Коментари - Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм | Днес.dir.bg

Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов разкритикува намерението на правителството да улесни изборния туризъм от Турция.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после! Хайде де, не си чешете само езиците! Никой който не живее постоянно в България няма право да гласува!!!

много популисти бре тук в тази партия, не никога за тях. популистката вълна е на линия. не бъдете наивници, иначе гласувайте, но разумно, че да не вземете да ги направите първа политическа сила, тук само малоумни останаха, нищо чудно на 26 март бай ДИНКО свинските опашки да ви поздрави за ЧЕСТИТО-първа политическа сила хахаха патриотичният фронт за спасение на Бг вайвайвай

Ще затвориш границата, несъмнено, трябва само да легнеш напреки на КПП-то и после и шиле не може да прерипне!

Нищо няма да затворите ,само джобовете ще си напълните на наш гръб пак в "парламента"ковачница на крадци и "преуспяли"ид..ти.

И като затваряте ГКПП с Турция, затворете и близките гръцки, защото може да заобиколят и през тях.

Каракачанов, ако искаш да направиш нещо по въпроса, е добре още от идващия понеделник да застанеш на границата, защото то вече автобусите идват с амуджи. Те няма да дойдат, както си мислиш 4-5 дни преди изборите. Някои даже вече са тук. Не раздухвай празни приказки, като някакъв глупак. Пак казвам, вече доста хора са тук. А ти си се сетил, ето това е истинския популизъм.

ТИ ЗАЩО НЕ СЕ СЕТИ?! ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ТИ НА ГРАНИЦАТА?! СТИСКА ЛИ ТИ?!

Прав е Каракачанов, да се затвори границата за изборен туризъм е в деня на изборите е редно. Българските избори в Турция са цяла машина, добре финансирана и организирана. Незнаещите български турски граждани, не само ги организират, транспортират, но им попълват документите на български и инструктират ги за кого да гласуват. Сигурно се намират и 'доброволци' които да нахранят избирателите и да ги почерпят с някоя и друга лира. Въпреки така добре отработената вече организация за участие на Турция в изборите в България както с туризма така и със секциите, схемата не би могла да работи без приноса и съучастието на официалните български власти. Т.е. както вече многократно се потвърди, когато става въпрос за някакво ислямистко проникване в Европа е полезно да се прибегне до 'Шарше моше'еничество', за да се установят участниците. Това добре правят Обединените патриоти и закономерно не закъсняха критиките им преди към неправилно назначената за посланичката в Анкара, Надежда Нейнска, а сега към вицепремиера Стефан Янев. Но далеч не е само туризма в деня на изборите, също много по-важно е влиянието и обработката на цялото население от действащите в България и представящи се за български, глобалистки и масонски медии. Пример за това е влияние е медийното явление Бойко Борисов. Цялото му придвижване от телохранител на Сакса до премиер е обусловено не най-вече, а фактически единствено от времето което непрекъснато, от години му отделят всички добре обезпечени и влиятелни медии в България, в хор, без изключения и по всички направления, а също и на преобладаващия начин по който го третират: уважително или поне снизходително, но никога краткотрайно, набързо, с пълно игнориране или епизодично-ругателно както е за реалните му опоненти. За да замаже влиянието на тези най-мощни чужди фактори влияещи върху изборите, вицепремиера Стефан Янев решава да се занимава само с купуването на гласове и нищо друго.

Пишещите тук са прави че от НАШЕНСКИТЕ сегашни турци никой нищо лошо не е видял и навярно не ще види. НЕ СЪМ СИГУРЕН ОБАЧЕ КАКТО ЗА АНАДОЛСКИТЕ ТУРЦИ В ТУРЦИЯ ТАКА И ЗА ПОТОМЦИТЕ НА НАШЕНСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ,КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗЦЯЛО РЕЛИГИОЗНО ПРОМИТИ. Посещавал съм 3 пъти Турция: -остров Гьокчеада - местните турци са добронамерени да не говорим за нашенските изселници,които бяха в отделно доста цивилизовано село. -Измир и пътя за Ефес-там в едно село открито чух "АЛЛАХ УАКБАР"на една местна сватба.Знае се какво правят издигащите този лозунг! -селата около древна Троя-открита неприязън при посещение на магазин или обществено заведение,не толкова че си българин,отколкото че си християнин-защо жена ти не е забрадена,защо минаваш близо до джамията и не падаш на колене,защо свири радио с колата ,когато имамът пее от минарито... И ТО ОТ НАСЛЕДНИЦИ НА НАШЕНСКИ ИЗСЕЛНИЦИ!?!?!?

Сладък е кокала нали,и не ви се пуска. Намърдахте се в НС и ви се услади.Тази карта дето я играете е много опасна.От 5 000 000 извади 1 000 000 цигани,прибави толкова българи-мухамедани.БСП,Герб,и останалите кандидати.Сега смятай къде ще сте вие,така наречените патриоти.Вредите на България в полза на собствения си интерес.

Ясно е че тия тъй наречени патриоти само говорят.Тоя ще затваря границата-глупости.Вместо да направят митинги пред министерския съвет срещу това решение за пускане на турчулятада гласуват тук.Ама не им стиска

Много се извинявам, ама искам да знам имате ли хора във секциите в Турция, защо нямате хора там? Виждате ли колко много гласове на секция има там- над 1100 , а вижте тукашните, които бяха на ръба на максималното натоварване на комисиите. Защо има два пъти повече, при положение, че там се попълват и декларации... Защо няма ваш наблюдател, който да следи точно за това, там да са спазени правата. Тука се намира начин да се справим.

ИМА! ВТОРО-ПАРИ ТРЯБВАТ,АНАДЪНМУ ?! КРИВИ РАКЕТИ КАТО ВАС,ПОСЛЕ ЩЕ КАЖАТ : АМА ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ,АМА ТЕЗИ СЕ РАЗХОЖДАТ !!!

