Кьовеши: Не съм тук, за да оценявам прокуратурата, това не е моя работа

Идната седмица започва нова процедура за избор на европейски обвинители от България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото нещо, което тази мацка ще направи е да си осигури кариерно развитие като в отмяна смопомгне за прокарването на директиви, които да облагодетелстват определени бизнеси. Тва ако мислите, че някой популист без реална длъжност ще свърши нещо за нечия чужда държава е просто наивно. Да няма длъжност защото прокурор може да съществува само в система на налично наказателно-процесуално законодателство и наказателен процес и институции,които в ЕС няма на ниво съюз.

Давай Лаура! Изпържете гъзовете на българските мафиоти!

Леле,сайтът се напълни с гербери.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Л.Кьовеши беше подложена на същото в Румъния на което днес подлагат Гешев в България!

тя е професионалист с голям опит - разбира и от "осанна" и от "разпни го". Тежка професия е това.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Адмирации за Лаура и за Гешев!

Спокойна, умерена, тактична, дипломатична. Браво Лаура Кьовеши, разби надеждите и очакванията на управляващото сега статукво.

шенгенска

До вчера беше главно чегъртало! Смешници,още малко ще ви изтраем,иде видов ден!

Ристю Маджото скоро няма да стане главен прокурор Венсеремос и наздраве

Метежници напразни надежди, и тая ви отсвири, отрепки сте.

Много е зле този народ как да им кажа, че трябва да си сложат свестните хора, значи те си харесват престъпността. Докато им казват и магаре да сложа те ,ще го изберат ,ще се надяват някой от вън да им помага. От Българите си зависи всичко, а те са способни и Пеевски да го защитават, жалка работа. Истината ,ще ви направи свободни!

А Чери улете, и това е добре :)

Разбрахме ясно, за пореден път, че ние трябва да си произведем честният и независим го.прокурор. И докато ние не се хванем в ръце, няма да сме нация за уважение и ,ще ни се пробутва тази гадост и терор. Гешев и триглавият змей ГЕРБ,ДПС,БСП е наша задача.Не го ли проумяхте вече!!!

Кретен

“Проумявате” го само десетината платени избягали от Карлуково да затворят Раковска за платения от черепа протест. Ама и той вече нама пари, та ви е събирал от разпродажби на палячовци

вие седмината и бат Йоло,нали? И Кана.

Пак греда за ОФ-то

Може ли някой да обясни какви са точно престъпленията на Пеевски. Отдавна се вика срещу него, но нищо конкретно не знам.Питам сериозно!

Младежът е преял и му трябва здравословна диета!

Ми много ми е набрал :(

А бе не знам какви са точно престъпленията на Пеевски, ама помня как през 2013 г. премиерът Орешков от БСП го назначи за шеф на ДАНС, а един бивш шеф на СИК за зам на МВР.. Помня също, че ДПС бе регистрирана по настояване на бесепаря Луканов, който създаде и българските мутри.. И да питам, при всички тези факти, не е ли идиотска лъжа да се свързва ББ с Пеевски, със СИК и да го наричат мутра?

За Боко и каскета - иди дойди, ама да защитаваш дебел Пеев по форумите...Няма такава безгръбначна тиня като гърбатите тролеи!

И какво излиза сега - Кьовеши е тук, за да си избере качествени БГ членове на европейската прокуратура и не било нейна ргрижа качеството на прокурорите ни за вътрешна употреба?

Ясноо-оо. Дошла е и тя да вземе отношение по случая с Митко Чорапа от Пловдив. С Гешев са обсъдили как най-добре да подходят към заподозрения извършител на дръзкото нападение над него

Буда предизборно е развързал кесията и троловете се плюнчат ли плюнчат в защита на Каскета на Пеевски :D

Защитавам законите и конституцията! Не Буда, нито Тангра. Спазвайте законите и конституцията на страната! Иначе няма как да се разберем. Не ми се правете на големите тарикати.

