Коментари - Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци”

Премиерът Пламен Орешарски съобщи по време на блиц контрол в парламента, че има заявен инвеститорски интерес към част от "Кремиковци".

Обратно в новината

Коментари - Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

Коментари

Алоо, непрекъсната разливка е почти чисто нов завод и около него се върти всичко.Във стоманата конверторен цех е разрушен ,а и няма как да работи защото го няма и доменно производство.Единствено пеща може да се ремонтира и да се пусне във експлоатация.Но за да може да захранва разливката трябва да се монтира поне още една пещ.Яка инвестиция но не е невъзможно.Само квалифицирана работна ръка от къде ще намерят не знам.

Тия още ги гони социализъм. Това е идиотщина, все едно да реанимираш трупове. Няколко прости въпроса: 1.С чии пари и откъде пари за "възраждането" на Кремиковци и Химко? 2.Чия собственост ще бъдат? 3.Като възстановяваш (или започваш ново) производство, не трябва ли първо да си сигурен, че има осигурен пазар за продукцията? 4.Кой и защо "възражда" доказано губещи предприятия? За Химко не знам, но Кремиковци по време на цялото си съществуване е бил губещо предприятие и па времето на социализЪма беше на държавни дотации. Пълно малоумие и популизъм от най-долна проба.

Господин Орешарски, С респект към намеренията на Държавата, да съживи част от съсипаната ни икономика, " .... инвеститорски интерес и правителството ще го подкрепи под всички възможни форми ..." Като начало на процеса предлагам, да изправите пред Съда тези дето фалираха и продадоха МК Кремиковци. Лек ви ден.

не давайте вече факти това е болно правителство с болни поддръжници много болни който носят рак на България Те ни казват че трябва да се унищожим Ще се унищожим ли Кажете !

С чии пари и с какви пари държавата ще се намесва в частен бизнес? Това е напълно неадекватно изявление на човек,който не е в час.

Уважаеми гумата, по добре е нещо в икономиката ни да се посъживи. Повече работни места, продукция която се продава и ... и ... Парите ли, еми много прост пример. Миналата година Кинтекс, частно дружество от продажба на подобни на мен прибра в джоба си 10 милиона. Сега Внимавай тези, които ме произвадоха, държавна собственост, не бяха получавали заплати три месеца и ако в последния момент г-н Б.Б. не бе намерил пари, Сопот щеше да удари кепенцата. Ясно е къде са парите, нали? Лек ти ден.

Това се казва дъжавническо мислене.

Пушене в заведения, Кремиковци за 5 ти път, Белене, държавни заеми, външни заеми, проблеми с ЕС, любов от Русия, поскрепа на правителства като Украйнското, чистки в министерствата..... Този филм съм го гледал, но той не е с американски хепи енд а е руски и накрая свършва със сълзи. Слаби глупави и найвни хорица са Българите. Заслужено.

Ти бълнуваш. Де я видя подкрепа за Янукович? АЗ го подкрепям. Заемите са по-малко от взетите от Дянков за единица време, даже без да отчетем за себеиският глист изпарените обществени фондове.

Аман от контри като тебе! Дай да седим и да сумтим и да ревем, че ЕС ни е длъжен да ни издържа! Все мрънкаме, че не ни харесва направеното, а нищо не създаваме, за да имаме БВП.

НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО???

Работил съм в Кремиковци. 1.От къде се кара рудата в Кремиковци? 2.Всичко е вече разпродадено за скраб. 3.За да се възстанови трябват милиони,за продукция не конкурентно способна. 4.Най-големият замърсител на София. 5.По комунистически,създаване на работни места съгласно поговорката:"Залудо работи,залудо не стой" До сега от това правителство се раждат само безумни и неадекватни идеи. Ако беше толкова нужно Кремиковци,защо го унищожихте и окрадохте.Защо унищожихте и разпродадохте всичките работещи предприятия,защо унищожихте цялото селско стопанство и обезлюдихте селата.Искате на гърба на народа,чрез заеми да ни върнете 23 г.назад,защото ви свършиха парите или просто си играете с обеднялият и обезумял народ.Престъпници,няма ли да се задавите от лакомия?Господи,това хора ли са или зверове?

А бе да знаете, че има нещо. Преди няколко дни Сидеров НАСТОЯ да пуснат Кремиковци, сега тоя обещава да го възроди, а накрая Томов ще им покаже среден пръст и на двамата... След като отвориха 250 000 работни места и възродиха Белене сега и Кремиковци ще пуснат, не са отчаяни... Много са отчаяни... И пак им се вържете...

