вживява в Господ и да започва да коли и беси. Или да лепи имена на хората като оня другия противен математик, че му забравих името!

По принцип нито коментирам, нито ви чета глупавите коментари, но в момента темата ми е болна. Синьт ми, анти ваксар, е на легло с корона, 4 мои приятелки, тук в Германия са болни. И не, не е просто един грип.

Значи щом е на легло е болен. Естествено, че като си болен, си на легло. А на легло можеш да бъдеш от хрема, от грип, от дископатия или други по-безобидни болести, като рак, инфаркт, инсулт, липса на крака.... А твое задължение, като майка е да следиш какво му изписват, за да не се окаже, че недай си боже е умрял после от короната. И разберете най-накрая - НЕ Е ВАЖНО, ЧЕ НЯКОЙ Е БОЛЕН, ВАЖНО Е КАК ГО ЛЕКУВАТ

всъщност това, което доказа тази пандемия е, че точно маските не работят. От две години ги носим и няма абсолючтно никакви данни, че спират разпространението на каквото и да е.

И тоя се натиска за депутатско място в греб

"Досега естествено обръщане на вълна у нас не е имало" Предлагам на МАТЕМАТИКА да иде да погледа малко морето, може да му подейства отрезвяващо. За компания може да вземе Кацаров и Кожухарова дето "пречупиха" предната вълна.

ако акушерка та не го бе изуснала на плочките, повече от веднъж

Съвременните математици принизиха науката до интерполация. Ако можеше да се предвиди бъдещето с математика Айнщайн да го беше направил.

Хахахахахахохо маската е колективна отбрана Същото бих казала и за презервативите и преждеврименната еякулация. Това е колективна отбрана. Ако баща ти го беше извадил навреме, ехеееее. но никой не мисли за другия Човек дето вдига пудовка с маска?! И то неправилно да ви дава съвети за здровето, мерси. А че планът е тотал щета е ясно отдавна.

* прекъснатия коитус исках да кажа, но и баща муда беше се изхвърлил преди да бодне па щеше да има файда.

Колко трябва да си малоумен за да ти пробутват грипа за ковид 19 и да отидеш да се ваксинираш няколко пъти срещу несъществуваща болест.

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОМНЯТ ТОЗИ Е МИНЕТЧИЯТА ДЕТО СЕ БЕШЕ СНИМАЛ С МАСКА ВЪВ ФИТНЕСА ….. МАЛКО ПО-ПРОТИВЕН Е ОТ ВИТАНКАТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ ПО ВЪПРОСА

Витанката е като академик с Фийлдсов медал пред този клоун.

Алеле майко, това лице няма една свястна публикация по математика. Публикува само в БГНАУКА някакви научнопопулярни статийки. Мале, мале, какви хора наричат математици.

Няма научни доказателства, че е необходима бустерна ваксинация срещу COVID-19 за здравите хора. Това обяви на брифинг старшият изследовател в областта на здравеопазването в Световната здравна организация Сумия Сваминатан. "Няма научни доказателства, че ваксинирани здрави възрастни и здрави деца се нуждаят от подсилващи дози", каза тя.

Предлагам лалугерът Николай Денков вече да праща учениците онлайн, защото тоя път наистина ще има камиони с трупове. Днес във Франция има 500,000 нови заразени, не е ли ясно на какво дередже ще сме тук само след 2-3 седмици?

Не може да бъде ! Там вече са с ваксинационни паспорти , а всички неваксинирани са със стъжнен живот от Макрон !

Спазвайте мерки и няма да сте на това диридже. У дома да си заминават само провалилите се училища. Другите нямат вина за това и няма защо да бъдат наказвани. Ааа, извинете, забравих, че на бг родителите децата не могат да са с маски в час. В цял свят могат, но бг деца са по-особен случай.

остригана овца

Всъщност няма Ковид. Разпространява се сезонният грип. Ковид го нарекоха Световните организации, финансирани от Щатите, така че да си продадат водичката, която излъгаха, че е ваксина. Нови болести не се появяват. Закон на Луи Пастьор.

Ами аз предлагам, в случая да почнеме да маршируваме в определено за целта време или пък ритуално да си завираме винкели в задниците, или некви други магии...може пък да спрете да се показвате по телевизора и да рекламирате болести!

Лъчо "Мозъка" 2. Математици има само в Софийския, така е било винаги, това НБУ университет ли е въобще???

Знаете ли какво си мислят ваксърите докато умират от ваксината или вирус - че без ваксина е щяло да е по зле.

сър

Пишман математикът е неадекватен

Тоя па кой е и откъде накъде ще дава оценки?