Няма какво да се разбирам с неграмотен, изписал Конституция с малка буква и невежа!

Неграмотния си ти! Конституция е съществително нарицателно име! Според българската граматика. А не е съществително СОБСТВЕНО ИМЕ! И по тази причина НЯМА КАК да се напише с главна буква. Имаш конституция-конституции-конституциите! Ти къде и кога си видял да пише конституции с главна буква. Много се радвам, когато НЕГРАМОТНИ КЕЛЕШИ си позволяват да ме поправят. Точно мен, който от 1 до 11 клас съм имал винаги Отличен 6 по български език. И ти си май от онези "разбирачи", които пишат НАШАТА КОЛЕГА! Ясна ми е картинката.

Всъщност има правила кога конституция се пише с главна и кога с малка буква. Ако се говори за конституцията като същност на думата, то тя се пише с малка буква. Ако се говори за точно определена конституция, то тя се пише с главна. Спазвам Конституцията - тук Конституция е с главна, защото се има предвид точно определена и конкретна Конституция. В коментара по-горе се има предвид Конституцията на България и следва да е с главна буква.

Лаура Кьовеши - поредната еврогейска безмислено бюрократка. Още някой и друг на хранилката на "трудовите" хора. Има ли някой нормален, който да вярва, че тези ще вършат някаква полезна работа за благото на обикновените хора. Това е поредната куха структура на Брюксел. Ново гнезденце за високо платени мързеливи чиновници. Досадно и противно ми е от тези паразити!

Ама сега вече е лоша бюрократка, довчере за ОФ-то беше спасител и вожд. Ама като ви остави без последствие стана гнусен бюрократ.

Тук съм за да оценявам тоя,който клати гората!

А на лумпените им се искаше да каже нещо лошо за Гешев :) Мъка :)

Тихите води са най-дълбоки;) Не се подлъгвай по херувимското ѝ излъчване, а си спомни как сечеше наред в Румъния!

Да мачка подлогите на олигарсите :)

А Гешев кво да прави - да си държи ... каскета;), докато тя мачка - за баланс на ситуацията, да?;)

Виж сега, няма да се разберем така!- не била тук за Гешев, ми че той Ристьо, удар ще получи, що ги нае тез да се въргалят по паветата....., а? Пък и каква е тази независимост прокурорска, ай моля ти се щуротии! Щом Радев каже, че всички са мутри, тлкоз стига! Вече имаме наш собствен еталон за "морал и почтеност"- Мая, Бабикян, Ристьо, Рашков......още примери искаш ли? А, и много моля, като срещнеш нашето Ленче в коридорите, виж разясни и там как стои въпросът с доносите, моля!

Приказка. Имало едно време партия, която се казвала ГЕРБ

Имало и един наглец, Чери му викали :)

А как радевчетата, курнелките и божковчетата се надяваха кака Лара да изчегърта Гешев.... мъкааа, червена мъка!

Изчегъртването на каскета си е наша работа - да не би тя да го е турила този невчасник на поста, та ще го чегърта?;) Но едно по едно, в тази последователност: първо се изчегъртват тези, които ни го инсталираха, после той сам ще смени курса!