Никой не е отчаян, напротив - правителството държи на своята програма й я изпълнява. Отчаяни са либерастите.

Корнелий

Й я изпълнява?!?!? Мах си забравил едно главно У отпред!

Тралала, тралала, лешника пак говори глупостти, площта на комбината е на ПИБ и те се говтят да я използват за бъдещи биснес идеи, а който милее за металургия и за безумен внос на суровина, само за да го има този отрасъл да ходи да се снима...

НЕЙДЕ В НЕТА ЧЕ Е БИЛ ПАЦИЕНТ НА 4 КИЛОМЕТЪР ОКОЛО ГОДИНА.ПРИЕХ ГО КАТО ШЕГА НО ВСЪЩНОСТ КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК ПО ДЕЙСТВИЯТА МУ НИЩО ЧУДНО И ДА Е ИСТИНА.ТОВА В ПОСЛЕДСТВИЕ БИ БИЛО УДОБНО ЗА КУКЛОВОДИТЕ МУ НИКОЙ НЕ БИ МОГЪЛ ДА ГО ПРЕСЛЕДВА СЪДЕБНО ЗА ИЗВЪРШЕНИ ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

И защо трябваше да го затварят, разпродават и 5 път приватизират, а сега искат да го реабилитират? Да го бяха оставили да си работи. Целия преход е такъв. Това е някаква уникална българщина.

Ние да помагаме за частно предприятие!?! Да си плащат акционерите. Който приватизирал, който фалирал - да си плаща. Свини комунистически.

Бива другари и ТКЗС-тата бива да възстановите и свинекомплексите! Тука гледам и идеи Правец 16 да възстановите и ДЗУ с онези 10МВ дискове гордост на соц. производството! Друго не ли ви идва наум, Ловеч, Скравена, Белене

Бях фен на станишев. Смятах, че ще съсипе БСП и ще ни отърве. Сега смята, че ще съсипе и държавата повече он виденов.

КАРИКАТУРААААА !!! още по времето когато са сондирали за проучване на рудата са давали премии на сондьорите не за сондирани метри , а за открито желязо в ядкитееее и андрешковците хванали системата който открие руда днес раздава на другите от ядките и взимат премиални утре друг открие руда и той раздава на другите от сондажните ядки с желязоо и пак премиии и така много премии - значи и много желязо и построили ГОЛЕМО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО МАЛОУМИЕ и после му возили камъни на големото малуомие с кораби и влакове та да произвежда много шлака и ДА ТРОВИ СОФИЯ И ЦК-то на ДРУГАРИТЕ ама още страда цялото софийско поле от прахта от табаните с шлака

Едно време разбихме всичко, за да правим селско стопанство и туризъм само, секс услуги и ноктопластика. Сега правим коли, електроника и части/седалки за коли, стъкла, фаянс, полупроводници в Ботевград, машини за ХВП, ... Швейцария прави и корабни двигатели ако не знаете, а няма излаз на море, Швеция оръжия, ... Всяка добре планирана инвестиция може да се изплати, ако Едвин, Костов, РОвч и други талибани не се намесят решително както преди и да ни върнат при каручката на Сали Яшар.

А още по преди правехме 100 000 тонни кораби Хан Аспарух например за слава на България. И после открихме , че това не било рентабилно. Правихме и електрокари и ги изнасяхме в Япония за слава на България. Дето се вика на краставичар краставици продавхме. А после разбрахме , че ни купували електрокарите заради оловото и веднага ги пращали за рециклиране на цветните метали в тях. Правихме ламирана в Кремиковци и внасяхме такава , защото кремиковската била негодна за нашата промишленост. Почесохме се по главата или по скоро някои "бизнесмени" и рекоха: като сме правили глупости, как сме живели от къде са идвали парите и откриха че не всичко е било на загуба. Печелили сме от туризъм и като се хвърлиха онези ми ти "бизнесмени" , че покриха всичко с бетон .От лакомия се .... От тютюн сме печелили, но нещо пазар загубихме. От домати сме печелили , но няма вече , кой да копа , нито ученици , бригадири, студенти , чиновници да ходят на бригади да ги берат. От оръжие сме печелили , но войната свърши и няма кой да ни купува оръжието. Значи цената на нефта скочи и промишлеността предимно съветска фалира защото " малко висше "бензин троши". И ето сега : Абе най лесно се печели като се направи нещо с държавни пари. Отначало се строи и нашите хора : търговци , бюрократи , строители , машиностроители изпълняват поръчки и печелят. Идва криза , ново правителство все отбор юнаци реформатори и за тях има по нещо продават построеното за скраб или за един лев срещу някаква комисионна на някой , който разбира дали да го продава за скраб или да стегне машините. И накрая отново идваме на власт и почваме всичко отново и проклинаме "фашистите" дето затрили България и никой не останал в нея.

