Петър Чобанов: Пеевски няма отношение към случилото се с КТБ

Не виждам Пеевски по какъв начин може да е съпричастен с кризата около КТБ, защото той не е управлявал банката, заяви бившият финансов министър Петър Чобанов.

Обратно в новината

Коментари - Петър Чобанов: Пеевски няма отношение към случилото се с КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чобане ти маймуно мръсна, ах ти колко си долен.

Браво бе ! още има и други парти-каква хамелеонщина?

защо се дразните бе хора? Ами нали за цялата тази измет ние сами сме гласували ! Не трябва повече за тези нехранимайковци да се гласува! Замислете се най - после.

Вие личен секретар ли сте на г-н Пеевски

Ей тоя е много голем гнусляр. Бах ти барбарона.

Гарван гарвану... ДПС приютява подобни свине за като параван за вълчата си политика.

Татяна Дончева: ДПС я обслужват еничари!

Когато главата на някой индивид, прилича на друга част от тялото му, личността която ги притежава е готова на всякакви компромиси, за да задоволи щенията и на двете части. Най-голямата заплаха за България са българите, които я разграбват и продават - методично и сигурно! Лошото е, когато държавата се управлява от задници, независимо от каква партийна принадлежност или социален статус са. Политическият задник - винаги го сменят с друг, такъв! А най-лошото е, че ние - избирателите, участваме в този процес!

На този и фамилията му е турцизъм - чобан = овчар!

Старите ибрикчии от ДПС как обичат мазни, пехкави и дашни дупета като този чобан! Аферим!

Проф.Александър Станишев, един от най-добрите хирурзи в света, герой от Първата световна война, спасил хиляди човешки животи, и преглеждал бедните безплатно,има нещастието да е министър на вътрешните работи и обществените сгради 3 месеца преди 9 септември.Разстрелян е в тила в една бомбена яма заедно с Регентите и още стотици други ВРАГОВЕ.Разстрелян е последен, защото е трябвало да документира смърта на избитите преди него.Като сравняваш този Български Министър с нищожеството от снимката, някаква гадост усещаш.

чобанов на бесилката заедно с пеевски пред бнб

Този индивид, който неизвестно защо стоя повече от 1 г. на стола на финансовия министър, не смята ли, че носи и някаква ЛИЧНА отговорност за банковата криза? Не беше ли именно ПРАВИТЕЛСТВОТО, което подкрепи финансово ПИБ? И не беше ли същото това ПРАВИТЕЛСТВО, което отказа да подкрепи финансово КТБ, без да даде никакво смислено обяснение за различното третиране на двете банки? Защо този корполентен недорасляк реши да хвърли всичко на БНБ (не че БНБ не е един от главните екзекутори на КТБ)? А влизането му в листите на ДПС е окончателно доказателство за съучастие в разрушаването на една банка.

Пеевски НЯМАЛ вина за КТБ-- не бил я "управлявал"???? САМО я е ИЗТОЧВАЛ!!!!! Прави ли ви впечатление че "атаките" срещу КТБ започнаха след случая ХРИСТО БИСЕРОВ!?!?? Започна се от медийната групировка на Пеевски , след това ЧОБАНОВ започна ИЗТЕГЛЯНЕ на финансовия ресурс на ДЪРЖАВНИТЕ фирми и Учреждения от КТБ?!?!?? Целта на цялата операция беше: - да се прикрият следите на финансовите операции и сделки на ДПС и оръча от фирми около ДПС!!!! Първата жертва стана Хр. Бисеров , а следващата Цв. Василев , който като мажоритарен собственик на КТБ е отказал да им върви по свирката !! Придобивайки сериозен финансов ресурс Цв. Василев "създаде" проекта ББЦ с Бареков и така създаде условия силата на ДПС да намалее чувствително и резултата е видим!!!

Господи, спаси България от евнусите и еничарите във властта.....гнус ме е , повръща ми се .................долна османска подлога.Господ да го накаже

Поредното мюре , цъфна и върза подлагайки се на еничарите!! Този смешник , ако ми е син ЩЕ СЕ О Т Р Е К А от него!!!

