17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не триете сексистките и пошли коментари от прехваления ви сайт? Кога ще наложите адекватна модерация на тази гнус която се изсипва под статиите ви? Вие сте вече на нивото на парцали като Блиц.

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

tonk11

Абе аз нещо не разбрах. Тази е нарушила американски закон така ли? Поредния закон дето е приет някога срещу някой в Америка ама се простира над целия свят, така ли?

Така да, като имаш по-големите пушки законите ти важат по-надалеч

thot

Браво на момата. Кради булка долари те и без това са печатани ей така за кеф. Да не говорим за виртуалните. Бегай здраво. Не им се давай на тапаците. Те крадат от целия свят ресурси а ти за един долари да им се дадеш. Стискам ти палци да се измъкнеш.

Тая с кеф ще я ръба!!

ЕЕЕЕХ , МЕЧТИИИ !

Ръбовете...ръбят, Еачите е...... :)

че българката е наистина виновна, по-скоро е изкупителна жертва,за да оправдаят истинските виновници, не вярвам в таласъми, виновна е че е българки и никой не я защитава

Кат е българин на кой му пука нали да ви го начукам в крадливата нация

Начукай си го ти!!! Какво ти е виновна българската нация!!!

да не ви осъдят накрая за публикуване на информация без съгласие. А и определения като : скандалната банкерка....по полека че това не ви е у наше село

На таа моа да и го спуща между филиите.

че то непрекъснато се прави и САЩ непрекъснато съдят някоя банка сеа швейцарска, преди френски... Друго си е да си Кристалинка и да обслужваш на правилния господар

straiki

част от тези изучените в елитни и скъпи колежи започват да се проявяват...не мога да разбера:българи работещи 10-15 год на запад,приели западната култура и начин на живот какви българи са.... те са се отказали да се борят у нас .....само не ми казваѝте че те пращат парите си в България....те да,но децата им родени там, какво ще пращат и на кого....работещи и плащащи данъци не в БГ,не могат да гласуват и казва коѝ ще ни управлява.....

като не пращат да не гласуват казваш. вярно имала много прост народ у нас. споко скоро циганите съвсем ще вземат нещата в ръце. после ще търсиш нормални да гласуват

Шумкарите са криминални и в пето поколение. Където го сложиш пипа, и с гъза прибира .

Кофти. В САЩ не се шегуват и ще отнесе някоя друга доживотна... А екстрадицията е защото е измамила много инвеститори от САЩ...

Адвоката и я посъветва да стане защитен свидетел.

Абе народе че е крала е крала както някой по долу писа тези американци крадат повече от нея Въпросът е защо САЩ ще иска екстрадацията и и защо момичето трябва да бъде пратено там Докога тези идиоти ще ни командват Робска държава сме

Ние не крадем бе бивши офицерю, не те разбираме, не схващаш ли. Даже може би и лъжеш

като за соц. офицер - тя не е крала, а се е съгласила крадците да си измият ръцете с нея, защото комунягите не могат да крадат на такова високо ниво. Такава й е сделката - признава чуждата вина, лежи в затвора, плащат й и работа ще й осигурят после. Нашите комуняги могат да крадат само от нас, да крадат от граждани на САЩ не им е разрешено. В случая САЩ се правят, че защитават правата на гражданите си, което е положително, а Вие за крадците не се грижете, "момичето" да си понесе последствията. А робска държава бяхме още когато каскета ни предлагаше за 16-та република.

Капиталистите крадат най много, а за комунистите остават трохите

в доста страни, да покриваш крадците се нарича "съучастие в кражба" ( за България не знам, може д е оневиняващо обстоятелство). Така че с по-лека обвинения може да разчита на 40 години вместо 60 г. (все пак далеварата е за милиарди, това не е случая Иванчева). А 2 милиона ще и ги изкарат през носа с екстри.

И там мерят с двойния аршин :) Ако става дума за самостоятелна кражба - може и главата от кръста, но при участие в схеми на световните крадци наказанията са символични

Явно бивши офицери няма... Хахаха

"красивата стройна блондинка" .