брашнян чувал е Кремиковци ------------- колкото и да го тупаш - все пуска ------------ ама прах тая идея е доказателство за интелекта (наличие или отсъствие) на пишман премиера

Cамо тая глупост остана да направите и спокоино може да обявим фалит на дарявата!

откъде руда ? май ще краДнете Джелезо и ще БЕРЕТЕ Харматура като циганските ви избиратели

дали ще се сбъдне социалистическата мечта от едно откровено социалистическо малоумие (РУДА НЕМА АМА И НЕ Е ИМАЛО!) да направят социалистическа гордост

Ама това сериозно ли е? Ба, мама му. Ама почнете и с други такива. Примерно с Химко Враца, ДЗУ Стара Загора, Комбината за Тежко Машиностроене в Русе. Ама вие и Печатни Платки ще започнете да правите, от ония дето са големи, колкото на др. Тодор Живков /лека му пръст/ Каскета. Ами дайте и едно БулгарРено или един ХОЛЦваген по нашенски. А народа беден, и на джипситата дават евро помощи без "Флайш", и едни сирийци. Мара не е Втасала, тя направо е Абортирала.

Не чете ли,че и Химко ще възраждат? При тази цена на руския газ и цената на цистовия газ в други държави ?! Малоумници!!Още от сега се знае,че производството е неконкурентно.

ВЪХ ЦЯЛОТО ГЕРБЕРАСТКО ВОЙНСТВО СЕ Е СЪБРАЛО В ТОЗИ ФОРУМ ХРАЧИ НА ПОРАЗИЯ. САМО ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХТЕ БЕ МАЛОУМНИЦИ С ПОЛИРАНИ МОЗЪЧЕТА НА АВСТРАЛОПИТЕК.

Само и само за да останете на ВЛАСТ ,Вие изчадия комунистически и ислямистки ще продадете БЪЛГАРИЯ .

Айде почна се,пак ще наливаме в държавни структури и частни джобове.Ще изтича народна пара.Тоя филм сме го гледали.Я се спрете щото виденово не беше толкова отдавна.

Глупаци ! Или нов начин на крадене !

Щом Сашо Апашо се е заел с това е абсолютно сигурно,че нищо няма да стане.Просто този до каквото се докосне го унищожава.

Ето това Възраждане чаках АЗ.

Всичко е хубаво, ако завършва добре - тоест хубаво е да се съживи икономиката и производството - ок, да се съживи Кремиковци с модерно пройзводство. Химко - Враца - титан в химическата промшленост от световен мащаб. Срам и позор за България да го закрие и да загуби пазарите си. Знае ли някои, че чужди фирми искаха празни опаковки с надпис Враца, за да си продават уреята, защото по-добро качество от Химко Враца никой не произвеждаше. Да, трябва да се съживят много производства, но .... в модерен варианти дали това въобще ще се случи. Ако някой го направи за България - Браво.

Някой писа че било дупка, но ако до Видин почнат да се произвеждат по 200000 кол, то за тях трябва ламарина. Току виж отвори 250000 места

Ловеч си е една перачница, има да чакаш толова коли да произведат

Сига рев,бойко закри Кремиковци и изкупи на безценица земя там за да строи,сега червените го цакат ,за да избягат инвеститорите,така че Кремиковци няма да има,боко ще влезе в Правителствена пак с високо кръвно ,а балъците -да се кефят и на едните и на другите

Кремиковци е най-големият промишлен замърсител на въздуха на град София. Заради замърсяванията над определената от закона норма на компанията многократно са налагани глоби. Кремиковци е " нашата гордост" другари!

И като го спряха дали стана по чисто?Че ние нещо не усещаме подобрение.