Потриотите ше спечелят изборите. Това е повече от ясно. Тиквата ще е трети

Шкембе войвода-агент Иван само с един репертоар си кара 27г..ха.ха.ха като нашите естрадни певци..ха.ха

Дебелия мазен софра нагаждач, как точно ще затвори границата за хора с български паспорти прибиращи се в родината? Ми утре ще реша и аз да се прибера, по една случайност най удобниат ми полет минава през истанбул, па мога да реша да взема рейса?!?! Ще ме пусне ли дебелия мазник и мен да вляза или не?

Ще те пусне ако имаш руски паспорт от Крим..ха.ха

ЩУРЕВ!!! КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН,НАЛИ ЗНАЕШ!!!НЯМА ДА СИ ТИ,ОБАЧЕ...

аз от как помня като се зададат избори патриотите затварят границата ,бяха във власта оградата си седи незавършена явно въженца ще се опъват

Аз съм за Каракачанов,но с то тъп народ накъде????Мрете бе глупци неземни!Ще ви изколят като пилци,но добре че се изнесох от тази хубава земя населена с идиоти!Имам впедвид тези които са за турците!Да ви режат тиквите ,боли ме ,я!

доста си тъп, пич! изселил си се, казваш, явно си в далечна часова зона за да пишеш по това време. Ми там където живееш ти си мигрант, нали? ама си освен това бг гражданин, предполагам? Не се ли усещаш, че когато дебелака затвори границата за мигрирали български граждани, но все още пазещи паспорта си, това ще засегне и ТЕБ ?

Ами не си пазим пасапорта.Нека острите си ги пазят,аз тъпият въпреки всичко нямам проблеми да седя в България,с виза или без виза за мен решение има,а вие дето милеете за турция хич не ви и мисля,кланяйте им се цункайте ги дето ви кажат ,не ми е грижа!

Веднага след изборите трябва да се промени изборния закон! Да се забрани чрез закон създаването на партии на религиозна основа! Това е записано в конституцията. Използването на религията в политиката нарушава държавността и застрашава националната СИГУРНОСТ! Използването на неолиберализма като средство за разрушаване на националната ни идентичност и СТРАХ , вижда те ли щял да се наруши етническия мир е средството което се използва за ислямизирането на политиката! Именно ИСЛЯМА СЕ ВНЕДРЯВА В ПОЛИТИКАТА! ЛИБЕРАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО и ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЕТО СЪЩО ДОПРИНАСЯ ЗА НАВЛИЗАНЕТО НА ИСЛЯМА В ПОЛИТИКАТА! Важен момент е и използването на турски език в официални национални институции и мероприятия. Тезата че това е майчин език на турците е само предлог за пропаганда. Като е майчин език, използвай те го ,когато говорите с майките си, а не когато говорите на официални мероприятия. В БЪЛГАРИЯ официален език е БЪЛГАРСКИЯТ и какви " български граждани " са тези, които не говорят бългаски ? Време е държавата БЪЛГАРИЯ да "да се появи " на картата на Европа и като европейска държава да защитава националните си ценности! Затова използването на "религиозния изборен туризъм" в ПОЛИТИКАТА трябва веднъж ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕН!

И как точно ще затворите границата, че нещо не ми е много ясно? До колкото си спомням, преди всеки едни избори едно и също: Ще затворим, няма да позволим..и всякакви такива глупости. Не стига , че нищо не може да направите, а ми дори от една етническа партия. до скоро(ДПС)..станаха две такива(+ДОСТ). А тези циркове, че видите ли ДПС и ДОСТ много се мразили, е един театър за малоумници. А с в България се убедих с времето, че ги има бая много. Така, че Каракачанка.. и ти си не по-различен циркаджия от всичките други, които загробвате България с всеки един изминал ден.

ТАКА ЛИ?! ЖИВЕЕШ СИ С ЧУВСТВОТО,ЧЕ СИ НЕВЕРОЯТЕН УМ! НАГАЖДАЧ,НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЕ СИ И НЯМА ДА БЪДЕШ!!!

в Северна Корея!!!

пааанааири, панаири..

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СЪЗДАНИЯ НА ЛИБЕРАЛИЗМА, КАК ВИЖДАТЕ -ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ 5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В СЪЖИТЕЛСТВО С ТУРЦИТЕ? ТОВА, ЩЕ ДОВЕДЕ ПО-СКОРО ДО НОВА ВАЙНА! ЕТНОСИ, КОИТО ИЗПИТВАТ ПОВЕЧЕ ОТ НЕПОНОСИМОСТ!

Превива цирка кръглият си гръб щом клоунът танцува неуморно но външноста излята във калъп разпада се в тясната гримиорна Страхотна песен на Васил Найденов Васил Найденов

..разпада се се в кремлевската гримъорна!!!

по-добре да затворим карака4анов и другите комунисти4ески агенти за изборите.

И вас и вас турците! В Анадола!

Шилo

Много точно! Т. нар. "патриоти" (всъщност тия са си чисти крадци-демагози) съвсем умишлено и целенасочено насаждат омраза, с цел запазване на политическото статукво и продължаване на кражбите. И, вижда се, има достатъчно празноглавци, които да ги следват. Аз имам доста приятели турци и мога да ви кажа, че това са изключително морални, работливи и кротки хора, истински приятели, готови да помогнат във всеки момент. Вие, които повтаряте като папагали простотиите на Волен и Каракачанката, от кой турчин сте видели лошо? Българите ви крадат заплатите и пенсиите, българите ви фалират банките, българите са се сдружили с крадливи руснаци за да ви продават скъпи газ и бензин, българи са се сдружили с американци, за да ви продават скъп ток, а вие сте седнали да повтаряте простотиите на двама лумпени!!! Вие сте глупаци, уважаеми патрЕоти! Заслужавате да ви окрадат до последната стотинка!

