Спорят дали Патриотите да вземат 4 или 5 министерства

Лично Бойко Борисов поема ръководството на преговорите по коалиционното споразумение между ГЕРБ и "Обединени патриоти", които продължават днес, пише "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Спорят дали Патриотите да вземат 4 или 5 министерства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МоитеЛични : а. ссспомени от Бъдещето ;-) : - волтова дъга удари Вси'наште' (Когат Проумяха че СА аха-аха висящи ;-) б. ОкончателнаДиагноза за 'патриотите' : - тия Определено надминаха Вси'наште'Досега по СвръхАрогантна Наглост. Сумарно : - ня#Кой ще 'яде' Дървото.

Хайде сега да разделим баницата, ах колко актуален е нашият Ботев: Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

ами аз искам "министерството на истината" , защото другите не знаят ко става и как да го кажат!

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

Петър Николов ?!? Този е еб.ти плазмодия. Голям лицемер и винаги ще ти забие ножа в гърба.

Какво общо имат ДСБ и Атака?!?

Голям проблем се оказаха тези патриоти, но все още не се разбира дали са патриоти или обеднени патриоти или обеднели патриоти.

кабинет Герб+приятели . Къде са националистите?

Последно - четири и половина!

Шефът на Александровска - министър! Та този човек не са го пускали навремето до операционна и е водел кръжока по хирургия, а когато ДПС решава да го прави шеф на Александровска набързо защитава с тема за рака на стомаха, какъвто той никога не е оперирал.

От кабинета "Борисов 3", можем да очакваме, че ще отиде до кабинета "Увисналост 3"!!!! Патриоти???? Някой в тази Държава дава ли си сметка за размера на увисналостта и невъзможността за "изхвърляне" на по каквито и да е проблеми на такъв формат на кабинет????? Кабинет на безхаберие и неясноти!!!

Аз ако съм на мястото на Дон Тиквоне,ще събера "патриотите" ,ще им изсипя всите 17 Министерства на масата и ще им кажа : Ха вземете, поделете и се награбете... Вярвайте "обединението " им ще СВЪРШИ ДО ТУК ... Голем сеир ще падне :)))

Защо спорят? Да учредят направо 240 министерства, така всички ще са доволни!

във властта.... Никой не може да плюе толкова,колкото може да плюе телевизора,никой не може да обещае повече отколкто телевизионната реклама. Телевизора обаче не може да ви вдигне доходите и да направи живота ви по-справедлив. Телевизора може само да ви приспи...или да ви развесели...понякога и да ви разплаче.

Да не се дават БГ документи на мюсюлмани имигранти и негри. Това са групи от хора или с анти-човешки идеологии, или изостанали в развитието си примитивни раси. Вижте ги какви са в техните държави и какво носят със себе си в Европа.

Децата, доноснициците и пазвантите на "бароните на НРБ" щели да правят правителство!!!! Безкраен кошмар!

МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, МОСВ, Дайте им МОСВ. Да ги видим какво ще направят.

Да се създаде специално министерство на патриотизма, пропагандата и националшовинизма.

няма такива в сегашното НС и сегашните български партии! На кого там ще е това министерство?

Пълна ТрагиКомедия!!! Патриотите и др. Тем подобни, нямат кадри за министри а, се борят за власта! Какво разобличаване на тези псевдо партии ... Жалка история, тези въобще не са готови да управляват, защо тогава съществуват...? Всяка партия се бори за власт и поради това винаги в редиците си следва да има компетентни хора способни професионалисти и управленци! Е, патриотите им дадоха власта и осъзнаха че нямат партиини кадри професионалисти с управленски качества ... И започнаха да търсят експери извън редиците си! СРАМ!

ама племето ги избира нали?

Започва рязането на баницата и след това голямото плюскане!

Банкянската мутра за два макар и непълни мандата доказа, че е НЕКАДЪРНИК! Сега какво се опитва да доказва?

че е послушен! Много верен на господарите! Всякакви компромиси за сметка на България ще прави, само и само да са доволни!

За Коледа пак служебен кабинет. Практика, която трябва да бъде премахната чрез конституционални промени.

В министерство на образованието цари абсолютен професрско-лобистки произвол. Там трябва да носи отговорност политическо лице, а не разни корумпирани професорчета с една тайфа лакоми самозванци. Вижте само какви ги натвори сегашния академичен феодал! Вижте и какво представлява стратегията му за наука и образование! Да не говорим за проекта за закон за развитие на академичния състав, който е откровено неевропейски и по-скоро от съветски тип.

до сега кай управлява бе нали политиците? А така като гледаме повечето дори нямат и висше! някои дори немогат да пишат! Драги мунчо или казано драго българче трябва да си избирате хора които обичат родината си!

И който от тях най-много я обича, той да епремиер. Ама че проста работа било!