Само Ваксинираните вият и се наакават от страх от настинката. А уж са защитени.

Лъчка,ходи сметай банките като вдигнаха таксите колко ще ни острижат тая година,кризата с ковид я остави на докторите!!!

Забравих тока,газта,топлофикация и..... Та имаш какво да сметаш

Дир, това не е сериозно. Не може да давате челни места на "новини", идващи от герберски математици. Няма друга държава по света (проверявал съм), където да дават трибуни на математици от съмнителни университети, да се изказват по епидемични теми. Специално този човек ми изглежда с маниакално разстройство и неспиращо желание да се показва в медиите. Малко повече професионализъм, Дир.

А тоя господин няма ли да сподели с нас и някоя рецепта за лютеница... поне някаква файда да има от изказванията му.

А беше време дето маските пазеха този дето ги носи, ваксинираните не боледуваха и не разнасяха вируса. Сега маските са "щитове, дето пазят този от дясно" , а ваксените вече са само бустерираните и умират по-леко , с песен на уста.

Прави ми лошо впечатление, че инженерите, икономистите и юристите трайно отсъстват в медицинските теми, обсъждащи ковид. Лошо е, когато липсва мнението на трите категории за репродуктивното число, заразяването и вирулентността на щама. Не е редно само математици и физици да се изказват, дискриминативно е!

Това е въздушно капкова инфекция, не можеш да спреш Гората да се разлиства.

Пишман математик ще кажа,че медицината не е математика и там 2+2 не винаги е 4.

Отново да кажа Омикрон преминава по-леко от грипа, 3-4 дни и сте оздравели. Болки в гърлото, хрема, главоболие, рядко температура и то под 38 градуса, чувство за умора. Няма нужда от паника

Сега ще кажат че е от ваксините. Нищо, че досега лаеха , че сме слабо ваксинирани с фалшиви сертификати !

и накрая гушнал букета

Така е!

По медицински въпроси да се изказват само медици. Математиците в училищата.

вируса си знае неговото. Тия маски пазят от вируси толкова, колкото телена мрежа от комари. Някой от нашите капацитети знае ли коя мярка предпазва?! Ваксините видяхме колко са ефикасни, няма измислено лекарство все още, а как да има като не се правят задълбочени изследвания, като за част от тях трябваше да се правят аутопсии, само че те са забранени. Всичко смърди на конспирация, освен че този вирус е изтърван от щатска лаборатория.

Две години сме в пандемия и вие не разбрахте,че маските не пазят вас, а другите около вас.Зстова навсякъде по света лекарите оперират с маски.И ако вас случайно някой лекар ви оперира без маска, ще оревете света, че не взели мерки да предпазят живота и здравето ви.И даже ще го съдите.

Къде ви намират такива гении на логиката Вируса изпуснат от американска лаборатория в Китай??? Маските били ката телена мрежа против комари , ама вирусите не летятя сами а върху капчици . И да маските на могат да ги спрат особеннп ако са под братада тогава не вършат никаква работа, но дори и правилно сложени не са херметични.

Да се наложи със сила... Вижте го слабоумникът, иска със сила да налага, г-н малкия фюрер!!! На някой от вас трябва да му се пукне главата за да спрете с идиотщините. При следващият протест на Възраждане не е лошо всичките ваксаджии гурута , като този, да се появят там , ако имат топки, но по-скоро имат сливи.

То да дойдем и да ви изнасилим зверски, ма ни е малко гнус от такъв триперлив матриал!

Изнасилвач ли си падаш??? Ходи да ти ударят още едно бустерче.

Това май беше оня кукумицин със нелепата тениска дето спортува с маска.

ТЕПМ и на сестрата да го..... а и на теб най-вече

Този миндил, като се знае какъв математик е, го е шубе да отиде на доктор. Бантустана е тотална трагедия.

Май имаме повече математици от доктори деба…

Защо само в БГ-то математици се борят с вирусите, а вирусолози преподават Висша математика????

Schilo

Щот някой им дава трибуна...Утре, може да питат и някоя от жениците на Женския пазар.

Г-н Томов, в парвото си на какъв се изказвате така мащабно и каква е всъщност Вашата позиция в държавата? А били ли сте някога в Ковид отделението на Пирогов?

Поредният глупак се изака

Schilo

Мдаааа...Какво предлага другаря Питагор? Ок, нашият е лош, ама добрия на Франция, кви резултати дава?

Плана на правителството се казва "Кот такоа"...

Съвсем очаквана констатация! Мунчо и Кирчо мислят само как да отърват Черепа и Прокопиев от Прокуратурата и КОНПИ. За цените, за вируса, за мизирията - не са им платили и нищо не правят.