НЕ БЪРКАЙ, ПОНЯТИЯТА, НЕ Е НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА, А ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ! ТУРЦИТЕ СА СИ ТУРЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В ТУРЦИЯ!

Наистина ли турците, които ще гласуват тук са проблем за българската национална идентичност?!?!?! Какви патриоти сте, ако не сте чели заветите на Левски? Дяконът е казал: "Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи...". "А вий, вий сте идиоти" - е казал Ботев!

Огън да ви гори и вода да ви залива, ветрове къщите ви да рушат, земята да ви поглъща бързо! Вие, турчеещи се еничари! Никога няма да имате власт над нас! България е на българите! Не ви е мястото по тези земи! Пиши си, не ни пречиш!

Молете се Патриотите, хората на Путин да не пипнат власта в България, че отново, ще бъдете принудени всички Турци или пак, като При бай Тодор да си сменяте имената или дас напуснете пределите на България, заедно с партиите си ,мекерета!

В България има три патриотарски партии + ДСП , които са про кремълски партии на интересчиите. Единствената партия имаща връзка с Турция е Дост

Шилo

Проблемите на България не ги създава Турция! Проблемите на България ги създават бившите кадри на ДС, воглаве с Каракачанов и Сидеров, дето крепят мафиотските правителства в последните години. Ако някой мисли, че Турция или гласовете на турци с двойно гражданство са причина за лошия живот тук, е пълен глупак, неспасяем! Прост народ - слаба държава!

Турците от 700 години са, причина за лошия живот в България, а ти ЕФЕНДИ от къде се взе, вероятно си Великоя Везир на Турските парти на Ердоган?

Шилo

Абе умник, по твоята логика трябва да се мразим с всички народи наоколо, щото няма народ, който да не ни е нападал, да не ни е клал, а и ние него да не сме клали! Светът днес има съвсем нормални отношения с Германия, която изби милиони в Първата и Втората световни войни. Днес хората (повечето) са разумни и гледат да имат по-малко проблеми, за да живеят по-добре, а вие, идиоти, искате да създавате проблеми. По-добре ли ще живеете с проблеми? Мислете! Ако ви е останал акъл в промитите глави...

Да, де! Нали, Доган ефенди е бивш ДС служител с кодовото име ... '' ...''. И той консултант, приватизатор се бараше?! Местан ефенди какъв е?! Да се махат всички про-турски партии и елементи от парламента, докато не сме ги помели ние, народа!

Да, де, ама не става лъжец от теб!

АКО БЯХ ТЪПА КОЛКОТО ТЕБЕ,ЩЯХ ДА СВЪРША СЪС СЕБЕ СИ! ТИ НЕЩО ЗА "СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛБОЧИНА" ДА СИ ЧУВАЛ?! НЕЩО ЗА ПЛАНЪТ"БАЯЗИД 1,2 " ДА СИ ЧУВАЛ?! НЕЩО ЗА НОВАТА ДОКТРИНА НА ЕРДОГАН,ПОНЕ?! САМО МНОГО ТЪП ЧОВЕК,МОЖЕ ДА ИНТЕРПРЕТИРА НЕЩАТА ПО ГОРНИЯТ НАЧИН!

Еничари и Турци и Еврогеиатлантици, НАЛИ Каракачанов само си говори ей така за проветрение, ТОГАВА вас какво ви разтревожи тази вечер? От, какво недовоствате и сте напрегнати?

Това значи ако има граница, то да е граница и да се охранява като при НРБ- стриктно и безпощадно!

Обявихте, война на Холандия, Франция и Германия, а сега на България и Путин, вие да не сте пили СОДА КАУСТИК бе Турци прости? Ама, как Холандците ви отрязоха, перата!

Ама рече Путин на Анадола: -Това лято 2017, го обявявам за последното на Ердоган , като президент на Османска Турция!

А, защо тези така наречени, ""Българи"" в кавички не си гласуват в Турция, нали имат секции, ами ги карат с автобуси тук?

Те и там гласуват! След това на още 2-3 места в България!

Кара, мазник си батка, само плямпаш и заблуждаваш нарда с ала бала за да докопаш пак кокала и да се наредиш пак на трапезата. Фалшив си и ти и цялата ви 'патриотска' сбирщина в парламента с изключението Ангел Джамбазки!

Тогава, какво те тревожи, нали е фалшив ?

затваряйте колко си искате. язе нема да гласувам за КРАДЦИ и МОШЕННИЦИ! Никога с моя доброволен глас НЯМА ДА СЕ КРАДЕ! Аз протестирам срещу изборът ми ДА НЯМАМ ИЗБОР... Няма какво друго да направя, освен да не гласувам. 40 милиарда лева ГОДИШНО, ще ги разграбвате КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, но БЕЗ МОЕТО СЪГЛАСИЕ... другите, по-умните, да ви го дават официално! аз съм тъп и не одобрявам как крадете!

Иво, грешиш! Има зло, има по-малко зло, има добро, има още по-добро! Няма да правя опити за внушения, опитай сам да класифицираш участниците в отделните категории и ще стигнеш до някакви изводи. Може и да сбъркаш, но ще е по-добре, отколкото да се предаваш!

Има няколоко "патриота", които са си въобразили, че българските граждани с турско самосъзнание имат маааалко по-малко права от останалите бъргарски граждани, особено при изборите! Ще ги убедим, че са изпаднали в грешка!

Тоа е най-смисленото което могат да направят. БЕДАТА Е В ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЩЕ ГИ ДОМЪРЗИ ДА ОТИДАТ НА ГРАНИЦАТА.