Хубавото е, че задните части на това смехотворно същество,/не човек/,лъснаха.Лошото е, че той със сигурност ще е един от 240-те любимци на народа.Ще му плащаме и на него заплатата и привилегиите.С подобни карикатури за водачи на народа, гибелта на България е сигурна.

КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА КАЖЕ ЗА ПЕЕВСКИ? НАЛИ ВЕЧЕ СА В ЕДНА БЪРЛОГА. А И СЕЙБИЯТА ДОГАН НЕ ПРОЩАВА!!

Чобанов казва, че са се натрупали критично някои събития , а също са сенатрупали много мангизи в сметките на комуноидите. Граждани, затова са се изпразнили вашите сметки. Това си е едно обикновено прехвърляне от едни сметки на други. Хора внимавайте като си давате парите на червените разбойници.

Истинскииииииии бояджияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

E той този смени боята и вече друго приказва

колко милионна ти платиха дпс, добре са те купили тази сутрин по телевизията се отвратих от теб като те слушах за жалост много бързо си изпълзял в управлението голяма грешка на орешерски и бсп, че са ти гласували доверие, видях в действие един подкупен и корупиран млад човек за жалост в българия.

Ама и Орешарски и БСП са в играта. Този просто смени отбора за да играе по свирката на ДПС, които плащат по-добре очевидно...

колко милионна ти платиха дпс, добре са те купили тази сутрин по телевизията се отвратих от теб като те слушах за жалост много бързо си изпълзял в управлението голяма грешка на орешерски и бсп, че са ти гласували доверие, видях в действие един подкупен и корупиран млад човек за жалост в българия.

8901

Как е феса Чобака? Турско син, зелен или червен е? Публикувай някое селфи с новата придобивка.

Хахаха егаси икономиста. Еми ела да ти нарисувам как може да е съпричастен!

Да да.няма нужда от много разсъждения:кой враждува с Цветан Василев от сума ти време?кой има полза от сриването на банката?отговор Делян пеевски.лично на мене ми писна от него.да се гръмне и да се махне от България че да заживее по добре.

Еничари се наричат отвлечени от турците невръстни деца които впоследствие се възпитават като мюсюлмани воюващи срещу християни. Аз се питам как да наричаме възрастни които доброволно се отказват от народа си и стават подлоги на етническа антибългарска формация

Да ги наречем например ПедиЧари ?

за Данчо ментата. Смешници крадливи.

Ама верно сте много безсрамни и нагли!!!!!!! Всички онези "българи" които отидохте в ДПС за мен сте едни родоотстъпници и продажници, жадни за власт и пари. Спри да говориш глупости и да се излагаш, защото и децата знаят кой е Пеевски, чии са парите в КТБ и че вкупом с общи усилия ограбихте банката, пък и държавата въобще.

пее в ДПС хора. Еничар.

Как може да виждаш Пеевски за виновник в случаят с КТБ, след като са в една партия, като финансов министър не взе абсолютно никакво отношение по казуса все едно нищо не се случва. Но за ПЧБ реагира аламинут.

Този, Чобанов, само на мен ли ми прилича на носител на синдрома на Даун?! И разсъжденията му и поведението му говорят за генетично увреден индивид. Всички бавноразвиващи се и слабоумни са в управлението. Браво, бавноразвиващите се по-бавно ли крадат, само питам?! : ) Българиооо, родино мила, майка на безброй политически слабоумници, в какво те превърнаха?! Лек ден на всички, не ми се четат новини повече днес, ... Като гледам - май, директно от психодиспансера ги преместват на управленски постове. Като сгафи някой, всички са с амнезия : ) Kато отмине шума, сменят сградите, разменят си столчетата и пак се редят за още...

не само на теб ти прилича , а и сигурно още я кара на ръчна?

+10 Thumbs up!

щом не може да си обясни това дето отдавна гърми по медиите къде е тръгнал във властта? да ходи да събира ум.

