Вигенин също имал трудна среща с българи в Лондон

И бившият външен министър и настоящ депутат от БСП Кристиан Вигенин е имал проблеми със сънародниците ни в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин също имал трудна среща с българи в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се знае какви срещи е имал Вигенин в Лондон, но Бойко Борисов както е тръгнал да прави деца, не се знае къде ще му излезе края.

Към патетичния глупак, измъдрил тази манипулационна статия, за да замаже гафа на Боко - българина не е вчерашен, и такива номерца тука не минават! Боко е гнусен продавач на България, на българското небе, туркоман, престъпник и необразован простак. И всички българи, във всички държави, виждат това.

А ясно, значи, читателю разбирай: виновни са българите в Лондон, видиш ли, а не Боко Тъпака, щото и на друг министър така правят! Какви са тези ЖАЛКИ ОПИТИ за МАНИПУЛАЦИЯ! Тези платени журналисти ще обвинят народа, но никога техния господар - убиеца на България Бойко Борисов.

А те политиците защо смятат , че в България, останалите страни от ЕС и САЩ хората благоговеят пред тях !?

Този комунистически педал няма работа в Лондон. Мястото му е извън Европа - в Кремъл или Пхенян.

Пак ли ни изтипосахте тая вагина?

И защо "провокация" бе абдали? ТОва, че сте БЪЛГАРОУБИЙЦИ как очаквате да бъде посрещнато от обикновения човек? Иска ви се с хляб и сол, но е нормално да ви кажат колко сте кухи, некадърни и жалки.... и понеже няма къде да скрие това от медийте го обявявате за "провокация". А каква беше тази охрана там? От какво го пазят този ДОБИТЪК-БЪЛГАРОУБИЕЦ? От простия народ, който преди му гласува доверие, а той го ограби най-нагло.....

Тоз не е ли на прайда ...

Защо всички политици-пу...ки виждат в трудните за тях въпроси провокация??? Извън зоната на комфорта дето слагачи им величаят егото, се усеща една неприязън на т.нар. политици към "лошия мат'рял". Следва дълговременно затваряне в себе си за изчеткване и излъскване на самолщбието. Всъщност тези наши сънародници отвориха доста работа на лизачи, подмазвачи и всякаква друга измет, която се влачи след разни шлифери, ботушки, и тям подобни! Например ... там личното ПР. Има работа за целия китайски народ да оправя имидж.

Ако някой може да ми обясни как да питаш премиера за доклада на европейската комисия и за това какво правят, за да се върнат българите тук е провокация, моля да го направи. Те ни провокират с тъпотиите си, а после ни обвиняват нас с тези неща, които те правят.

не съм изненадана,но е възмутително прикриването на неудобната страна е некоректно спрямо избирателите, защото сега сме 2016 г. и не бива един министър да показва само положителното мандата си, а пък кадърността му вече я и видяхме и чухме,жалко че и той бе министър....

всички знаем, че неудобните въпроси са провокация!Удобните въпроси са загриженост за стабилността на правителството българско!

Кой е тоя?

На Вагинин и българските комунисти все по-трудни срещи им се очертават

Та затова и Бойко имал проблеми: комунистчето имало трудна среща.

Вигенин имал трудна среща с българи ...... от сексуално естество

когато ти се казва истината в очите особено на банкенския сикаджия :)

Дали е било истината, това е отделен въпрос. Такива, дето четат подготвени излияния, май не опират изобщо до истината, а даже трудно излизат от собствената си лудост. За тах БСП подготвя "насоки" - срамно огледало на интелкетуалното бедствие при комунистите. И морално разбира се.

Какво БСП те подгони пък теб ??? Хората напуснали България , са икономически имигранти, повечето от тях насила изгонени, поради ред причини и уверявам те, ако БСП има нещо общо с това - то това е бруталното ограбване на труда и животите на цели поколения българи. Бойко Борисов е типично "произведение" на бившата номенклатура , на моменти дори заприличва на Тодор Живков с дебелашките си шеги и закачки . В БГ има цели икономически отрасли в които , ако ще и 3 висши образования да имаш, нямаш никакви шансове , дори да започнеш работа. Съвсем нормално е да има толкова много имигранти, млади и стари , търсещи своето развитие и ПРЕПИТАНИЕ. А следващия път, когато решат че искат да се срещат с българи в чужбина , Веждичката да вземе да организира самодейни фолклорни КУКЕРСКИ състави , да им даде по 30 евро , да ги настани в някое хостелче , малко домашна ракийка , винце , туршийка , та батя ви Бойко като каже нещо , да му запеят , задрънчат с големите звънци и да му плиснат едно менче с водица за здраве!!!!!

