Напрежение в ”Красна поляна” заради ромско гето

Тлеещият конфликт около гетото в т.н. Виетнамски общежития в столичния кв."Красна поляна" стана повод за протест, контрапротест и изпращане на полиция в района.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в ”Красна поляна” заради ромско гето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо няма програми за планирано родителство всред ромите? Правенето на деца и отглеждането им за крадци и бандити трябва да се разглежда като престъпление към децата от закона.

Кой ги настани там през 1994 година? настаниха ги кмета на СДС Янчулев и общинарите на СДС. Сигурен съм, че повечето от протестиращите сега са гласували са Янчулев и СДС и се питам, какво искат. За това гласуваха, това получиха.

в голямата престъпност, която генерира ромската общност. Зачестиха кражбите в градския транспорт и по улицата. В тъмните часове не е безопасно. По тази точно причина ромите трябва да се държат далече от гъстонаселени квартали.

Не се ли досещаш ? Усещат че губят почва под краката си.

българинът се събужда.Лошото е ,че не е навреме.Сега обаче изглежда,че няма какво толкова да губи и сигурно ще подгони управляващите на всички нива.Търпението се изчерпва и има реална опасност проблемите да се задълбочат.А то тези проблеми се създават предимно от прибързани и необосновани решения. Че е така личи дори от най-малкият за цената на билетите,която Бъргарският съд отмени.Да не говорим за Топлофикация, Енергото и Водоснабдяването с една дума от Монополистите и Корупцията.

то,кражбите на циганите са ясни(кокошкарски)!но какво правим със по опасните български крадци облечени със костюм и власт. техните кражби са по опасни и рафинирани,тях трябва да гоним!

Всички правителства след 1989 г. си затварят очите пред циганските изстъпления. Сред тях най-ярко се откроява ГЕРБ. Тази клиентелистка партия, лишена от родолюбие, е готова да жертва България и народът й само и само за пари! Герберите се примиряват с циганския тормоз върху работещите българи, герберската полиция ПАЗИ циганите, но не и българите. Така и в този случай - Фандъкова щяла да прати още полицаи, които да защитават циганите. Помислете преди да гласувате за ГЕРБ.

Като видя такива статии и такова дередже на коментарите, като по - долу, направо си бия камшика и изчезвам. СОРИ. А иначе циганската престъпност и действията на БХК отвращават хората правят услуга на фашизма.

народ,които,си пази политико икономическата мафия от на дс-филиал на кгб на москва това и заслужава! подигравка,презрение,бедност,за сметка на нормалните български граждани!смяна на властта и системата трябва!

Статията е за циганите бе бройлер! КГБ ли ги защитава или БХК, Отворено общество етс?

точно там е престъпността ,циганинът краде от бедност,а от какво крадат охранените шопари със костюм и власт! техните кражби са по опасни!

няма да видите коментара си!!!

А циганите? На където им видят очите.Да работят, да теглят заеми и да си купят жилища.А не да чакат на готово от нас българите.Айде Гоу !

Апела е моделиран по призива на Рейгън към Горбачов за Берлинската стена. Къде щели да ходят циганите?Отговора е много прост : На където им видят очите! Да учат,да работят, да си купят или построят домове.А не да чакат от нас българите всичкото това.

не си прав

Много шум за нищо.Вместо да се правите на голямата работа тук,просто действайте.Правете като циганите,за тях прегради няма.Щом на тях им е позволено,значи може и за нас.

Не се притеснявай. Не си само ти... Никой от моъте постинги не е показан също.

Бутонът "DELETE" на модератора, няма да спре намаляването на съотношението бели/не бели, клонящо към нула. В подкрепа на това твърдение е, "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на тайния ционистки конгрес през 1988 г., в Москва. Днес смесването на КАТОЛИЦИ И ИСЛЯМИСТИ в Европа, доведе до окаяно положение и Швеция. То бива толерантност, но толестарията вече е идентична със самоубийство.

Ммммм дааа, цигани със знамена на БСП.

Парите, които се крадат от "санирането", щяха да стигнат да се премахнат всичките гета в България и да се направят жилища за тези хора.