СРАМ ! ПОРЕДНОТО МЕКЕРЕ ! Жалко ,че е млад човек ...!

Жалък си, Чобанов! И си комплексар, от когото няма как да очакваме срам! Никога няма да отмиеш петната,които си сложи! На всичкото отгоре си признаваш, че си определял на кое кога да му дойде времето! Този не трябва да забравя, че наистина на всяко нещо му идва времето, но не го определя той, а Този,който на всички ни го определя!

запомнете добре това лице, това е лицето на нищожеството което краде залъка от децата ви, за да има за свине и боклуци като мамин диди, дръндарският мангал, италианското семейство на лъжливата съселка, мутрата трактор, чорбаджия ковачки.. и всички зеленокожи циганоиди, които ви ограбват и тероризират ежедневно

Къде е бандата на гробарите, баджо!? Що ги забрави, мушенгиите недни!

копаят ти гроба хасане, готви се ;)

Не заслужава коментар.

пеевски е откраднл з00 милярда , мишката василев 200 милиона сега лили ива нова да им пее на уше , ама пеевски подуря бареков дпс и гл. прокурор и 3 тв и 10 вестника и не са му кеш , а оня с куфарцехата кеш вув виена , няма да се вурна бабо , чакаите си парите до нова година , после ше ви ги вурнат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бе неграмотник.

ха ха ха Чобанов ти си сташен смешник на кой ги говориш тия или се самоуспокояваш има видов ден ще си платиш за предателствата към родината ти като ставаш подлога на турците.А с Пеевски си пригласяите заедно ама вече няма кой да ви слуша.

Чобанов, Пеевски, който те щипе по бузките определено има огромен интерес КТБ да се разруши, защото няма заем, който той, майка му и ДПС да не са теглили от тази банка. Говорим за стотици милиони!!! Та ти, послушко продажен, недей да мислиш, че нормалните хора ще ти повярват. Еничарите са били християнски деца, които са били откъсвани чрез Кръвен данък от родителите си и обработвани насила и в подчинение. После тези хора са били роботи без свободна воля, защото не са приели доброволно чуждата вяра. Това в една държава на "съвместно живеене" няма да се случи. За това Османската империя на Балканите не просто е присъствала, както се опитват да изкривят чрез днешната история, а са притежавали роби, наречени рая, с които са правили, каквото поискат и както поискат! Та ти, Чобанов, не си еничар, защото си голям и наедрял, но си чиста проба предател-продажник! За съжаление българската история бъка от такива като теб.

Ааааааа!!!! Я по-възпитано бе "аборигени"!!! Че той,прав е човекът.... Пеевски няма отношение към случилото се с КТБ!!! Случилото се дължи на разследващите органи бе!! Пеевски,само с източването на КТБ има общо я.... Ако беше шеф на ДАНС,щеше да е шеф на разследващите органи,и да има общо със случилото се... Ама-вие-"кой предложи Пеевски-та кой предложи Пеевски"!!! Ето ви-на сега!!! П.П. Ставам за политик а??

Всички виждат, че скандалната раздяла между двамата е причина за атака срещу КТБ и публична на-меса на органите и създадената суматоха за теглене в т.ч. държав- ни ф-ми САМО ЧОБАНОВ.галоша не виждал, а знаел и ... сега е от ДПС

Когато някога стане ясно, колко пари са изтеглени от КТБ от държавните предприятия и от Булгартабак, непосредствено преди кризата,то тогава ще се разбере и каква голяма неистина казва този кандидат-депутат.

Г-н Чобанов отлично знае колко лесно и колко елегантно Пеевски фалира банката. А това, че е била зависима от него(Доган) е в същност резултата от лошото управление.

Ми кажете че се карат за обща любовница и всичко ще е наред.

Чобанче, за колко се продаде на ДПС?! ... техните хайванчета ли ще пасеш или от нашите заблудени овчици ще придърпваш ....

Това хормонално недоразумение си намери кочина да си груха яко най-накрая.