Сега е моментът на Патриотите ... те трябва да източат яко кръвта на Бай Хуй, щото без тях той ще хване премиерския пост ама за шлифера!!!! Аз ако бях на тяхно място щях да искам не 5 а поне 7 министерства...... а ББ ще трябва да даде, щото иначе БСП го чакат :))

Бе не е баш така.Не могат да точат кръв ,защото Воленка мисли за фамилията и за бъдещето.Ако е много нахален ще му се наложи да се пенсионира(и без това е навършил 63г или да стане отново фотограф на граждански договор към някой вестник). Наднорменият историк,македонец от Русе пък ще се наложи да се занимава с преподавятелска дейност (учител в средно училище)....така ,че т.нар.ОП трябва да си налягат парцалите,да слушкат и да изпълняват ,ако искат да са добре следващите 10-15г:-))))

да вземат 6 и да се приключи спора! То без туй е все тая за нас, кой крадлив идиот в кое министерство ще клечи, все идиотщини и кражби ще сътвори!

Във Франция на следващия тур са патриоти срещу националисти / Люпен /, а у нас на националистите им казваме " патриоти ", а искаме да имаме стандартите на Франция, е няма да я бъде..... защото това си избираме за представителство в НС.

Лилчето прилича ва буре с две крачета, освен това това буре е и много крадливо, не става за този пост.

Да, ама кой ни пита, то най-сигурно с поста си, изглежда я смятат за най-кадърна.

ДС продължава да управлява Българя след 29 години преход, няма такава държава от бившите соц .страни затова и ще бъдем последни в ЕС, защото не направихме лустрация, не може агент Иван да е министър на отбраната, кой ще го допусне до достъп до секретна информация на НАТО... Докога ?

Патриотите спокойно могат да поискат 8 министерсва ,защото половината от вота за ГЕРБ са купени цигански гласове !

Времето на въздуха, мирише на нови избори, дано не съм прав, защото и 100 пъти да има избори, ние сме овце и не знам за какво гласуваме !

От всички предложени за министри от ОП най- подходящ за мястото си като министър на екологията е Нено Димов- работил е като зам. министър в министерството на екологията, притежава висока езикова и политическа култура, има докторат по екология.

Еха, как ще се настаним на трапезата!

министерство на здравеопазването ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Сидеров и Чукалов

моето не си го давам Какво ви готвя ако знаете балъци

И МИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО СЪЩО!

Ха , ха .....

Изненада ли ще е, ако има нови избори след 5 месеца ? Разцепването, ще е между патриотите !

Това правителство ще е по зле и от предходното За ТИЯ ли гласувахте Българи ?

От кога договорката за матереиалното се нарича ''спор'' за министерства???На тия дето се перчат какъв ''принципен и стабилен'' кабинет правят ще да им напомня че българите не ядът доматите с колците...

"Спорят дали Патриотите да вземат 4 или 5 министерства..."...?!?!?! Ето това е граждани и гражданки, селяни и селянки, другари и другарки... Спорът е кои министерства ще бъдат взети (приватизирани) от ОбеднелитеПатриотари, за да могат да се "нагушат" максимално бързо...!!! :::))) А обещанията им към мат'риала от преди изборите, се стопиха и изчезнаха по-бързо и от сладолед на жарко слънце...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Липсата на огледала вкъщи води до това да нямаш реална представа за себе си и за това се буташ на всякъде, па където стане. Боже пази България от такива муцунки! С тези избраници няма да стигнеме далеко, па ако ще всичката мека мебел да запълнят по министерствата. Предлагам за министър на транспорта шофьора на самолети и хотелиер В. Симеонов.

А, БЕ БОРИСОВ ТИ НЯМАШ МНОЗИНСТВО ДА УПРАВЛЯВАШ,А СЕ ПАЗАРИШ ЗА 1 ПОСТ -ТО ПА ТОЛКОВА НАГЛОСТ ОТ СТРАНА НА ГЕРБ, АМА ДО НЯМА И КЪДЕ !

КОЙ ГО КАЗВА?ХАХАХАХА

Другаре, стига сте ревали като вдовица за дебел пожарникарски маркуч. ББ не е слънце да огрее всички червени д.упета. Направете си списък и чакайте. така беше по вашето "светло комунистическо бъдеще".

СЕГА Е МОМЕНТА, ПАТРИОТИТЕ ДА ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА ПОЖАРНИКАРЯ, ЗАЩОТО НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА ЕВРО-ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, АМА БОЙКО, ЩЕ СЪНУВА ЕВРОФОНДОВЕ НА МУКАВЕЙ ! МОГАТ ДА ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ МУ, КОЛКОТО И КАКТО ИМ ХАРЕСВА, А ТОЙ ЩЕ Е БЕЗМЪЛВЕН !

Те са патерица на Батко. Къде си видял патерица сама да ходи?

ПАТЕРИЦА Е САМО ВАЛЕРКО СИМЕОНОВ, СИДЕРОВ И КАРАКАЧАНОВ , НИКОГА ПАТРИОТИТЕ СА 3 ФОРМАЦИИ ИЛИ ЗАБРАВИ?

Купих си една патерица а получих три

Мисля, че ако Бойко хвърли оставка, няма да му е за първи път и никой няма да направи трагедия, какво не свикнахме ли вече-а така ще имаме възможност за исторически кабинет-тиква 4 поред !