Огън да ви гори и вода да ви залива, ветрове къщите ви да рушат, земята да ви поглъща бързо! Вие, турчеещи се еничари! Никога няма да имате власт над нас! България е на българите! Не ви е мястото по тези земи!

Според теб, това Българи ли са ?

Който гроб копае, ... ! Как беше нататък? Никой не иска да има власт над останалите, освен параноиците! България е на българите, в смисъл българските граждани, така е, независимо от техния пол, етнос /самоопределение/ и вероизповедание. Проблемът е, че има лъжепатриоти, които искат да изключат части от българската нация! Патриотично е да разширяваш, а не да стесняваш нацията! Колкото повече хора се чувстват като част от българската нация, съпричастни на българската кауза, толкова по-добре! Относно "чистотата" на нацията, това е абстракция!

Асанка, турско самосъзнание в Турция В България-всички сме българи и с такова самосъзнание.Не бъркай думичките-Вероизповедание със Самосъзнание.В противен случай-бухча,каруца Азия.

Все, едно, аз утре да да да гласувам на Турския референдум, дали ще ми дадат това право? След , като имам фалшива турска карта, не съм турчин и не знам една дума на турски? Ще ме пуснат ли да гласувам за референдума в турция?

Да, щом си турски гражданин, ще те пуснат да гласуваш!

Естествено нали Ердоган брой бюлетините!

Ама, в Българската конституция си пише, кой трябва да гласува и кой не трябва: Никъде не пише, хора които нямат жилище, имот или собственост в България, които никога не са идвали дори за 1 час в България, които не знаят Български език, дори една дума, които ходят с чалми на главата, никъде не пише, че имат право да гласуват!

Така е, никъде не пише, че такива хора нямат право да гласуват!

Шилo

Прочети я пак тая Конституция, ако изобщо си я чел!

А ние ще блокираме Народното събрание след изборите и ще ви посрещнем с камъни. Питай Болен Атаката той ще те научи Как да си пазиш главата като си криеш под пластмасова маса, Другарите от БСП и ДПС Как да се изнасяш с бял автобус, :)

И КАКВО, ЩЕ НАПРАВИШ НА 600 000 БЪЛГАРИ СМОТАН, ВИЕ СТЕ ЕДНА ГЕЙ-АГИТКА СОРОСОИДИ ОТ 5 000

600 хиляди? Вземаме ги на абордаш, не са проблем!

Смотан ще видиш колко сме и колко не е писнало от всчки Вас. Те и Орешарски го подкрепяха 1 500 000 ама освен 30 баби пред НДК и 50 автобуса с туристи от страната реално никой друг не го подкрепи.

Миналата година, се смилиха над Ердоган и не го свалиха от власт,нали помните башибозуци опита за преврат.............. Ама рече Путин на Анадола: -Това лято 2017, го обявявам за последното на Ердоган , като президент на Османска Турция!

агентите на ДС да се скрият веднага и без това след години граници няма да има

1/3-та от парламента са турци, вие се събудихте... Защо не сте изхвърлили тия етнически партии досега?! Тоя нагльо Местан да иде да се кандидатира за депутат в турския парламент, като толкова го влече ''политиката'', ... То се кри в турското посолство, плю срещу България и българите и пак си седи, на заплата, на българските данъкоплатци. Изхвърляйте всички, които не се чувстват българи, не им е там мястото! Да не излеземе ние - народа, да ги изнесем от там! И без това лапат на наш гръб!

.ревеш, а?? а когато местан беше с доган, и мандатоносител на бсп, не рева, нали?? колкото и да се пънете, с дпс е свършено, товаршчи!

Ти, малоумен ли си?! Нито на Доган, нито на Местан местата са им в парланета на НР България. Всички турци вън от парламента!

Иво Христов плюха срещу България в една руска телевизия, И тях ли да изхвърлим?

Когато чуя от Бсп и Герб такава позиция, като Обединени патриоти, тогава ще ме спечелят , като избирател....Те дупедавците от БСП И ГЕРБ ги е страх дори УПРЕК да отправят към Турските партии , да не говорим за блокиране на граница!

силни думи от някой който е готов да се коалира с всеки стига келепира да върви.

пълно обединение срещу тия на вички партии няма ляво няма дясно тия чао

ами за кой да гласувваме бе брат, за тези герб и бсп, ДЕТО СЕ ПОКЛАНЯТ НА ТУРЦИТЕ ЛИ,, ЕДНИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ДОСТ ДРУГИТЕ НА ДПС

Кракачанов, цяла България знае, че всичко това което правите е с користна цел, тоест за материална изгода или облага - влизане в парламента, всичко друго е ала-бала за пред мат'ряла. Вие между другото сте по-страшни лицемери от всички останали партии взети заедно.

интересното е че когато американците се борят за америка те са патриоти , а когато българите се борят за България ги изкарват не нам какви Лично аз съм против такава криворазбрана соросоидна либерализация , която няма нищо общо с истинските либерални идеи а какво да кажем че в бг реално и няма либерали , а само платени мекерета

по-странното е че наще патриоти се борят първо за интересите на путин ......

Е този варел с лой как точно се бори за България? На маса?

Да, ще блокираме цялата граница и Министерският съвет ще ни съдейства. Няма да допуснем изборен туризъм и измами. Въс всички избирателни секции ще имаме хора за да се избегнат фалшификации . Това сме ние Родолюбците. България се събужда.

тоест най-важното за вас е ДПС да не губат гласове..-дали не се гласите за нова тройна коалиция с другите русофилистици(ба си патриотите)

Над 11 000 турци са потърсили убежище в Германия от началото на годината. Сред тях има дипломати и военни. За какво говорим? За страна в извънредно положение превръщаща се в откровена диктатура на една партия и един Султан в случая. Мисля, че в такива държави не се организират избори, поради предизвестеният резултата. 99,9%, за еди кой си.