хехехе ще помага нее мии , колко милиарда се източиха от комунетата и дпс от това предприятие едно цяло поколение роми си подсигуриха живота и на правнуците от кремиковци

Държавата ще помогне за възраждане на Кремиковци След възраждането на Кремиковци кой ще помогне на държавата?!

Ма мнооооого си прост Саше. Уж бълнувате, че нямало да изпълни 250 000 раб. места а сега когато се предприемат реални мерки... Плюете

на гол гъзззз чифте пищофи

А.Томов още ли има нещо общо с Кремиковци, щото ако е така ще видим Кремиковци на квадрат.

Ще построим завод за ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ! УР.....А ДРУГАРИ!

Целата маала ша иде на Кремиковци.Ша берем джелязу какту за световну. Да живей комунистическата партия любима!

ЩЕЛИ ДА ВЪЗСТАНОВЯВАТ МАВЗОЛИЯ.

Напоследък бях позакъсал малко с парите,но сега с Орехчето ще пооправим положението.Ако трябва и ново Кремиковци ще построим ,стига да има далавера.

Пак само празни приказки и голи обещания! 1500 души, вероятно цигани, освен тях няма вече специалисти по железата! Ма циганина не можеш го накара да работи!

А суровините, пак ли от СъвеЦкия съюз ще внасяте без да отчитате разходите за транспорт и крайната цена?

срам и позор за българския народ с такива управници!!! те да идат и да работят в кремиковци и по специално другаря ООО решарски!!!

кърти мивки!!! То се вижда как ще стане далаверата - с дясната ръка в лявото джобче!!!

КЛОЗЕТарски, ОСТАВКА бе малоУУУУУмнико!!!!!!!!!!!!

блажени верющите това е като да чакаш от умрял писмо,но щом го е казал др. Орешарски може и да стане, щото те другарите са по-праведни и от господа

Другари: Нашето правителство готви и дурги грандиозни проекти, в противовес на безсмислените магистрали, метрополитени и двуетажни кръстовища на омразния и ненавистен Бойко Борисов: - ще построим отново мавзолея и ще положим в него др. Станишев - Ще върнем с волски талиги и жива сила петолъчката на Партийния дом - ще поправим летящата чиния на Бузлуджа, ще се качим на нея и ще полетим към Марс - ще прокопаем плавателен канал от Малко Търново до Полски Тръмбеш - ще построим в Ловеч завод за Москвич модел 407 и 408 и Запорожец с акумулатор, седалки и врати! Напред към светлото бъдеще, другари! Веднага щом дръпнем новия заем започваме. От нас идеите, от вас изплащането!

ма ти сериозно ли те се постараха да ги уништожат а ти искаш да ги оправят

Интересен правопис!Но затова пък разбираш от всичко.

Не се ли питате защо, след като ни заливат с пропаганда "социологически проучвания", че Властизстискващите в момента ще спечелят изборите с 2 пъти повече гласове от ГЕРБ, те не искат избори. Нелегитимно е всичко, което се случва на държавно ниво в момента и те го знаят. Нелегитимно, срамно, посредствено и грозно пред света днес и за утрешните поколения. IQ146, аз също отговарям като теб, е, не толкова добре казано

Орешарски не е Експерт! Той е Магьосник! С едно замахване на вълшебната пръчка изчезват 3 милиарда, но пък в замяна се съживява Кремиковци - едно частно предприятие!! Не, не е Магьосник - Господ е!

Над него е само Доган.Така де над господ.

О, не, Петров! Доги бил изпаднал в "тематична депресия" - и ако се чудиш що за депресия е това, Камен Константинов ще ти обясни, че това е депресия на тема "атентат с тапешник"! Та, предвид крехката сополова психика, остави най-експертния премиер от "най-силното правителство на прехода" да поноси мааааалко божествената палма!

Моля всички да станем на крака! Ще дам тон за песен! На крак, о партии презрени, на крак, о роми на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нека без милост, без пощада, да сринем старий, гнилий строй! Светът на нас се днес надява, напред в решителния бой!

Спират европарите за третия лъч на метрото!!! Има го в повечето новини!!!! Тези съсипват България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..премиерчо. От Кремиковци вече нищо не е останало. Всичко е на скраб. Ограбено от такива като теб, мамин. Що се правите на идиоти, всъщност сте си, ама даже и не можете да си го признаете. Кремиковци тровеше цяла София, на Богровете, жените не си простираха чорапогащниците от вън, защо се разяждаха...аман!