Нахалството им да се срещат с тези, които са избягали от тях, води до такива срещи. Малко им е.

Какво показва това? И Вагинин и Мутротиквата са далеч от НАРОДА. Произхода, битието им и възпитанието е такова. Разликата е във нивото на образование и култура. Вагинин е образован, но импотентен, а може би и обратен. Мутротиквата е нагъл, упорит и целенасочен, но тъп и необразован простак. Парата му е в свирката. Прави се на мъж, но също е импотентен. И двамата са обучени да лижат, а не да служат на НАРОДА. Което се е случило в Лондон и с двамата е нормално. На всяко подобна среща, ако се съберат независими свободомислещи хора, ще се случи това.

вАгинин имал много трудна среща, явно некой лондонски БГ мЪнго джери му е правил умирай трудно....

Другарю комунде, ти може и да си имал, но по стара комунистическа традиция, ние не сме разбрали, щото информацията за другарите-провокатори е била цензурирана. Или пък никой не се е интересувал особено от вас и не ви е отразил, което също е възможно. Наистина ли си мислите, че някой ви брои за слива?

Щом му отговаряш, значи ти бърка някъде.

Вигейнин, теб кой те брои за политик, че се взимаш насериозно. Тупай си топката, побарвайте се с дружката си Сергейнин и не се оплаквай. Тъпанарите, дето го играете политици - какво очаквате от емигрантите, баница, питка и въпроси, които да галят ухото ли? Та те ви презират, извън котела с катран България са и могат да ви оценят колко сте жалки и смешни.

задавам един простичък въпрос за какво са на политиците тези срещи с българи в Лондон Мадрид Чикаго ит.н. какво очакват- ако е за едият реѝтинг е не се получава не го вдигат за какво тогава не е ли подобре да помислят малко повече за нас в БГ да се срещат повече и да ни чуват повече да решават нашите нужди пък тогава ако им остане време да си правят срещи където и с когото поискат НО ЗА ТЯХНА СМЕТКА е не с парите на БГданъкоплатеца

Oт тези събития се вижда колко струват политиците ни. Първо са некадърни, след като хората ги укоряват, второ са глупави, ако си мислят, че ще си вдигнат рейтинга. А колкото за хората в БГ - те са си овце и никой не ги бръсне ... само ги стрижат.

Тъпакът Вигенин се бил възмУтил от въпросите на прогонените от България българи. Трудни му се видяли въпросите. Явно на тукашната колониална администрация и е трудно и някак си неудобно да признае как и в чия полза съсипаха България. Как за единия "конграчулейшън" закриха цели отрасли от българската промишленост и прогониха над 50% от работещите българи

ЛАЙНО

кои са хората , които "управляват "BG от 26 години ?? същите , които преди това доносничеха срещу нас и убиваха в името на идеята "комунизмът ще победи капитализма", тези , които ни промиваха мозъците и успешно го правят до днес, хамелеони лишени напълно от съвест !как може нормален човек да има някакво доверие на доказани мошеници, у мен предизвикват преди всичко истинска гнус ??

Тоя Ви-гений още ли ходи по света да представя...? Кого, всъщност представя?

Четох и слушах въпросите зададени на Борисов, до един са верни и основателни. Не разбирам защо Бойко се сърди? или не е свикнал да отговаря на неудобни въпроси, или не може.

Вагинчо, твоя грешка батювото. Срещай се само с гей-общността в Лондон, няма да имаш проблеми. Много ще те харесат!

Ти пък Вигенин ако не си изтипосаш палавия задник не може да те бъде . Като си от БСП да не мислиш ,че няма да те Оплюваме или пък ,че няма за какво . Нали точно ти подкрепи Хунтата в Украйна ЦИТИРАМ : 04.03.2014 - Нали ти Подкрепи Турчинов - Кристиан Вигенин увери новата власт на Украйна, че България държи на отличните отношения между двете страни и очаква те да останат такива независимо от политическите промени.

Бандера. Съсипахте БСП и сега цуцате от нея. Кой въведе плоския данък.

На съдбата! Представете си само аоксиморона "социалист-капиталист" или комунист-демократ"! Нещо не се вързва, нали? Говорят си на "другарю" и "другарко", но учат на запад и трупат в банките това-онова, докато изгърмят окрадени /банките де/. Вместо в панелки и чушкопеци олбядват в ресторанти и дават щедри бакшиши. Управляват ни около 5500 души все бивши или свързани по някакъв начин с миналото незабравимо. Затова са ведро и щастливо усмихнати - вече не им се налага да доят и пасат крави и овце в оборите като дедите си.

