Част от протестиращите се събраха на Втора кръгла маса

Протестиращи и представители на неправителствения сектор се събраха на Кръгла маса в столицата за втори път, за да обсъдят исканите промени в Изборния кодекс и да решат как да бъде координиран вторият национален протест в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Част от протестиращите се събраха на Втора кръгла маса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стоян стоянов от воените клубове,който колегите цитират да не подценяват много.той отново ще ви прецака,ще ви купи всички.нямате представа колко министри и зам-министри е подкупил,подарил им по една кола

стоян стоянов от военните клубове е много ловък и плъзгав играч.разследван е за сериозни корупционни схеми във воен.клубове.ВНИМАНИ с него.дори ако го отстраните в зародиш ще е най-полезно

Да се иска вето и последваща ревизия на всички актове на министерския съвет след часа на оставката. Кой знае какви задължения ще ни нахлузят за изпроводяк

а мърша, затова ще ни използват. Не може хора които не четат,не образовани, не знаят кой кой е, а може би много добре да знаят да протестират.Кой е този Аднан Лидиянов, какво е това име. Не е бългтарско. А стига са ни управлявали чужденци.А Ангел Славчев,който го показват по всички телевизии - член на Българската левица, от движение "Русофили" за мен съветскофили.От всякъде сме яхнати от комунаглите.Ще ни съсипят отвсякъде и после ще станем действително Троянски кон на Русия.

Много жалко,получава се следното: Отново разединение между хората,за мен това е работа на службите.Първоначалните справидливи искания на хората за ликвидация на монополите се размиха в не ясни искания за какво ли не.За мен най-важно е да поискаме лустрация на всички бъдещи управляващи страната,премахване на законите позволяващи корупция,като закона за лобизма.Незабавно пристъпване към процедура за национализация на монополите и после справедлива преватизация.И не на последно място съдебна отговорност на всички извършили престъпни преватизационни сделки от началото на прехода до момента.Незабавно повишаване на доходите на населението защото съм сигурен,че пари има в тази държава достатъчно,просто изкуствено държат народа в мизерия,за да го маниполират по-лесно!

Стуки военния айдут он МНО удобен на всичцки режими на кръглата маса. ха ха ха. Някои търсят справедливост, други далавера и келепир.

И аз го видях "полковника с ламборджинито". Как се е промъкнал там този гол охлюв.

Няма страшно! Всеки е длъжен да си свърши работата качествено. Ако има нужда от помощ, то затова са приятелите. Нека да помогнем на парламентаристите да си свършат тяхната работа. Ако трябва, а вече знаем че е така, ще помогнем за вдигането на палатков лагер. Ангажираме се в квартала с доставки на продоволствия за целта.

и лошия ред е по добър от безредието

и лошия ред е по добър от безредието

200000 в Лисабон, ама да чу викове ОСТАВКА?

Само на кръгла маса ли сядат ?? А ако е правоъгълна или квадратна ?? Това да кряскаш по улиците било вече професия..Интересно коя категория труд е ?? То напъването на гласните струни май влиза в първа категория..Нещастници !!

Гласуване с бележка за платени данъци, както е в Италия. Така циганите отиват директно в канала.

Жалки смешници.Някакви лумпени анархисти, които не правят връзка с главния мозък са тръгнали да оправят държавата. Пълен смях. Единствената маса на която искат да се съберат в действителност е на тази с голямата баница. Това ли са ви новите лица в политиката бе смешковци. Ще превърнете държавата в нещо средно между Куба, Хаити и либийската джамахирия.

Вървим натам да започнем да завиждаме на Куба, Хаити. Либия. Куба например имат добро здравеопазване, армия, нямат такава престъпност. Не съм виждал и клошари.

Ясно е че БСП ще се опита да яхне протеста Това не трябва да се допуска!!! Личностите пласирани от БСП като "участници" в протеста, трябва да се ракриват и гонят Защото БСП е с най-голяма вина за разрухата и мизерията Още от съветизацията през 44-а, през подмяната 89-а, Луканов и неговия план Ранът, ограбването на банките, масовата приватизация на Виденов, заменките и източването на Кремиковци, АЕЦ Белене и 3-те милиарда заровени в калта Помощите на Масларова за циганите и тяхното използване в изборите.... безкрай са делата на тая партия Затова да не позволим да яхнат протеста в никакъв случай.

Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с богата биография на войнстващ съветофил, вече се изживява като национален водач. Развива бурна дейност по съставяне на правителство в сянка. Започнаха да работят експертни групи и в момента сформираме правителство в сянка, което да започне да генерира експертни мнения и да дава решения, а не само да иска. Обичайно, за да обслужат някои кръгове, започнаха да обясняват, че не знаем какво искаме. Напротив!...... [Прочети целия коментар] [Прочети целия коментар] Ние знаем какво искаме и сега ще покажем!, откровеничи той пред БНР. От устата на този модерен младеж , както сам се определя в услужливия ефир на Би Ти Ви, звучи като закана обещанието сега да ни покаже Защото вече ни е показвал. На организирания на 10 януари 2010 г. с негово участие незаконен контрамитинг срещу митинга на привърженици на демонтирането на съветския окупационен паметник в центъра на София, другарят Славчев не просто присъства на сборището на екстремистите със знамената на масовия убиец Че Гевара, но и е разконспириран от лидера на другарите чегеваристи, днешен вожд на протестите в Пловдив Павел Иванов (него пък го интервюират в качеството му на нещо като литератор, който пишел книга).

Ние учениците сме най многобройни на протестите а не сме представени в ръководството. Внимавайте, че ако се откажем или си направим свои протести ще се види колко сте малко! Искаме участие в ръководството на протестите!

Vibudhi

Вече има и дублаж на кръглите маси! Алкохолици, легитимни и не - легитимни сдружения на "потребителите" с неясна цел създадени някои от тях по време на протестите, "Синдикати" обслужващи мафията и т.н.. се опитват по всякъкъв начин да забавят избирането на ново правителство и мнополите да продължат ограбването на народа! Какво означава думата слаб- ак+ов /син/? Слаб акъл! Да не забравяме Топлофикация - Мафията да си ходи!Анулиране на делата със задна дата и съд за тези които приеха " законите" против хората!Без Прогнозни такси, Такси за сградна инсталация и възможност за развод с нея!Изолация на тръбите за топло-пренос! Драстично намаление на сметките на хората! Над 3 милиона граждани са потърпевши!Не нужно "Велико Народно Събрание" за да се случи това!Единни срещу Монополите!

България е 6.5 млн. По статистика трябва да имаме 46 депутата - При 4.5 млн. избиратели всеки депутат , трябвада получи минимално 97826 гласа. Щом не ги е получил да не заема поста народен избранник.

Някогашната Държавна Сигурност наистина се грижеше за сигурността на държавата. Може и да участваше в трафика на наркотици, но те минаваха от тук и заминаваха на майната си. В Страната ни нищо не оставаше.

шизофренията е болен мозък, който ражда виртуални монстери. ш изофренията се третира на 4_ти км.

200 000 излязоха на протест в Лисабон.Ето на това му се вика протест в държава членка но ЕС...

комунистическо мислене товариш-руския слон наи-големиа слон.

Тези кръгли маси през 1990 доведоха до резултат кръгла 0.Жалко, толкова ли е къса народната памет или ни трябват още 25 години да си научим урока?

цялата пасмина дранкаща из говорилните не иска наи-важното, за да потрагнат нещата!?пална лустраця на лицата вав власта, на всякакво ниво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лустрация по какъв критерий ?

освобождаване завинаги, на всички служители и доносници на дарявна сигурност, намиращи се в дарявни и общински администрации!плюс, осадените за икономически престапления!последните без право на дарявна или общинска длажност за десет години! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Приватизираха заводи, като накционерите дават дребно монети за дивиденти и всички печалби прекарват през техни фирми.същото е и със земеделските производители,взеха субсидиите и сега са по курортите.

и като се върна ще строят семействата си и работниците да гласуват за ГЕРБ

Хубаво ще е обграждащите да си носят все пак сопи...

УТРЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ!

По-добро бъдеще за посредствените отрочета на рубладжийската комунистическа номенклатура !

но факт

защо ли ми е познато това което казваш??? на мен винаги са ми обещавали светво бадеще и така и не го видях.в провокации не участвам а светлото бадеше смятам да си го изграждам сам товариш.нищо ново не сте научили и нищо стро не сте забравили товариш.така и не разбрахте че даржавата се састои от отделни хора които не искат да бадат стадо и да ги управлява някои.

