Каракачанов: Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ

ВМРО и лидерът на партията Красимир Каракачанов разпространиха опровержение на публикации, че в Патриотичния фронт има разделение.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създава се усещането ,че хора като Симеонов и Сидеров нарочно са поставени там с цел торпелиране на патриотичните чувства у българина като произвеждат простотии .Като патриот не ги припознавам за носители на патриотичната идея .Срамувам се от повидението им.Каракачанов трябва незабавно да се разграничи от тях ,ако иска да има политическо бъдеще .

Каракачанов да не ядеш хурката, подкрепяйте Бойко... Като гледам лошото свърши идва по-лошото!

Симеонов се очерта като гнила круша в ПФ.Този човек излъчва негативна енергия.Даже и пропагандата по собствената му ТВ не може да убеди човек ,че той наистина е патриот.Спомням си думите му по БТВ казани с пренебрежение и тюлен сак физономия,а именно,,...на мен не ми пука ,защото си имам собствен доходен бизнес..." Тогава ходи си при бизнеса и не заблуждавай и неманипулирай хората,които ти повярвахме.

ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ ТРЯБВА ДА СА МОНОЛИТНИ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ДОВЕРИЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!

Защо бе! Какви българи сте бе! Толкова ли не ви стига акъла да си "теглите по една" или чакате Сидеров да ви каже как става това?!

Валерий е пълно разочарование. Не знаех , че толкова прост и злобен-

РУСОФОБИЯТА НА СИМЕОНОВ ,НЕ МУ ДАВА МИРА И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МУ ПОКАЗВА РОГАТА,ТОВА ВРЕДИ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ ,ТОЗИ ЧОВЕК ОЩЕ НЕ ЕРАЗБРАЛ ЧЕ ХОРАТА КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПАТРИОТИТЕ ,НЕ СА РУСОФОБИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВРЕДИ ,ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО

Интересно, с тези си простъпки Валери Симеонов си направи едно политическо харакири! Още по-интересно е защо Каракачанов и Сидеров искат покрай него и те да нагълтат вода и да се удавят?!?!

Играят ни игрички. Като доброто и лошото ченге,само че в случая единият е с лице към по-левите избиратели патриоти,а другият-към по десен профил. А пък дружно са се прицелили към бедстващите пенсионери. Много жалко.Не случихме и на патриотична партия.

Няма разделение, но има "нюанси различия" - официално потвърдени. Явно е имало причина да са различни партии. Но за тях много по-изгодно е да останат заедно. Всеки от тримата по отделно може да бъде ударен много лесно - кусури бол. Когато са заедно обаче е много трудно да бъдат атакувани - вкл и защото са толкова различни. Реториката срещу един, вдига акциите на друг и т.н. в този ред. Не е ясно дали ще го бъде съюзът им в бъдеще, ама поне до изборите ще устискат. Схемата е успешна и докато има приемливо за публиката обяснение на единението им, би било логично да останат заедно.

Защо до сега не сте казали, че РУСИЯ Е ИСКАЛА ОМО "ИЛИНДЕН" да бъде регистрирана в България?

няма, и ти Каракачанов гориш заедно със Симеонов!!!:)))))

Ще има

Скандал няма,обаче вижте мненията на двамата за Радев. Каракачанов за програмната реч на Радев в Парламента:"Всичко което каза Президента е вярно!" По същата тема от Валери Симеонов се чуха само хули и обидни квалификации! А иначе скандал няма! ИМА САМО РАЗЛИЧИЯ ПО ФУНДАМЕНТАЛНИ ВЪПРОСИ ПОСТАВЕНИ ОТ РАДЕВ! Какво ще стане? Ами много просто. Валери Симеонов идеално приляга за Реформаторския блок. Той обаче е несъвместим с Каракачанов и Сидеров! ПРЕКАЛЕНО РАЗЛИЧНИ СА! ДВАМАТА СА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, А ТРЕТИЯТ Е ИЗМИСЛЕН! Та на въпроса ;какво ще стане?Валери Симеонов в Парламента не може да влезе сам, но е хитрец и ще използува Каракачанов и Сидеров КАТО РАКЕТА НОСИТЕЛ. ЩЕ ВЛЕЗЕ ПАК, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПЛЮЕ! Като тия от Реформаторския блок. Въпросът е кой ще му се върже и ако останат тримата в една коалиция,колко гласа ще загубят заради него?!

Как ще има скандал след като ви е еднакъв мерака - власт кражби облаги.. Незнам какво разбирате под ''скандал'' ама единия да говори едно другия обратното след като за вас не е скандално значи сте си просто недоразумения на природата..