Ако някой изчегърква длъжностни лица от съдебната система, ТОГАВА ТЯ НЯМА КАК ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМА! Другарят Сталин и райхсфюрера Адолф Хитлер редовно са изчегърквали съдии и прокурори, които не харесват. ИМА ДВЕ ПОЛОЖЕНИЯ! ЕДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИЗКАРВА МАНДАТА СИ (СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ) И Е НЕЗАВИСИМ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ ИЛИ ОТ УЛИЦАТА. ИЛИ ВТОРОТО ПОЛОЖЕНИЕ. НЯКОЙ ИСКА И ПРЕДИЗВИКВА ОСТАВКАТА МУ, ЗАЩОТО НЕГОВАТА ДЕЙНОСТ НЕ МУ ХАРЕСВАЛА. ИЛИ НЕ МУ ХАРЕСВАЛ;О, ЧЕ ОНЗИ НОСЕЛ КАСКЕТ. НО ВЪВ ВТОРИЯ СЛУЧАЙ НЯМА КАК ПРОКУРОРЪТ ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМ. АКО НЯКОЙ, ДОРИ И УЛИЦАТА МОЖЕ ДА ГО ОТСТРАНИ, ТОГАВА ТОЗИ ПРОКУРОР НЕ Е НЕЗАВИСИМ!!! ТОЙ НЯМА КАК ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМ ОТ УЛИЧНИТЕ ТАЛИБАНИ!

И колко независим е такъв главен прокурор, който вижда един или няколко "грешни" олигарси, НО не вижда един особено корпулентен?! И не го вижда по никакъв начин: нито още като наблюдаващ прокурор по делото КТБ, нито след това - изобщо не го вижда! Не вижда също така и едни записи и снимки - не ги вижда по никакъв начин, въпреки саморазобличаването на един премиер в частта "една прекрасна госпожа"? И така : зависим или независим от политическата /изпълнителната власт е такъв главен прокурор, който все пак е "част от съдебната система"?!

Не си ти този, който ще нареждаш и заповядваш на един главен прокурор какво да разследва и как да разследва! ИМАШ ЛИ ПОНЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ? Кой си ти и какъв си, че ще ми командваш кой, кога,как и защо да бъде разследван? За какъв се имаш? За Наполеон Бонапарт от 4-ти километър може би? Кой си ти и какво обяснение ти дължи един главен прокурор за дейността си? Абе вие съвсем се самозабравихте! За какъв се имаш?

Има да си почакат, откъде България да ги вземе тези дръзки, чисти и с опит в борба с корупцията!

Аууу, какво била казала, ама как не се ангажирала, ама какво сме очаквали - разочаровани вопли ( част от тях лицемерни със сигурност)!;) Въобще не ме интересува какво казва - ще я следя как действа! И ако е запазила методите си на действие, които прилагаше към висшите крадливи мамалигари, ще я поддържам и адмирирам с всички сили!;) Хубавото в тази новина е, че тя ще тази, която ще наблюдава България - за стрес и ужас на бъркалите в еврокацата с медец;)

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

не се занимава с вътрешни проблеми...Набира си кадри за Европ.прокуратура... Какво очаквахме...какво се получи.... Зздраве да е...

Споко,най скоро време и Каскета ще бъде изчегъртан

Верно ли тва :)

Протестърите им развалиха сценария-палатките другата седмица ще ги няма

Тя оцени Гешката, като му върна повече от половината прокурори. Каква оценка искате повече, бавни гербери???

От 10 кандидата са върнати шестимата, които не са прокурори, а следователи и съдии.

В едно си прав ,че Гешев е бухалка насочена срещу Бобокови , Баневи , Арабаджиеви , Миньостайкови и най-вече Васил Божков / този който плаща на такима като тебе/

Какво е това седесар??? Може би педесар или герберски гъзолизец.

Явно е , че и ти си от отрепките на които плаща Божков.

Има седесари дори в БСП, това са Нинова и лекенцето Божанков.

Жената ти го каза, за добър прокурор се оценява този който е успял да вкара някой в затвора. А нито един от изброените не е осъден.

Тия всичките са за тепане!

Гешев не е вкарал никого в затвора! Гешев е подлога и такъв ще си умре- само по физиономията му личи какъв е путъо. Гешев е бухалка -опрасквач в ръцете на кривошиевия Тикваник. Но и за двамата има чалъм. Къовеши ли кой все ще го намери.