Всички избираеми трябва да са български граждани, учили, работили и живели единствено и само в България.Да не са напускали страната за повече от три месеца, сумарно в последните три календарни години. Съгласете се, че всеки преподавател има стратегическата задача, да насочи, изучи и създаде навици в обучаемите (учениците) си в полза, за просперитета и печалбата на собствената си държава, а не на тази на обучаемия (учениците). Не ни трябват промити мозъци. Всеки, които ни управлява и ръководи, трябва да е тясно и непрекъснато свързан с нашата си българска действителност, а не , като катострофирал космунавт, който незнае къде се намира. Може да Ви се стори малко крайно, националистично и революционо, но ще подобри, както управлението,така и образованието. Ще има бърз и полужителен ефект във всички свери на обществото.Дискриминацията е има , скрита или явна, има я в целия свят,във всички страни и във всички свери на кое да е общество. Другата алтернатива е още по абсурдния самоубийствен тероризъм, аз избирам възможно най-малкото зло.

Айде бе!

+++

Напротив - много по-добре ще направите ако калесате някой напълно абстрахиран от идиотщините (и стоящите зад тях) в хубавата ни татковина. Ако ще и чужденец да е, ще е най-добре май

Управлявали сме ви, и пак ще ви управляваме! С пролетарски привет: Сергей Станишев!

Реших в неделя (вече днес) да НЕ ходя на протест ... Тежко решение, но организаторите промениха приоритетите. Искат да останел настоящият парламент и да приемел неща, които тоя парламент в тоя си състав е АБСУРДНО да направи ... ЯЗЪК ! Отново някой ЯХНА протеста. За хиляден път някой яхна тоя Народ ...

ИСКА ВИ СЕ ХОРАТА ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ, КОЛКО УДОБНО ЗА ВАС. МЕЧТАЕТЕ СИ ДА ВИ СЕ ВЪРЖАТ. НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРЪТ!

а кой ще ги приеме- кой има право на законодателна дейност ... само си плямпаш ... А нали ако не се приеме нов изборен кодекс- няма никакъв шанс за граждански контрол и , редставителство в изпълнителната власт ... а бе мислете мама му стара преди да говорите и пишете.. затова трябва да се блокира парламента- оттам да не излиза жив депутат -докато не се промени изборния кодекс...

Защо не обградят посолството на СССР и да протестират срещу най-големия монополист-контрабандист Лукойл, ТИМ и др. мутренски монополисти ?

ИСКА ВИ СЕ ДА НИ СКАРАТЕ С РУСИЯ, ТАКА ЩЕ ЗАТВЪРДИТЕ ВЛАСТТА НА САЩ НАД НАШИЯТ НАРОД, ЗА ДА СИ НИ ТРОВЯТ КАКТО ИМ Е КЕФ, Я С ШИСТОВ ГАЗ Я С НЕЩО ДРУГО. ДА АМА НЕ. КОЯ Е ПРОВОСЛАВНАТА СТРАНА, КОЯТО НИ ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО САЩ ИЛИ РУСИЯ?

Омразните Ви САЩ са дали подслон и условия за реализация на 500 хил. млади българи, изгонени от Родината си от съветските-мутренски капиталисти !

Научете, че в българската азбука съществува и буквата "ъ"! Много от вас не я използват, защо?

тука си се объркал, нито знаеш какво значи бедни, дето няма къде да спят. Може да загубите 70 милиарда лева частни влогове по банките, може апартаментите ви да струват от 70 000 евра 120 евра, може да си загубите работата.......

Всички избираеми трябва да са български граждани, учили, работили и живели единствено и само в България.Да не са напускали страната за повече от три месеца, сумарно в последните три календарни години. Съгласете се, че всеки преподавател има стратегическата задача, да насочи, изучи и създаде навици в обучаемите (учениците) си в полза, за просперитета и печалбата на собствената си държава, а не на тази на обучаемия (учениците). Не ни трябват промити мозъци. Всеки, които ни управлява и ръководи, трябва да е тясно и непрекъснато свързан с нашата си българска действителност, а не , като катострофирал космунавт, който незнае къде се намира. Може да Ви се стори малко крайно, националистично и революционо, но ще подобри, както управлението,така и образованието. Ще има бърз и полужителен ефект във всички свери на обществото.

БЕДНИ ОЗНАЧАВА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ОТ ОТЧАЯНИЕ, ТОВА ЗНАЧИ БЕДНИ И ТОВА НЕ ТИ Е РЕПОРТАЖ ОТ МОЗАМБИК?!

