Standard & Poor's: КТБ е изолиран случай за български банки

Ликвидните проблеми на българската Корпоративна търговска банка са изолиран случай в иначе добре капитализираната банкова система на страната.

Обратно в новината

Коментари - Standard & Poor's: КТБ е изолиран случай за български банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не вземем да станем много ?!

Проблемът бил "липсата на търсене на заеми с високо качаство"! Че как да има търсене, при тези безумни лихви? Трябват ти 100 000 лв., банките искат да им върнеш 200 000 + Това не е живот просто. :(

Анализът им е много точен. Хората кават точно това което всички знаем отлично- партииците направиха пари в прехода, обаче на милиционерските плъхове акъла им е до там - хотели и строителство, бензиностанции. Има много бизнес ниши даващи отлични възможности и банките биха ги кредитирали но не са за фуражки. От друга страна и банкерите ни са от същия дол дренки.

няма как да не се съглася с това, че проблемът не е в банките, а в упрвляваните управители на тези банки. но наи-голямата несигурност идва от съдебната система. а колкото до нови идеи за едно ново икономическо начало - има такива, но няма желаещи да ги изпълнят, понеже изисква усилия и работа, пък то... друго си е само да си седиш, да получаваш наготово и да си пееш "хеи живот, здравеи-здравеи." и все така... едни 25 години.

Pesh0

Всички банки са добре капитализирани и стабилни , до момента в които , повече хора не вземат да си поискат парите . Тогава стават изолиран случаи :)

Standard & Poor's: КТБ е изолиран случай за български банки Точно така е. Както и България е изолиран случай за света.

малък процент имат пари това са олигарските и слугите им около 5% другите хора нямат пари

Кофти а ? Апокалипсис няма да има , ония в КТБ ще си вземат депозитите до Коледа , който е нямал пак няма да има ... такъв е животът ;)

Сещам се за нов модел на Порше за всеки собственик или акционер в търговска банка. Ама най са ми любими американците с техните слепи изказвания! И сега една стабилност струи от всички български банки, чак ум да ти зайде от монументалната природа, която внушават другарите милиционери от всякъде.

Зачестяват публикациите около КТБ. Това означава, че започва да се настройва в "правилната" посока общественото мнение. Приемам го като политическо изявление, защото преповтаря недоказаните тези на Плевнелиев, Близнашки и Искров

++++++++++++

Надуйте друг балон! Качествени заеми теглете. Плащайте ни лихви. Не ни жалете!

БГ банките са по начело чужди банки. А за българските български банки, КТБ си е типичен, повтарящ се случай на пирамида - както през 90те години.....

КТБ не е пирамида, а дворец за фараони.

И ква е разликата?

Спете спокойно с други думи! Не че тръгнахте да се будите де.