Докато има социални помощи ромския въпрос няма да бъде решен по никакъв начин. Премахването на каквито и да е помощи за ромите е ззадължително условие за да може от там нататък да може да се направи нещо. И държавата да не се оправдава с хуманност и други за да не го направи защото тез помощи са пари взети от работещия за мизерно заплащане български народ и раздаван на таз пасмина която създава допълнителни проблеми. Да сигурно ще има и смъртни случаи от глад, но по-доре е ромите да страдат отколкото българите. А тез от ромите при така поставени нещата проявят желание да работят да бъдат тогава стимулирани от държавата. Тез които пък решат с престъпления да се издържат в затворнически трудови лагери, да работят здраво. И може би най-важното истински мерки за принуждаване на ромските деца да учат. Образованието е единствения шанс по-голяма част от тях да се очовечат.

За Протокола (Отчитайки 3те страници Днес в Доклада на Амнести отн.у Нас) : - Е Задължително да Се селектират Хора Знаещи-и-Можещи И с Ромски (или кактоЩемДаКажем) корени.

Резервния план за избори циганите а сега всички се стреснаха колко много са станали

Преди 2-3 години имаше приказка да се даде на концесия Зпаден парк за изграждане на Нов София ленд. Чудесно! Да, ама не!Защо, кметицата не обясни защо няма желаещи и тази тема много бързо слезе от дневен ред. Доста се позачудих тогава, кой нормален инвеститор ще хвърли милиони за безхаберното отношение на властта към тези иначе не лоши райони, но граничещи с голямо гето!?

майчето и червените й цигани... хахааааааааа.. кенефи

Само Майчето ?!

тук са в кадър отвсякъде. най-много си личи по това, че нищо не се казва за това какво им е обещала за да няма "напрежение"

Господа, г-жа Фандъкова е решила да направи потребното за протестиращите, но което протестиращите не са поискали. Ясно е защо не са поискали това, когато трябва да поискат и още - постоянно наблюдение с камери на района. Агитпропът на БСП иска власт, а не потребното за гражданите. Справедливият протест се соцорганизира и социзползва.

Много са нагли тия... живеят на гърба на белия човек...

Много, много нагли станаха тия не белите, живеят на гърба на белия човек, като паразити... В Европа турци, араби, роми, индийци, евреи, направо ужас..... Трябва да се обединим всички бели европейци. Да опазим живота и бъдещето на своите деца!!!

"РИЦАРЮ", статистиката за белия човек сочи катастрофално намаление от 20% в началото на 20-ти век, на 12% сега. А това се дължи на четиристотинте години капитализъм-колониализъм-империализъм. Не крийте страх и слабост под плаща Свобода; По всяко ваше дело, въздишка, вик, въпрос диваците ще съдят за вас и за Христос. Непосредствен повод за написване на това програмно за Киплинг стихотворение послужва завръщането на Американо-Испанската война 1898 г., в резултат на която САЩ завземат Порто Рико, о. Гуам, филипинските острови и окупират Куба. Стихотворението е построено като обръщение на Киплинг към Америка, тръгнала след Англия по пътя на колониализма, който Киплинг нарича "цивилизаторството". И коя е тази Америка сега, ЖАНДАРМЕРИСТЪТ НА СВЕТА?

Кой и защо реши, че няма вече цигани, а роми??? Абе, журналя драги, никъде в света няма такова обръщение към мургавелковците. Те са циганьи, цигойнер, джипси, но не и роми. Кой натрапва тази небивалица и с каква цел? Нима циганите ще станат честни, работливи, почтени, нима ще плащат данъци, ток, вода и осигуровки, ако им се налага измисленото име роми. Ами те самите никога не се идентифицират като роми, а се чудят какво е това и защо!!!

Сакън, не пипайте тъмнозеленото културно богатство на страната! Естествено крадливи и лъжливи, естествено инцестни и педофили, естествено престъпни...

Ще се превърнеме в мангалия заради някои от нас как да не сме им благодарни.

Съжалявам, но не виждам възможност за съжителство с циганите, тези нечовеци. Фандъкова, плаха женице, гони ги тия да не те подгоним тебе.

и къде да ги изгоня, бе янко?? при старите ти майка и татко на село ли??

там да ги настани.

Нека сега длугаля Ладев и Гледжликов поарчат още малко парички, че БКП-то бая огладняло!

Eй дирници, няма етническа толерантност към мангалите и педалите. Всички, пледиращи за това са извратени и с психически отклонения. Браво на хората от Красна поляна. Бой по кратуните на тъпите мангали, бой по кратуните и на тъпите управници. Пренесете митинга на жълтите павета, за да започне от там така чаканата промяна.