Почина Коста Цонев

На 82-годишна възраст почина големият актьор Коста Цонев. Той е издъхнал днес около 4,30 часа, съобщиха пред БГНЕС от семейството.

Обратно в новината

Коментари - Почина Коста Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неможе да става и дума за добър артист, такива като него много, а малко подмазвачите и нагаждачите. Ако същия беше се родил в Америка, Англия или Русия хладен да е ходил. Лека му пръст все пак .

невероятен актиор децтвото ми е преминало с присаствието на неговите екранни герои загубихме един невероятен талант *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да прости големия актьор. Колкото и да се поддържаме, колкото и да спортуваме, животът си е кратък. Затова трябва да го изживеем пълноценно, както го изживя Коста Цонев.

Поклон пред светлата му памет! Винаги сте го помня в Дон Кихот и Баща ми бояджията !!!!

Друго може да сме нямали, но имаме много изключителни и велики актьори. Някои от тях, като Коста Цонев, вечна им памет, вече не са между живите, но те оставиха своята неповторима диря и никога няма да бъдат забравени. Само да не беше тази пуста политика, в която великият Коста Цонев изигра единствената си несполучлива роля, която нито му прилягаше, нито му беше нужна.

МНОГО ДОСТОЕН И ГОРД ЧОВЕК, ПРЕКРАСЕН И ЗАВЛАДЯВАЩ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ЛИЧНОСТ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ И ПРИМЕР! ДА ГО ПОМНИМ!

Велик актьор. Поклон!

Отиват си добрите стари коне на киното и театъра.

Бог да го прости. Един от тримата големи Апостол Карамитев, георги Георгиев ГЕЦ и той. С техните филми съм израсъл и техните роли са ме възпитали. Големи и велики. Жалко за Коста, че в края на жизнения си път, не успя да се опази от гадната политика и това доста ме дразнеше, но всеки си знае себе си. Човек докато е жив прави грешки и аз съм сигурен, че той е отчитал неговата да е в една партия с бандитите от НДСВ, като Милен Велчев, Пламен Панайотов, Свинаров, Никито Василев и още много други.

Всеки в живота си е допускал и грешки. Нека забравим неговите ,и го запомним с добро. С неговия талант. С неговите изпълнения на сцената и екраните. Поклон пред човека и актьора!

Сигурно е отчел грешката си и затова е взел втори мандат заедно с Доган и олигарсите от БСП, нали. Човек е голям ако е такъв като личност и с гражданската си позиция, независимо от професионалната си кариера.

поклон пред паметта му,съболезнование към близките му

Велик!Коленича пред паметта му!!! А зза такива като Гюлеметов...Поради липса на гюлле,с което да му затворя гнусната уста,просто ПЛЮЯ и отминавам.

Голям мъж и актьор беше, лека му пръст! Вторият чаровник след Апостол Карамитев в българското кино и няма вече такива, независимо, че някои са нарочени за звезди. Жалко, че БНТ много се изложи, като излъчи паметен филм с главен герой покойния Гец. И той беше име, но все пак можеше да се намери филм с по-характерна роля на Коста Цонев! Затова някой тук бърка спомен за роля на селянинина с колелото. Макар, че от друга страна от излъчения филм се видя колко още майстори на киното са си отишли от този свят и колко то е обедняло откъм изразително присъствие на личности. Номера не е само в стрелбите и мутренски недодялани образи. Вечна памет на любимите майстори от екрана!

Отиде си още един от титаните на българската култура.Мир на праха му!Съболезнования на близките му.

Toni

Велик актьор! Мир на праха му!

Вечна му памет! Велик актьор беше. Скоро няма да имаме такъв като него! Само ще го гледаме по старите филми. Лека му пръст!

Мир на духа му, ще го помним докато сме живи!!!

Беше и си остана много голям! Вечна му памет!

Murry@

Поклон пред паметта му!

Vlado

значи ivaila_22dir.bg скърби за великия Коста, а Гюлеметов, който пише от същия майл го оплюва .... марш на доктор бе травестит

ВЕРНО!Доста е глупав и повече няма да направи тази грешка.Има мнооого такива като него,но поне са достатъчно умни и са с различни мейли.Иначе поклон пред Коста Цонев!

Vlado

Гюле...., ти май си Топуз след като не си разбрал иронията в това изказване....за теб толкова, а колкото за Великия - Вечна му памет! Няма да те забравим Коста!!

Руиз

Един от големите български актьори. Остави незабравими роли в театъра и киното. Скърбя за него! Той ще живее във филмите си. Вечна му памет!

ОГРОМЕН ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА КОСТА ЦОНЕВ! Потресена съм...много го обичах и уважавах...съболезнования на близките му...разплаках се...ПОКЛОН!

p232

НЕЗАБРАВИМ И МНОООГО ГОЛЯМ !!! БОГ ДА ГО ПРОСТИ И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО !!!

Бог да го прости!!! Голям български артист!Поклон,дълбок поклон пред паметта му!