Ами досетете се, откъде може да дойде това соц производно. И на слепия ще му светне, ЧЕ МАЯТА Е КОМУНИСТИЧЕСКА!!!. Нашите родни комунета, синове, дъщери, внуци и правнуци с нашите откраднати и изнесени пари направиха живота си рай в "гнилия капитализъм" и сега си перят оная работа по света. ТАКА Е КАТО НИКОЙ НЕ ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА И НЕ ГИ ПРАТИ ТАМ ОТКЪДЕТО ДОЙДОХА!!!. А ЗАПАДЪТ, КОЙТО ВИНАГИ ИМ Е ПОМАГАЛ ГИ ПАЗИ И НЕ ДАВА И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВИТЕ ИМ. ТОВА Е ДАМИ И ГОСПОДА.

Що се оплакваш бе Искахте демокрация ето ти я сега Само комунистите са ви в главите прости Я се огледай около теб и виж какво става в Бг сега Ама гледате как ББ и сие изнасят яко пари навън ама си мълчите като офсъ асаааа

някой ни беше питал какво искаме. Тов. Горби каза на др. Младенов да го свалят правешкия каскет и да градят капитализма по десарски. И до днес така - все те и все така. Първата банкова крадла Веска Ме джидиева - снаха на мирчо спасов, съден за злоупотреби за милиони по соц-а, ама се примолил на правешкия каскет и той му простил. Всички днешни политици и "бизнесмени" са с такъв произход. ББ, преди да стане мутра, беше в системата на МВР, др. офицер, та следва първо да кажете защо милиционерите станаха мутри, а после сам ще си следва отговорът защо мутрите станаха премиери и др.политици.

Абе май на вас ви се е искало демокрация като гледам къде сте вие и вашите дечурлига. Айде спрете се да обиждате хората вече.

Ама я чакайте! Тя демокрацията е за всички - не само за капиталистите. Така че и комунистите имат право на нея. И крадците, и убийците, и педофилите, и изнасилвачите, и психарите - всички се възползват от т. нар. демокрация. Да не би комунистите да са най-черните на този свят, че само на тях да им е забранена демокрацията?! А пробвайте да им я забраните, де, като сте толкова отворени!

Ти на това демокрация ли му викаш ,или стани да седна, какво е помръднало от 1989г насам, я кажи. Смениха се само синчетата, дъщеричките и внуците на червените боклуци и станаха капиталисти. ДС командва държавата заедно с мафията и това ако е демокрация здраве му кажи.

бойко да маане тоя дребен крадец и я назначи нея за министър на финансите,да има достатъчно пари за печелене на избори,стига даваха пари на грозните цигани,да са пияни вечно и правят и раждат дефектни и прости мързеливи циганета по на 15 г,...е те така...

Като е завъртяла пишман ебачи, така ще е!!! И дъртия Хелмут Кол издъни цяла Европа, заради миризливата слива на Меркел!!!

е как са я пропуснали да я назначът в нашенското министерство на .... , не е важно в кое , а че са същите ;таланти;

Едно време и ние, българите, щяхме да го правим Мозамбик просперираща държава. Там има доста находища на скъпоценни камъни и други природни изкопаеми. Даже издадохме пощенски марки по темата... 80-те години на двадесети век беше...:-))))

Поредното комунделско отроче !?

Комунистическите отрочета са неуки, а тая е стигнала да вице президент в капиталистическа държава

2 милиарда да разтърсят финансовия свят? Сериозно ли? То не беше цели банки на 700 години или Леман брадърс фалираха, "криза" 2008 г., Дьорд Шорош с малките си "шегички", пирамидата Енрон, чичката Мадоф, за стотици милиарди не трепнаха, ама за 2 се разтърсили, за малко да повярвам, ама нямах желание. А бушони е имало от всички народности. Те не са важни, важни са истинските крадци - а те са едни и същи винаги и никой не ги съди. Във всеки случай е престъпление и да приемеш да си бушон, така че да си търпи последствията, на най-малко не ми е жал за нея, пък и не вярвам да я осъдят на много.