Коментари - Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци”

Премиерът Пламен Орешарски съобщи по време на блиц контрол в парламента, че има заявен инвеститорски интерес към част от "Кремиковци".

Обратно в новината

Коментари - Държавата ще помогне за възраждане на ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

Коментари

Алоо, непрекъсната разливка е почти чисто нов завод и около него се върти всичко.Във стоманата конверторен цех е разрушен ,а и няма как да работи защото го няма и доменно производство.Единствено пеща може да се ремонтира и да се пусне във експлоатация.Но за да може да захранва разливката трябва да се монтира поне още една пещ.Яка инвестиция но не е невъзможно.Само квалифицирана работна ръка от къде ще намерят не знам.

Тия още ги гони социализъм. Това е идиотщина, все едно да реанимираш трупове. Няколко прости въпроса: 1.С чии пари и откъде пари за "възраждането" на Кремиковци и Химко? 2.Чия собственост ще бъдат? 3.Като възстановяваш (или започваш ново) производство, не трябва ли първо да си сигурен, че има осигурен пазар за продукцията? 4.Кой и защо "възражда" доказано губещи предприятия? За Химко не знам, но Кремиковци по време на цялото си съществуване е бил губещо предприятие и па времето на социализЪма беше на държавни дотации. Пълно малоумие и популизъм от най-долна проба.

Господин Орешарски, С респект към намеренията на Държавата, да съживи част от съсипаната ни икономика, " .... инвеститорски интерес и правителството ще го подкрепи под всички възможни форми ..." Като начало на процеса предлагам, да изправите пред Съда тези дето фалираха и продадоха МК Кремиковци. Лек ви ден.

не давайте вече факти това е болно правителство с болни поддръжници много болни който носят рак на България Те ни казват че трябва да се унищожим Ще се унищожим ли Кажете !

С чии пари и с какви пари държавата ще се намесва в частен бизнес? Това е напълно неадекватно изявление на човек,който не е в час.

Уважаеми гумата, по добре е нещо в икономиката ни да се посъживи. Повече работни места, продукция която се продава и ... и ... Парите ли, еми много прост пример. Миналата година Кинтекс, частно дружество от продажба на подобни на мен прибра в джоба си 10 милиона. Сега Внимавай тези, които ме произвадоха, държавна собственост, не бяха получавали заплати три месеца и ако в последния момент г-н Б.Б. не бе намерил пари, Сопот щеше да удари кепенцата. Ясно е къде са парите, нали? Лек ти ден.

Това се казва дъжавническо мислене.

Пушене в заведения, Кремиковци за 5 ти път, Белене, държавни заеми, външни заеми, проблеми с ЕС, любов от Русия, поскрепа на правителства като Украйнското, чистки в министерствата..... Този филм съм го гледал, но той не е с американски хепи енд а е руски и накрая свършва със сълзи. Слаби глупави и найвни хорица са Българите. Заслужено.

Ти бълнуваш. Де я видя подкрепа за Янукович? АЗ го подкрепям. Заемите са по-малко от взетите от Дянков за единица време, даже без да отчетем за себеиският глист изпарените обществени фондове.

Аман от контри като тебе! Дай да седим и да сумтим и да ревем, че ЕС ни е длъжен да ни издържа! Все мрънкаме, че не ни харесва направеното, а нищо не създаваме, за да имаме БВП.

НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО???

Работил съм в Кремиковци. 1.От къде се кара рудата в Кремиковци? 2.Всичко е вече разпродадено за скраб. 3.За да се възстанови трябват милиони,за продукция не конкурентно способна. 4.Най-големият замърсител на София. 5.По комунистически,създаване на работни места съгласно поговорката:"Залудо работи,залудо не стой" До сега от това правителство се раждат само безумни и неадекватни идеи. Ако беше толкова нужно Кремиковци,защо го унищожихте и окрадохте.Защо унищожихте и разпродадохте всичките работещи предприятия,защо унищожихте цялото селско стопанство и обезлюдихте селата.Искате на гърба на народа,чрез заеми да ни върнете 23 г.назад,защото ви свършиха парите или просто си играете с обеднялият и обезумял народ.Престъпници,няма ли да се задавите от лакомия?Господи,това хора ли са или зверове?

