S&P удари и спасителния еврофонд

Рейтинговата агенция Стандард енд Пуърс (Standard and Poor's) обяви, че намалява с една степен - от ААА на АА+ - оценката си за кредитоспособността на европейския спасителен фонд, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - S&P удари и спасителния еврофонд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрахтели, че евреите не може никой да ги съди.Те са вечно правите. Като кажат "ДА" това значи "НЕ" и обратно.

Тези S&P явно се изживяват като последна инстанция, издават присъди без право на обжалване. Е, понякога се чува, че сгрешили изчисленията с някой трилион, ама тях няма кой да ги съди и да им понижи рейтинга. Те са инструмент на американската доктрина за завладяване на света.

...S & P...Да станат преразпределители на инвестиции..

Да видим кога ще намалят рейтинга на тази агенция чрез няколко коктейла ''Молотов'

Отлично казано. Ще добавя още нещо Става въпрос, че американците искат да унищожат еврото като най големия конкурент на долара и сега това правят чрез Драгин и сие. Повечето европейски правителства са неолибералисти и се управляват директно от САЩ и неговите банки. Американците искат да наложат нова световна валута и една световна банка, защото техния долар е вече в пълен фалит, но искат да го наложат на цял света- с една банка и една валута да управляват целия свят ОТ ТЕХНИТЕ БАНКИ. Гледайтe филма на австралиеца Дейвид Айк в youtube и ще ви стане ясно, в 2 части "Essential Knowledge For A Wall Street Protestor-part one and second". Първата част я има с превод на български в vbox7 "Дейвид Айк - Основни познания за всеки протестиращ от " Оccupy Wallstreet ""

Айде, пак! Това е щото Израел не е у еврозоната!

краварите пак акат накриво и голееееми....що не си дадат рейтинг на тях...да не стане ZZZ)))))