Чак пък снимки, с какво била облечена, обута, блондинка била. Аз си помислих, че я издирват. Та затова се търсят снимки и описват тоалети.. много клюкарско дир, много. Няма абсолютно никакво значение как изглежда една престъпница или престъпник. Дебела, слаба, руса, черна, млада, стара... Не че нещо, ама ако беше мъж пак ли щяхте да го описвате с какви раета са му обувките и каква му е косата??

Ти виж само кой е списвал статията и ще ти стане ясно защо се ползват такива епитети. Направо е като за модно списание :D

Направа да ти се завие свят от невръстенични коментари. Българите в болшинството си са глупави и алчни, затова навсякъде има издънили се и пострадали българи. Не ви ли се струва логично схемата да е замислена предварително и лицата, които трябва да го отнесат да са избрани целенасочено - като тази българска зелка без мозък. Разликата между българите и останалия свят е, че българите крадат нагло и без да мислят, докато в останалия свят схемите се мислят и правят от умни хора. Самият факт, че някои дава заем, за да ползва газови находища които не съществуват, трябва да говори на всеки нормален човек, че нещо не е наред, защото Америка не дава заеми току така. Явно е, че всичко е схема от самото начало. Лошото е, че пак тъпа българка се е хванала без да мисли и без да се сети, че тя е назначена само, за да изгърми. Тези българи съдени от Америка за финансови измами, вече могат да си направят партия на алчните дебили - толкова много станаха.

Браво,такава българка си търся аз за жена,разтропана,млада интелитентна,красива и със пари!

И не ти трябва нито СС, нито ЕС!

Ти хубаво търсиш, но тя като ти види селската колиба, голия гъз, празната глава и селския манталитет, дали няма да ти тегли една майна?

Аз не разбирам какво учудващо има в това? При капитализма 90% от богатите забогатяват с измами. С честен труд къртицата колкото и да копае, все под земята си остава.

Пак сме в челото на мушенгията. Ако влагахме уменията си правомерно досега да сме стигнали Европа та. Ама тази такъв ще го яде в щатския затвор, че и е бедна фантазията.

Пак добре, че поне част от парите са дошли в България, с което са подпомогнали нашата икономика.

Ей го е - тоя на на снимката е Милен Велчев с Кари Брадшоу

За мен банкерката, за Вас малусите

Коя е държавата и системата , позволила да се стигне до това .

Преди време един бивш кадър на съшата банка, отново българин лежа в американска пандела за финансови измами. Казваше се цолов, брокер. Дори беше нагъл, махнал си гривната докато е под домашен арест и избягал от щатите, фбр го намериха мисля в испания после.По-интересно за него е че татко му е бил един от най-доверените лекари на бай тошо, а майка му бачкаше в правителствена болница. Та капитализма е гнил, ама нашето момче отишло да учи в чужбина по онова време и станал брокер. Та и тази мадама има подобна история бъдете сигурни

Престъпниците нямат общо с капитализма. Стига сте говорили за едното и бутате и другото. Хората работим и правим пари, останали те са или наудачници или престъпници.

Всички бачкаме! Интересно да ми отговориш: кой по тошово време можеше да отиде да учи в чужбина......

Като всяка добра шафрантия е решила да изкара някой лев...

Оправно момиче. Подлъгала се, но на всеки може да се случи. Тези дето само завиждат и плюят да ги питам колко от тях могат да отидат на Запад и да си намерят работа в банка? Каква да е работа? Ама само знаят да плюят.

Аз и сталинка георгиева не ми е помогнала,аз съм умна като тати.

е поне не беше в училище за бавноразвиващи се като него

Ми ти кажи, до сега всички разправят, че независимо от дипломите им, българите в Лондон са допускани на работа само като строители, чистачи и детегледачи, нищо по-нагоре.

Е то с плюене не става. Трябва и малко чатал. че и между него. Освен това не всеки има куража да влезе в американски затвор.

Горката жена... Ама що ѝ е трябвало да се вре при мръсотията.. От алчност е всичко! Нека е за назидание!