А бе да знаете, че има нещо. Преди няколко дни Сидеров НАСТОЯ да пуснат Кремиковци, сега тоя обещава да го възроди, а накрая Томов ще им покаже среден пръст и на двамата... След като отвориха 250 000 работни места и възродиха Белене сега и Кремиковци ще пуснат, не са отчаяни... Много са отчаяни... И пак им се вържете...

Никой не е отчаян, напротив - правителството държи на своята програма й я изпълнява. Отчаяни са либерастите.

Корнелий

Й я изпълнява?!?!? Мах си забравил едно главно У отпред!

Тралала, тралала, лешника пак говори глупостти, площта на комбината е на ПИБ и те се говтят да я използват за бъдещи биснес идеи, а който милее за металургия и за безумен внос на суровина, само за да го има този отрасъл да ходи да се снима...

НЕЙДЕ В НЕТА ЧЕ Е БИЛ ПАЦИЕНТ НА 4 КИЛОМЕТЪР ОКОЛО ГОДИНА.ПРИЕХ ГО КАТО ШЕГА НО ВСЪЩНОСТ КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК ПО ДЕЙСТВИЯТА МУ НИЩО ЧУДНО И ДА Е ИСТИНА.ТОВА В ПОСЛЕДСТВИЕ БИ БИЛО УДОБНО ЗА КУКЛОВОДИТЕ МУ НИКОЙ НЕ БИ МОГЪЛ ДА ГО ПРЕСЛЕДВА СЪДЕБНО ЗА ИЗВЪРШЕНИ ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

И защо трябваше да го затварят, разпродават и 5 път приватизират, а сега искат да го реабилитират? Да го бяха оставили да си работи. Целия преход е такъв. Това е някаква уникална българщина.

Ние да помагаме за частно предприятие!?! Да си плащат акционерите. Който приватизирал, който фалирал - да си плаща. Свини комунистически.

Бива другари и ТКЗС-тата бива да възстановите и свинекомплексите! Тука гледам и идеи Правец 16 да възстановите и ДЗУ с онези 10МВ дискове гордост на соц. производството! Друго не ли ви идва наум, Ловеч, Скравена, Белене

Бях фен на станишев. Смятах, че ще съсипе БСП и ще ни отърве. Сега смята, че ще съсипе и държавата повече он виденов.

КАРИКАТУРААААА !!! още по времето когато са сондирали за проучване на рудата са давали премии на сондьорите не за сондирани метри , а за открито желязо в ядкитееее и андрешковците хванали системата който открие руда днес раздава на другите от ядките и взимат премиални утре друг открие руда и той раздава на другите от сондажните ядки с желязоо и пак премиии и така много премии - значи и много желязо и построили ГОЛЕМО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО МАЛОУМИЕ и после му возили камъни на големото малуомие с кораби и влакове та да произвежда много шлака и ДА ТРОВИ СОФИЯ И ЦК-то на ДРУГАРИТЕ ама още страда цялото софийско поле от прахта от табаните с шлака

Едно време разбихме всичко, за да правим селско стопанство и туризъм само, секс услуги и ноктопластика. Сега правим коли, електроника и части/седалки за коли, стъкла, фаянс, полупроводници в Ботевград, машини за ХВП, ... Швейцария прави и корабни двигатели ако не знаете, а няма излаз на море, Швеция оръжия, ... Всяка добре планирана инвестиция може да се изплати, ако Едвин, Костов, РОвч и други талибани не се намесят решително както преди и да ни върнат при каручката на Сали Яшар.

А още по преди правехме 100 000 тонни кораби Хан Аспарух например за слава на България. И после открихме , че това не било рентабилно. Правихме и електрокари и ги изнасяхме в Япония за слава на България. Дето се вика на краставичар краставици продавхме. А после разбрахме , че ни купували електрокарите заради оловото и веднага ги пращали за рециклиране на цветните метали в тях. Правихме ламирана в Кремиковци и внасяхме такава , защото кремиковската била негодна за нашата промишленост. Почесохме се по главата или по скоро някои "бизнесмени" и рекоха: като сме правили глупости, как сме живели от къде са идвали парите и откриха че не всичко е било на загуба. Печелили сме от туризъм и като се хвърлиха онези ми ти "бизнесмени" , че покриха всичко с бетон .От лакомия се .... От тютюн сме печелили, но нещо пазар загубихме. От домати сме печелили , но няма вече , кой да копа , нито ученици , бригадири, студенти , чиновници да ходят на бригади да ги берат. От оръжие сме печелили , но войната свърши и няма кой да ни купува оръжието. Значи цената на нефта скочи и промишлеността предимно съветска фалира защото " малко висше "бензин троши". И ето сега : Абе най лесно се печели като се направи нещо с държавни пари. Отначало се строи и нашите хора : търговци , бюрократи , строители , машиностроители изпълняват поръчки и печелят. Идва криза , ново правителство все отбор юнаци реформатори и за тях има по нещо продават построеното за скраб или за един лев срещу някаква комисионна на някой , който разбира дали да го продава за скраб или да стегне машините. И накрая отново идваме на власт и почваме всичко отново и проклинаме "фашистите" дето затрили България и никой не останал в нея.