НЕ НАМЕСВАЙТЕ ЦИГАНИТЕ, НЕ СМЕЙТЕ ДА СИ ИГРАЕТЕ С НАЙ-БЕДНИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ. ПОЛИТИЦИТЕ ГИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СЪС ЗАДРУЖЕН 24 ГОДИШЕН ТРУД!

те играят-кючек.не им завиждам ама 1 пример откъде 20годишно ромче може да кара почти последен модел bmv.а много българи нямат пари за хляб да не говорим за нещо друго.и това не е единствен случаи.дават им помощи.учебници,домове не плащат в болниците идр.-на кои българин го дават това.значи да живеят търтеите да умират работещите.това не се отнася за ромите които работят и те са будали като нас.

Тези хора,които организират тези събития трябва да си дават сметка,че така,както са я подкарали отива към диктатура на пролетариата.С все по невъзможни искания нещата ще ескалират до нещо,за което после ще съжаляваме и ние,и протестиращите.Защото от протести към монополите те се превърнаха в мераци ,,НОВИ,, лидери да се наместят на политическата сцена.Или с нови мераци за въздействие върху останалите,които не са съгласни за хаоса ,който настъпва с напредване на времето.Вместо да вземат разумни като за начало на нещата да потръгнат в правилна посока се поставят ултимативни невъзможни за изпълнения искания.Което започва да изнервя много голяма част от мислещите хора.Които не крещят хаотично неща ,които и те не знаят как да станат.Така,че е време да се вземат разумни решения и да се започне нормален диалог с институциите,които може да вземат решения в поза на всички.Защото иначе диктатурата на партиите ще се замени от тази на пролетариата.Което,както знаем беше в полза на едни измамници и във вреда на работещите хора,които работеха да издържат една самозабравила се върхушка.Но предполагам никой от така нар. новопровъзгласили се лидери не чете по форумите.

ХОРАТА ЗНАЯТ И ВИЖДАТ ДО КЪДЕ ГИ ДОКАРАХТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ! Е ТОВА НЕ ГО ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ! АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА НЕ НИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

ИСКАНИЯТА СА ЯСНИ И ДОБРЕ ФОРМУЛИРАНИ ТОВА ЧЕ НА ВАС НЕ ВИ ИЗНАСЯТ Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО!

Работата отива на зле ! Никакво разбирателство и все по нереалистични искания ! Всеки иска нещо и е анти всичко. Накрая ще изберем някой психо лидер, който ще национализира това онова и в последствие ще събори държавата...

Вече имаме опит с народната власт - link .Не мисля, че в дългосрочен план се оказа успешен !

Подигравате се на народната власт, но нека сравним какво беше построено за 25 години след девети септември и какво за 23 години след 10-ти ноември. Не съм комунист, но тогава никой не се чудеше как ще си плати тока, входните врати не се заключваха, нямаше наркотици и бандитизъм, нито съдия-изпълнители на топлофикация или банки

най-убаво си беше под дебелата сянка на султана

ИМА РЕАЛИСТИЧНИ ИСКАНИЯ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ЩЕ ИМА! ВЕЧЕ МНОГОКРАТНО ИСКАНИЯТА СА ПУБЛИКУВАНИ В РАЗЛИЧНИ МЕДИИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УЛАВИ. МОНГО ВИ СЕ ИСКА ДА СМАЧКАТЕ НАРОДНИЯТ ПРОТЕСТ ТАЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ!

Ти си фанатик. И опасен . Исканията ви са противоречащи си и абсурдни.

Ти явно живееш що годе среден скотски живот щом си мислиш,че в момента държавата е добре.Съгурно се самообразоваш,чрез гледане на телевизионните новини.Че даже и има доста дето са се съгласили с теб.Истината е че сме зле,мноого зле,но понеже ни е страх и си викаме може и по лошо.ДА може-още 25 години така и накрая да си драснеш клечката пред някоя община превъртял от мизерия.Стига сте треперали за мизерните си душички.Който и да дойде,ако не си върши работата ще бъде свален-луд или не.И така докато тръгнем напред или изчезнем като народ.Трети път не остана.

добре казано пич,нонне излизаите от контекста на исканите промени в изборня кодекс,и редукця за ,,дебилите,,в парламенте...25 души стигат след като се приемат промените в полза на гражданите...не требват паразити на булгаря!!!!да се суб

Политическата система е тази, която гарантира конституцията на страната.

A преди 1989 правителствата успешни ли бяха, народ без памет е винаги роб.