Ще обере пешкира момето, симпатична кукла е, чудя се как да й помогнем?

2 милиона не е нищо за възможностите на нашите политици. Те магистрала без търг ще правят за милиарди, едни 2 милиона въобще не ги броят. В Благоевград се дават повече за копуване на гласове, това пари ли са?

2 милиарда бе каун!!

2 милиона е сумата за нея бе, тикво! Чети!

Пак ся прочухме. Една шепа народ, все има кой да го изложи. Аман бе.

България отново се прослави няма оправдания че е ромка.само това ли ражда България

Направо само това ражда. Милиони банкерки има, всяка в схема за по-2-3 милиарда. Ама журналистите по-будали от такъв акъл като тебе та само за тази публикували. :))) Смешни сте. Всяко стадо си има мърша. Обаче умния търговец я използва за да накара заблудените овчари да си занижат цената и на читавото. Ей такива тарикати ни замъкнаха 2млн. население, отделно крадените пари от комунистическите чантаджии завлякоха на влог в банките си. А такива като тебе им плащат да лаят по народа си и още да свличат нещата надолу. Гордей се, направо си тури медал. Сигурен съм. че си "гордостта" на рода си.

Стилът на статията е като за жълт парцал. А крупната сума от 134 хил.евро в момента е за тристаен в Младост, а преди 10-тина години - за тристаен в Яворов. Нито е толкова крупна, нито толкова нечувана за изплащане с ипотечен заем, особено ако работиш на прилична позиция в чужбина.

Ааааа я проверете да не е роднина на ИВАН МИРОНОВ и дали няма роднинска връзка с ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ???

Vicepresident в банките е най-ниската позиция на която се влиза. Следва директор, managing director, Head of ... etc. Заплатите на VPтата са от 5- до към 85 000 на година.

малко си ниско, трудно ще си намериш работници. повечето банки включително и Credit Suisse имат associate VP. Glassdoor дава 109 в NYC плюс бонус на година средно което е моето впечатление. VP е към 150 средно плюс бонус.

Тя е от партизански род !

Баща и беше комсомолски секретар !

яжте банани.

Кредит Суис!!!

Не е лоша какта , сега ще и пръснат ..... в затвора :)

Дюшемето й е ковано с пирони, за да не скърца. Пердетата не са шити по мярка - влачат се по пода. Паветата за камината са евтинджос, а както се вижда, цялата къща или апартамент не са в "Рустик" стил. Демек не е търсен ефект. Килимчето не е ръчна изработка, плетено е от машина. Китайска, най-вероятно. Тая е дребна риба, дори без да я проучвате. Бушон.

Относно предетата - в момента такава е модата - да се влачат по земята. Иначе за другия "дизайн" си прав.

ще и дадат 3 годишна условна присъда, да варне парите и няма да види как изглежда зтовора отвътре. 2 млн не са много. може да и е комисионната от сделката и да са законни пари. просто е пуснала сделка която не е трядвало да пуска и са дали пари на черните джентлемени което тя може и да е знаела. другите двама са на по високи позиции и верояатно са правили сделката. да се покупват правителствени деици от 3-я свят е незаконно в сащ. има спецялен закон и даже обикновенни компании не само банки имат обучение по въпроса. съдят ги в сащ защото инвеститорите там са подали жалба. това е процес които върви в момента и подробности не са известни.

Ами и Вие от Дира можехте да й публикувате снимката първи - да и бяхте влезли във Фейсбуката, както си пише, че са направили Вашите колеги от "168 часа". Ама пусти мързел... Отделно тази дама няма как да бъде наречена хубава, да ме прощава. А на 37 години в "Креди Суис" може да бъде само един бушон, който да опере пешкира, като се изцапа. Какъвто е случая в момента.

Пране на пари ? Стига бе, защото това е най-универсалното и недоказано обвинение. Имало е инвеститори с желание за огромни печалби и мечти, но черна котка им е минала път и сега "пране на пари". Ами арестувайте и обвинете всички инвеститори на световните борси, защото и те имат същите сънища.