брашнян чувал е Кремиковци ------------- колкото и да го тупаш - все пуска ------------ ама прах тая идея е доказателство за интелекта (наличие или отсъствие) на пишман премиера

Cамо тая глупост остана да направите и спокоино може да обявим фалит на дарявата!

откъде руда ? май ще краДнете Джелезо и ще БЕРЕТЕ Харматура като циганските ви избиратели

дали ще се сбъдне социалистическата мечта от едно откровено социалистическо малоумие (РУДА НЕМА АМА И НЕ Е ИМАЛО!) да направят социалистическа гордост

Ама това сериозно ли е? Ба, мама му. Ама почнете и с други такива. Примерно с Химко Враца, ДЗУ Стара Загора, Комбината за Тежко Машиностроене в Русе. Ама вие и Печатни Платки ще започнете да правите, от ония дето са големи, колкото на др. Тодор Живков /лека му пръст/ Каскета. Ами дайте и едно БулгарРено или един ХОЛЦваген по нашенски. А народа беден, и на джипситата дават евро помощи без "Флайш", и едни сирийци. Мара не е Втасала, тя направо е Абортирала.

Не чете ли,че и Химко ще възраждат? При тази цена на руския газ и цената на цистовия газ в други държави ?! Малоумници!!Още от сега се знае,че производството е неконкурентно.

ВЪХ ЦЯЛОТО ГЕРБЕРАСТКО ВОЙНСТВО СЕ Е СЪБРАЛО В ТОЗИ ФОРУМ ХРАЧИ НА ПОРАЗИЯ. САМО ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХТЕ БЕ МАЛОУМНИЦИ С ПОЛИРАНИ МОЗЪЧЕТА НА АВСТРАЛОПИТЕК.

Само и само за да останете на ВЛАСТ ,Вие изчадия комунистически и ислямистки ще продадете БЪЛГАРИЯ .

Айде почна се,пак ще наливаме в държавни структури и частни джобове.Ще изтича народна пара.Тоя филм сме го гледали.Я се спрете щото виденово не беше толкова отдавна.

Глупаци ! Или нов начин на крадене !

Щом Сашо Апашо се е заел с това е абсолютно сигурно,че нищо няма да стане.Просто този до каквото се докосне го унищожава.

Ето това Възраждане чаках АЗ.

Всичко е хубаво, ако завършва добре - тоест хубаво е да се съживи икономиката и производството - ок, да се съживи Кремиковци с модерно пройзводство. Химко - Враца - титан в химическата промшленост от световен мащаб. Срам и позор за България да го закрие и да загуби пазарите си. Знае ли някои, че чужди фирми искаха празни опаковки с надпис Враца, за да си продават уреята, защото по-добро качество от Химко Враца никой не произвеждаше. Да, трябва да се съживят много производства, но .... в модерен варианти дали това въобще ще се случи. Ако някой го направи за България - Браво.

Някой писа че било дупка, но ако до Видин почнат да се произвеждат по 200000 кол, то за тях трябва ламарина. Току виж отвори 250000 места

Ловеч си е една перачница, има да чакаш толова коли да произведат

Сига рев,бойко закри Кремиковци и изкупи на безценица земя там за да строи,сега червените го цакат ,за да избягат инвеститорите,така че Кремиковци няма да има,боко ще влезе в Правителствена пак с високо кръвно ,а балъците -да се кефят и на едните и на другите

Кремиковци е най-големият промишлен замърсител на въздуха на град София. Заради замърсяванията над определената от закона норма на компанията многократно са налагани глоби. Кремиковци е " нашата гордост" другари!

И като го спряха дали стана по чисто?Че ние нещо не усещаме подобрение.

