Учени: Пиенето с приятели е полезно

Пиенето, стига да е умерено, помага за сплотяване на колектива, а това подобрява самочувствието на хората, твърдят изследователи от Оксфордския университет.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Пиенето с приятели е полезно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бг кой не пие е луд или болен

дълбоко слплющене се получава..... тия професори и да се накиснат в алкохол пак наука излиза от тях.... тва бай Иван дето пие ракийка с песа на блока Цезар го е открил преди 40 години поне...

Пий народе за да забравиш в каква мизерия живееш от 27 години.

нужникът още ли ти е на двора??

Брей, ти си имал личен опит от нужник навън.

А как се чувстват студентите сред пияните професори.....

someone

не мисля, че господ ни е създал с нужда от алкохол. дори след една бира спортната ми тренировка не е същата на следващия ден, силата на мускулите намалява. а сплотяването идва от самото общуване, не от пиенето. и сок да пият, самия факт, че седят заедно и споделят ги сближава, не алкохола.

Колежките като зачерват бузките, пък поразхвърлят блузките. Става горещо! Голямо сплотяване става.

Преди дни пих с приятели,даже си изпросих от един приятел да ме черпи един минет.Пича плати 10 кинта заради мен,но тази негова постъпка,ще я помня вечно,като голям жест към закъсал приятел(просто нямах дребни,а жрицата нямаше оборот)

Абе, ето - за някои неща сме напред с материала: Докато още от древни времена българинът отпуска душата и осъществява социални контакти, пиейки и купонясвайки в местната кръчмата, западняците, по-специално добрите католици, веднъж седмично ходят на църква да слушат едни и същи псалми и след това се изповядат на кюрето, за да им олекне... Тези, които са по-съвременни, пък ходят и хвърлят пари за посещения при психиатри... Е, къде сме ние, къде са те!...;-)

ААА.. щом нюз ру и бта-то цитират начи трябва да е истина.. хайде народе.. сипвай в чашите

Еха, тея ПРЕоткриха "топлата вода"!...;-) Дали на някой му плащат да прави проучвания на очевидното, за да доказва нещо от сорта на "водата е мокра"?! Ако е така, то поръчителят е или пълен кухар или просто се източват едни пари, оправдавайки отпуснат бюджет... И в двата случая - престъпен тъпизъм!

ми казват тази българска истина? Още от времето на Хаджи Генчо и Бай Либен тази максима е известна у нас.

Повишеното самочувствие на пиенките има ли обаче покритие?

А че пиенето повишава самочувствието също си го знаем. Всякакви крокодили стават принцеси, като изпия 2-3....

Учени: Пиенето, стига да е умерено, помага за сплотяване на колектива, а това подобрява самочувствието на хората, твърдят изследователи. Сега заменете "пиене" с "биене", "виене", "миене", "риене", "шиене"... и ето ви още 5 научни изследвания.

Полезно е,но не и в България,където се напиват по селата и после се избиват по между си с колове и брадви...

А , добър ден, нема нужда оксфорд да ми го казва. Като с тим билдинга- тук сме си го правили винаги без да сме знаели, че така се наричало...

А, пиенето с началника е полезно за кариерата.

Пиенето, стига да е умерено, помага за сплотяване на колектива, а това подобрява самочувствието на хората Абе то и умереното пиене, когато е с много приятели води до алкохолизъм.

И това са го открили учени.Дали знаят ,че могат да открият ,че зимата е по добр с печка околкото без.

Това рязко контрастира с новината за убиството в петичкото село.

Секс с колежки още по хубаво плотява колектива )))

С тава ли се занимават учените? Аз това отдавна го знам, знам също че не само е полезно , но и приятно.