Е как да вкара като държавата е прогнила от комунисти! Олигарсите избягаха. Това малко ли е? Всички знаем, че съсът е на комунистите, но явно Гешев има неоспорими доказателства и някое комунистическо говно прошепна на ухото на Божков, че трябва да бяга. Иначе и Бенчо от БСП се скри в Истамбул с Митьо Очите но го върнаха. Разликата е, че Черепа го пазат руснаците в Дубай но не за дълго...

Питай го горния протестърски олигоферн на Бойкикев,кой отърва бабите от един 30 годишен бич - ало ,измамниците! А трябваше техния велик следовател Рашков да ги прочист,а не да си осигурява само топли чиновниччски постове за задника си!

Те така се устройваха за служба и привилегии по тошово време, както и сега. Пример: Бойко и магарето му.

г-жа Европейски Прокурор го каза в прав текст - НЕ СЪМ ДОШЛА ДА УВОЛНЯВАМ ЗАКОННО ИЗБРАН И НАЗНАЧЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! Протестиращите не са в правомощието си да искат такава оставка , защото нямат такава нито по ЗАКОН нито по КОНСТИТУЦИЯ !

Грешите глупави , неграмотни писачи, Гешев не е независим щом вика на Боко "шефе". Прокуратурата управлявана от един престъпник и служи за опраскване също не може да е независима. Това го вижда целия свят, но май най -добре виждат американците.

А вие КОГА ще питате Румен Радев за подсъдимата мутра- олигарх Васил Божков, за подсъдимите олигарси Арабаджиеви, за подсъдимите олигарси Баневи, за подсъдимите олигарси Бобокови, за ДПС и милиардерът Ахмед Доган дото го избраха за президент, за връзките му с генерал Решетников, Москва и КГБ дето го предложиха за президент на България, за Корнелия Нинова и Техноимпекс, за Румен Овчаров, за Мая Манолова и братя Галеви, питайте го за Бенчо Бенчев, за Миню Стайков, за Вълка, питайте го за съветника на ДАНС Алексей Петров- Трактора, питайте го за Мултигруп!! Питайте го за "Генералското движение" в БСП и за ръководителя му ген. Любен Гоцев, зам.-началник в I-во Главно управление на ДС, създател на повечето “силови” групировки като СИК, ВИС, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени, създал Мафията в България. Питайте го за всички олигарси в България, които забогатяха точно по времето на БСП-ДПС! Питайте го бе крет.ни, защото точно по времето на управлението на БСП- партията която го избра- държавата беше съсипана, разграбена, разпродадена, подарена, разпределена, хазната изнесена зад граница, банките фалирани, икономиката ликвидирана, мафията създадена, Мултигруп основан, Питайте го! Защо не говори за тези неща!!!!!!???????

Твърдо подкрепям!

Другари! Защо триете коментари против Радю? И защо никой не задава неудобни въпроси на хвърчилото. Да не би да се страхувате за работатата си? Турбо комунизъм в действие...

Сладури! Комунистите са разочаровани, понеже си помислили, че Къовеши пристига в България за да арестува Гешев, след което да се прегърне с Румен Радев и заедно да си вдигнат юмручетата в поздръв към Божков. Сладури

Гешев е първият ни Главен Прокурор, вкарал в ареста най-малко 5 недосегаеми олигарха от Прехода. Нямам против да го сменим с нов, който ще вкара 10-20-50. Но да го сменяме, защото ги е вкарал в ареста е теза, достойна за малоумници от висша класа. ..та! С кой да сменим Гешев?

Ку-ку! Ку-ку! Идваме за теб.

Да сменим Гешев с някой Ку-Ку, та Божков да е доволен.

Радев ще падне след изборите на 11. Само с една поправка в закона и Радев няма да има този чадър, измислен от хунтавото управление. След това ще изхвърчат (ще бъдат изчегъртани) всички членове на поставения министерски съвет. Същите дето внедряват пуснатия от Боко господин Спецов. След това Радев ще попадне в ръчичките на тия дето опраскваше по заповед на Шефа (Божков). Харесва ли ви тая история, господа хунтави? Не, ама това е положението, няма мърдане назад.