"Пиарката на премиера носи вода в решето" УНИКАЛНА СТАТИЯ В ГЛАСОВЕ, ОТ КОЯТО МОЖЕМ ДА ВИДИМ ОГРОМНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ МУТРАТА БУДА И КРИСТИЯН ВИГЕНИН, КОЙТО СЪЩО Е ПОПАДАЛ В МЕНТГЕМЕТО НА ВЪПРОСИТЕ НА БГ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В ЛОНДОН.

Наистина ли в Западна Европа и Америка учат, че кирилицата била руска азбука?!!!!!

И той,като станишката , никога не е полагал обществено полезен труд!

лъжлив и крадлив комунист като не са го набили или нае.... добре

Хората оплюват и едните и другите,защото виждат,че между двете партийни групировки принципна разлика няма.Когато са в опозиция,врънкат, умилват се и лъжат хората,че ако бъдат избрани ще решават проблемите.Дойдат ли на власт- маските падат и започва голямото плюскане!

Вигенин, всички сте БОКЛУЦИ и сте от едно котило (БКП). Вървете по дяволите!

Значи като питат хората съществените неща, от които политиците по презумция бягат, това е организирана провокация. Истината е, че хората зад граница имат доста по-широко виждане за нещата и не може Бойко да ги баламосва с това колко километра магистрали е направил. Проблемите са ясни на всички и това, че нашите медии умишлено не задават тези въпроси само показва колко са подвластни и те.

Тогава излиза, че истинските българи патриоти са в Лондон. И неговите действия като министър на външните работи бяха белязани с национално предателство!

Кой е тоя?

и става по-изявено,ограбвате народа,а вие преядохт и сте милионери и повече

Ваджайната в момента някой знае ли какъв пост изпълнява.Такива ценни кадри с правилен произход не остават капо.А и занапред ще има да заема постове,важен е произхода.

извън блатото ,но като се прибере на топло и удобно и го похвалят месните жаби ще заквака отново! Душичка!

Аргументи от минусчиите? Чувал съм, че платените драскачи работели в министерства, смятайте какви блатни твари обитават тези ведомства!

Е не всички са сервилници, ако мога така да се изразя.Не винаги се очакват мили въпроси ,чрез които можеш сам да се потупаш по рамото пред строя.Но защо и до този момент ,великата партия ГЕРБ и нейния едноличен господар мълчат като партизани за заема от 16 милиарда, а две години преди тях когато Ореховката взе 1 милиард,опищяха света и цялата слънчева система.Нещо мълчат за иска на Русия за АЕЦ Белене от повече от 2 милиарда,отправен до международния съд.Там нещата никак не са добри за нас,ама дали Щатите няма да дадат 3-4 милиарда ,защото под тяхно давление го спряхме,но ние ще го плащаме.Абе купона тече,но нещо отдавна ми омръзна и предполагам,че и на останалото население също.Чувам ,че г.н Певецов/Пеевски/щял да купува "Химко",по-точно човека зад него великия философствуващ хидроинженер,но се чудя защо не си купят от раз цялата държава , а я купуват на части

ББ да благодари на случая че не са станали 4-5 човека да му метнат един бой , за да разбере с главата си тъпа че крадци и ментета политици не са уважавани от народа !

По-добре да свиква.не,по-добре да не свиква,а да се маха.и от този боклук не става нищо.овърза се с пеевски и дпс.също като вас от бсп.съсипа съдебната реформа,и също като мирча кришан с краставицата,само повтаря колко магистрали е направил и как е спрял контрабандата на цигари та пеевски да продава повече от неговите от булгартабак.не ставаш боко.жалко

Кристиана Вагинова е била без смазка и го е поела болезнено.

За да зарежат родината си и да търсят препитание на друго място, какви точно въпроси се очакват. Как да станем местен меринджей като се върнем ли? Явно, че повечето хора не са заминали просто да опознаят света.

... я сега си кажи нещата, такива каквито са, ама без да ги увърташ - "зарязали са родината" казваш ... дали въобще са мислили за родината или за "препитанието", както пак казваш малко след това. Според мене са мислили за второто, т.е. за себе си, а не за родината. Това, разбира се не значи, че не могат да имат мнение и позиция по случващото се у нас. Но така ли "пита" възпитания човек? Така ли се държи на среща с други хора (било и омразни политици). Това ли е "научил" за социалното поведение във Великобритания, люлката на добрите маниери? Или всеки има "право" да се държи, като лумпен (на записите точно такова поведение се вижда и чува от някои, не казвам, че всички били там са такива)?