хехехе ще помага нее мии , колко милиарда се източиха от комунетата и дпс от това предприятие едно цяло поколение роми си подсигуриха живота и на правнуците от кремиковци

Държавата ще помогне за възраждане на Кремиковци След възраждането на Кремиковци кой ще помогне на държавата?!

Ма мнооооого си прост Саше. Уж бълнувате, че нямало да изпълни 250 000 раб. места а сега когато се предприемат реални мерки... Плюете

на гол гъзззз чифте пищофи

А.Томов още ли има нещо общо с Кремиковци, щото ако е така ще видим Кремиковци на квадрат.

Ще построим завод за ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ! УР.....А ДРУГАРИ!

Целата маала ша иде на Кремиковци.Ша берем джелязу какту за световну. Да живей комунистическата партия любима!

ЩЕЛИ ДА ВЪЗСТАНОВЯВАТ МАВЗОЛИЯ.

Напоследък бях позакъсал малко с парите,но сега с Орехчето ще пооправим положението.Ако трябва и ново Кремиковци ще построим ,стига да има далавера.

Пак само празни приказки и голи обещания! 1500 души, вероятно цигани, освен тях няма вече специалисти по железата! Ма циганина не можеш го накара да работи!

А суровините, пак ли от СъвеЦкия съюз ще внасяте без да отчитате разходите за транспорт и крайната цена?

срам и позор за българския народ с такива управници!!! те да идат и да работят в кремиковци и по специално другаря ООО решарски!!!

кърти мивки!!! То се вижда как ще стане далаверата - с дясната ръка в лявото джобче!!!

КЛОЗЕТарски, ОСТАВКА бе малоУУУУУмнико!!!!!!!!!!!!

блажени верющите това е като да чакаш от умрял писмо,но щом го е казал др. Орешарски може и да стане, щото те другарите са по-праведни и от господа

Другари: Нашето правителство готви и дурги грандиозни проекти, в противовес на безсмислените магистрали, метрополитени и двуетажни кръстовища на омразния и ненавистен Бойко Борисов: - ще построим отново мавзолея и ще положим в него др. Станишев - Ще върнем с волски талиги и жива сила петолъчката на Партийния дом - ще поправим летящата чиния на Бузлуджа, ще се качим на нея и ще полетим към Марс - ще прокопаем плавателен канал от Малко Търново до Полски Тръмбеш - ще построим в Ловеч завод за Москвич модел 407 и 408 и Запорожец с акумулатор, седалки и врати! Напред към светлото бъдеще, другари! Веднага щом дръпнем новия заем започваме. От нас идеите, от вас изплащането!

ма ти сериозно ли те се постараха да ги уништожат а ти искаш да ги оправят

Интересен правопис!Но затова пък разбираш от всичко.

Не се ли питате защо, след като ни заливат с пропаганда "социологически проучвания", че Властизстискващите в момента ще спечелят изборите с 2 пъти повече гласове от ГЕРБ, те не искат избори. Нелегитимно е всичко, което се случва на държавно ниво в момента и те го знаят. Нелегитимно, срамно, посредствено и грозно пред света днес и за утрешните поколения. IQ146, аз също отговарям като теб, е, не толкова добре казано

Орешарски не е Експерт! Той е Магьосник! С едно замахване на вълшебната пръчка изчезват 3 милиарда, но пък в замяна се съживява Кремиковци - едно частно предприятие!! Не, не е Магьосник - Господ е!

Над него е само Доган.Така де над господ.

О, не, Петров! Доги бил изпаднал в "тематична депресия" - и ако се чудиш що за депресия е това, Камен Константинов ще ти обясни, че това е депресия на тема "атентат с тапешник"! Та, предвид крехката сополова психика, остави най-експертния премиер от "най-силното правителство на прехода" да поноси мааааалко божествената палма!

Моля всички да станем на крака! Ще дам тон за песен! На крак, о партии презрени, на крак, о роми на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нека без милост, без пощада, да сринем старий, гнилий строй! Светът на нас се днес надява, напред в решителния бой!

Спират европарите за третия лъч на метрото!!! Има го в повечето новини!!!! Тези съсипват България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..премиерчо. От Кремиковци вече нищо не е останало. Всичко е на скраб. Ограбено от такива като теб, мамин. Що се правите на идиоти, всъщност сте си, ама даже и не можете да си го признаете. Кремиковци тровеше цяла София, на Богровете, жените не си простираха чорапогащниците от вън, защо се разяждаха...аман!