Коментари - Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм | Днес.dir.bg

Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов разкритикува намерението на правителството да улесни изборния туризъм от Турция.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ще затворим границата срещу изборния туризъм | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после! Хайде де, не си чешете само езиците! Никой който не живее постоянно в България няма право да гласува!!!

много популисти бре тук в тази партия, не никога за тях. популистката вълна е на линия. не бъдете наивници, иначе гласувайте, но разумно, че да не вземете да ги направите първа политическа сила, тук само малоумни останаха, нищо чудно на 26 март бай ДИНКО свинските опашки да ви поздрави за ЧЕСТИТО-първа политическа сила хахаха патриотичният фронт за спасение на Бг вайвайвай

Ще затвориш границата, несъмнено, трябва само да легнеш напреки на КПП-то и после и шиле не може да прерипне!

Нищо няма да затворите ,само джобовете ще си напълните на наш гръб пак в "парламента"ковачница на крадци и "преуспяли"ид..ти.

И като затваряте ГКПП с Турция, затворете и близките гръцки, защото може да заобиколят и през тях.

Каракачанов, ако искаш да направиш нещо по въпроса, е добре още от идващия понеделник да застанеш на границата, защото то вече автобусите идват с амуджи. Те няма да дойдат, както си мислиш 4-5 дни преди изборите. Някои даже вече са тук. Не раздухвай празни приказки, като някакъв глупак. Пак казвам, вече доста хора са тук. А ти си се сетил, ето това е истинския популизъм.

ТИ ЗАЩО НЕ СЕ СЕТИ?! ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ТИ НА ГРАНИЦАТА?! СТИСКА ЛИ ТИ?!

Прав е Каракачанов, да се затвори границата за изборен туризъм е в деня на изборите е редно. Българските избори в Турция са цяла машина, добре финансирана и организирана. Незнаещите български турски граждани, не само ги организират, транспортират, но им попълват документите на български и инструктират ги за кого да гласуват. Сигурно се намират и 'доброволци' които да нахранят избирателите и да ги почерпят с някоя и друга лира. Въпреки така добре отработената вече организация за участие на Турция в изборите в България както с туризма така и със секциите, схемата не би могла да работи без приноса и съучастието на официалните български власти. Т.е. както вече многократно се потвърди, когато става въпрос за някакво ислямистко проникване в Европа е полезно да се прибегне до 'Шарше моше'еничество', за да се установят участниците. Това добре правят Обединените патриоти и закономерно не закъсняха критиките им преди към неправилно назначената за посланичката в Анкара, Надежда Нейнска, а сега към вицепремиера Стефан Янев. Но далеч не е само туризма в деня на изборите, също много по-важно е влиянието и обработката на цялото население от действащите в България и представящи се за български, глобалистки и масонски медии. Пример за това е влияние е медийното явление Бойко Борисов. Цялото му придвижване от телохранител на Сакса до премиер е обусловено не най-вече, а фактически единствено от времето което непрекъснато, от години му отделят всички добре обезпечени и влиятелни медии в България, в хор, без изключения и по всички направления, а също и на преобладаващия начин по който го третират: уважително или поне снизходително, но никога краткотрайно, набързо, с пълно игнориране или епизодично-ругателно както е за реалните му опоненти. За да замаже влиянието на тези най-мощни чужди фактори влияещи върху изборите, вицепремиера Стефан Янев решава да се занимава само с купуването на гласове и нищо друго.

Пишещите тук са прави че от НАШЕНСКИТЕ сегашни турци никой нищо лошо не е видял и навярно не ще види. НЕ СЪМ СИГУРЕН ОБАЧЕ КАКТО ЗА АНАДОЛСКИТЕ ТУРЦИ В ТУРЦИЯ ТАКА И ЗА ПОТОМЦИТЕ НА НАШЕНСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ,КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗЦЯЛО РЕЛИГИОЗНО ПРОМИТИ. Посещавал съм 3 пъти Турция: -остров Гьокчеада - местните турци са добронамерени да не говорим за нашенските изселници,които бяха в отделно доста цивилизовано село. -Измир и пътя за Ефес-там в едно село открито чух "АЛЛАХ УАКБАР"на една местна сватба.Знае се какво правят издигащите този лозунг! -селата около древна Троя-открита неприязън при посещение на магазин или обществено заведение,не толкова че си българин,отколкото че си християнин-защо жена ти не е забрадена,защо минаваш близо до джамията и не падаш на колене,защо свири радио с колата ,когато имамът пее от минарито... И ТО ОТ НАСЛЕДНИЦИ НА НАШЕНСКИ ИЗСЕЛНИЦИ!?!?!?

Сладък е кокала нали,и не ви се пуска. Намърдахте се в НС и ви се услади.Тази карта дето я играете е много опасна.От 5 000 000 извади 1 000 000 цигани,прибави толкова българи-мухамедани.БСП,Герб,и останалите кандидати.Сега смятай къде ще сте вие,така наречените патриоти.Вредите на България в полза на собствения си интерес.

Ясно е че тия тъй наречени патриоти само говорят.Тоя ще затваря границата-глупости.Вместо да направят митинги пред министерския съвет срещу това решение за пускане на турчулятада гласуват тук.Ама не им стиска

Много се извинявам, ама искам да знам имате ли хора във секциите в Турция, защо нямате хора там? Виждате ли колко много гласове на секция има там- над 1100 , а вижте тукашните, които бяха на ръба на максималното натоварване на комисиите. Защо има два пъти повече, при положение, че там се попълват и декларации... Защо няма ваш наблюдател, който да следи точно за това, там да са спазени правата. Тука се намира начин да се справим.

ИМА! ВТОРО-ПАРИ ТРЯБВАТ,АНАДЪНМУ ?! КРИВИ РАКЕТИ КАТО ВАС,ПОСЛЕ ЩЕ КАЖАТ : АМА ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ,АМА ТЕЗИ СЕ РАЗХОЖДАТ !!!