Бахти и "Патриотите" ?!?! - Пинчера ,белокоско , Варадерото, замерящ с тапи келнери в елитни ресторанти във Виена ,поръчвайки си "почистване" в луксозни парижки хотели ,дупейки се пред клек-шопове, на път към меката на наркоразпространението ,където явно са му отказали доза за без пари и вдигна скандал за това ... болния дето не е ходил в казарма заради 10 диоптъра късогледство ,но това не му е попречило да стане фотограф и да си снима пишока пред камерата ,докато ние ,неговите набори ,газехме тежката кукерландска кал в родния му край,човекът на "Демокрация" събарящ руски паметници , а после целуваш руски ХХХ.... Дебелия рус воевода "македонецът " от Русе ,който от завършването си през 1990-та ,година ,освен на партийни кьорсофри ,друго не е РАБОТИЛ ... НЯКОЙ си г-н НИКОЙ ,произлязал от НИЩОТО ,влачейки ВИНКЕЛИ след себе си .... "ПАТРИОТИТЕ" НА БЪЛГАРИЯ ?!?! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ... ОТ ТЕЗИ ..."ПАТРИОТИ" !

Симеонов се възгордял, но е забравил че горделивостта предшества падението.

Поръчение от Москва

Е има си хас, преди избори да има разединение. Сега борбата е за кокала - всички парашутисти се обединяват да белкем дружно прескочат 4% ната бариера. Че изпуска ли се тоя келепирец...

Валери Симеонов даде няколко телевизионни интервюта...последното което гледах ..май по канал 3 ,ме изуми.Неса медйни спекулации..чух го с ушите си грозния хамалски език на Симеонов към президента Радев. Той бил никой и идвал от никъде..нареше го шофьор на самолет. След това тръгна да обижда жена му. Симеонов е еднин много прост и злобен човек.

Ми никой е - президентът в парламентарна република е канцеларски плъх. Единствената власт която има е при криза, като сегашната, когато няма правителство той да назначи някакво (с ограничени правомощия) което да докара страната до избори.

АСЕН

Лошо Бойко, лошо командире. Трябваше да стъпиш още от начало на врата на този помяр-кабелар.Като ги чуя и вида тези Симеонови, като Петко Симеонов, Валери Симеонов, като два песа близнаци.

Това е единственото нещо за което ме е яд на Борисов. Изобщо не трябваше да се коалира с подобни парашутисти. Като няма достатъчна подкрепа - нови избори.

Те на са ли пенсионерски фронт? Валери и Красимир дерзайте комсомолци!

Кое от речта на Радев не съвпада с идеите на Патриот Винкелов?? Или той е най големия патриот? Там е дразнещото...

Ще има много сериозна изненада за ГЕРБЕРОКОЧИНАТА напролет

Смяташ, че страната отново ще попадне в лапите на БКП и ДПС? Жалко е, че тая вероятност те радва. Щото нормалните хора помним мандатите на БКП до какво доведоха. Но ти едва ли би ги коментирал а?

Тази изненада изненадва столетницата вече колко години. И все отзад. Сега поне Курнелия ще посрещне изнеадата отпред.

Ще се разберат, Воленчо кротна и е в ъгъла, тези двамата наперените ще си поделят какво могат и ще утихнат.

Точно така "Русенско дебело"... Принципът : " Обединението прави силата" е жизнено важен за вас ,обедНелите "патриоти" ,че както сте се оср.ли ,по отделно , надали ще докопате и по 1% ... Говеда долни ! Прееб.хте ,ЧИСТАТА ,РОДОЛЮБИВА ИДЕЯ на хората ,с вашата ...ЛАКОМИЯ ! Ще си ...ПЛАТИТЕ !

Жалко!

Като влезе в Парламента СДС явило се самостоятелно, тогава можете да надувате Цифки

Валерката и Раданчо,защо така мазно подляха вода на Премиера?

А така дръще се инак няма да минете 4 % границата.

Това да не са ти партийките от РБ бе. Тези влязоха в парламента отделно, без коалиция. Дори и АТАКА СМЕШНИК

Нарочените за Патриоти определено са по-прозорливи от Борисов. Борят се за 300 лв. минимална пенсия с ясното съзнание, че това няма как да стане, но и с хитрата сметка, че не е нужно да става, а просто хората да ги запомнят с това. Популизмът е на вечна мода. Предизборните обещания след изборите стават "визия, която ще подкрепяме" и всичко се забравя.

Тези така или иначе, ще съберат повече гласове от ГЕРБ. А РЪБЪТ са вече вън напрактика

Едно хайдушко напиване покрай чевермето и ножовете са прибрани!

Който гласува за тези е същият като тях помияр.

Ясно, значи трябва да гласуваме само за БББ! Като бял ден си ми ясен.

Наблегни на пърцуцата потник. Твоят авер пепи белото вече не е здравен министър, взимай превантивни мерки срещу свинския грип,

тези световнонеизвестни хора и техните джобни партийки. Наели зурли и се правят на много важни, противни са, само ги вижте!

Джобни партии, ама успяха да докарат кандидат-президента си на 3-то място. Значи имат влияние сред народа, а т.н. "реформатори" какво направиха?