Ето нашия принос към идеите за развитие в страницата ни във фейсбук: link

НА ВНИМАНИЕТО НА КРЪГЛАТА МАСА:ДНЕС ТАМ СЕ ПОЯВИ ЕДНО ЛИЦЕ--СТОЯН СТОЯНОВ ОТ ВОЕННИТЕ КЛУБОВЕ.НЕ ЧЕСТЕН,КОРУМПИРАН И БЕЗ МОРАЛ ЧОВЕК.ОСВЕН ТОВА Е БИВШ АГЕНТ НА СЛУЖБИТЕ.ОТСТРАНЕТЕ ГО

тази комедия с кръглата маса я гледахме веднъж 1990, сега е добре да я пропуснем, има избори където се решават нещата Избирате си Волен и чакате да национализира или Бойко и да строи магистрали, или Станишев и да строи атомни бомби......

деер

Споко! Изборните резултати са ясни.... не се кахърете за глупости, всички са от едно котило и ви карат да карате помежду си , докато Ви продават ......

МЪЧИТЕ СЕ ОТЧАЯНО ДА НАСЪСКАТЕ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! НИКОГА НЕ ВИ Е БИЛО ЕНЯ ЗА НАРОДА! САМО ЗА ТОПЛАТА КАША СИ МИСЛИТЕ! ЩЕ ВИ СЕ ДА СЕ ИЗПОКАРАТ ТАЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ! ТОЯ БИЛ ТАКЪВ ОНЯ БИЛ ОНАКЪВ. АМАН ОТ ТЪПИТЕ ВИ СПЛЕТНИ!

Hе разбирам от партиино строителство и технология на правене на избори,но съм много впечатлен от факта,че американците не поддържaт партиина администрация,а партиини структури и офиси се организират само преди избори. Mоля,някои компетентен да поясни това възможно ли е у нас?

Аз пък съм впечатлен от Швейцарското и от Исландското хем са в Европа и са по-близки до нас.

МУТРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПОДГОТВИЛО В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ДА ПРОДАДЕ ПОСЛЕДНОТО ОСТАНАЛО ОТ ДЪРЖАВАТА !!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ ОБЯВЛЕНИЕТО НАПРАВЕНО ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! "Публично оповестен конкурс на един етап за продажбата на 100% от капитала на БДЖ-Товарни превози ЕООД, гр.София - 12 март 2013г. " !!!!!!!!!!!!!!!!!! На 12 март 2013 год. ПЕЧАЛИВШАТА ЧАСТ на БДЖ ще е в ръцете на МАФИЯТА !!!!!!! ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ДА МУТРАТА ДА ПРОДАДЕ И ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ДЪРЖАВАТА ИМА ??!!!! !

Трябва да се спре незабавно всякаква възможност на сегашното правителство да разпродава и да взема важни за държавата решения.

СРЕД ЧЕТИРИМАТА ПРИВАТИЗАТОРИ СА: фирмата "Бългериан Карго Експрес" АД със седалище в София и Първа инвестиционна банка !!!!!!!!! Проверка на ИНВЕСТОР БГ в търговския регистър показва, че фирмата Бългериан Карго Експрес АД има пряка връзка с дружеството "Български морски флот" !!!!!!!! Кой е собственика на Първа инвестиционна банка е ясно НЕ Е ЯСНО ТАКА ЛИ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ БУДАЛКА ПРЕЗИДЕНТА , А МУТРАТА ДОКАТО ИГРАЕ РОЛЯТА НА УМРЯЛА ЛИСИЦА ЩЕ ПРОДАДЕ НА МАФИЯТА И ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАНА ДЪРЖАВНО !!!!!!

Пълен хаос и все по-нереалистични искания, като това да бъде принуден парламентът да продължи работата си. Така накратко може да се определи дискусията на състоялата се втора кръгла маса с представители на протестиращите. От всички страни валят искания кое от кое по- неизпълними. На кръглата маса можеха да се видят какви ли не хора, като се започне от режисьора Слабаков, който не е създал нищо като режисьор за което заслужава да се говори, но пък е на всяка манджа мерудия , някогашния енергиен корифей Филипов , доверен човек на Алексей Петров, представящ се за експерт, а всъщност дошъл да лови риба в мътната вода, което потвърждава подозренията, че тракторът има пряко отношение към ставащото тези дни по улиците на София.

Пропусна да споменеш Аднан Лидиянов.