Тук е пълно с ограничени герберуги. Кьовеши е дошла, за да си попълни състава от прокурори. Освен това според мен е дошла първо тук, за да покаже, че България е най-корумпираната страна в целия ЕС. Трудна ще й бъде задачата да намери независими, смели и професионално подготвени прокурори.

ама тя друго каза, каза и защо идва първо в България. Ама де комплексираните ви подобия на мозък да схванат за какво иде реч

ОПИТВАТ СЕ ДА Я ВКАРАТ В РОДНИТЕ МОКРИ СЪНИЩА НА НЯКОИ, ДА ОВЛАДЕЯТ ПРОКУРАТУРАТА. ЯВНО СТРЕМЕЖА ЗА ВЕНДЕТА В ПРАВОСЪДИЕТО НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ НА ЗАПАД КЬОВЕШИ Е ОТ РУМЪНИЯ И СЕ Е НАГЛЕДАЛА НА КАКВИ ЛИ НЕ ЦИГАНИИ, РИСТЮ И НАСКО ГНОМА НЯМА С КАКВО ДА Я ИЗНЕНАДАТ.

Гешев ще падне след изборите на 11. Само с една поправка в закона и Гешев няма да има този чадър, измислен от герберското управление. След това ще изхвърчат (ще бъдат изчегъртани) всички членове на поставения прокурорски съвет. Същите дето два пъти (след връщането от Радев) избират с мнозинство пуснатия от Боко господин каскет. След това Гешев ще попадне в ръчичките на тия дето опраскваше по заповед на Шефа (Боко). Харесва ли ви тая история, господа гербери? Не, ама това е положението, няма мърдане назад.

Верно ли бе "адашче" ? И като се събудиш пак си спал на течение и мечтите ти несбъднати ?

Леко с белото! А и изборите ще спечели ГЕРБ!

Няма повече какво да пишем. Управляващата хунта са пътници за Врачанския, а другите престъпници ще ги последват много скоро. Мунчо пада веднага след изборите на 11 и тогава жална му майка.

Кьовеши !!!„Прокуратурата трябва да е НЕЗАВИСИМА “.А не както иска В.Божков, глав.прокурор да е както „ФИГУРАНТА“ президент.Ни то както иска, КАУНА или ПИНОКИО, подчинена на президента и правителството.

"Да не е протеже някоMу и да не влиза в състезание със себе си при избирането Mу"!

Малко по-конкретно.

Гербарично се състезаваше САМ СЪС СЕБЕ СИ за длъжността Главен прокурор. Прост факт, но неприятен за поддръжниците на герберските калинки свикнали на парашутните назначения и цоцане.

Лошо Седларов, лошо... Първа страна България! Гешев и Цацата- престъпно бездействие !

Патката

Ha K6oBe-mo ...

Няма повече какво да пишем. Боко е пътник за Врачанския, а другите престъпници ще го последват много скоро. Каскета пада веднага след изборите на 11 и тогава жална му майка.

МилоМи тролче , Каскета няма как да падне колкото да ти е гъжовно и на теб и на спонсорЕте ти по простата причина , че изобщо не зависи от изборите на 11ти.

В знак на протест от поведението на Кьовеши Зарята Дионисий свалил Баба Ренета. От клона.

Много герберски тъпи наивници. Те не разбират че това са думи "по принцип" а не в подръжка на Каскета. Кой ви каза че гешев я кани? Аз ви казвам че тя идва веднага след обвиненията на американците. Тя си пише всичко и както се усмихва така ще прочете последното на каскета. Както казва народа другари гербери: на малко прасе и нов началник не се радвай, защото не се знае каква свиня ще излезе. Айде вземайте си стотинките и продължавайте да се радвате.

Никъде ти казва всичко.

Никът ти....