Потриотите ше спечелят изборите. Това е повече от ясно. Тиквата ще е трети

Шкембе войвода-агент Иван само с един репертоар си кара 27г..ха.ха.ха като нашите естрадни певци..ха.ха

Дебелия мазен софра нагаждач, как точно ще затвори границата за хора с български паспорти прибиращи се в родината? Ми утре ще реша и аз да се прибера, по една случайност най удобниат ми полет минава през истанбул, па мога да реша да взема рейса?!?! Ще ме пусне ли дебелия мазник и мен да вляза или не?

Ще те пусне ако имаш руски паспорт от Крим..ха.ха

ЩУРЕВ!!! КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН,НАЛИ ЗНАЕШ!!!НЯМА ДА СИ ТИ,ОБАЧЕ...

аз от как помня като се зададат избори патриотите затварят границата ,бяха във власта оградата си седи незавършена явно въженца ще се опъват

Аз съм за Каракачанов,но с то тъп народ накъде????Мрете бе глупци неземни!Ще ви изколят като пилци,но добре че се изнесох от тази хубава земя населена с идиоти!Имам впедвид тези които са за турците!Да ви режат тиквите ,боли ме ,я!

доста си тъп, пич! изселил си се, казваш, явно си в далечна часова зона за да пишеш по това време. Ми там където живееш ти си мигрант, нали? ама си освен това бг гражданин, предполагам? Не се ли усещаш, че когато дебелака затвори границата за мигрирали български граждани, но все още пазещи паспорта си, това ще засегне и ТЕБ ?

Ами не си пазим пасапорта.Нека острите си ги пазят,аз тъпият въпреки всичко нямам проблеми да седя в България,с виза или без виза за мен решение има,а вие дето милеете за турция хич не ви и мисля,кланяйте им се цункайте ги дето ви кажат ,не ми е грижа!

Веднага след изборите трябва да се промени изборния закон! Да се забрани чрез закон създаването на партии на религиозна основа! Това е записано в конституцията. Използването на религията в политиката нарушава държавността и застрашава националната СИГУРНОСТ! Използването на неолиберализма като средство за разрушаване на националната ни идентичност и СТРАХ , вижда те ли щял да се наруши етническия мир е средството което се използва за ислямизирането на политиката! Именно ИСЛЯМА СЕ ВНЕДРЯВА В ПОЛИТИКАТА! ЛИБЕРАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО и ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЕТО СЪЩО ДОПРИНАСЯ ЗА НАВЛИЗАНЕТО НА ИСЛЯМА В ПОЛИТИКАТА! Важен момент е и използването на турски език в официални национални институции и мероприятия. Тезата че това е майчин език на турците е само предлог за пропаганда. Като е майчин език, използвай те го ,когато говорите с майките си, а не когато говорите на официални мероприятия. В БЪЛГАРИЯ официален език е БЪЛГАРСКИЯТ и какви " български граждани " са тези, които не говорят бългаски ? Време е държавата БЪЛГАРИЯ да "да се появи " на картата на Европа и като европейска държава да защитава националните си ценности! Затова използването на "религиозния изборен туризъм" в ПОЛИТИКАТА трябва веднъж ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕН!

И как точно ще затворите границата, че нещо не ми е много ясно? До колкото си спомням, преди всеки едни избори едно и също: Ще затворим, няма да позволим..и всякакви такива глупости. Не стига , че нищо не може да направите, а ми дори от една етническа партия. до скоро(ДПС)..станаха две такива(+ДОСТ). А тези циркове, че видите ли ДПС и ДОСТ много се мразили, е един театър за малоумници. А с в България се убедих с времето, че ги има бая много. Така, че Каракачанка.. и ти си не по-различен циркаджия от всичките други, които загробвате България с всеки един изминал ден.

ТАКА ЛИ?! ЖИВЕЕШ СИ С ЧУВСТВОТО,ЧЕ СИ НЕВЕРОЯТЕН УМ! НАГАЖДАЧ,НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЕ СИ И НЯМА ДА БЪДЕШ!!!

в Северна Корея!!!

пааанааири, панаири..

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СЪЗДАНИЯ НА ЛИБЕРАЛИЗМА, КАК ВИЖДАТЕ -ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ 5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В СЪЖИТЕЛСТВО С ТУРЦИТЕ? ТОВА, ЩЕ ДОВЕДЕ ПО-СКОРО ДО НОВА ВАЙНА! ЕТНОСИ, КОИТО ИЗПИТВАТ ПОВЕЧЕ ОТ НЕПОНОСИМОСТ!

Превива цирка кръглият си гръб щом клоунът танцува неуморно но външноста излята във калъп разпада се в тясната гримиорна Страхотна песен на Васил Найденов Васил Найденов

..разпада се се в кремлевската гримъорна!!!

по-добре да затворим карака4анов и другите комунисти4ески агенти за изборите.

И вас и вас турците! В Анадола!

Шилo

Много точно! Т. нар. "патриоти" (всъщност тия са си чисти крадци-демагози) съвсем умишлено и целенасочено насаждат омраза, с цел запазване на политическото статукво и продължаване на кражбите. И, вижда се, има достатъчно празноглавци, които да ги следват. Аз имам доста приятели турци и мога да ви кажа, че това са изключително морални, работливи и кротки хора, истински приятели, готови да помогнат във всеки момент. Вие, които повтаряте като папагали простотиите на Волен и Каракачанката, от кой турчин сте видели лошо? Българите ви крадат заплатите и пенсиите, българите ви фалират банките, българите са се сдружили с крадливи руснаци за да ви продават скъпи газ и бензин, българи са се сдружили с американци, за да ви продават скъп ток, а вие сте седнали да повтаряте простотиите на двама лумпени!!! Вие сте глупаци, уважаеми патрЕоти! Заслужавате да ви окрадат до последната стотинка!