Доколкото си спомням, Плевнята не изпълни конституционните си задължения и отказа да връчи мандат на Борисов за служебен кабинет. Сега, по същата логика Радев може да не връчи мандат на Борисов! Пък те нека си редят кабинета!

Аз ако съм на Денков, нема да поема пак МОН, та ако ще Боко на колене да ме моли, защото като беше да го подкрепи срещу Куна, той не го. А беше ясно кой е експертът и кой е дялания замък.

Не, че Денков особено ми харесваше, но все пак служебният министър не може да направи много. За него не знам, но ако в МОН влезе преводачката, която няма представа от средно образование, нищо полезно няма да направи. Не й липсва самочувствие, но това не стига.

Най-добре ще бъде да има пак избори, по добре да платим още 30 милиончета, отколкото да подарим на кабинета тиква-борисов3 да открадне още 30 милиарда ! Новите избори, ще ни спестят 29 милиарда и 970 милиона ! Да има избори до дупка, докато една партия не направи мнозинство да си управлява !

Да бяха само милионите за избори! Щедро раздава милиони за каквото се сети. Щял да даде на ВИК в Хасково 2 милиона, за да "остане нещо за хората". Таксите за какво ги събират? Кой ще вземе парите и какво ще направи с тях? Защо заспалият тийнейджър /пардон - депутат/, така горещо се застъпва да се дават държавни пари? Все трудни въпроси!

на ОП лично да влязат във властта за да поемат отговорност за управлението. Нищо такова не се забелязва...пак ли пунта мара?

Абе няма ли друг мъж в тази държавица освен ББ???????!!!!! Той сякаш ще векува така се е заел! Ужас!!!!!!!!!! Егати и нарциса!!!!!!!!

Избрахме истински мъж за президент, който не ходи с ръка в джоба, а се зае смело да слага ред в затлачената ни държава. Вече виждаме, че една група "доброжелатели", на които започва да пречи, яко са се заели да го компрометират. Ще позволим ли?!

и да е живи здрав ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД- ПЛЕМЕ!

Нямам нито един познат, който гласува за ГЕРБ. Как печелят избори "честно", само те си знаят.

Точно същия въпрос ми зададе младо момиче "Защо гласувах и как спечели ГЕРБ след като никой, когото познавам не е гласувал за тях?".

Министерствата, които бяха на реформаторите, сега ги дават на "патриотите", очаква ги същият провал.

Чета имената и се хващам за главата! Никаква промяна, дори може да стане още по-лошо. Твърде скъпа цена платихме, за да могат герберите да се освободят от бившите си коалиционни партньори. Вероятно така ще продължи, докато успеят с все по-успешни хватки да се освободят от "досадните" други партии и овладеят цялото управление на държавата. Какво ни чака - ...4, 5, 6 и т.н... не искам да мисля.

Може би затова Нинова не дава на своите да получат министерски постове, после за всичко ще бъдат обвинявани те.

Сега поне Орешарски няма повече да го сърбят ушите. Появи се нов "виновник" - да му мисли Герджиков. Ще слушаме с повод и без повод неговото име и "саботажите", които е заложил пред почтените герберски министри.

Какво се чудиш,като оня дето занесъл една клечка на върха на която имало нещо на златар.Гледал златаря, познато, ама все пак решил да провери всичко и сдъвкал като за злато. -Хм лай.но!- казал златаря. -Ми то и аз се чудя какво ще търси злато в г.за ми?

Ми, приятел,виж на пазара в Димитровград.Може нещо да се намери.Когато изпълняваш "процедурата",ги нареждай по двама един зад друг.Пестят се муниции.Първия е "тропосан",а куршума остава във втория.Този последния може да умре в мъки,затова гледай на второто място да са най-големите крадци и нагли лъжци.Успех!

Бойко Борисов от фирма "Ипон" в случая е в силна позиция. Ако Светата Троица не прояви умереност в исканията си, спокойно може да се стигне до нови избори, които гарантирано ще донесат по-слаб резултат за ОП от този, с който влязоха в сегашното Народно събрание.

Патриотизма на боклука симеонов се изчерпа.Наби една баба на границата и показа какъв голям "патриот" е.Българио загиваш,малко ти остана с тези......

Герб да внимават, че им отиде 4 годишния мандат и еврочленството в кофата,че да не стане така да сме пак на избори след 4 месеца -тогава да гадаят, дали ще съберат пак 1 100 000 гласа ! Ти нямаш мнозинство и зависиш от Патриотите, ама се обясняваш -няма такава държава!

не им трябват 1,1 милиона. едни мажоритарни избори ще наклонят силно везните в тяхна посока. например на последните избори в Англия с 30% от гласовете консерваторите успяха да вземат 51% от местата в парламента. ББ натам гледа с надежда като новородено теле майка си.

Аз пък гледам с надежда как ще свали партийните субсидии до нула! Нали обеща? Да видим колко си държи на думите.