ИСКАНИЯТ СА НАПЪЛНО ЯСНИ! НИКАКЪВ ХАОС НЯМА ! ИМА САМО ОТЧАЯНИ ПАРТИЙНИ БАЯЧКИ ДЕТО ОТЧАЯНО СЕ ОПИТВАТ С ЛЪЖИ И КЛЮКИ ДА СЕЯТ РАЗДОР СРЕД ХОРАТА! КОЙ ЩЕ ВИ СЕ ВЪРЖЕ? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НИ ПИСНА ОТ НОМЕРАТА ВИ?

Писна ми на оная работа от неграмотни политически мърши вече. То едно изречение не могат да вържат на кръст, а тръгнали държава да управляват . Още ден-два и както са се хванали за гушите ще ги гледаме само в Господари на ефира !!

Я да видим равносметката за В.Търново: при управлението на БСП: Едно кръгово кръстовище, което остана недовършено, защото нямаше пари и Бойко го довърши Прохода Хаинбоаз - Правиха го 4 години и сега като преминавам оттам всеки момент очаквам да падне някоя скала върху мен При управлението но ГЕРБ: Нов площад пред Царевец, основен ремонт на владишкия мост, нов исторически музей от восъчни фигури, ремонт на църкви и т.н. Нови детски площадки във всички квартали, обновяване на парковете В момента се подменя основно водопроводната и електрическата... още мрежа на града

електрическата мрежа и водопровода са на монополите :)

Ти тъп ли си?

Владишкия ти мост и детската площадка пред Царевец от 5 квдрата на която и ЗИЛ може да се разбие са 1 от 1000 спрямо Хаинбоаз.

Вече изцяло се загуби разликата между ПРОТЕСТИРАЩ и ПРОСТАК... Жалко...

Защо ми налагате Ангел комуниста !!!! като искате безпартийни !!!

Напълно съм съгласен......!!!!!От такива русофилчета ми е дошло до гуша!

НАВСЯКЪДЕ ХОДЕТЕ С ИКОНОМИСТИ ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ ИКОНОМИСТИ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ИКОНОМИКС И ПУБЛИЧНИ ФИНАНСИ ВАЖНО Е !!!!!

истински важно е да идеш на лекар!!!

Променяй изборния закон веднага! .... не си и помисляй да бягаш като Борисов, че ще стане страшно...ще предизвикаш гражданска война с твоето олигархично упорство...не вкара ли прокуратурата крадците на топло изчезваш.... Нямаш време...и не се дръж за полата на майка си, действай, това не е казарма да си редник, днес си главнокомандващ...пази боже ...от изгорели бушони!

СПЕШНО Е НЕОБХАДИМО ДА СЕ СПРАТ ИЗТИЧАНЕТО НА ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА ПРОЕКТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. НЕОБХОДИМ Е КОНТРОЛ НА РАЗПЛАЩАНИЯТА ПОДПИСВАНИ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА ПОЛИТИЦИТЕ ГОТВЯТ САБОТАЖИ

Те(политиците) никога не са спирали!

Когато говорим за нас,като народ,казваме,че сме велики и най-кадърни .Когато говорим за управляващите ни,наричаме ги с най-унижаващи и безпощадни епитети.А тези хора са избрани от нас и са от нашия народ.Истината е една,комунистическата система ни направи мизантропи и лентяи,което ни изолира от световното развитие и общоприетите човешки ценности и сега ни е трудно да се вплетем в съвременния свят.Просто,налага се да изпием горчивата чаша на изгубените 45г.комунистически илюзии.

ПЪЛНО И БЕЗУСЛОВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПАРТИИНИ СТРУКТУРИ ОТ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ. ПОДПИСВАНЕ НА КЛЕТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЛИПСА НА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И МИНИСТЕРСТВА ПОЛИТИЦИТЕ ЯВНО САМО МОГАТ ДА ДРЪНКАТ НО КАТО СТАНЕ ДУМА ЗА РАБОТА НИКАКВИ ГИ НЯМА САМО ЛЪЖИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ТОВА СА ТЕХНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ.

Абе "хубавецо" ти вземи назначи роботи в администрацията и фирмите. Кой си ти че ще изискаш от свободни граждани да нямат собстено мнение и избор за кой да гласуват. Не сте добре част от гражданите, честно

А ти стига с тая политическа класа бе- не се ли насити на "нейното оправяне"- за 24 години- я видяхме и разбрахме- време е да дойдат други-ако не - РЕВОЛЮЦИЯ И ТОВА Е ...