НЕ БЪРКАЙ, ПОНЯТИЯТА, НЕ Е НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА, А ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ! ТУРЦИТЕ СА СИ ТУРЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В ТУРЦИЯ!

Наистина ли турците, които ще гласуват тук са проблем за българската национална идентичност?!?!?! Какви патриоти сте, ако не сте чели заветите на Левски? Дяконът е казал: "Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи...". "А вий, вий сте идиоти" - е казал Ботев!

Огън да ви гори и вода да ви залива, ветрове къщите ви да рушат, земята да ви поглъща бързо! Вие, турчеещи се еничари! Никога няма да имате власт над нас! България е на българите! Не ви е мястото по тези земи! Пиши си, не ни пречиш!

Молете се Патриотите, хората на Путин да не пипнат власта в България, че отново, ще бъдете принудени всички Турци или пак, като При бай Тодор да си сменяте имената или дас напуснете пределите на България, заедно с партиите си ,мекерета!

В България има три патриотарски партии + ДСП , които са про кремълски партии на интересчиите. Единствената партия имаща връзка с Турция е Дост

Шилo

Проблемите на България не ги създава Турция! Проблемите на България ги създават бившите кадри на ДС, воглаве с Каракачанов и Сидеров, дето крепят мафиотските правителства в последните години. Ако някой мисли, че Турция или гласовете на турци с двойно гражданство са причина за лошия живот тук, е пълен глупак, неспасяем! Прост народ - слаба държава!

Турците от 700 години са, причина за лошия живот в България, а ти ЕФЕНДИ от къде се взе, вероятно си Великоя Везир на Турските парти на Ердоган?

Шилo

Абе умник, по твоята логика трябва да се мразим с всички народи наоколо, щото няма народ, който да не ни е нападал, да не ни е клал, а и ние него да не сме клали! Светът днес има съвсем нормални отношения с Германия, която изби милиони в Първата и Втората световни войни. Днес хората (повечето) са разумни и гледат да имат по-малко проблеми, за да живеят по-добре, а вие, идиоти, искате да създавате проблеми. По-добре ли ще живеете с проблеми? Мислете! Ако ви е останал акъл в промитите глави...

Да, де! Нали, Доган ефенди е бивш ДС служител с кодовото име ... '' ...''. И той консултант, приватизатор се бараше?! Местан ефенди какъв е?! Да се махат всички про-турски партии и елементи от парламента, докато не сме ги помели ние, народа!

Да, де, ама не става лъжец от теб!

АКО БЯХ ТЪПА КОЛКОТО ТЕБЕ,ЩЯХ ДА СВЪРША СЪС СЕБЕ СИ! ТИ НЕЩО ЗА "СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛБОЧИНА" ДА СИ ЧУВАЛ?! НЕЩО ЗА ПЛАНЪТ"БАЯЗИД 1,2 " ДА СИ ЧУВАЛ?! НЕЩО ЗА НОВАТА ДОКТРИНА НА ЕРДОГАН,ПОНЕ?! САМО МНОГО ТЪП ЧОВЕК,МОЖЕ ДА ИНТЕРПРЕТИРА НЕЩАТА ПО ГОРНИЯТ НАЧИН!

Еничари и Турци и Еврогеиатлантици, НАЛИ Каракачанов само си говори ей така за проветрение, ТОГАВА вас какво ви разтревожи тази вечер? От, какво недовоствате и сте напрегнати?

Това значи ако има граница, то да е граница и да се охранява като при НРБ- стриктно и безпощадно!

Обявихте, война на Холандия, Франция и Германия, а сега на България и Путин, вие да не сте пили СОДА КАУСТИК бе Турци прости? Ама, как Холандците ви отрязоха, перата!

Ама рече Путин на Анадола: -Това лято 2017, го обявявам за последното на Ердоган , като президент на Османска Турция!

А, защо тези така наречени, ""Българи"" в кавички не си гласуват в Турция, нали имат секции, ами ги карат с автобуси тук?

Те и там гласуват! След това на още 2-3 места в България!

Кара, мазник си батка, само плямпаш и заблуждаваш нарда с ала бала за да докопаш пак кокала и да се наредиш пак на трапезата. Фалшив си и ти и цялата ви 'патриотска' сбирщина в парламента с изключението Ангел Джамбазки!

Тогава, какво те тревожи, нали е фалшив ?

затваряйте колко си искате. язе нема да гласувам за КРАДЦИ и МОШЕННИЦИ! Никога с моя доброволен глас НЯМА ДА СЕ КРАДЕ! Аз протестирам срещу изборът ми ДА НЯМАМ ИЗБОР... Няма какво друго да направя, освен да не гласувам. 40 милиарда лева ГОДИШНО, ще ги разграбвате КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, но БЕЗ МОЕТО СЪГЛАСИЕ... другите, по-умните, да ви го дават официално! аз съм тъп и не одобрявам как крадете!

Иво, грешиш! Има зло, има по-малко зло, има добро, има още по-добро! Няма да правя опити за внушения, опитай сам да класифицираш участниците в отделните категории и ще стигнеш до някакви изводи. Може и да сбъркаш, но ще е по-добре, отколкото да се предаваш!

Има няколоко "патриота", които са си въобразили, че българските граждани с турско самосъзнание имат маааалко по-малко права от останалите бъргарски граждани, особено при изборите! Ще ги убедим, че са изпаднали в грешка!

Тоа е най-смисленото което могат да направят. БЕДАТА Е В ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЩЕ ГИ ДОМЪРЗИ ДА ОТИДАТ НА ГРАНИЦАТА.

Огън да ви гори и вода да ви залива, ветрове къщите ви да рушат, земята да ви поглъща бързо! Вие, турчеещи се еничари! Никога няма да имате власт над нас! България е на българите! Не ви е мястото по тези земи!

Според теб, това Българи ли са ?

Който гроб копае, ... ! Как беше нататък? Никой не иска да има власт над останалите, освен параноиците! България е на българите, в смисъл българските граждани, така е, независимо от техния пол, етнос /самоопределение/ и вероизповедание. Проблемът е, че има лъжепатриоти, които искат да изключат части от българската нация! Патриотично е да разширяваш, а не да стесняваш нацията! Колкото повече хора се чувстват като част от българската нация, съпричастни на българската кауза, толкова по-добре! Относно "чистотата" на нацията, това е абстракция!

Асанка, турско самосъзнание в Турция В България-всички сме българи и с такова самосъзнание.Не бъркай думичките-Вероизповедание със Самосъзнание.В противен случай-бухча,каруца Азия.

Все, едно, аз утре да да да гласувам на Турския референдум, дали ще ми дадат това право? След , като имам фалшива турска карта, не съм турчин и не знам една дума на турски? Ще ме пуснат ли да гласувам за референдума в турция?

Да, щом си турски гражданин, ще те пуснат да гласуваш!

Естествено нали Ердоган брой бюлетините!

Ама, в Българската конституция си пише, кой трябва да гласува и кой не трябва: Никъде не пише, хора които нямат жилище, имот или собственост в България, които никога не са идвали дори за 1 час в България, които не знаят Български език, дори една дума, които ходят с чалми на главата, никъде не пише, че имат право да гласуват!

Така е, никъде не пише, че такива хора нямат право да гласуват!

Шилo

Прочети я пак тая Конституция, ако изобщо си я чел!

А ние ще блокираме Народното събрание след изборите и ще ви посрещнем с камъни. Питай Болен Атаката той ще те научи Как да си пазиш главата като си криеш под пластмасова маса, Другарите от БСП и ДПС Как да се изнасяш с бял автобус, :)

И КАКВО, ЩЕ НАПРАВИШ НА 600 000 БЪЛГАРИ СМОТАН, ВИЕ СТЕ ЕДНА ГЕЙ-АГИТКА СОРОСОИДИ ОТ 5 000

600 хиляди? Вземаме ги на абордаш, не са проблем!

Смотан ще видиш колко сме и колко не е писнало от всчки Вас. Те и Орешарски го подкрепяха 1 500 000 ама освен 30 баби пред НДК и 50 автобуса с туристи от страната реално никой друг не го подкрепи.

Миналата година, се смилиха над Ердоган и не го свалиха от власт,нали помните башибозуци опита за преврат.............. Ама рече Путин на Анадола: -Това лято 2017, го обявявам за последното на Ердоган , като президент на Османска Турция!

агентите на ДС да се скрият веднага и без това след години граници няма да има

1/3-та от парламента са турци, вие се събудихте... Защо не сте изхвърлили тия етнически партии досега?! Тоя нагльо Местан да иде да се кандидатира за депутат в турския парламент, като толкова го влече ''политиката'', ... То се кри в турското посолство, плю срещу България и българите и пак си седи, на заплата, на българските данъкоплатци. Изхвърляйте всички, които не се чувстват българи, не им е там мястото! Да не излеземе ние - народа, да ги изнесем от там! И без това лапат на наш гръб!

.ревеш, а?? а когато местан беше с доган, и мандатоносител на бсп, не рева, нали?? колкото и да се пънете, с дпс е свършено, товаршчи!

Ти, малоумен ли си?! Нито на Доган, нито на Местан местата са им в парланета на НР България. Всички турци вън от парламента!

Иво Христов плюха срещу България в една руска телевизия, И тях ли да изхвърлим?

Когато чуя от Бсп и Герб такава позиция, като Обединени патриоти, тогава ще ме спечелят , като избирател....Те дупедавците от БСП И ГЕРБ ги е страх дори УПРЕК да отправят към Турските партии , да не говорим за блокиране на граница!

силни думи от някой който е готов да се коалира с всеки стига келепира да върви.

пълно обединение срещу тия на вички партии няма ляво няма дясно тия чао

ами за кой да гласувваме бе брат, за тези герб и бсп, ДЕТО СЕ ПОКЛАНЯТ НА ТУРЦИТЕ ЛИ,, ЕДНИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ДОСТ ДРУГИТЕ НА ДПС

Кракачанов, цяла България знае, че всичко това което правите е с користна цел, тоест за материална изгода или облага - влизане в парламента, всичко друго е ала-бала за пред мат'ряла. Вие между другото сте по-страшни лицемери от всички останали партии взети заедно.

интересното е че когато американците се борят за америка те са патриоти , а когато българите се борят за България ги изкарват не нам какви Лично аз съм против такава криворазбрана соросоидна либерализация , която няма нищо общо с истинските либерални идеи а какво да кажем че в бг реално и няма либерали , а само платени мекерета

по-странното е че наще патриоти се борят първо за интересите на путин ......

Е този варел с лой как точно се бори за България? На маса?

Да, ще блокираме цялата граница и Министерският съвет ще ни съдейства. Няма да допуснем изборен туризъм и измами. Въс всички избирателни секции ще имаме хора за да се избегнат фалшификации . Това сме ние Родолюбците. България се събужда.

тоест най-важното за вас е ДПС да не губат гласове..-дали не се гласите за нова тройна коалиция с другите русофилистици(ба си патриотите)

Над 11 000 турци са потърсили убежище в Германия от началото на годината. Сред тях има дипломати и военни. За какво говорим? За страна в извънредно положение превръщаща се в откровена диктатура на една партия и един Султан в случая. Мисля, че в такива държави не се организират избори, поради предизвестеният резултата. 99,9%, за еди кой си.